Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Την Τέταρτη 27-2-2019 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη θεματική εκδήλωση στην Βιάννο του κ. Αυγενάκη με τίτλο :
«Υγεία με ανθρωπιά και αξιοπρέπεια».
Ο κ. Αυγενάκης μας ενημέρωσε αρχικά για την ανακοίνωση που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο
23-2-2019 από τον κ. Μητσοτάκη για το πρόγραμμα υγείας της Νέας Δημοκρατίας με τίτλο :
«Καλύτερη Δημόσια Υγεία σε όλους τους Έλληνες».

Ένα πρόγραμμα ‘Ρεαλιστικό’, ‘Κοστολογημένο’ και κυρίως ‘Εφαρμόσιμο’ όπου όπως μας τόνισε ότι είναι το πρώτο και μοναδικό κόμμα το οποίο έχει ως βασική προτεραιότητα στο πρόγραμμα του την αντιμετώπιση έξι μεγάλων νοσολογικών απειλών για τους πολίτες, οπού θα πραγματοποιηθεί με έμφαση σε τρείς βασικούς άξονες :την πρόληψη, τις ανθρώπινες και αξιοπρεπείς συνθήκες νοσηλείας για όλους όπως επίσης την φροντίδα για όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, ενώ συμπλήρωσε χαρακτηριστικά : «στη Ν.Δ δουλεύουμε για τη δημιουργία ενός συστήματος που θα παρέχει σύγχρονες και ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας, με ισότιμη και καθολική πρόσβαση των πολιτών. Ένα οργανωμένο πρόγραμμα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων σε όλους τους πολίτες».

Προτεραιότητα για την Ν.Δ είναι η υλοποίηση του Θεσμού του ‘Οικογενειακού Ιατρού όπως και ότι θα πρέπει να ενισχυθούν οι ΤΟΜΥ διπλά τους.
Σε ότι αφορά τον Ν. Ηράκλειου ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι αντιμετωπίζει σημαντικότατες ελλείψεις σε προσωπικό πληρώματος ασθενοφόρων και ιδιαίτερα στο Κ.Υ. Βιάννου και στα Κ.Υ. Αρκαλοχωρίου και Καστελίου Πεδιάδος όπου το ανθρώπινο δυναμικό δεν επαρκεί για να λειτουργούν τα ασθενοφόρα καθ’ όλη την διάρκεια του 24ωρου.
Επίσης αυτά μας διευκρίνισε ότι οι δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας αφορούν τα νησιά και τις απομακρυσμένες περιοχές που δεν μπορούν να μείνουν χωρίς Ιατρό όπως και την κατ’ οίκον. διανομή φαρμάκων για συγκεκριμένες ομάδες αλλά και ραντεβού με Ιατρούς του ΕΟΠΥΥ εντός 24 ωρών για ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού όπως και την δημιουργία 13 Υγειονομικών Περιφερειών υγείας.

Παρόλα αυτά ενώ το πρόγραμμα αυτό όπως μας λένε μεταξύ των άλλων είναι και ‘Κοστολογημένο’ ποτέ της η Νέα Δημοκρατία δεν μας ενημέρωσε σχετικά με το κόστος του ή με το που θα βρουν τους πόρους για να το υλοποιήσουν, την ιδιά στιγμή οπού στα Νοσοκομεία της Ελλάδας υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις από Ιατρούς αλλά και από απαραίτητα αναλώσιμα.

Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να κάνει πως δεν βλέπει τα πραγματικά προβλήματα του τόπου στο κομμάτι της Υγείας και νομίζει ότι με το να βάζει όμορφους τίτλους στις ομιλίες της και να τάζει στους πολίτες πως θα τους δώσει λύση σε κάποια από τα προβλήματα τους αυτό είναι αρκετό ούτως ώστε να μπορέσει να γίνει η επόμενη Κυβέρνηση της Ελλάδος δίχως να σέβεται και να ενδιαφέρετε πραγματικά για τους ανθρώπους αυτού του τόπου.
Οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν εάν μπορούν να εμπιστευτούν γι’ ακόμη μια φορά όλους αυτούς, οπού με ψευδείς δηλώσεις έλαβαν την ψήφο τους στο παρελθόν και έπραξαν τα ακριβώς αντίθετα με εκείνα οπού τους υποσχέθηκαν με αποτέλεσμα τον ξεπεσμό της κοινωνίας μας

ή

να επιλέξουν να ενωθούν με όλα τα Αδέλφια τους, τους Έλληνες Πολίτες οπού θα είναι οι ίδιοι οπού χτίσουν την Πολιτεία μας όπως ακριβώς την ονειρευόμαστε με Αρχές και Αξίες οπού όλοι μας θα απολαμβάνουμε ίσες κοινωνικές παροχές και θα ζούμε σε ένα Ελεύθερο Κράτος Δίκαιου.

Η Ελλήνων Συνελευσις με τις προγραμματικές της δηλώσεις οπού έχει καταθέσει στην Εισαγγελεία του Άρειου Πάγου από τις 4-9-2015 και με αριθμό πρωτοκόλλου 6199 μας δηλώνει πως η Υγειά είναι πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία και ότι είναι υποχρέωση της να είναι δωρεάν προς τους Πολίτες.

Η Ελλήνων Συνέλευσις εχει δεσμευθεί νομικά απέναντι στην Εισαγγελεία του Αρείου Πάγου πως θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μια ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας για τους πολίτες μέσα από νέες νοσοκομειακές εγκαταστάσεις οπού θα είναι στελεχωμένες με το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό και θα σέβονται πραγματικά την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη έτσι ώστε να λαμβάνει τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός των νοσοκομείων οπού θα έχουν κατασκευαστούν σε ένα περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται εντός τους η αισθητική των πολίτων.

Πέρα από τα νοσοκομεία η Ελλήνων Συνέλευσις έχει προγραμματίσει την δημιουργία ενός κεντρικού εργοστασίου οπού με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας άλλων περιφερειακών εργοστασίων θα κατασκευάζουν φάρμακα κυρίως φυσικής προέλευσης σε συνδυασμό με χημική φαρμακολογία ούτως ώστε να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα με τις λιγότερες αντενδείξεις για τους ασθενείς.

Εκτός βέβαια από την λεγομένη κλασσική Ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, υδροθεραπειών, φυτοθεραπεία κλπ.

Λόγο του ότι δεν αξίζει για κανέναν να είναι στο περιθώριο από την πολιτεία θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης, αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα
όπως επίσης θα δημιουργηθούν και ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

Η Ελλήνων Συνέλευσις θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειαστούν για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων Θεραπευτικών Τεχνικών ούτως ώστε να αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία με την σωστή τους βάση.
Σαφώς και το κύριο μέλημα της Ελλήνων Πολιτείας θα είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγειά με την Ελληνική – μεσογειακή διατροφή και με καθαρό νερό και αέρα όπως ακριβώς μας τα προσφέρει απλόχερα η Μητέρα Φύση.
Η Ελλήνων Συνέλευσις καλεί όλους τους πολίτες να ξαναπάρουν την Ζωή τους στα χεριά τους με το να αναλάβουν τις πολίτικες τους ευθύνες ως πολίτες και να συστρατευθούν με τα αδελφια τους ούτως ώστε όλοι μαζί, ενωμένοι να χτίσουμε το μέλλον που ονειρευόμαστε.

Ε.ΣΥ-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ
ΦΡΟΥΔΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ            ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ – ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ – ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ