Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Για ψευδή στοιχεία με «Κοινό Δόλο» κατηγορούνται Δημοτικοί Υπάλληλοι στην Θάσο

Έκπληκτοι παρακολουθούν τον τελευταίο καιρό οι κάτοικοι της Θάσου την έκβαση της υπόθεσης των τριών δημοτικών συμβούλων και μιας προϊσταμένης υπάλληλου. Οι οποίοι κατηγορούνται ως υπαίτιοι ενεργώντας από κοινού και κατόπιν συναπόφασης και με κοινό δόλο πέτυχαν με εξαπάτηση να βεβαιωθεί σε δημόσιο έγγραφο αναληθώς περιστατικό με έννομες συνέπειες. (Ανακριβές τοπογραφικό διάγραμμα χωρίς την αναφορά συνοριτών και υπεύθυνη δήλωση ότι τα δικαιολογητικά που υπέβαλλαν ήταν αληθή ενώ ήταν ψεύτικα). Με σκοπό να παραπλανήσουν τους υπάλληλους της Διεύθυνσης Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης. Ωστε να εκδοθεί στην υπηρεσία τους άδεια χρήσης ύδατος με συγκεκριμένους όρους και περιορισμούς.

Παράλληλα οι δυο από αυτούς κατηγορούνται και για συκοφαντική δυσφήμηση από κοινού εις βάρος του κατοίκου τον οποίον και κατηγόρησαν ότι κλέβει την χρήση ύδατος για προσωπική του χρήση. Καθιστώντας τον υπεύθυνο για την παρατηρούμενη έλλειψη ύδατος στην περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί πως περιμετρικά της συγκεκριμένης θέσης όπως βλέπετε και στο γράφημα επάνω (δείτε κόκκινη κουκκίδα) δεν υπάρχουν Δημοτικές Δασικές Εκτάσεις. Τα όρια μεταξύ δημοτικών και δημοσίων δασικών εκτάσεων απέχουν 1000 μέτρα από την συγκεκριμένη θέση. Σε αίτηση του πολίτη προς την αποκεντρωμένη και ζητώντας να οριστεί η θέση Χ,Ψ η απάντηση που δέχτηκε ήταν σαφείς και οριστική. Καθώς αποδείχτηκε ότι η θέση βρίσκεται εντός Δημόσιας δασικής έκτασης και όχι εντός Δημοτικής Δασικής όπως όριζαν τα ψευδή έγγραφα που προσκόμισαν οι κατηγορούμενοι. Σκεπτόμενος λοιπόν κάποιος και γνωρίζοντας ότι η Θάσος είναι ένα πλούσιο νησί με πολλές πηγές νερού. Μια ερώτηση έρχεται αμέσως στο μυαλό μας, την οποία διατυπώνουμε προς τον δήμαρχο Θάσου.

Πείτε μας Δήμαρχε, τι ακριβώς συμβαίνει στις υπόλοιπες  πηγές του νησιού όταν σε αυτή που είναι επισκέψιμη κάποιοι συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο?

ΠΗΓΗ : https://www.kavala.news/gia-pseydi-stoicheia-me-quot-koino-dolo-quot-katigoroyntai-dimotikoi-ypalliloi-stin-thaso/ Για ψευδή στοιχεία με «Κοινό Δόλο» κατηγορούνται Δημοτικοί Υπάλληλοι στην Θάσο

https://www.e-synews.gr/wp/politiki/           https://www.e-synews.gr/wp/ta-nea-mas/

Αρχική

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ