ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ 4,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ.

Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΥΛΑΤΣΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ AVENA FM 97,7 ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.
  • Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.
  • ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΟΤΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤτΑ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΜΕ 30 ΕΥΡΩ.
  • Η Γ’ ΔΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΜΕ 27 ΔΙΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ 8 ΜΕΤΟΧΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
  • Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ 6341/2012 ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ.
  • Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΟΜΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2018 Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ (ΟΡΦΕΑΣ) ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ 633 ΠΡΑ.Δ.Ι.Τ. ΟΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ!!!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΜΕ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ.