Χρόνος ανάγνωσης: 11 λεπτά

ΕΣ ΕΔΑΦΟΣ ΦΕΡΕΙΝ, ΠΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΣΚΥΘΟΠΟΛΉ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ, ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ

ΕΙΣ ΕΔΑΦΟΣ ΦΕΡΕΙΝ ΠΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ .. ΣΚΥΘΟΠΟΛΉ ...Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ.... ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ....
ΕΙΣ ΕΔΑΦΟΣ ΦΕΡΕΙΝ ΠΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ .. ΣΚΥΘΟΠΟΛΉ …Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ…. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ….

Το όνομα και μόνο, τότε προκαλούσε τον απόλυτο τρόμο….
Τώρα προκαλεί οργή !
Για όσους γνωρίζουν , βεβαίως…


Για όσους δεν γνωρίζουν…καιρός να μάθουν.

<< Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΕΊΝΑΙ ΠΙΚΡΉ ΚΑΙ ΔΥΣΆΡΕΣΤΗ …ΣΤΟΥΣ ΑΝΌΗΤΟΥΣ,
ΕΝΏ ΤΟ ΨΕΎΔΟΣ ΕΊΝΑΙ ΓΛΥΚΎ ΚΑΙ ΕΥΠΡΌΣΔΕΚΤΟΝ>>,μας λέει ο Δίων Χρυσόστομος .

Το θέμα αυτής της ανάρτησης είναι πικρό και δυσάρεστο για όλους ανεξαιρέτως…ανόητους και μή….Και αυτό, επειδή αφορά μία απο τις πιο τραγικές και μελανές σελίδες της Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους…

Το άρθρο μου αυτό,θα συμπεριλαμβάνει παραπομπές και αναφορές από αρχαίους ιστορικούς, και ίσως το σημαντικότερο : παραδοχή και ομολογία από τους ίδιους τους ηθικούς αυτουργούς της μεγαλύτερης τραγωδίας,που υπέστη η Ελλάς…τους χριστιανοπατέρες και “βυζαντινο -λογίους”…

<<ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΈΝΟΙ ΠΟΥ ΕΊΣΘΕ ΖΩΝΤΑΝΟΊ>>….συνήθιζε να λέει υπεροπτικά ο Ιουστινιανός.
Στους δολοφόνους τους “χρωστούσαν ευγνωμοσύνη” οι πρόγονοί μας…Σ’αυτούς “χρωστάμε” κι εμείς…

Την γενοκτονία των Ελλήνων πολλοί λίγοι την γνωρίζουν γιατί κάποιοι την έχουν πάρα πολύ καλά κουκουλώσει. Και λέγοντας,κάποιοι,θεωρώ πως δεν χρειάζεται καμία απολύτως διευκρίνιση. Ποιοι είναι αυτοί που δεν θέλουν να μαθευτεί η εξόντωση εκατομμυρίων Ελλήνων;;; Και ο σκοπός της εξόντωσης ήταν ένας: ή αποδέχεσαι τον Χριστιανισμό ή το κεφάλι σου. Έτσι διέταζαν τα Αυτοκρατορικά διατάγματα ή αλλιώς κώδικες….Αλλά σ’αυτά θα έρθω…αναγκαστικά…λίγο αργότερα …

Ο βασικός “μάρτυρας”,που μας παρέχει πληροφορίες για την Σκυθούπολη ,είναι ο  Αμμιανός Μαρκελίνος, ιστορικός της ύστερης Ρωμαϊκής περιόδου. Για τους Έλληνες είναι ολότελα άγνωστος,και όχι επειδή έγραφε λατινικά.
Αλλά ο Αμμιανός δεν θα είναι ο πρώτος που θα αναφερθώ ,εξιστορώντας το χρονικό της γενοκτονίας. Η ιστορία που έγραψε ο Μαρκελλίνος είναι μία καταγραφή των ιστορικών γεγονότων είκοσι πέντε ετών, τα οποία έζησε ως αυτόπτης μάρτυρας ο ίδιος και καλύπτει την περίοδο της αυτοκρατορίας του Κωνστάντιου, του Ιουλιανού, του Ιοβιανού και του Βάλη. Καταγράφει μία περίοδο δραματικών αλλαγών, μιας αυτοκρατορίας εξαντλημένης από την υπερβολική φορολόγηση, τη διαφθορά, την καταστροφή των μεσαίων τάξεων. Ειδικά τα βιβλία XIV-XIX αναφέρονται στη ζωή και το έργο του αρχαιολάτρη αυτοκράτορα Ιουλιανού.
Και γιατί αναφέρω όλα αυτά;;; Μα επειδή θα ανατρέξω στην ιστορία της ίδρυσης της καταραμένης ανατολικής ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και τον αυτοκράτορα κωνσταντίνο…Το όνομά,του οποίου δεν γράφω με “κάπα” κεφαλαίο,όχι μόνο επειδή δεν τον θεωρώ “άγιο”,αλλά επειδή δεν τον θεωρώ καν άνθρωπο….
Οι λόγοι,που δώσανε πάτημα στον κωνσταντίνο,να επιβάλλει την θρησκεία της υπομονής και της υπακοής ήταν οι εξής και θεωρώ πως είναι απολύτως αναγκαίο να αναφερθούν . Και εννοείται ,πάντοτε για τον ίδιο λόγο : ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΌΛΟΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΓΌΜΕΝΟ “ΒΥΖΑΝΤΙΟ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ….
Ή άνοδος της Ρώμης βασίστηκε στην ύπαρξη άφθονου και φθηνού εργατικού δυναμικού,στους σκλάβους.Που ήταν κυρίως,αιχμάλωτοι των κατακτητικών πολέμων. Όταν οι κατακτήσεις σταμάτησαν, η εισροή των δούλων έπαψε,πράγμα το οποίο στο τέλος αποδείχθηκε μοιραίο. Χωρίς αυτήν την πηγή η αυτοκρατορία δυσκολευόταν να συντηρηθεί καθώς τα έξοδά της ήταν υπερβολικά. Η κυρίαρχη τάξη επιδείνωνε την κατάσταση,ξοδεύοντας ασύστολα για να διατηρήσει πολυτελή τρόπο ζωής.
Η αγροτιά είχε βυθιστεί στη φτώχεια ,υποφέροντας από την άγρια φορολογία και εκμετάλλευση . Οι γειτονικοί λαοί έκαναν όλο και πιο συχνά εισβολές στα σύνορα της αυτοκρατορίας ,ενώ οι εμφύλιες διαμάχες και και οι ένοπλες συγκρούσεις έκαναν ζημιά στη γεωργία και στο εμπόριο….Έτσι οι τάξεις των εμπόρων και των τεχνιτών βρέθηκαν σε δεινή θέση . Η κατάσταση στην ανατολική ρωμαϊκή αυτοκρατορία,που θα πάρει εντελώς αυθαίρετα μετά από πολλά χρόνια το όνομα Βυζάντιο, οδήγησε τελικά το δυτικό της κομμάτι σε πλήρη κατάρρευση,ενώ ολόκληρη η Ευρώπη βυθίστηκε σε αργό και βασανιστικό Μεσαίωνα.
Αυτό ήταν το ιστορικό πλαίσιο,μέσα στο οποίο διαδόθηκε η θρησκεία του χριστιανισμού,που έδινε έμφαση στην σωτηρία,έστω και μετά θάνατον. Για τους ανθρώπους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα η θρησκεία γίνεται συχνά το μοναδικό καταφύγιο . Η ελπίδα πως υπομένοντας όλα τα δεινά όντας εν ζωή,θα βραβευτεί με μία ζεστή θεσούλα δίπλα στον θεό,τους υποχρέωνε να κάνουν μια ταπεινή ζωή,μέσα στην φτώχεια, την ανέχεια και την υποδούλωση ,τους απέτρεπε να σηκώσουν ανάστημα ενάντια στην εξουσία που δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να κάνει κάτι και για εκείνους.
Ο Κωνσταντίνος,που αυτοανακηρύχθηκε αυτοκράτορας το 307μ.χ., ο πανούργος και αδίστακτος εκείνος άντρας,που ενώ σκότωσε την γυναίκα του,τον γιο του και άλλα μέλη της οικογένειάς του ,καθώς και χιλιάδες Έλληνες αλλά και αντιπάλους ,στην πορεία προς το θρόνο ,αντιλήφθηκε αρκετά νωρίς τα οφέλη από την επιβολή μιας τέτοιας θρησκείας στους υπηκόους του. Ο ίδιος όμως μέχρι το τέλος της ζωής του παρέμεινε αμετανόητος “ειδωλολάτρης”. Την θριαμβική ασπίδα ,που έστησε στην Ρώμη για την νίκη του κατά του Μαξεντίου ,την αφιέρωσε στον προστάτη του Θεό Απόλλωνα! Είχε λεηλατήσει τον Ελλαδικό χώρο στην πορεία του προς την Ανατολή ,αφαιρώντας από τους ναούς των Ελλήνων ότι μπορούσε να “σηκώσει ” και να μεταφέρει στην καινούργια πρωτεύουσα ,την Νέα Ρώμη,(στην οποία αργότερα εννοείται πως έδωσε το όνομά του) και που έστισε πάνω στα ερείπια της Ελληνίδας πόλης του Έλληνα βασιλιά Βύζαντα. Αυτό μετά απο πολλά και καταστροφικά για τους Έλληνες χρόνια,έδωσε πάτημα στους χριστιανοπατέρες να ονομάζουν την κωσταντινούπολή “Βυζάντιο”,σχετίζοντάς το με τον Ελληνισμό. Ο κωνσταντίνος μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του παρέμενε “ειδωλολάτρης”,οπαδός του Ήλιου. Ακόμα και στο μεγάλο άγαλμα,στημένο σε μία πλατεία της πόλης του,έδωσε εντολή να σκαλίσουν την μορφή του.
Ο αιμοσταγής αυτός αυτοκράτορας κάποτε αρρώστησε βαριά…
Όπως αναφέρεται οι συμβουλάτοροί του ,Ιουδαίοι ,τύπου Ευσεβίου, έπεισαν τον βασιλέα πως πρέπει να κολυμπήσει σε αίμα βρεφών ,προκειμένου να ιαθεί από την λέπρα,απο την οποία είχε προσβληθεί. Ευτυχώς όμως,την τελευταία στιγμή “λύγισε” από τους σπαραγμούς των μητέρων των βρεφών-θυμάτων ενός νέου ,παρ’ολίγον Ηρώδη,που είχαν μαζέψει για τον σκοπό αυτό. Η “Σύνοψης Χρονική”,που αναφέρει αυτό ,είναι πηγή που δεν έχει αμφισβητηθεί από κανέναν.(Σύνοψης Χρονική,εις.τομ.7ον,σελ.44. βιβλ.Κ.Σάθα).
Και αυτός εδώ ο εθνικός μέχρι το μεδούλι αυτοκράτορας ,κατά τον Ευσέβιο,με διάταγμα απαγόρευσε την αρχαία θρησκεία και διέταξε το κλείσιμο όλων των ναών. Ως εθνικός !
Από το έτος 325 και έπειτα ,τόσο ο ίδιος,όσο και οι επόμενοι αυτοκράτορες ,με την εξαίρεση του φιλέλληνα Ιουλιανού, εξέδωσαν ειδικούς νόμους και διατάγματα κατά της Ελληνικής θρησκείας. (Θεοδοσιανός και Ιουστινιάνειος Κώδικες)….Είναι κατεβατά ολόκληρα από τα διατάγματα αυτοκρατόρων,που επί σειρά ετών έδιναν οδηγίες για τον διωγμό των εθνικών.

Οι πιστοί της αρχαίας θρησκείας , που είχε διαδρομή χιλιετιών, αποκλείστηκαν από τον δημόσιο και κοινωνικό βίο. Οι δημεύσεις περιουσιών ,οι φυλακίσεις και οι εξορίες ήταν οι ελαφρότερες ποινές. Όσους κατηγορούσαν πως λάτρευαν κρυφά τους Θεούς τους,περίμεναν βασανιστήρια και θάνατος. Οι ιερείς και ιέρειες βρήκαν τραγικό τέλος.
Η επισκοπική μανία είχε φτάσει στο σημείο να εξαφανίζει κάθε ίχνος που θύμιζε αρχαία λατρεία. ΚΑΤΈΣΤΡΕΦΑΝ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΑ ΙΕΡΆ ΆΛΣΗ….Ένας από τους πιο θερμόαιμους διώκτες ,κάποιος ηγούμενος …Υπάτιος …ονομάστηκε κιόλας ανάλογα , “ο τρελός ξυλοκόπος”…Όσους χώρους δεν κατάφερναν να ισοπεδώσουν ολοκληρωτικά, μόλυναν με χριστιανικά νεκροταφεία, όπως π.χ. τον χώρο των Δελφών….
Τον μεγάλο Ιουλιανό,ελληνολάτρη αυτοκράτορα, που προσπάθησε να σταματήσει τον όλεθρο,τον έβγαλαν από την μέση οι “θεοφιλείς χριστιανοί φιλοδωρήσαντες αυτόν με μερικές μαχαιριές “, Ζώσιμος 3,29….
O δολοφόνος μαχαιροβγάλτης ήταν ο Μερκούριος, ο οποίος εννοείται αμέσως έγινε “άγιος”…Σύμφωνα με το όραμα που είδε ο “μέγας βασίλειος” , ο ιησούς χριστός διέταξε τον μερκούριο να φονεύσει τον αυτοκράτορα Ιουλιανό. Και εκείνος χριστιανικά τον μαχαίρωσε….
ΕΣΤΙ Ο << Ο ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ ΣΦΑΓΕΊΣ ΑΠΈΘΑΝΕΝ>>…

ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΝΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΛΟΓΙΟΙ :
Ι.ΜΑΛΆΛΑΣ , Χρονογραφία ΙΙΙ 23-24,Λόγος ΙΓ’ (TLG333,9)…
και ο Ι.ΔΑΜΑΣΚΙΝΟΣ, Λόγος περί των εικόνων (TLG 1,60+2,56)…..
και ο Ν.ΓΡΗΓΟΡΆΣ , Εγκώμιον εις άγιον Μερκούριον….
και ο Στο Αγιολόγιον του Σ.ΕΥΣΤΡΑΤΙΆΔΟΥ (Μερκούριος) …
και ο Ι.ΝΙΚΊΟΥ VII-VIII…

ΤΟ 399 ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ:
«ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣΕΤΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΟΡΘΙΟΙ ΝΑΟΙ, ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΤΑΡΑΧΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΚΡΕΜΙΣΘΗ ΚΑΙ ΕΞΑΛΕΙΦΘΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ, ΘΑ ΕΧΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗ Η ΥΛΙΚΗ ΒΑΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ».
-ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΧΑΣ’ΑΠΗ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΔΟΧΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
Εξαπέλισαν τον Αλάριχο να στραφεί κατά των Ελληνικών πόλεων με πλήρη ελευθερία λεηλασιών και καταστροφών.
ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΦΟΝΕΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ.

-Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ, ΕΝΩ Η ΣΠΑΡΤΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΚΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΤΑΫΓΕΤΟ, ΦΟΝΕΥΘΗΚΑΝ.

-Η ΘΗΒΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΗΚΕ, ΟΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ «ΗΒΗΔΟΝ ΕΣΦΑΓΗΣΘΑΝ».

-Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ, Η ΟΧΥΡΩΜΕΝΗ ΑΘΗΝΑ ΟΜΩΣ -ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ- ΓΛΥΤΩΣΕ, ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΑΡΙΧΟΣ «ΕΠΙΩΝ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΤΗ ΠΟΛΕΙ ΤΟ ΜΕΝ ΤΕΙΧΟΣ ΕΩΡΑ ΠΕΡΙΝΟΣΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΜΑΧΟ ΑΘΗΝΑΝ…ΤΟΙΣ ΔΕ ΤΕΙΧΕΣΙ ΠΡΟΕΣΤΩΤΑ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ» (ΖΩΣΙΜΟΥ «ΙΣΤΟΡΙΑ», Ε 6).

-ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

-ΤΗΣ ΜΑΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΕΦΥΓΕ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΦΟΥ ΣΥΛΗΘΗΚΕ, ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΝΑΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.

-Η ΑΤΕΙΧΙΣΤΗ ΙΕΡΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΝΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΥΠΟ ΤΙΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΣΕΣ ΙΑΧΕΣ ΤΩΝ «ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΩΝ» ΜΟΝΑΧΩΝ.

-ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΒΡΗΚΕ ΟΙΚΤΡΟ ΘΑΝΑΤΟ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ ΙΛΑΡΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΘΟΥΝ.(Κ.ΠΑΠΑΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ, «ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ», ΕΚΔ. ΚΑΚΤΟΣ, ΒΙΒΛ. 8ο, ΣΕΛ. 308).
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ Β΄ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΤΟ 436 ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΝΑ ΞΕΘΕΜΕΛΙΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΝΑΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ, «ΤΩΝ ΕΙΔΩΛΙΚΩΝ ΣΗΚΩΝ ΤΑ ΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΑΝΑΣΠΑΣΘΗΝΑΙ ΠΡΟΣΕΤΑΞΕΝ, ΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΘ΄ ΗΜΑΣ ΕΣΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΔΕ ΙΧΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΣ ΠΑΤΗΣ ΘΕΑΣΑΣΘΑΙ» (ΘΕΟΔΩΡΗΤΟΥ,»ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ» V 37).
ΤΟΝ ΙΑ΄ ΑΙΩΝΑ Η ΠΑΤΜΟΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΥ, ΕΝΩ Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΣΘΗΚΕ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ.

-ΠΟΛΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΗΜΑΤΩΝ ΚΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΤΟΥΣ.

-ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΤΙΖΟΝΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΙ ΝΑΟΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ.
Οι περιγραφές,που κάνουν οι ιστορικοί Ευνάπιος,Λιβάνιος,Ζώσιμος,Αμμιανός Μαρκελίνος και άλλοι,είναι φοβερές.
Στον “ειδωλολατρικό αγώνα” πρωτοστατούσε η εκκλησία. Είχε εξαπολύσει ανελέητο πόλεμο κατά του θρησκεύματος των Ελλήνων,των ηθών ,των εορτών,του ημερολογίου,των βωμών και ναών,των βιβλίων και ότι άλλο θύμιζε τον Ελληνικό τρόπο ζωής.
<<ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΗΜΕΡΩΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ: “ΑΡΕΩΣ” ,”ΕΡΜΟΎ” , “ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ”, “ΚΡΟΝΟΥ”, “ΔΙΟΣ”, “ΣΕΛΉΝΗΣ” ΚΑΙ “ΗΛΊΟΥ” – ΔΕΥΤΈΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΡΆΣ, ΠΕΜΠΤΗ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΣΑΒΒΑΤΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΩΝΟΜΑΣΘΗΣΑΝ>>…Σύνοψης Χρονική (Μεσαιων.Βιβλιοθ. Κ.Σάθα,τομ.7,σελ.46).

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΣ Σωζομενός γράφει: «Όλοι σχεδόν οι Ελληνιστές θανατώθηκαν δόθηκε διαταγή να καούν και άλλοι να σκοτωθούν με το ξίφος. Και κοντά σ’ αυτούς, για τον ίδιο λόγο, σ’ ολόκληρη την επικράτεια έχασαν τη ζωή τους όσοι λάμπρυναν τη φιλοσοφία Αλλά έχαναν τη ζωή τους ακόμα και άνθρωποι που δεν ήσαν καν φιλόσοφοι και που απλώς φορούσαν ρούχα ίδια με των φιλοσόφων».
Ο χριστιανός επίσης, χρονογράφος Ιωάννης Μαλάλας λέει τα εξής: «Τη χρονιά αυτή, έγινε μεγάλος διωγμός των Ελλήνων. Πολλών οι περιουσίες δημεύτηκαν. Ανάμεσα τους έχασαν τη ζωή τους οι (ακολουθούν ονόματα). Όλα αυτά προκάλεσαν μεγάλο φόβο. Ο ίδιος βασιλιάς (ο Ιουστινιανός) όρισε να μη πολιτεύονται οι ελληνίζοντες, στους οποίους δόθηκε τρίμηνη προθεσμία να ασπαστούν την ορθόδοξη πίστη». Είναι ίσως χαρακτηριστικό ότι το Ανάθεμα εναντίον αυτών που μελετούν διεξοδικά τα ελληνικά μαθήματα που εξαπολύθηκε το 787μΧ στη Σύνοδο της Νίκαιας, εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να διαβάζεται ανελλιπώς στις εκκλησίες, την Κυριακή της Ορθοδοξίας!

Ο θεοπάλαβος γάλλος ΙΕΡΩΜΈΝΟΣ ΦΟΥΡΜΌΝ,απεσταλμένος του Λουδοβίκου στην Ελλάδα,εξασφάλισε με το χρήμα άδεια από τους τούρκους και άφησε στην Σπάρτη τα δικά του ματωμένα βήματα ,και μαζί εκείνον και χιλιάδες άλλοι μοναχοί, και γράφει υπερήφανος : «Την έσβησα , δεν της άφησα λίθο επί λίθου»… «Η ευσέβειά μου (για τον βασιλιά του) έφτασε στο σημείο να μην αφήσω σε ησυχία ούτε την τέφρα των βασιλιάδων τους. Εσκόρπισα στον άνεμο την ΤΕΦΡΑ ΤΟΥ ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ…, εισήλθα στον τάφο του ΛΥΣΑΝΔΡΟΥ και ανεκάλυψα τον ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΟΡΕΣΤΗ. Το έκανα για τη Γαλλία, για την Αυτού εξοχότητα. Αυτό αποτελεί για μένα μια νέα δόξα»….

ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ !!!
ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΕΦΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ !!!
ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ…..ΤΙΠΟΤΑ !!!!

Μιλώντας για φοβερούς διωγμούς δεν είναι δυνατόν να μην αναφερθεί η Υπατία , που έμεινε στην ιστορία ως η μεγαλύτερη νεοπλατωνική φιλόσοφος μετά τον Πλωτίνο. Το Μάρτιο του 415 μΧ, στη διάρκεια της Σαρακοστής, ένας όχλος από μοναχούς και παραβολάνους έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι της Υπατίας. Τι ήταν όμως οι περιβόητοι “παραβολάνοι”; Η Εκκλησία της Αλεξάνδρειας χρησιμοποιούσε ως σωματοφύλακες, ως “μπράβους” όπως θα λέγαμε σήμερα, χειροδύναμους άντρες χαμηλής μόρφωσης, τους οποίους στρατολογούσε κυρίως από το λιμάνι, με σκοπό να τρομοκρατούν αιρετικούς κλπ. Μόλις έφθασε η Υπατία στο σπίτι της, τα αγριεμένα πλήθη: την τράβηξαν έξω από την αμαξά της και την έσυραν στην εκκλησία που ονομαζόταν Καισάρειον. Έσκισαν τα ρούχα της και την κατακρεούργησαν με όστρακα. Όταν κομμάτιασαν το σώμα της, μετέφεραν τα κομμάτια σε κάποιο σημείο που λεγόταν Κιναρώνας και τα έκαψαν. Όπως αναφέρεται από πολλές πηγές, εμπνευστής και εντολέας της εκτέλεσης ήταν ο ίδιος ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Κύριλλος, ο οποίος ανακηρύχθηκε «άγιος».

Σαν τον Κύριλλο και χειρότερος υπήρξε ο πατριάρχης Αντιόχειας Φλαβιανός (381-404μ.χάους). Σύμφωνα με τον Λιβάνιο “έστειλε πολλούς στον τάφο”. Η πόλη περικυκλώθηκε απο στρατό και συνελήφθη μεγάλος αριθμός φιλοσόφων,υπαλλήλων,αστρολόγων και αξιοματούχων. Οι μαζικές καταδίκες εκείνων των “ειδωλολατρών” μετέτρεψαν την πόλη σε ΣΦΑΓΕΊΟ. Άλλοι αποκεφαλίστηκα και άλλοι κάηκαν ΖΩΝΤΑΝΟΊ…Ακόμα και ο Ι.Χρυσόστομος ,που τότε ήταν 17ετής στην Αντιόχεια,αναφέρει (ομιλ.89) για τον ΤΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ,ΟΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΝ ΌΛΟΙ , ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΌΤΕΡΟ ΎΠΟΠΤΟΙ !!!!!

Οι διώκτες των εθνικών καμάρωναν για τις “επιτυχίες” τους στην άγρια προσπάθειά τους να προσυλιτησουν στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ τους τους άπιστους αιρετικούς. Έγραψαν ολόκληρα συγγράμματα. Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΦΈΣΟΥ ΙΩΆΝΝΗΣ, που ονομάστηκε “ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΉΣ” ,έγραφε στην “Εκκλησιαστική Ιστορία” του για το πλήθος των βασανισθέντων και θανατωθέντων εις την πυρά.

Και όμως,όλα αυτά τα χρόνια μετά από τόσες βαρβαρότητες ΦΟΒΌΝΤΟΥΣΑΝ ΑΚΌΜΑ…ΈΤΡΕΜΑΝ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΎΝ…<< Ο φόβος ,ίσως , της ανατροπής του πρωτόγνωρου θεοκρατικού καθεστώτος ,εξώθησε την εφαρμογή των πιο απάνθρωπων μέτρων>>, γράφει ο Γερμανός στγγραφέας Κ.Ντέσνερ. Και συνεχίζει :

<< Στην Κωνσταντινούπολη οι γραμματικοί,σοφιστές,δικηγόροι,γιατροί,φιλόσοφοι: όλοι φυλακίζονταν,προσυλυτίζονταν,μαστιγώνονταν και εκτελούνταν. Τα “είδωλα” και τα “ειδωλολατρικά” βιβλία καίγονταν δημόσια >>…..
Οι άνθρωποι,αριστοκράτες και μη,μορφωμένοι και μη,αναγκάζονταν να δεχτούν τα νέα ήθη για να γλυτώσουν την ίδια τους τη ζωή. Ο έπαρχος της Αντιόχειας – Έδεσσας Ανατόλιος ,συνελήφθη διότι μετά από έρευνα στο σπίτι του βρέθηκε πίσω απο την αναρτημένη εικόνα του σακατεμένου ιησού ,εικόνα με υπέροχη μορφή του Απόλλωνα. Τον βασάνισαν και τον σταύρωσαν….

<<ΔΏΣΕ ΜΟΥ, Ω ΚΑΊΣΑΡΑ , ΤΗ ΓΗ ΚΑΘΑΡΉ ΑΠΌ ΑΙΡΕΤΙΚΟΎΣ ΚΑΙ ΕΓΏ ΘΑ ΣΟΥ ΔΏΣΩ ΓΙΑ ΑΝΤΆΛΛΑΓΜΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ>>…έλεγε ο Νεστόριος στον Θεοδόσιο. (Κ.Ντέσνερ,”Η εγκληματική ιστορία του χριστιανισμού,ελλ.εκδοσ. Κάκτος,2004,σελ.226)…Ο Νεστόριος ζήτησε να ριφθούν στην πυρά …ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και οι αιρετικοί !!!!! ΜΕ ΑΝΤΆΛΛΑΓΜΑ ΤΗ ΧΟΡΉΓΗΣΗ ΜΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ…

ΑΚΟΎΤΕ , ΈΛΛΗΝΕΣ ;;;;;
Οι διώξεις κατά των “ειδωλολατρών” κράτησαν επί μακρόν.

ΔΙΉΡΚΕΣΑΝ ΠΆΝΩ ΑΠΟ ΧΊΛΙΑ ΧΡΌΝΙΑ !!!!!
ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ “ΕΛΛΗΝ” ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΊΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΗΠΙΟΒΑΠΤΙΣΜΌ….ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΉΦΘΗΣΑΝ ΜΈΤΡΑ ΒΊΑΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η θρησκεία των Ελλήνων αμαυρώθηκε. Την θέση των άλλοτε ιερών ονομάτων κατέλαβε ο ιουδαίος Σολομών…που είχε “γυναίκες επτακοσίας και παλλακάς τριακοσίας”…Τη θέση του Διός πήρε ο εβραίος Ηλίας…,οποίος κατέσφαξε 450 ιερείς .

Ο ιστορικός Αμμιανός Μαρκελίνος στο περιγράφει το κλίμα της εποχής : <<αρκούσε να κατηγορηθεί κάποιος πως φορούσε αποτρεπτικό φυλακτό ή τον είδαν να κάθεται σε αρχαία ερείπια για να καταδικαστεί σε θάνατο ως ειδωλολάτρης, αμέτρητοι πολίτες από όλα τα σημεία της επικράτειας, πολίτες κάθε ηλικίας οδηγούνται αλυσοδεμένοι και βασανίζονται μέχρι θανάτου επειδή ήταν ελληνίζοντες>>
Το πρώτο κρεουργείο που έχουμε ιστορικές αναφορές είναι της Σκυθόπολης. Εκεί στη Σκυθόπολη λειτούργησε το πρώτο στρατόπεδο θανάτου της Ιστορίας, (το πρώτο ΝΤΑΧΑΟΥ) ιδρυθέν το 341 από τον Κωνστάντιο τον Β΄ δευτερότοκο γιο του (Μεγάλου) Κωνσταντίνου, και με υπόδειξη του επισκόπου Αλεξανδρείας Γεωργίου. Το πότε, και τον τρόπο λειτουργίας αυτού του Χριστιανικού κρεουργείου περιγράφει ο έγκριτος Ρωμαίος ιστορικός Αμμιανός Μαρκελλίνος στον 19ον τόμο, με τον τίτλο RES GESTAE LIBRI XXXI, της 31ενός τόμων ιστορίας του των χρόνων εκείνων.
Ο αυτοκράτορας Κωνστάντιος επικροτών την κίνηση του Γεωργίου έστειλε στη Σκυθόπολη τον αρχιγραμματέα του Παύλο, τον αποκαλούμενο και Τάρτατο, που ήταν διαβόητος για την σκληρότητά του, και επαγγελματίας εξολοθρευτής. Έτσι από κοινού Γεώργιος και Παύλος (αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα) οργάνωσαν το χριστιανικό κρεουργείο. Άγνωστος ο αριθμός των εκτελεσθέντων στα 20 χρόνια λειτουργίας του. Μέχρι που ο Ιουλιανός διέκοψε την λειτουργίας του.

Τις ανελέητες σφαγές που ακολούθησαν από τον αυτοκράτορα Ουάλη, μέσα στο βασιλικό παλάτι, αλλά και πέραν αυτού, περιγράφει ο χριστιανός ιστορικός Σωζομενός (εκκλησιαστική ιστορία κεφ. ΣΤ, 35 και 36) «όλοι σχεδόν οι έλληνες θανατώθηκαν κατόπιν διαταγής άλλοι με ξίφος και άλλοι στην πυρά …;θανατώθηκαν επίσης σε όλη την επικράτεια οι φιλόσοφοι αλλά και όσοι απλώς φορούσαν ρούχα ίδια με των φιλοσόφων»
Το 390 ο Θεοδόσιος δίνει εντολή και μέσα στον ιππόδρομο της Θεσσαλονίκης σφαγιάζονται 7. 000 έως 15.000 άοπλοι Έλληνες πολίτες. Η Ιερά Εξέταση της Δύσης ωχριά ενώ ο Χίτλερ φαντάζει …;μικρός μπροστά στην αγριότητα των βυζαντινών χριστιανών και το Ολοκαύτωμα που υπέστησαν οι Έλληνες. Ο Θεοδόσιος θα συνεχίσει με αμείωτο ζήλο τις καταστροφές και τις σφαγές των Ελλήνων. Θα κηρύξει εκτός νόμου κάθε άλλη θρησκεία πλην της χριστιανικής και θα απαγορεύσει τους Ολυμπιακούς αγώνες για τους οποίους όλοι σήμερα οι ελληνορθόδοξοι καμαρώνουν . «Την εποχή εκείνη έγινε μεγάλη σφαγή των ελλήνων με την διαταγή που επέβαλλε να θανατώνονται άλλοι με φωτιά και άλλοι με ξίφος.» Η Ολυμπία λεηλατείται και κατεδαφίζεται ο ναός του Διός ενώ ο ιστορικός Γρηγορόβιος αναφέρει χαρακτηριστικά πως «απώλετο το τελευταίο άνθος της των Ελλήνων χώρας».
Αλλά δεν έφταναν αυτά. Ο Ι. Χρυσόστομος όμως θα καταφέρει ότι δεν κατάφεραν όλοι οι άλλοι άγιοι και αυτοκράτορες μαζί, θα χτυπήσει στην καρδιά της Ελλάδος. Παρότρυνε τον Αρκάδιο να διατάξει το «εις έδαφος φέρειν».<<ΕΙΣ ΈΔΑΦΟΣ ΦΕΡΕΙΝ ΠΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ>>…

Όλοι αυτοί οι δολοφόνοι των Ελλήνων έγινα “άγιοι” και εισπράττουν από σημερινούς Έλληνες λιβάνι και κεριά…

ΆΓΝΟΙΑ…Α-ΠΑΙΔΕΊΑ…

ΑΣΥΜΒΊΒΣΑΤΟΙ ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΙ…Ο Ελληνισμός υπενθυμίζει , συνδέει και παραπέμπει στο πατρώο φιλοσοφικό σύστημα των διαλεγομενων και σκεπτόμενων ανθρώπων. Κάτι που εκτοπίζει την πλάνη και το ψεύδος και εισάγει “εις το πεδίον της αλήθειας”. Ως μέρος της φιλοσοφίας η διαλεκτική είναι ότι το υψηλότερο συνέλαβε η ανθρώπινη λογική.

Ο χριστιανισμός,πάλι…ας με διαψεύσει κάποιος, απαιτεί τυφλή πίστη στο δόγμα….

Οι φιλοσοφικές σχολές έκλεισαν…Επτά διδάσκαλοι φιλόσοφοι αρνήθηκαν να αποστατήσουν απο την προγονική τους θρησκεία κατέφυγαν στην αυλή του πέρση βασιλέα ,που πρόσφερε άσυλο και συνέχισαν εκεί το έργο τους. Οι σοφοί αυτοί ήταν οι εξής: Δαμάσκιος,Ερμείας,Πρισκιανός,Σύμπλικος,Ευλάμιος,Διογένης και Ισίδωρος.

Υπάρχουν κραυγαλέες περιπτώσεις ,όπως αυτή του Γενναδίου Σχολαρίου ,…ΦΊΛΟΥ ΤΟΥ ΜΩΆΜΕΘ ΤΟΥ ΠΟΡΡΘΗΤΟΎ , παρακαλώ ,…που δείχνουν πως η καταδίωξη των πιστών της αρχαίας θρησκείας συνεχιζόταν μέχρι τα χρόνια της τουρκοκρατίας….,που όσο και αν τους εξόντωναν,δεν έπαψαν να υπάρχουν,….γι’αυτό και να μην απορεί κανείς με την δική μας σημερινή παρουσία…ΔΕΝ ΞΕΦΥΤΡΏΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΆ ΈΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΆ ΜΙΑ ΩΡΑΊΑ ΠΡΩΪΑ…ΔΕΝ ΔΙΕΚΌΠΗ ΠΟΤΕ Ο ΔΕΣΜΌΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΌΝΟΥΣ ΜΑΣ…

Ιδού ένα μικρό δείγμα απο την αρρωστημένη ψυχοσύνθεση του Σχολαρίου,που είπε την γνωστή πια σε όλους φράση , “Είμαι χριστιανός,ως εκ τούτου δεν δίνεται να είμαι Έλληνας”…που έδεινε συμβουλές στου ομοιδεάτες του γραπτώς: <<…όσοι δεν προσκυνούν τον Γεσουά και το ίδρυμά του , την εκκλησία…(και μετα κατηγορούν εμάς,που λέμε το ίδιο)…αυτούς τους καταραμένους που εξακολουθούν να πιστεύουν στην αρχαιαελληνική θρησκεία να τους ρίχνετε στην φωτιά (=πυρί), να τους σφάζετε με μάχαιρες ,να τους πνίγετε στο νερό,σε πηγάδια,ποτάμια,θάλασσα, ότι βρεθεί μπροστά σας και να τους αφανίσετε απο τη ζωή πάνω στη γη, με οποιοδήποτε τρόπο…ήθελε σοφιστή η αθώα ευγενική σας ψυχή>>….

Αφού όσοι είναι χριστιανοί δεν δίνεται να είναι και Έλληνες…πως δηλώνουν μερικοί Έλληνες ενώ είναι …χριστιανοί ;…..

Κάπου εδώ λέω να σταματήσω την αφήγηση…Θεωρώ,πως είναι υπέραρκετά τα στοιχεία,που έχω παραθέσει….Αν και…..

ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ,ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ…
ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕΛΙΔΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ …ΜΕΛΑΝΈΣ…ΜΑΤΩΜΕΝΕΣ😢

Μάια Τσεπουλίδου

9 Φεβρουαρίου 

Χρόνος ανάγνωσης: 11 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 11 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.