Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ

Υποψήφια Ευρωβουλευτής του

Πολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις

16/04/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανέκφραστο, παγωμένο και εν τέλει ανεπανόρθωτα εκτεθειμένο βρέθηκε το αντιανθρώπινο Καθεστώς με την ανακοίνωση της απόφασης του Αρτέμη Σώρρα να τεθεί επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο των υποψήφιων Ευρωβουλευτών της Ελλήνων Συνέλευσις.

Στο εξής, τα αποκαλούμενα «μεγάλα» Μ.Μ.Ε. αλλά και όχι μόνον θα χρειαστεί να σκεφτούν τα επόμενα ψεύδη τους με τα οποία θα εξηγήσουν τα προηγούμενα που έσπειραν με ασύστολη αισχρότητα τόσο προς τους ανθρώπους που τα παρακολουθούν καλόπιστα όσο και προς τα μικρότερα Μ.Μ.Ε. που αναμετάδιδαν με ανεύθυνη σιγουριά για την εγκυρότητα της είδησης, με αποτέλεσμα να παρασύρουν άνευ άλλης διαθέσιμης επιλογής μια ολόκληρη κοινωνία ανθρώπων, έναν ολόκληρο λαό σε ατέλειωτη δίνη πλάνης και ανυπόστατου ψευδούς.

Ας εξηγήσουν πλέον πώς γίνεται και ένας κακούργος που βρίσκεται στην φυλακή επειδή υποτίθεται ότι «αποδείχθηκε» πως είναι, απατεώνας σε κακουργηματικό βαθμό, αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης ευρείας κλίμακας (405 γραφεία σε όλη την Ελλάδα), διασπορέας ψευδών ειδήσεων, προξενητής ανησυχίας λαού, διαρκής απειλή προς την έννομη τάξη και δημόσια ασφάλεια, ψεύτικος διαχειριστής και νομέας λογαριασμού τραπέζης μεγέθους $600δις,…. διαχειριστής και νομέας ψεύτικου λογαριασμού μεγέθους $600δις,… διαχειριστής και νομέας λογαριασμού ψεύτικου μεγέθους ($600δις)… κλπ και άπειρα ψεύδη ακόμη που ακούστηκαν και γράφτηκαν από τα «έγκριτα» Μ.Μ.Ε., τελικά αποδεικνύεται ότι αυτός ο «καταδικασμένος υπερκακοποιός» φέρει το πλήρες έννομο δικαίωμα να ηγηθεί ως επικεφαλής σε ψηφοδέλτιο όντας υποψήφιος Ευρωβουλευτής.

Ως Ελληνίδα υποψήφια Ευρωβουλευτής της Ελλήνων Συνέλευσις, δηλώνω πλήρης και έτοιμη να συμμετέχω αξιακά στην Ευρωβουλή μαζί με τον Πρόεδρο Αρτέμη Σώρρα, με στόχο και σκοπό την πλήρη αποκατάσταση της Κυριαρχίας των Ελλήνων Ανθρώπων επάνω σε όλα τα κληρονομικά περιουσιακά τους και την τελική εγκαθίδρυση της Κυρίαρχης Δημοκρατίας της Ελλήνων Πολιτείας για πρώτη φορά έπειτα από χιλιάδες χρόνια διαρκούς γενοκτονίας μας.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ

ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ

https://www.e-synews.gr/wp/politiki/        https://www.e-synews.gr/wp/ta-nea-mas/

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ