ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ! ΕΙΝΑΙ Ο (ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ) Η-Ρ-Ω-Α-Σ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟΥ ΦΟΡΜΑΛΔΕΫΔΗΣ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΩΝ…. (Λοβερδος Στελακατος Χρηστος). Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ Κ-Α-Θ-Ε-Ι-Ρ-Ξ-Η (ΧΩΡΙΣ ΕΦΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΟΛΗ) ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΤΗΣ… ΕΞΥΒΡΙΣΗΣ (!!!). (και φυσικα, ο δικαστης πήρε αμέσως προαγωγή απο τον – τοτε υπουργο – Σταθάκη). Τώρα, η ιδια πολυεθνική (που εκανε τη μηνυση) εχει κανει αγωγή ζητωντας 1.000.000 ευρω αποζημίωση και 27 χρονια φυλακη για τον ιδιο θαραλλέο άνθρωποΡε συ, κατι επαθε αυτη η ξεπουλημένη χώρα κι αρχισε να ξαναβγαζει ήρωες, όπως παλια… ΑΘΑΝΑΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟN ΚΑΡΚΙΝΟ

σ.σ. Ε.ΣΥ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ. ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΨΑΡΙΑ ΜΕ ΦΟΡΜΑΛΔΕΫΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΟΥ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ, ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.

Λοβερδος Στελακατος Χρηστος

https://www.e-synews.gr/wp/ta-nea-mas/

https://www.e-synews.gr/wp/category/artemis-sorras/

http://www.artemis-sorras.gr/

https://www.eurovouli.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: