Reading Time: 4 minutes

Στην ταινία "Ο έτερος εγώ" ακούγεται ο παρακάτω διάλογος:« -Σ' έναν άδικο και σάπιο κόσμο, όταν μπορείς να διορθώσεις κάτι....τί κάνεις;;; -Ό,τι μπορείς...Αρκεί να μη σαπίσεις μαζί του...» Αυτό κάνω κι εγώ...ό,τι μπορώ για να σου μεταδώσω την αλήθεια και με όποιον τρόπο μπορώ.Στην ταινία “Ο έτερος εγώ” ακούγεται ο παρακάτω διάλογος:« -Σ’ έναν άδικο και σάπιο κόσμο, όταν μπορείς να διορθώσεις κάτι….τί κάνεις;;;
-Ό,τι μπορείς…Αρκεί να μη σαπίσεις μαζί του…»

Αυτό κάνω κι εγώ…ό,τι μπορώ για να σου μεταδώσω την αλήθεια και με όποιον τρόπο μπορώ.
Αυτός ο κόσμος δεν δημιουργήθηκε σάπιος και σκάρτος. Αυτόν τον κόσμο κάποιοι “άψυχοι” τον μίσησαν.
Μίσησαν τις ομορφιές και τα δημιουργήματα του. Μίσησαν την ίδια τη ζωή…
Τόσο τεράστιο πρέπει να ήταν το μίσος τους,που τους οδήγησε να στήσουν αδιανόητη πλεκτάνη και να φυλακίσουν όλους τους ανθρώπους μέσα σε μια εικονική πραγματικότητα.Ακούγεται πολύ τελευταία και συζητιέται πως ζούμε μέσα σε "matrix". Ομως...πόσοι από εμάς ψάχνουν να εντοπίσουν τα σημάδια αυτού του εικονικού κλοιού, που μας σφίγγει όλο και περισσότερο, μας εκμηδενίζει και μας αλλοιώνει, καταδικάζοντας μας σε διαρκή λήθη και σε αληθινό θάνατο...

Ακούγεται πολύ τελευταία και συζητιέται πως ζούμε μέσα σε “matrix”. Ομως…πόσοι από εμάς ψάχνουν να εντοπίσουν τα σημάδια αυτού του εικονικού κλοιού, που μας σφίγγει όλο και περισσότερο, μας εκμηδενίζει και μας αλλοιώνει, καταδικάζοντας μας σε διαρκή λήθη και σε αληθινό θάνατο…

Εντοπίζοντας τα σημάδια, το ένα σε πάει στο άλλο, ώσπου να φτάσεις στο πιο απίστευτο.
Η πλεκτάνη στήθηκε τόσο καλά,στηριζόμενη σε “άψυχους” αλλά και σε φοβισμένους ανθρώπους που εύκολα έγιναν προδότες. Ωστε κανενός απλού ανθρώπου η φαντασία να μην μπορεί να φτάσει στα τόσο αρρωστημένα επίπεδα της σάπιας πλέον πραγματικότητας αυτών των αποστατικών πλασμάτων.

Πόσο αληθινό σας φαίνεται να μας θεωρούν όλους ...νεκρούς;;; Να είμαστε απλώς αριθμοί μετοχών κι ομολόγων για εμπορικές συναλλαγές;;; Τα μωρά μας να θεωρούνται αγνοούμενοι ως τα επτά τους έτη και μετά νεκροί;;;Πόσο αληθινό σας φαίνεται να μας θεωρούν όλους …νεκρούς;;; Να είμαστε απλώς αριθμοί μετοχών κι ομολόγων για εμπορικές συναλλαγές;;; Τα μωρά μας να θεωρούνται αγνοούμενοι ως τα επτά τους έτη και μετά νεκροί;;;
Απίστευτο σενάριο…

Όσο απίστευτη μπορεί να είναι η μετάλλαξη μιας ντομάτας με κύτταρα σκορπιού, την οποία αγοράζεις και τρως.
Ναι,απίστευτα πράγματα…

Όσο απίστευτο ήταν πριν λίγα χρόνια από τους πολλούς, πως αεροπλάνα μας ψεκάζουν σαν να είμαστε κατσαρίδες.
Απίστευτη και συνομωσιολογική χαρακτηρίζουν και τη θεωρία πως μας εμβολιάζουν με καρκίνο, αλλά μας έχουν πείσει πως είναι για την υγεία μας και πως οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να ανοίξουν πόλεμο με τους μη εμβολιασμένους.

Απίστευτο είναι πως η χώρα μας είναι εταιρία με ΑΦΜ κι εμείς υπάλληλοι της εταιρείας, όσο απίστευτο είναι πως μια Ανεξάρτητη Αρχή χωρίς νομική προσωπικότητα ,ένα φάντασμα δηλαδή, απαιτεί τους φόρους μας, δεσμεύει την περιουσία μας κι εμείς την τρέμουμε σε σημείο εγκεφαλικού ή αυτοκτονίας.Απίστευτο είναι πως η χώρα μας είναι εταιρία με ΑΦΜ κι εμείς υπάλληλοι της εταιρείας, όσο απίστευτο είναι πως μια Ανεξάρτητη Αρχή χωρίς νομική προσωπικότητα ,ένα φάντασμα δηλαδή, απαιτεί τους φόρους μας, δεσμεύει την περιουσία μας κι εμείς την τρέμουμε σε σημείο εγκεφαλικού ή αυτοκτονίας.

"<yoastmark

Απίστευτο είναι πως το υψηλό ιερατείο υπόγραψε το υπερμνημόνιο στο Στρασβούργο το 2014, για να δώσει τη χαριστική βολή και να γίνει επίσημα και νόμιμα ο κόσμος μας ένα απέραντο πορνείο.
Όπως απίστευτο είναι μέσα στην Ελλάδα, μπροστά στους Έλληνες,να αναθεματίζουν οι ιερείς την Κυριακή της Ορθοδοξίας τους ίδιους τους Έλληνες κι αυτοί να σταυροκοπιούνται ασταμάτητα και να ψάχνουν συγχώρεση.

Ναι, είναι απίστευτο πως μας πέρασαν τον τρόμο προς ένα αριθμό, το 666, που είναι ο αριθμός του ανθρώπου και πως έκαναν γρουσούζικο το 13.

Ναι, είναι πολλά μα πάρα πολλά τα απίστευτα, που άρχισαν να βγαίνουν στο φως και να αποδεικνύεται πως μόνον απίστευτα δεν είναι αλλά υπαρκτά και λαμβάνουν χώρα στις μέρες μας.

Θα δούμε πολλούς βρυκόλακες να καίγονται στις ακτίνες του φωτός της αλήθειας. Το μόνο σίγουρο είναι πως ζούμε χρόνια αποκάλυψης. Πως το «ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΕΚΡΩΝ» θα γίνει πραγματικότητα αλλά όχι όπως το φανταζόμαστε.
Θα δούμε πολλούς βρυκόλακες να καίγονται στις ακτίνες του φωτός της αλήθειας. Το μόνο σίγουρο είναι πως ζούμε χρόνια αποκάλυψης. Πως το «ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΕΚΡΩΝ» θα γίνει πραγματικότητα αλλά όχι όπως το φανταζόμαστε.

Θα δούμε πολλούς βρυκόλακες να καίγονται στις ακτίνες του φωτός της αλήθειας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ζούμε χρόνια αποκάλυψης. Πως το «ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΕΚΡΩΝ» θα γίνει πραγματικότητα αλλά όχι όπως το φανταζόμαστε.
Σε έναν σάπιο κόσμο λοιπόν, κάνω ό,τι μπορώ για να σου μεταδώσω την πληροφορία. Και όχι …δεν τρελάθηκα. Αρχίζω να βλέπω το matrix…
Και σου υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα, ό,τι περνάει από το χέρι μου να το δεις κι εσύ …και θα κάνω τα πάντα να έρθεις στον κόσμο των ζωντανών, γιατί μόνον ως ζωντανός μπορείς να το δεις.

Στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, η εικονική πραγματικότητα καταρρίπτεται και θα είναι πολύ έξυπνη κίνηση να έρθεις κι ΕΣΥ στην ένωση των ανθρώπων και όλοι μαζί να παρακολουθήσουμε την πτώση του matrix, που τόσο ύπουλα, δόλια και εν αγνοία μας έστησαν γύρω μας.

"<yoastmark

ΑΦΡΟΔΊΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο …ΟΣΙΟΣ ΝΙΚΩΝ «Ο ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ» ΣΤΙΣ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ
Νεκρή κρατούμενη. Εξέγερση στις φυλακές! ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ; ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ
Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ | ΒΟΥΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : Η ΕΜΦΑΝΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ... Η ΑΛΛΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ !
«Συχνά είναι πιο ασφαλές να είσαι αλυσοδεμένος από το να είσαι ελεύθερος.» Franz Kafka
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΛΕΝΗ ΝΙΑΡΧΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 6-10-2019 ΩΡΑ 21:00 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ
Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ
Αρνητές μάσκας: Πώς η #αστυνομία εντόπισε μέσω #Facebook 15 άτομα που διακινούσαν υγειονομικές "μολό...
Η ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ = Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 17-1-2018

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.