Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ποιος απέτρεψε την πτώχευση το 2012; Γιατί μπήκαμε στα μνημόνια;
Τι μας κρύβει το καθεστώς;

Η πτώχευση της Ελλάδος το 2012 ήταν δολίως οργανωμένη και προετοιμασμένη από την ελεγχόμενη από την Τραπεζική μαφία, κομματοκρατία με την αγαστή σύμπραξη των ΜΜΕξαπάτησης και παραπλάνησης.

Αν πραγματοποιείτο θα ήταν μια εθνική καταστροφή ισάξια της Μικρασιατικής, αριστοτεχνικά σχεδιασμένης και ενορχηστρωμένη ώστε μέσα σε ελάχιστα 24ωρα να διαλυθεί η οικονομία, ο κοινωνικός ιστός, η αγορά, οι καταθέσεις των τραπεζών, οι κρατικές δομές και υπηρεσίες, η Δημόσια τάξη, οι ένοπλες δυνάμεις, το σύστημα υγείας κλπ.

Η ζωή, όπως την ξέραμε, θα ερχόταν τούμπα διότι λόγω της στάσης πληρωμών θα κατέρρεαν τα πάντα με ανυπολόγιστη αύξηση της εγκληματικότητας, των θανάτων από αυτοκτονίες, από έλλειψη μετρητών, φαρμάκων, τροφίμων, καυσίμων, ηλεκτρικού ρεύματος, νερού και ότι άλλο μπορείτε να φαντασθείτε… Μια πραγματική γενοκτονία θα συντελούνταν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, που θα αποδεκάτιζε τουλάχιστον το 40% του πληθυσμού.

Όλοι θυμόμαστε ότι ήδη από το 2009 είχαν αρχίσει τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ να προετοιμάζουν το κοινό για την επικείμενη πτώχευση της Ελλάδας. Με τις γλαφυρές περιγραφές ενός τέτοιου ενδεχομένου τρομοκρατούσαν τις μάζες με τέτοιο τρόπο, ώστε να προκληθεί τότε σημαντική αύξηση αυτοκτονιών και μόνο στο άκουσμα ενός τέτοιου ενδεχομένου.

Το 2012 η προπαγάνδα αυτού του είδους κορυφώθηκε συμπληρωμένη με τους διάφορους θεωρητικούς που υποστήριζαν ότι μια πτώχευση θα ήταν προς το συμφέρον μας,.

Το εφιαλτικό αυτό σχέδιο στις γενικές του γραμμές, φαίνεται ότι προέβλεπε να παρουσιασθούν για πληρωμή 2 ομόλογα ένα των 38 και ένα των 48 δις ευρώ. Κι επειδή δεν θα υπήρχαν τα διαθέσιμα για την κάλυψη τους, μόλις θα τα παρουσίαζε ο κομιστής, θα είχαμε “πιστωτικό γεγονός”, δηλαδή πτώχευση της χώρας.

Ήταν ένα καλοστημένο παιχνίδι σε βάρος της Ελλάδος και την προσχεδιασμένη οδυνηρή του εξέλιξη σταμάτησε ο Αρτέμης Σώρρας, καταθέτοντας έγκαιρα τα ομόλογα των 600 δις δολαρίων στο όνομα της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας.

Δεν είναι μακριά η στιγμή που θα έρθει η ώρα για να αναγνωριστεί η μεγαλοπρέπεια του Αρτέμη Σώρρα που απέτρεψε μια τραγωδία όπως έπρεπε και την στιγμή που έπρεπε. Αλλά ο Σώρρας δεν έκανε μόνο αυτό. Με αυτήν του την κίνηση αποκάλυψε ουσιαστικά και το φρικτό σχέδιο της γενοκτονίας πίσω από την πτώχευση. Μόνο που το καθεστώς έπνιξε τις πληροφορίες και μόλις τώρα 7 χρόνια αργότερα αρχίζουν οι Ελληνες να καταλαβαίνουν τι συνέβη.

Τι ακριβώς συνέβη δηλαδή; Ας το εξηγήσουμε με πολύ απλά λόγια για να το καταλάβουν όλοι.

Ας πούμε ότι κάποιος έχει εκδώσει μια επιταγή και είναι απελπισμένος, διότι η επιταγή θα εμφανιστεί και ο λογαριασμός του δεν την καλύπτει. Τότε εμφανίζεται κάποιος σαν από μηχανής θεός, που καταθέτει στον λογαριασμό ένα ποσόν πολύ μεγαλύτερο από το ποσόν της επιταγής. Δεν θα έπρεπε λοιπόν όταν θα εμφανιζόταν ο κομιστής με την επιταγή να την επιστρέψει έναντι της είσπραξης του ποσού που εδικαιούτο συν τους τόκους; Ναι ή όχι;

Εδώ ακριβώς είναι που αποδεικνύεται το colpo grosso του στημένου παιχνιδιού.

ΔΕΝ εμφανίστηκε κάποιος για να ζητήσει τα χρήματα και να παρουσιάσει την “επιταγή” δηλαδή τα ομόλογα. Τα 600 δις δολάρια τους έκαναν να ανακρούσουν πρύμνη. Ποιους; Μα τους Rothchilds και τα εδώ τσιράκια τους, που μας είχαν παραμυθιάσει ότι είχαμε πάρει χρήματα έναντι αυτών των ομολόγων για κάποια δήθεν προσέλκυση επενδυτών και άλλα τέτοια γραφικά. Ομόλογα δεν υπήρχαν και αν υπήρχαν ήταν πέτσινα, διότι δεν είχε πληρωθεί κάποιο ποσό γι’ αυτά. Δηλαδή δεν είχαμε δανεισθεί έναντι αυτών των ομολόγων.

Κι εδώ είναι που πρέπει να αναρωτηθείτε αδέλφια: Για ΠΟΙΟ χρέος μιλάμε; Υπάρχει χρέος; ΟΧΙ δεν υπάρχει! Μας δουλεύουνε κανονικά. Τα μνημόνια δεν είναι τίποτε άλλο παρά το plan Β του καθεστώτος, που δεν είχε υπολογίσει αρχικά ότι κάποιος Αρτέμης Σώρρας θα κατέθετε τα 600 δις και θα μπλοκάριζε το σχέδιο πτώχευσης της χώρας. Και συνεχίζουν με αυτά το αρχικό σχέδιο της γενοκτονίας σε αργότερο ρυθμό.

Και το μόνο εμπόδιο που στέκεται μπροστά στην ολοκλήρωση του σχεδίου τους είναι ο Αρτέμης Σώρρας και η συνένωση των Ελλήνων στην Ελλήνων συνέλευσις.

Για την κατάθεση των 600 γνώριζε όλη η παγκόσμια οικονομία και οι θεσμοί. Και επειδή έτσι λειτουργεί το σύστημα και διότι ο Αρτέμης Σώρρας είχε ενημερώσει τους πάντες. Τόσο το Bloomberg όσο και το CNW το είχαν ανακοινώσει επίσημα. Αυτό που δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα τουλάχιστον, ήταν ότι είχαν γίνει προσπάθειες να εξαγοραστεί ο Αρτέμης Σώρρας και να πειστεί ώστε να αφήσει την Ελλάδα να πτωχεύσει.

Όλες οι πτωχεύσεις που βίωσε η Ελλάδα ήταν πλασματικές και ψεύτικες και πάντοτε οργανωμένες και κατευθυνόμενες από την Τραπεζική μαφία που ελέγχει τους κομματικούς μηχανισμούς. Η υπόθεση παρουσιάζει παράδοξα και αναπάντητα ερωτηματικά που δεν έχουν απαντηθεί από το καθεστώς και ούτε πρόκειται.

Ελληνίδα και Ελληνα πολίτη, δώστε βάση:

Ενώ το 1932 η χώρα είχε πτωχεύσει για 50 εκ δολάρια, το 1942 οι Γερμανοί κατακτητές συνάπτουν δάνειο με την Κατοχική Ελληνική Κυβέρνηση αξίας ενάμισι δις δολαρίων. Προκύπτει φυσικά το ερώτημα πως βρέθηκαν αυτά τα χρήματα; Σήμερα, το δάνειο αυτό 77 χρόνια αργότερα είναι πια τρισεκατομμύρια και βέβαια δεν το έχει ξεπληρώσει η Γερμανία. Κι επειδή υπάρχει και άλλο δάνειο 3,5 δις, μιλάμε για συνολικά 5 δις κατοχικών δανείων.

Στόχος λοιπόν των ευρωβουλευτών της Ελλήνων Συνέλευσις είναι αφ’ ενός να απαιτηθούν τα δάνεια αυτά από την Γερμανία και αφ’ ετέρου να δοθούν εξηγήσεις ΚΑΙ από την Τριμερή Επιτροπή για το πως πληρώθηκαν τα δάνεια αυτά από μια χώρα πτωχευμένη από το 1932 για 50 εκ. δολάρια.

Τα Κατοχικά αυτά δάνεια είναι άλλο θέμα από τις αποζημιώσεις. Αυτές έχουν ήδη πληρωθεί από την Γερμανία στην ΒΙS (Bank of International Settlements – Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών ήδη από το 1944 με την διεθνή συνθήκη του Bretton Woods.

Βέβαια η όποια πληρωμή έγινε τότε αφορούσε ουσιαστικά την κάλυψη υλικών ζημιών. Καταστροφές, υποδομών, περιουσιών, ζωικού κεφαλαίου κλπ. Δεν συμπεριλάμβανε την αξία των ανθρώπινων ζωών που χάθηκαν.

Είναι επιτακτική ανάγκη αδέλφια να υπερψηφίσετε τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Ελλήνων Συνέλευσις, ώστε να υπάρξει επαρκής και δυναμική εκπροσώπηση πραγματικών Ελλήνων ευρωβουλευτών που θα διεκδικήσουν αποφασιστικά τα κατοχικά δάνεια και τις Γερμανικές αποζημιώσεις.

Είναι οι η Ώρα που η Ελληνική παρουσία θα σηματοδοτήσει την μεγάλη παλιγγενεσία του Έθνους των Ελλην ανθρώπων απανταχού της Γαίας, ξεκινώντας από την Ευρώπη.

ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ – ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ – ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ