Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μία βόλτα στο νοσοκόμείο Χανίων, ήταν αρκετή για να καταλάβουμε πόσο πίσω είμαστε σαν χώρα στον κλάδο της υγείας. Οι συνθήκες που επικρατούν είναι το λιγότερο άθλιες, με ταβάνια να στάζουν δίπλα από τους ασθενείς, θέρμανση να μην υπάρχει, ατελείωτες ουρές ασθενών, και γιατρούς εξαντλημένους έχοντας κλείσει -όπως οι ίδιοι ανέφεραν- ένα 24ωρο συνεχόμενης βάρδιας.
Εύλογα αναρωτηθήκαμε, γιατί κανείς πολιτικός ποτέ δεν έδωσε την δέουσα σημασία στην υγέια. Όλοι τους δρώντας απάνθρωπα και καταχρηστικά, υποβιβάζουν τον τομέα της υγείας. Αδιαφορούν για τους ασθενείς και για τους εργαζόμενους. Το άδικο είναι υπαρκτο σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας.
Παράλληλα διαβάζοντας κανείς τις προγραμματικές δηλώσεις της Ελλήνων Συνέλευσις, μπορεί να συνειδητοποιήσει το μεγαλείο της πραγμάτικης, δίκαιης κοινωνίας, που αφουγκράζεται απόλυτα τις ανάγκες στον κλάδο υγείας.
Μέσα σε αυτες, εντασσεται η κατασκευή εκ νέου, τεράστιων νοσοκομειακών εγκαταστάσεων, που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε πολίτη, με αισθητική, καθώς και η ψυχολογία των ασθενών επηρεάζει άμεσα και την ανάρρωση τους. Τα νοσοκομεία αυτά θα είναι πλήρως επανδρωμένα με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και άριστα εκπαιδευμενο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό.
Όλη η ιδεολογία της Ελλήνων Συνέλευσις, βασίζεται στην απόλυτα δίκαιη κοινωνία, που θα διέπεται από αρχές και αξίες, και φυσικά, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ, ότι δεν προκειται για άλλη μια πολιτική προπαγάνδα, καθώς οι προγραμματικές μας δηλώσεις έχουν εγκριθεί απο τον Άρειο Πάγο με αρ.πρωτ: 6199-4.9.15. Αυτό σημαίνει οτι υπάρχουν νομικές κυρώσεις εάν όλα αυτα δεν εκτελεστουν. Κανένα κόμμα έως σημερα δεν έχει καταθέσει εγγράφως τις προγραμματικές του δηλώσεις, και όλα μεχρις στιγμής τις βάσισαν στον λογο τιμής, που τελικα τιμή δεν εχουν, ως αποδειχθηκε.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΜΕΝΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΥΛΑΚΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ