Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΑΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΧΑΝΙΩΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΜΕ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΟΠΟΥ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ, ΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ, ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΜΗΝΕΣ (!) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ.
ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΓΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΕΣ, ΔΡΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ, ΓΕΦΥΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ, ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΑΜΕΜΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΖΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝΟΥΣ ΦΕΡΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΜΗΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ.
Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΦΕΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ.
ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΛΛΑΣ» ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ 49.000 ΕΡΓΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΚΟΙΝΗΣ ΟΦΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ (ΑΜΕΣΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΙΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΛΕΠΕ ΣΥΝΘΗΚΗ ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ). ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ.
( http://dimoi.oramaellas.gr )
ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΑΥΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ.

ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙ ΟΧΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;; ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (Ν.Π.Δ.Δ.) ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ν.3852/2010) ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.
ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΩΝ 2 ΔΙΣ ΚΑΙ 2,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ( http://dimoi.oramaellas.gr/325-dimoi/#11 ) ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΞ’ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΙΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ (ΕΙΣΑΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/04.09.2015) ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΛΛΑΣ».
ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 7 Μ.Μ. ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΟΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ, ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ Ή ΑΝ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΣΑΙ Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ
ΦΩΤΙΟΣ ΛΥΚΑΚΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.