Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.Γ. Ε.ΣΥ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΕΤΑΞΑΤΟ.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΟΥΝ.




ARVE

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ για τον κάθε Πολίτη – Οπλίτη.

Στην περίοδο της μεγαλύτερης πολιτικής αλλαγής και μεταρρύθμισης των νεώτερων ιστορικών χρόνων της πατρίδας μας. Αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα της πολιτικής σκηνής αλλά και το πόσο πολύ ανάγκη έχει η μάνα μας Ελλάς τα πραγματικά παιδιά της. Με απόλυτη ελεύθερη βούληση τέθηκα ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την «Ελλήνων Συνέλευσις».

Ο οργανισμός της «Ελλήνων Συνέλευσις», δημιουργήθηκε από ελεύθερους ενεργούς πολίτες που ο μόνος τους σκοπός είναι η απελευθέρωση της χώρας μας, χωρίς να χωρά ούτε σπιθαμή ιδίου οφέλους, κέρδους ή ανταμοιβής.

Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Ευρωβουλής με την «Ελλήνων Συνέλευσις» είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την τήρηση όλων των θέσεων της ιδρυτικής διακήρυξης του Πολιτικού Φορέα. Του καταστατικού, καθώς και των προγραμματικών δηλώσεων που αποτελούν τις συνθήκες που όλοι μας ονειρευόμαστε αλλά και είμαστε προορισμένοι να ζήσουμε.

Σε περίπτωση εκλογής μου, ο βασικός άξονας της παρουσίας μου στο Ευρωκοινοβούλιο είναι η προώθηση των θέσεων του Ελληνισμού απανταχού της Γαίας. Αλλά και η υπεράσπιση όλων των δικαίων των Ελλήνων που τόσο μεθοδευμένα μας απέκρυψαν, μας στέρησαν, μας αλλοίωσαν.

Ο βασικός άξονας λοιπόν, που δεν λοξοδρομεί ούτε παρεκκλίνει, περιλαμβάνει την προώθηση και την αξιοποίηση των προσφορών και χρηματοοικονομικών εργαλείων που έχουν προσφερθεί στην  Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία από τον Αρτέμη Σώρρα. Κάθε σύμβαση ή συμφωνία που είτε δεν τηρείται είτε πλήττει με οποιονδήποτε τρόπο, σε οποιονδήποτε βαθμό και με οποιονδήποτε υποκινητή τα συμφέροντα των Ελλήνων, όχι μόνο θα αποκαλυφθεί αλλά θα ανασταλεί, διότι η «Ελλήνων Συνέλευσις» ήρθε με τεράστιο πλούτο, δύναμη και κυρίως με την ανδρεία και την αλήθεια που διακατέχει κάθε άνθρωπο και κάθε Έλληνα.

Η ώρα του επαναπροσδιορισμού τόσο της έννοιας της πολιτικής όσο και της ίδιας μας της ύπαρξης έφτασε. Ούτε εγώ όπως και κανένα άλλο πρόσωπο δεν μπορεί να σταθεί πάνω από τον τεράστιο στόχο και σκοπό της απελευθέρωσής μας. Για αυτόν τον λόγο, η υποψηφιότητα μου ως Ευρωβουλευτής με την «Ελλήνων Συνέλευσις» συνοδεύεται με την υπογραφή της παραίτησης μου, ώστε να αντικατασταθώ οποιαδήποτε στιγμή, είτε εάν εκτελέσω  πλημμελώς τα καθήκοντα μου, είτε εφόσον κριθεί απαραίτητο από τον Πρόεδρο Αρτέμη Σώρρα και από τον Πολιτικό Φορέα να πολεμήσω με όλες μου τις δυνάμεις με άλλη ιδιότητα.

Η πραγματική ιστορία μας αποδεικνύει ότι η Ευρώπη είναι των Ελλήνων και για πρώτη φορά οι ίδιοι οι Έλληνες θα μεγαλουργήσουμε στον δικό μας τόπο, με τον δικό μας τρόπο προσφέροντας το άπλετο φως του αυτόφωτου πολιτισμού μας σε όλους τους ανθρώπους απανταχού της γης.

https://www.eurovouli.gr/

https://www.e-synews.gr/wp/politiki/

https://www.e-synews.gr/wp/ta-nea-mas/

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ