Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε για το στέλεχος του κόμματος της Νεας Δημοκρατίας, όπου κατηγορείται για ασέλγεια ανηλίκων επί πληρωμή. Ο δέ αρχηγός του κόμματος κύριος Μητσοτάκης ανέφερε πως πρόκειται για πολιτική δίωξη. (!)
Παράλληλα το δικαστήριο, μη αναγνωρίζοντας στον κυριο Νίκο Γεωργιάδη κανένα ελαφρυντικό, του επέβαλλε ποινη φυλάκισης 28 μηνών με αναστολή, και χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρω. (!)
Καταρχήν, κύριε Μητσοτάκη, δεν έχετε ιδέα τι είναι η πολιτική δίωξη. Πολιτική δίωξη είναι η κατάσταση που βιώνει εδώ και εννέα μήνες ο πρόεδρος της Ελληνων Συνέλευσις, που βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, προσωρινά κρατούμενος, χωρίς καμία κατηγορία, προφανώς γιατί τον φοβάστε όλοι σας. Οστώσο η Ελλήνων Συνέλευσις όλο και δυναμώνει.
Και κατά δέυτερον, οι κύριοι δικαστές και εισαγγελείς, για υπόθεση παιδεραστίας, ορίζουν ποινή φυλάκισης με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο, ενώ για τον Αρτέμη Σώρρα, που δεν έχει παράξει κανένα άδικο εις βάρος κανενός, κρίνουν οτι χωρίς λόγο και αιτία (εφ’οσον το κατηγορητήριο κατέπεσε ), ότι μπορούν να κρατούν σε ομηρεία έναν άνθρωπο χωρίς να δίνουν λόγο σε κανέναν;
Ποιος λογικός άνθρωπος, θα συνεχίσει μετά από αυτο να υποστηρίζει ότι η δικαιοσύνη είναι τυφλή; Κύριοι, παράγετε εσείς οι ίδιοι άδικο, κατά της πολιτείας, καταχραζόμενοι τις θέσεις σας. Βεβηλώνετε την δικαιοσύνη, και να είστε σίγουροι, ότι όλοι σας θα λογοδοτήσετε στον Έλληνα.
Η ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΗΔΗ,ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΥΛΑΚΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ