Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΙ ΑΡΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟΝ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΠΛΕΟΝ ΟΜΩΣ ΞΑΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΟΧΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ ΤΟ 15% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ SINGULAR LOGIC;

ΜΗ ΓΕΛΙΕΣΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΥΝΝΟΜΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ (ΠΟΥ ΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΣΥΛΙΑΣ) ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΡΟΣ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΝΩΝΕΙ, ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΧΟ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΛΕΙΠΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΙΜΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΝ ΑΝΕΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΩΣ ΛΑΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΟ.

ΚΑΘΟΤΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΦΕΣ: Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΞΙΣΟΥ.

ΕΝΩ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΑΡΙΘΜΩΝ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΡΙΘΜΩΝ, ΟΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΝΟΜΙΚΩΝ ΟΡΙΣΜΩΝ, ΟΠΟΥ ΠΛΕΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΝΕΚΡΟ, ΜΕ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ Ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΝΕΡΓΟ.

ΕΤΣΙ ΩΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΕΤΣΙ ΩΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΤΣΙ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΕΞΙΣΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΟΟΤΗΤΑ, ΕΤΣΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΜΑΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝ ΑΧΤΑΡΜΑ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΝΕΚΡΩΝ.

ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΕ ΕΛΛΗΝ, ΣΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΗΜΙ-ΟΝ. ΩΣ ΗΜΙΟΝΟ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΗ ΕΛΛΟΓΟΥ ΟΝΤΟΣ… ΑΝΘΡΩΠΟΥ… ΕΛΛΗΝΑ;

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ; ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΛΕΣ; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ, ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ; ΑΛΛΑ ΟΚ, ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ! ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ; ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΑ ΣΑΓΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ;

ΕΛΛΗΝΑ,
ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΞΟΦΘΑΛΜΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.

ΕΛΛΗΝΑ,
ΣΥΝΤΑΞΟΥ ΜΕ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” (Ε.ΣΥ.),
ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ, ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΑΘΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥ.
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΠΡΑΞΕΙ ΕΧΘΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΠΡΑΞΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ, ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΙ, ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΨΥΧΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΓΕΙΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ: ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ. ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΝΕΚΡΟΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΝΟΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.