Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

Με αφορμή την καταψήφιση της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ποντίων αδελφών μας, από τους αντιπροσώπους της Ελλάδας στο Ευρωπαικό κοινοβούλιο, θέλουμε να τονίσουμε για άλλη μια φορά στους συμπολίτες μας, ότι πρέπει να λάβουν πολύ σοβαρά υπ’οψην τους, την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος στις ερχόμενες ευρωβουλευτικές εκλογές.

Η εκπροσώπηση μας στην Ευρωβουλή, θα πρέπει να γίνει από Ελληνες πολίτες, και όχι από αλλογενή Ελληνόφωνα πολιτικά φερέφωνα.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας που έχει καταθέσει στον Άρειο Πάγο τις προγραμματικές του δηλώσεις. Και ο κάθε υποψήφιος που λαμβάνει μέρος στις Ευρωεκλογές του Μαιου, έχει δεσμευτεί και συμβολαιογραφικά ότι θα διεκδικήσει τα δίκαια του Ελληνισμού, όποια και αν είναι αυτά, ενώ εαν δεν εκτελέσει, την πολυ συγκεκριμένη αποστολή του, ειναι άμεσα ανακλητός, με οριστική διαγραφή του από τον φορέα, και με νομικές κυρώσεις.

Καλούμε όλους τους πολίτες, να συστρατευτούν με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, και να συμμετέχουν ως ενεργοί πολίτες στις ερχόμενες ευρωεκλογές, δίνοντας την ψήφο τους, όχι στα 42 πρόσωπα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο, αλλα σε 42 μηχανισμούς απελευθέρωσης του Εθνους μας, από το δυναστευτικό και ανθελληνικό καθεστώς, που μέχρι τώρα ορίζει τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΥΛΑΚΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ

ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ: Εθνική ντροπή! Αυτοί είναι οι «Έλληνες» ευρωβουλευτές που δεν ψήφισαν τη γενοκτονία των Ποντίων

Ντροπή και αίσχος – Προδότες ευρωβουλευτές ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και Ποταμιού δεν πήραν μέρος στη συνεδρίαση για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων – Ο λαός δεν ξεχνά!

https://www.e-synews.gr/wp/politiki/     https://www.e-synews.gr/wp/ta-nea-mas/   https://www.e-synews.gr/wp/category/artemis-sorras/    http://www.artemis-sorras.gr/

https://www.eurovouli.gr/

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ