Ομιλία στο πολύκαστρο κιλκίς 7-4-2019
Ομιλία του πολιτικού φορέα ελλήνων συνέλευσις στο πολύκαστρο κιλκίς 7-4-2019
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΚΙΛΚΙΣ 7-4-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη 2 Απριλίου 2019

Την Κυριακή 7 Απριλίου και ώρα 7 το απόγευμα στο πολιτιστικό κέντρο Πολυκάστρου στην κεντρική πλατεία του Πολυκάστρου του Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Πολιτικού Φορέα του Έθνους των Ελλήνων «Ελλήνων Συνέλευσις».

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου Α’ της Δ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας

Δήμος Δημαρέσης

ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Ομιλία στο πολύκαστρο κιλκίς 7-4-2019
Ομιλία στο Πολύκαστρο Κιλκίς Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Ο Γ.Γ. ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΒΡΥΧΙΟΝ 31-03-2019 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.Γ. Ε.ΣΥ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΕΤΑΞΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

“Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι το δρομολόγιο, είναι η λεωφόρος, είναι το όχημα του κάθε Έλληνα πολίτη κι αυτή την φορά οι Έλληνες κατεβαίνουν στις εκλογές. Το μήνυμα είναι “ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ”.

Ο Έλληνας κατεβαίνει στις εκλογές με τον δικό του Πολιτικό Φορέα είναι αλήθεια αγαπητέ, αυτό το μήνυμα θέλω να δώσω, ότι φτάσαμε στην ώρα και ωρίμασε ο καιρός και οι Έλληνες, αλλά και η δική μας εκπαίδευση, άμα το θέλεις, για να πάνε οι Έλληνες στις εκλογές.

Γι αυτό κι αν δείτε, είμαστε Πολιτικός Φορέας των Ελλήνων, δηλαδή ο Έλληνας έχει πια τον δικό του Πολιτικό Φορέα για να εγκαθιδρύσει την πραγματική Ελληνική Δημοκρατία, την Ελλάνια Δημοκρατία, η οποία άπτεται όλου του αξιακού του και είναι καθαρά του Ανθρωποκεντρικού του εαυτού. Οι ευθύνες είναι τεράστιες για ό,τι έχει συμβεί και τις πιο μεγάλες ευθύνες τις έχουν οι Έλληνες Άνθρωποι που σημαίνει ότι τώρα θα πάρουν την ευθύνη στα χέρια τους, θα λύσουν το θέμα, θα κόψουν τον γόρδιο δεσμό, θα κόψουν τα δεσμά τους και την σκλαβιά τους, θα πάρουν την Ελλάδα στα χέρια τους και θα τιμωρήσουν όλα αυτά τα κατακάθια, όλα αυτά τα καθίκια που τόσα χρόνια είναι στο σβέρκο μας. Και φτάνει μέχρι εδώ. Εγώ είμαι διατεθειμένος να φτάσω μέχρι το τέλος και θα φτάσω μέχρι την ρίζα και καλώ όλον τον Ελληνικό πληθυσμό, όλους τους Έλλην αδελφούς μου να είναι στον δικό τους Πολιτικό Φορέα.

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ