Reading Time: 4 minutes

Με αφορμή την ομιλια του ευρωβουλευτή του Σύριζα Στέλιου Κούλογλου την Παρασκευή 22-2-2019 στο ξενοδοχείο « Ατλαντίς » στο Ηράκλειο της Κρήτης με θέμα : « Η Άνοδος της ακροδεξιάς και οι ευρωεκλογές του 2019 » οφείλουμε να επαναφέρουμε την Λογική και την Νόηση τόσο στους πολίτες αλλά τόσο και στον κ. Κούλογλου και σε όλους τους παράγοντες του Σύριζα, λόγο του ότι παρευρεθήκαμε στην ομιλία του θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές πως σε ολόκληρη την ομιλία δεν ειπώθηκε τίποτα το ουσιαστικό επί του θέματος αλλά ούτε και για τα κρίσιμα ζητήματα οπού μαστίζουν την χωρά μας.
Αρχικά μας ανέφερε πως η Ελλάδα χρεοκόπησε το 2010.
Εν μέσω κρίσης η Ελλάς αντιμετώπισε τεράστια οικονομικά προβλήματα λόγο ανεύθυνης διαχείρισης, αλλά στην ουσία όμως δεν χρεωκόπησε, και όπως είπε και ο ίδιος σε ένα κομμάτι των ερωτήσεων που δέχτηκε από τους πολίτες έχουμε ξεχάσει πολλά και σχετικά πρόσφατα γεγονότα της Ιστορίας.
Επιβάλλεται να αποκατασταθεί η Αλήθεια και να θυμίσουμε στον κ. Κούλογλου πως το 2012 ήταν οπού όλα τα Μ.Μ.Ε προβάλανε με αστείρευτο ζήλο την εποικημένη χρεοκοπία της Ελλάδος κάτι το οποίο απέτρεψε ο Αρτέμης Σώρρας, ο Δημοκρατικά Εκλεγμένος Προέδρος του Πολιτικού Φορέα της Ελλήνων Συνελευσις με την κατάθεση των 600 Δις Δολαρίων μέσω της πρότασης χρηματοδότησης όπως αυτή κατατέθηκε στο προξενείο της Ελλάδος στην Νέα Υόρκη στις 28-09-2012.
Λόγω λοιπόν αυτής του της κίνησης η Ελλάδα δεν δύναται να χρεοκοπήσει με αυτό το ποσό σε λογαριασμό της, όπως θα έπρεπε να γνωρίζει βάση του Αξιώματος του ως Ευρωβουλευτής.
Στην παρουσίαση του επίσης μας ανέφερε ότι μετά την λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου οι νέοι για πρώτη φορά μοιάζουν να είναι καταδικασμένοι να ζήσουν σε χειρότερες περιστάσεις από τους παππούδες τους.
Εάν και αυτό είναι γεγονός δεν μπορώ να βρω καμία Λογική εξήγηση για ποιον λόγο να συμβαίνει αυτό πλην του ότι οι κυβερνώντες μας τουλάχιστον από την λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και έπειτα είναι ένοχοι για Εσχάτη Προδοσία, την στιγμή οπού στις 27-12-1945 με το Φ.Ε.Κ 315Α επικυρώνετε από την βουλή και γίνετε Νομός του Κράτους ότι η Ελλάδα είναι Ιδρυτικό Μέλος με το ποσό των σαράντα ( 40 ) εκατομμύριων δολαρίων στην συμφωνία του Bretton Woods.
Ενός Παγκοσμίου Καταπιστεύματος το οποίο δημιουργήθηκε έτσι ώστε οι Λαοί να μην ξαναβρεθούν ποτέ τους στην άθλια οικονομική κατάσταση οπού τους άφησε η λήξη του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, οπού το 2007 η αξία των λογαριασμών της Ελλάδος ανέρχεται στα εκατό δέκα πέντε τρισεκατομμύρια πεντακόσια δισεκατομμύρια
( 115.500.000.000.000 ) δολάρια. υπογεγραμμένη από :
τον Προέδρο της Ε. Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια,τον Υπουργό Οικονομικών Γεώργιο Αλογοσκούφη και τον Πρέσβη της Ελλάδος στον Ο.Η.Ε Αδαμάντιο Βασιλάκη.
Αφήνοντας την Ιστορική αναδρομή και περνώντας στο κύριο θέμα της παρουσίασης του κ. Στέλιου Κούλογλου οπού ήταν η ¨άνοδος¨ της ακροδεξιάς χωρίς βέβαια να μας παρουσιάσει κάτι περισσότερο από μικροπολιτικές άνοες ιδεολογίες οπού σε καμία περίπτωση δεν αγγίζουνε ούτε το ελάχιστον την πραγματικότητα.
Η αλήθεια είναι ότι σε ολόκληρη την Ευρώπη οι πολίτες προσπαθούν να βρουν μια Πατριωτική λύση δίχως αυτό απαραίτητα να είναι ακροδεξιάς ή φασιστικής φύσης, για τον λόγο του ότι βιώνουν τις πολίτικες των κυβερνήσεων τους που έχουν ως μοναδικό στόχο και σκοπό τους την παγκοσμιοποίηση μέσω της πλήρους ελεγχόμενης παράνομης μετανάστευσης, οπού κάποιοι θέλουν εσκεμμένα να την βαφτίσουν ως ‘προσφυγιά’ ετσι ώστε να καταφέρουν να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιο του κατά πολλούς Ιδρυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης : Coudenhove Kalergi σχετικά με την Γενοκτονία των Λαών της Ευρώπης και την επιμειξία τους με Ασιάτες, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια νέα Ευρωασιατική φυλή ευκολά χειραγωγίσημη για να μπορέσουν να προχωρήσουν τα σχέδια τους προς τον πλήρη έλεγχο της Ανθρωπότητας και στην Παγκοσμιοποίηση.
Όπως πολύ σωστά ανάφερε στην ομιλία του ο κ. Κούλογλου η ακροδεξιά έχει αρνητικό αντίκτυπο στις Γυναίκες.
Θα κάνω μια στάση εδώ και θα σας καλέσω όλους να θυμηθείτε με σκοπό να σας θέσω ορισμένους προβληματισμούς, για την στάση την οποία έχει κατά βάση του ο Μουσουλμανισμός απέναντι στις Γυναίκες ο οποίος έχει εισχωρήσει ως θύμα στην Ευρώπη και έχει σκοπό μελλοντικά να μετατραπεί σε Θύτης με την κατάκτηση της Ευρώπης όπως οι ίδιοι δηλώνουν δημόσια.
Λόγω του ότι είμαστε μέρος της Ευρώπης και σαφώς πρέπει να μας προβληματίζει η πορεία της καλό θα είναι να σταθούμε αρχικά στα του ‘ Οίκου ’ μας πριν θελήσουμε βοηθήσουμε τους υπολοίπους.
Στην Ελλάδα πραγματικά παρατηρείται μια ακροδεξιά τάση από τους Πολίτες λόγο του ότι εσφαλμένα πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να ξαναφτιάξουμε τον ‘ Οίκο ’ του Γένους μας πράγμα το οποίο δεν μπορεί να γίνει με ακροδεξιές – φασιστικές ιδεολογίες στην Πατρίδα της Δημοκρατίας.

Εάν τα Μ.Μ.Ε. οπού ελέγχονται από οικονομικά κέντρα εξουσίας όπως μας δήλωσε ο κ. Κούλογλου και εάν η κυβέρνηση Σύριζα που ενώ το γνωρίζει αυτό δεν πράττει τα Δέοντα έτσι ώστε οι δημοσιογράφοι να λειτουργούν βάση του Κώδικα Επαγγελματικής Ηθικής και Κοινωνικής Ευθύνης οπού έχουν όπως ορίζεται στις Αρχές Δεοντολογίας του Δημοσιογραφικού Επαγγέλματος
και προέβαλαν τις θέσεις της Ελλήνων Συνέλευσής τότε όλοι οι Πολίτες οι οποίοι έχουν Πατριωτικό φρονιμά δεν θα χρειάζονταν να πέσουν θύματα των ακροδεξιών παρατάξεων οπού και αυτές δεν ενδιαφέρονται ουσιαστικά για τους Αυτόχθονες Λαούς πάρα μόνο εξυπηρετήσουν ξένα κέντρα συμφερόντων.

Η Ελλήνων Συνέλευσίς έχει θεσπίσει ένα νέο σύστημα πραγματικής Πολιτικής οπού οι Πολίτες πλέον από την βάση του Έθνους και μέσα από τους τοπικούς Οργανισμούς Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσής είναι αυτοί που θα ασκούν πολιτική και θα δίνουν τις Εντολές προς τους εκάστοτε διαχειριστές οι οποίοι θα είναι εκλεγμένοι από τους ιδίους για να εκτελούν τις δίκες τους αποφάσεις οι οποίες θα φιλτράρονται μέσα από τα 33 Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα ως δικλείδα ασφάλειας ούτως ώστε ποτέ ξανά κανένας να μπορέσει να τρυπήσει και να διαφθείρει την Κοινωνία μας, ενώ σε αντίθετη περίπτωση οπού δεν θα εκτελούν τις εντολές του Λαού τότε αυτόματος θα γίνεται και η αντικατάσταση τους από την θέση στην οποία έχουν εκλεγεί.
Αλίμονο εάν οι ίδιοι Έλληνες οπού γέννησαν την Δημοκρατία δεν μπορέσουν να δώσουν το λαμπρό παράδειγμα ακόμη μια φορά για μια Ελεύθερη Κοινωνία τότε ποιος μπορεί να το κάνει;

Κλείνοντας οι επερχόμενες Ευρωεκλογές θα είναι οι πιο σημαντικές όλων των εποχών όπως δηλώνει και ο ίδιος αλλά για τον λόγω του ότι το Έθνος των Ελλήνων θα είναι Παρών σε αυτές τις Ευρωεκλογές έτσι ώστε να μπορέσει να επέλθει ξανά το Δίκαιο σε αυτόν τον Ευλογημένο Ιερό Τόπο που ονομάζεται Ελλάς. (!)

Ε.ΣΥ-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ
ΦΡΟΥΔΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.