Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Ο Γιώργος Γερμενής [Καιάδας] με μπλούζα στην οποία γράφεται η λέξη “θάνατος”
με σατανιστικούς χαρακτήρες
Με έναν καινούργιο δίσκο που τιτλοφορείται  “ΑΓΙΟΣ Ο ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ”  και που κυκλοφόρησε στις 28 Απριλίου 2017, ο βουλευτής της “Χρυσής Αυγής” 
και επιστήθιο “δεξί χέρι” του αρχηγού της Νίκου Μιχαλολιάκου,  Γιώργος Γερμενής [Καιάδας] υμνεί τον σατανά,  με φλεγόμενες πεντάλφες και εβραϊκά σύμβολα. 

https://www.youtube.com/watch?v=-MCatCy1QLg

Ο νέος σατανιστικός δίσκος του Γιώργου Γερμενή [Καιάδα]

Ο Γιώργος Γερμενής [Καιάδας]  σε σατανιστική τελετή.

Παρά τις απατηλές προσπάθειες που κάνει η “Χρυσή Αυγή” να πείσει για τον, δήθεν, χριστιανικό χαρακτήρα της ώστε να ψαρέψει τις ψήφους αφελών χριστιανών, η ηγεσία της και τα στελέχη της, χωρίς να ακολουθούν των πατρώα Ελληνική θρησκεία αλλά ούτε και τον Χριστιανισμό, παραμένουν φανατικοί σατανιστές όπως εξ αρχής ήθελε τη “Χρυσή Αυγή” ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος και η σατανιστική παρέα του που λατρεύουν απροκάλυπτα τον εωσφόρο και την κόλαση και δε διστάζουν να αφιερώσουν και ποιήματα στα λατρευτικά τους αντικείμενα.

Ο τελευταίος δίσκος του Γιώργου Γερμενή [Καιάδα] αναπαράγει ουρλιαχτά και ήχους κόλασης όπου κυριαρχεί ο άρχοντας σατανάς που συμβολίζεται με τον δράκοντα και “στολίζεται” με φλεγόμενες εβραϊκές πεντάλφες και εβραϊκά σύμβολα τα οποία η “Χρυσή Αυγή” θεωρεί ιερά και τα καλύπτει πίσω από τις “σβάστικες” και τα άλλα παραπλανητικά που χρησιμοποίησε στο παρελθόν για να παρασύρει και κόσμο από την “άλλη όχθη”.

Και ελάχιστοι μέχρι σήμερα έχουν καταλάβει ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος κατάφερε να ξεγελάσει πίσω από κακοστημένες σβάστικες τη πραγματική του σατανολαγνεία που φέρει από παιδί ως διαστροφή του χαρακτήρα του, κάτι που ξέρουμε όλοι όσοι τον γνωρίσαμε από τη παιδική ηλικία του.
Όταν ο Γιώργος Γερμενής [Καιάδας] προσπαθεί να πείσει ψηφοφόρους για το  “φυσιολογικό” του πρόσωπο.
Αξίζει κανείς να προσέξει τον καινούργιο δίσκο του βασικού στελέχους της “Χρυσής Αυγής” Γιώργου Γερμενή [Καιάδα] για να καταλάβει την πραγματική “θρησκευτική ταυτότητα” της “Χρυσής Αυγής” η οποία δεν έχει καμία σχέση ούτε με την εθνική θρησκεία των Ελλήνων, αλλά ούτε και με τον Χριστιανισμό.
Η “Χρυσή Αυγή” από το 2012 έκανε πολλές προσπάθειες να εξαπατήσει τους ψηφοφόρους για τη, δήθεν, χριστιανικότητά της…
Κατόπιν σχεδίου, έστειλε τα μέλη της να επιδείξουν χριστιανικότητα κουβαλώντας στους ώμους τους ακόμα και εικόνες σε …λιτανείες, πιστεύοντας ότι ο ανόητος κοσμάκης μπορεί να παρασυρθεί εύκολα και να την ψηφίσει, κάτι που εν μέρει τα κατάφερε.

Κατόπιν σχεδίου, έστειλε τα μέλη της να επιδείξουν χριστιανικότητα κουβαλώντας στους ώμους τους ακόμα και εικόνες σε …λιτανείες, πιστεύοντας ότι ο ανόητος κοσμάκης μπορεί να παρασυρθεί εύκολα και να την ψηφίσει, κάτι που εν μέρει τα κατάφερε.

Αμέτρητες οι δηλώσεις του αρχηγού της και οι θεατρικές παρουσίες του σε …επιταφίους και άλλες χριστιανικές τελετές…
Καλοστημένη η δήθεν χριστιανικότητα και του Νο 2 του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη με πλασαρισμένες φωτογραφίες “ευσεβούς πιστού”…
Εντυπωσιακοί και οι …σταυροί του εξ Αλβανίας μεγαλοχρυσαυγίτη Ρομπέρτο Καίντι που προσπάθησε να μας πείσει για τη βαθύτατη “χριστιανική” πίστη του με καλοστημένες φωτογραφίες…
Καλοσκηνοθετημένη και η συμμετοχή της “Χρυσής Αυγής” στη κινητοποίηση του “Χυτηρίου” μαζί με παπάδες και καλόγερους, υπερασπιζόμενη, δήθεν την Ορθοδοξία και τον Ιησού Χριστό…
Κάμποσες και για τους αφελείς, οι χριστιανοφανείς τελετές και αγιασμοί στα γραφεία της που ένα-ένα κλείνουν ενώ, εις το βάθος “κήπος”, δηλαδή, η πραγματική σατανολατρεία του σκληρού πυρήνα της “Χρυσής Αυγής” με φλεγόμενες πεντάλφες και εβραϊκά σύμβολα.
“Θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει”, λοιπόν και ο Γιώργος Γερμενής [Καιάδας] δε δίστασε, μόλις τον προτελευταίο Απρίλιο [2017], να ξαναϋμνήσει τον σατανά και τους Εβραίους με το καινούργιο δίσκο του, πάντοτε με τις ευλογίες του αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου γιατί, όπως ξέρουμε, τίποτε στη “Χρυσή Αυγή’ δεν γίνεται χωρίς την εντολή του αρχηγού της.
πάντοτε με τις ευλογίες του αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου γιατί, όπως ξέρουμε, τίποτε στη “Χρυσή Αυγή’ δεν γίνεται χωρίς την εντολή του αρχηγού της.

Ασφαλώς και η έκδοση αυτού του δίσκου θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί εάν η “Χρυσή Αυγή” διέθετε ένα στοιχειώδες κομματικό επιτελείο που θα μεριμνούσε, τουλάχιστον, για τη προστασία των σχεδίων εξαπάτησης των ψηφοφόρων εν όψει, μάλιστα, εκλογών. Όμως και αυτή η έκδοση του δίσκου δείχνει ότι η “Χρυσή Αυγή” βρίσκεται  σε πλήρη διάλυση.

Το εξώφυλλο του δίσκου του Γιώργου Γερμενή [Καιάδα]
με τα σατανιστικά σύμβολα και τα εβραϊκά γράμματα.
Η πρώτη σελίδα του “3ου διεθνούς Φεστιβάλ του Διαβόλου”
που εγινε στη Μπογκοτά της Κολομβίας στις 25/11/2017,
με πρώτο-πρώτο τον δίσκο του Γώργου Γερμενή [Καιάδα]

Σημειωτέον ότι ο επίσημος λογότυπος του “ΙΙΙ Φεστιβάλ του Διαβόλου”  φέρει ως μόνο σύμβολο το κεφάλι του σατανά.

Σημειωτέον ότι ο επίσημος λογότυπος του “ΙΙΙ Φεστιβάλ του Διαβόλου” φέρει ως μόνο σύμβολο το κεφάλι του σατανά.

Η πανωλεθρία που προδικάζεται στις προσεχείς εκλογές για τη “Χρυσή Αυγή” δεν είναι απλά δεδομένη αλλά προκύπτει ήδη από τώρα, όπως την προκαλούν οι εγκληματικές επιλογές του αρχηγού της Νίκου Μιχαλολιάκου. Και αλίμονο σε όσους ελάχιστους παρασυρθούν από τη τρελή πορεία της προς τον …καιάδα. Θα είναι άξιοι της μοίρας τους αφού η “Χρυσή Αυγή” είναι ένα διεθνιστικό μόρφωμα προορισμένο να θάψει οριστικά τον Ελληνικό Εθνικισμό.

Ι/μ Σίμων 

ΠΗΓΗ: https://allenaki.wordpress.com/2017/08/25/%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%B7-%CF%83%CE%B5-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B5%CF%83-%CF%86%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%BB-%CE%BB%CE%B1%CF%84%CF%81/?fbclid=IwAR0wH1q3k_aU5aDqQ_VWBPC8goQ7P0A0fRnkVpbSK4BC5_T4EgXsgHELuGg

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ