Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά

Για ακόμη μία φορά το πιόνια του καθεστωτικού μηχανισμού που αυτοαποκαλούνται antifa προκάλεσαν υλικές ζημιές δίπλα από την έδρα του Τοπικού Οργανισμού «Ε.ΣΥ.ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΩΠΕΚΗΣ» σπάζοντας την τζαμαρία του ανεξάρτητου χώρου οπού θα στεγαστεί τις επόμενες ημέρες ο νέος τοπικός οργανισμός «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΈΥΣΙΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 2» ο οποίος θα είναι και Πολιτικό Γραφείο υποψηφίου Βουλευτή για τις Εθνικές εκλογές.

Εκτός από το σπάσιμο όλης της πρόσοψης η οποία είναι όλη με υαλοπίνακα βιτρίνας ενισχυμένου πάχους έγραψαν για 4η φορά τα ρολά ασφαλείας του τοπικού οργανισμού «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΩΠΕΚΗΣ» δείχνοντας για ακόμη μία φορά σε όλους τους πολίτες του Δήμου Αγίου Δημητρίου και όχι μόνο, τον πολιτισμό τους, την παιδεία τους αλλά και την άγνοια της ελληνικής Γλώσσας που έχουν, αποκαλώντας «ΦΑΣΙΣΤΕΣ» τους Έλληνες πολίτες οι οποίοι δημιούργησαν και δημιουργούν τους τοπικούς οργανισμούς «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» σε ολόκληρο τον πλανήτη, για να εγκαθιδρύσουν εκ νέου την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε όλον τον πλανήτη των ανθρώπων, ώστε να βιώσουν οι άνθρωποι με ΑΦΘΟΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΡΕΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΙΣΟΤΗΤΑ και τις λοιπές ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ και ΝΟΜΟΥΣ που όλα μαζί, αυτά τα τριάντα τρία 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ είναι καταγεγραμμένα στο καταστατικό μας και υπογεγραμμένα από όλα τα μέλη μας.

Πόσο ανόητα τελικά είναι αυτά τα παραπλανημένα πλάσματα που αυτοαποκαλούνται antifa; όταν οι πράξεις τους και οι ενέργειές τους, αποδεικνύουν, ότι τα ίδια αυτά άνοα πλάσματα είναι αυτό που τάχα πολεμούν.

Προκάλεσαν και προκαλούν συνεχώς του Έλληνες πολίτες με την στάση τους και τα πεπραγμένα τους, που πραγματικά, ο απλός πολίτης που τους βλέπει να καίνε σε κάθε είδους πορεία ή διαμαρτυρία οποιουδήποτε συλλόγου ή σωματείου και κινήματος, όπου καίνε και σπάνε τις περιουσίες των ανθρώπων άνευ λόγου και ουσίας, και θεωρούν ότι αυτό είναι πολιτική στάση.
Ένα μήνυμα που θα ήθελα να στείλω σε όλα αυτά τα άνοα παραπλανημένα πλάσματα είναι το εξής:

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΑΝ ΣΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ «ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ».

Το μόνο που μπορεί να σας «σώσει» είναι να μελετήσετε λίγο τους Σκοπούς που είναι καταγεγραμμένοι στα Καταστατικά των οργανισμών «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» και αν βρείτε κάτι που δεν σας αρέσει ελάτε να το συζητήσουμε Πολιτισμένα και Δημοκρατικά όπως αρμόζει και όπως πρέπει να μιλούν οι άνθρωποι και δη οι Έλληνες με τον τεράστιο Πολιτισμό που έχουμε δώσει σε ολόκληρο τον πλανήτη μας απλόχερα ώστε να βιώνουν και να ζουν οι άνθρωποι και τα πλάσματα όπως τους αρμόζει και όπως Δημιουργήθηκαν.
Να γνωρίζετε όλοι ότι άδικο δεν είναι να μην γνωρίζεις, άδικο είναι να μην θέλεις να γνωρίσεις και δεις την Αλήθεια.
Είθε να νοήσετε και να επανορθώσετε πλήρως όλο το άδικο που έχετε πράξει λόγω της άγνοιά σας.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Σας παραθέτω το άρθρο 3 όπου αναγράφονται οι σκοποί του Καταστατικού μας :

ΑΡΘΡΟ 3

ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ – ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Ως Έλληνες πολίτες – άνθρωποι, αλλά και ως Ευρωπαίοι Πολίτες, θεωρούμε ότι ζούμε και λειτουργούμε μέσα σε μία πολιτεία Ισονομίας και Ισοκρατίας, σε ένα Κράτος Δικαίου το οποίο ρυθμίζεται μέσα από ένα αξιακό σύστημα, κανόνων και αρχών, όπως αυτό έχει θεσμοθετηθεί διά μέσου των αιώνων και μετά από τόσα πολλά δεινά και αιματοχυσίες.

1.0 Εις την Ελλάδα του σήμερα, έχουμε δει να καταστρατηγείται το Σύνταγμα και να παραβιάζεται η Δημοκρατία παντοιοτρόπως. Οι Έλληνες πολίτες για δέκα (10) και πλέον συνεχή χρόνια (2009 – 2019), έχουν γίνει θύματα μίας εγκληματικής στρατηγικής η οποία προωθήθηκε από την ΤΡΟΪΚΑ και έγινε αποδεχτή από την Ελληνική Κυβέρνηση. Η Δημοκρατία, είναι το πολίτευμα στο οποίο η εξουσία πηγάζει από τον λαό, ασκείται από τον λαό και υπηρετεί τα συμφέροντά του. Βασικό χαρακτηριστικό της είναι η λήψη αποφάσεων με ψηφοφορία των πολιτών, στην Άμεση Δημοκρατία, ή κάποιων αντιπροσώπων τους, στην Αντιπροσωπευτική Δημοκρατία.
Ο Οργανισμός θα λειτουργεί κάτω από ένα συγκεκριμένο Εσωτερικό και Εξωτερικό Κανονισμό, ο οποίος έχει δοθεί από τον «Κεντρικό Οργανισμό» και ο οποίος ισχύει, για όλους τους Οργανισμούς και τα παραρτήματα των Ε.ΣΥ. Ο Κανονισμός, κάθε φορά που θα τροποποιείται, θα ανακοινώνεται στη Γενική Συνέλευση του εκάστοτε Οργανισμού. Υπό προϋποθέσεις, δύναται να υπάρχει ειδική διάταξη για κάποιο Οργανισμό ή Παράρτημα. Αυτή πάντοτε θα πρέπει να είναι καταχωρημένη ως εγκεκριμένη διάταξη από τον «Κεντρικό Οργανισμό» και θα πρέπει να φέρει τις απαραίτητες υπογραφές και σφραγίδα.

2.0 Σκοποί του Οργανισμού, είναι να λειτουργεί πλήρως συντονισμένα και συντεταγμένα με τον «Κεντρικό Οργανισμό» για:

2.1 Την Προώθηση και Υποστήριξη των Προσφορών του Αρτέμη Σώρρα, που έχουν ως σκοπό την εξάλειψη του Δημοσίου και Ιδιωτικού χρέους των Ελλήνων, καθώς και τη χάραξη και διαμόρφωση σταθερής αναπτυξιακής πολιτικής του Ελληνικού Έθνους, βασιζόμενο πάντοτε στα Πανάρχαια Ελληνικά Αξιακά Συστήματα.

2.2 Τη διερεύνηση των δεδομένων, όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί κατά την εξελικτική πορεία της οικονομικο-πολιτικο-κοινωνικής κρίσης στην Ελληνική κοινωνία, με σκοπό να στοιχειοθετηθεί το ιστορικό με αδιαμφισβήτητα και αδιαφιλονίκητα αποδεικτικά ντοκουμέντα.

2.3 Τη διά νομίμων μέσων αξιολόγηση, απαίτηση και προώθηση λογιστικού ελέγχου του συνολικού χρέους του Ελληνικού Κράτους, από συμβούλιο ειδικών επιστημόνων και νομικών.

2.4 Να υποστηριχθεί ο έλεγχος και να γίνει καταγγελία όλων των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, οι οποίες κρίνονται ως παράνομες, άκυρες και ως αντίθετες του αρχικού σκοπού τους.

2.5 Να προωθηθούν μελέτες και διαρθρωτικές κινήσεις που θα αποσκοπούν στην εξάλειψη του εξωτερικού χρέους της χώρας και τη συνταγματική θεσμοθέτηση ισοσκελών κρατικών προϋπολογισμών.

2.6 Να στοιχειοθετηθούν και να καταγγελθούν όλες οι κυβερνητικές πράξεις, που αντίκεινται στο Σύνταγμα και τους νόμους της Ελλάδος.

2.7 Να καταγγελθούν και να προωθηθεί η κατάργηση των όποιων παραχωρήσεων και συμβάσεων έχουν υλοποιηθεί, που αφορούν την ακίνητη περιουσία, των υποδομών και το εταιρικό χαρτοφυλάκιο, τα οποία εκχωρήθηκαν προς το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), στο οποίο έχει εκχωρηθεί η διαχείριση, βάσει των μελετών και των προβλέψεων των Μεσοπρόθεσμων Πλαισίων Δημοσιονομικής Στρατηγικής όπως αυτές έχουν επιβληθεί από τους δανειστές της χώρας. Να προωθηθεί η κατάργηση των παραχωρήσεων και των συμβάσεων αυτών και να απαιτηθεί η ακύρωση όλων των συμβολαίων που έχουν υπογραφεί, προς όλες τις κατευθύνσεις κατά την παράνομη λειτουργία του Ταμείου.

2.8 Να προωθηθεί, η αξιολόγηση φυσικών ή νομικών προσώπων και οργανισμών που ασκούν εξουσία στον χώρο της πολιτικής, της διοίκησης και της οικονομίας της χώρας.

2.9 Να απαιτηθεί η μη αναγνώριση και να προωθηθεί η άμεση κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

2.10 Να απαιτηθεί η τιμωρία των καταχραστών του δημοσίου χρήματος και η δήμευση των περιουσιακών τους στοιχείων.

2.11 Να προωθηθεί και να απαιτηθεί η υποχρεωτική απόδοση λογοδοσίας των ασκούντων δημόσια πολιτική εξουσία και διαχείριση δημόσιου χρήματος, κατά το πέρας των καθηκόντων τους, θέτοντας ως εχέγγυα όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία, μέχρι την απόδοση της λογοδοσίας.

2.12 Να απαιτηθεί έλεγχος του « πόθεν έσχες » επί της κινητής και ακίνητης περιουσίας, σε όλους τους διατελέσαντες ως Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, Βουλευτές, Γενικοί Γραμματείς και Διοικητές Οργανισμών, από το 1974 και εντεύθεν. Μέχρι δε, την ολοκλήρωση του ελέγχου και την έκδοση τελεσίδικης δικαστικής απόφασης, σε περίπτωση δικαστικής εμπλοκής, να ζητηθεί η προσωρινή δέσμευση των εμπλεκομένων ακίνητων και κινητών περιουσιακών τους στοιχείων.

2.13 Να ζητηθεί η διεξαγωγή έρευνας προς κάθε κατεύθυνση, από το 1974 και εντεύθεν, για την αναζήτηση και καταλογισμό διοικητικών, αστικών ή ποινικών ακόμη και όσων έχουν παραγραφεί ευθυνών, για την χρεοκοπία της Ελλάδος, με παραδειγματική τιμωρία όλων αυτών που θα κριθούν ένοχοι.

2.14 Να δηλωθεί η μη αναγνώριση, και να καταγγελθεί και να απαιτηθεί η άμεση αποχώρηση από κάθε διεθνή σύμβαση που μετατρέπει την Ελλάδα σε ένα απάνθρωπο Ευρωπαϊκό στρατόπεδο συγκέντρωσης παράνομων μεταναστών και προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων. Να ζητηθεί ο αυστηρός έλεγχος των συνοριακών εισόδων της χώρας.

2.15 Να προωθηθεί η αξιολόγηση της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδος με γνώμονα το Εθνικό συμφέρον, όπως αυτό εννοείται, όσον αφορά την εδαφική ακεραιότητα και κυριαρχία, την Εθνική ανεξαρτησία και την αυστηρή προστασία των ζωτικών και κυριαρχικών συμφερόντων της χώρας.

2.16 Να προωθηθεί για να διασφαλιστεί και να περιφρουρηθεί ο διαχρονικός πολιτισμός των Ελλήνων απανταχού της Γαίας και να προωθηθεί η ηγετική θέση της Ελλάδος, την οποία μπορεί να ενδυναμώσουν και οι Έλληνες της διασποράς, στους τομείς της Επιστήμης, της Παιδείας, της Οικονομίας, της Τεχνολογίας (τέχνη του Λόγου δηλαδή του Νου ) και της Επιχειρηματικότητας.

2.17 Να απαιτηθούν όλα τα πνευματικά δικαιώματα απανταχού της Γαίας, όπου υπάρχει Ελληνικό πολιτισμικό στοιχείο, Ελληνική κληρονομιά, αρχαίος Ναός, Ελληνικά μνημεία, αρχαία γραμματεία, αρχαίες γραφές, πρωτότυπα κείμενα, Ελληνικά σύμβολα και εν γένει οτιδήποτε Ελληνικό υπάρχει, που ανήκει στην Ελλάδα και στον Ελληνισμό και είναι Κληρονομιά ΜΟΝΟΝ των Αυτοχθόνων Ελλήνων.

2.18 Να προωθηθεί και να υποστηριχτεί η Αληθινή ιστορία των Ελλήνων, των Επιστημών, του Ελληνικού Πολιτισμού και να διεκδικηθεί η αλήθεια, με όλες τις δυνάμεις και τα νόμιμα μέσα, για να τιμωρηθεί και να καταδικαστεί, οιοσδήποτε υπεύθυνος ο οποίος δολίως διαστρέβλωσε όλα τα παραπάνω και υπονόμευσε έτσι τον Ελληνισμό, την Ελληνικότητα και την Ελληνική Δημιουργία, παγκοσμίως.

2.19 Να μελετηθεί, να αξιολογηθεί ενδελεχώς και να εκπονηθεί σχέδιο ανάπτυξης της Ελλάδος προς όφελος όλων των Ελλήνων, για την δημιουργία πρωτογενούς και δευτερογενούς εθνικού προϊόντος. Να δομηθεί η απαιτούμενη χρηματοδότηση χρησιμοποιώντας τα οικονομικά εργαλεία που δύνανται να προσφερθούν προς τη δημιουργία της πιστωτικής διευκόλυνσης για την υλοποίηση των αναπτυξιακών έργων, χρησιμοποιώντας όλες τις πρώτες ύλες που διαθέτει η Ελληνική Γη, όπως ο αέρας, η γη, η επιστήμη, ο ήλιος, η θάλασσα και η ιστορία. Αξιοποίηση και προώθηση όλων των πλεονεκτημάτων των καλλιεργειών, της κτηνοτροφίας, της αλιείας, της εμπορικής ναυτιλίας, της τουριστικής βιομηχανίας, της οικοτεχνίας, βιοτεχνίας και βιομηχανίας, των πλουτοπαραγωγικών πηγών, της υψηλής τεχνολογίας και των επιστημονικών ερευνών.

2.20 Να διεκδικηθεί η επαναφορά των κοινωνικών και εργασιακών απολαβών και η άμεση επιστροφή τους σε επίπεδα που να επιτρέπουν την αξιοπρεπή διαβίωση των πολιτών.

2.21 Να στοιχειοθετηθεί, να καταγγελθεί και να απαιτηθεί η άμεση κατάργηση των φόρων της ακίνητης περιουσίας και της εργασίας. Η φορολόγηση των πολιτών θα πρέπει να γίνεται επί τη βάσει των πραγματικών εμπορικών και επιχειρηματικών εσόδων και εξόδων τους και με αύξηση του αφορολόγητου εισοδήματος να επιτυγχάνονται επίπεδα αξιοπρεπούς διαβίωσης. Πλήρης κατάργηση των έμμεσων φόρων, π.χ., Φ.Π.Α., σε είδη πρώτης ανάγκης και σημαντική μείωση των υπολοίπων συντελεστών, με εξαίρεση αυτών των ειδών πολυτελείας.

2.22 Την επιδίωξη επαναπροσδιορισμού της ελληνικής παιδείας και την επαναφορά της ελληνικής γλώσσας διαχρονικός, σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Θα απαιτηθεί η δωρεάν υψηλών προδιαγραφών Παιδεία, με εκσυγχρονισμό και αναδιάρθρωση του εκπαιδευτικού συστήματος. Έμφαση στη δημιουργική διδαχή της κλασικής Ελληνικής παιδείας και γλώσσας, με απώτερο στόχο τη δημιουργία ευσυνείδητων, ελεύθερων, αδέσμευτων και με κριτική σκέψη πολιτών.

2.23 Την άμεση επιδίωξη της επαναφοράς του κράτους πρόνοιας για παροχή δωρεάν υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών υγείας εκ μέρους της πολιτείας προς τους πολίτες της.

2.24 Την επιδίωξη περιορισμού της βουλευτικής θητείας σε δύο τετραετίες και επιλογή Υπουργών αμιγώς εξωκοινοβουλευτικών.

2.25 Την επιδίωξη αντικατάστασης της κεντρικής τραπέζης της Ελλάδος με μία αμιγώς Ελληνικής ιδιοκτησίας.

2.26 Την επιδίωξη δημιουργίας βασικών ομάδων πολιτών σε επίπεδο Δήμων για την προώθηση του σκοπού ίδρυσης.

2.27 Την επιδίωξη πραγματοποίησης της Ελληνικής Συνέλευσης για τη Συλλογική και Δημοκρατική λήψη αποφάσεων δράσης.

3.0 Για την επίτευξη του σκοπού του, ο Οργανισμός, θα αξιοποιήσει την υλικοτεχνική και στελεχιακή υποδομή, την εμπειρία και τις γνώσεις των συμβαλλομένων Μελών, σε πλήρη συντονισμό και καθοδήγηση του «Κεντρικού Οργανισμού»

Επίσης ο Οργανισμός δύναται, κατά την απόλυτη κρίση του Δ.Σ. να συνάπτει συμβάσεις ή συμφωνίες με Φυσικά ή Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού ή Δημοσίου Δικαίου, που αφορούν τους σκοπούς του Οργανισμού, κατόπιν προσεκτικού ελέγχου και εφόσον έχει ενταχθεί το κόστος στον ετήσιο προϋπολογισμό και έχει εγκριθεί από τον «Κεντρικό Οργανισμό».

4.0 Ο Οργανισμός, έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την προσφορά υποστηρικτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών προς το Κράτος, τον Πολίτη και τον «Κεντρικό Οργανισμό» που άπτονται της συλλογικής δράσης των Ελλήνων και που επιδιώκουν την επίτευξη των στόχων που αναφέρονται πιο πάνω. Ο Οργανισμός μπορεί επίσης, σε πλήρη συνδυασμό και κάτω από τον έλεγχο του «Κεντρικού Οργανισμού» να ασκεί συντονιστικό και εποπτικό ρόλο και να παρακολουθεί ακόμα και να επιβλέπει, την ορθή εξέλιξη πιθανών μελλοντικών συμφωνιών – συμβάσεων που αφορούν τον Ελληνικό Λαό και το Δημόσιο γενικότερα.

5.0 Ο κύριος σκοπός της δημιουργίας του Οργανισμού, είναι η συνένωση όλων των Ελλήνων απανταχού της Γης, χωρίς δόγμα, χρώμα και κόμμα και για να θυμίζουμε στους Έλληνες ότι πρώτα γεννηθήκαμε Έλληνες.
Το αρχαιότερο έθνος στον πλανήτη είναι οι Έλληνες και από τους Έλληνες γεννήθηκε η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη. Γνωρίζοντας ότι η Δημοκρατία χωρίς Δικαιοσύνη δεν νοείται ως Δημοκρατία, γνωρίζοντας επίσης ότι η Δημοκρατία έχει μόνο Δημόσια Διοίκηση χωρίς Δόγμα, Χρώμα και Κόμμα και μόνο έτσι μπορεί να νοηθεί ως Δημοκρατία και γνωρίζοντας ότι η Δημοκρατία σημαίνει το « Κρατείν τω Δήμω », η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.» ιδρύεται με σκοπό να επανεγκαθιδρυθεί η Ελληνικότητα, η Συλλογικότητα η αληθινή Δημοκρατία, η Δικαιοσύνη και η απελευθέρωση της Ελλάδος.

ΠΟΙΟ ΝΟΗΜΩΝ ΟΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ
ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ;

Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ