Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΠΟΙΟ ΟΣΚΑΡ θα κέρδιζε ο Γιάνης Βαρουφάκης; Ελληνίδα και Ελληνα πολίτη

Κυκλοφορούν πάμπολα βιντεάκια στο YouTube με τα μαργαριτάρια, τις ανοησίες και τις ασυναρτησίες των πολιτικάντηδων και κομματανθρώπων της “πολιτικής” μας σκηνής.

Αν γινόταν κάποιος σχετικός διαγωνισμός σίγουρα ανάμεσα στα φαβορί για το Οσκαρ ανευθυνότητας “Ελληνα” πολιτικάντη θα φιγουράριζε επάξια ο πάλαι ποτε ζεν πρεμιέ της Ελληνικής πολιτικής σκηνής, ο ανεκδιήγητος υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Γιάνης Βαρουφάκης!!! Άπαιχτος…

Είναι τραγελαφικό να βλέπεις έναν ενήλικα οικονομολόγο, καθηγητή πανεπιστημίου να μασάει τα λόγια τους και να αυτοεξευτελίζεται ψελλίζοντας ανοησίες και ασυναρτησίες, μη μπορώντας να αντιμετωπίσει αντρίκεια την ερώτηση ενός πολίτη.

Τώρα όμως θα αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη διότι ο Αχιλλέας Συρμακέζης, ο πολίτης που τον είχε ρωτήσει για το ποσόν των 563 δις στα πιστωτικά έσοδα του προυπολογισμού, κατέθεσε αγωγή εναντίον του επειδή αποκάλεσε κάλπικο τον Ν.4444 και το σχετικό ΦΕΚ.

Σε αυτό το άρθρο του Αλφειού, θα δείτε σε ένα βίντεο τον οικονομολόγο γόη να ψεύδεται άκομψα και ασύστολα, διαψεύδοντας την ύπαρξη του ΦΕΚ Α234/14-12-2016 με τον Ν. 4444 και την ίδια του την υπογραφή σαν Υπουργού Οικονομικών.

Προσέξτε τον διάλογο, την γλώσσα του σώματος και την τονικότητα της φωνής του φαλακρού γόη.

Εξερευνήστε το άρθρο (και όλον τον Αλφειό) και διαβάσετε την αγωγή για τις λεπτομέρειες!

https://alfeiospotamos.gr/…

Ειλικρινά, απολαμβάνω ηδονικά την αμηχανία των οικονομολόγων και κυρίως των πολιτικών! Αμηχανία που ξεπερνά τα όρια της γελοιότητας και που προκαλείται από την ύπαρξη στους τακτικούς ετήσιους κρατικούς προϋπολογισμούς των τελευταίων χρόνων ενός ποσού στα ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ έσοδα που κυμαίνεται στα 553 – 560 δις ευρώ. Η ισοτιμία του ποσού αυτού σε δολάρια ΗΠΑ είναι πάντα 600 δις. Όσα ακριβώς είχε καταθέσει από το 2012 ο Αρτέμης Σώρρας υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Σκεφτείτε πόσους Έλληνες ξεγέλασε και πήρε στο λαιμό του ο Γιάνης. Να θυμάστε την σκηνή από το βίντεο τώρα που αυτός κοι ευρωβουλευτές της 25ης μέρας ζητάνε την ψήφο σας!

Γιάγκος Μεταξάς Υπ. Ευρωβουλευτής
Πολιτικός

ΠΟΛΙΤΙΚΗ            ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ – ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ – ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ