ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΔΙΟΤΙ
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ «ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ» ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ.

ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟ ΓΕΙΩΣΕ ΧΑΡΑΞΕ ΚΙ ΕΒΑΛΕ «ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ».

ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΥ ΤΟΥ Κ.Ο.Κ.

ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ «ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ» ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΡΕΙΑ ΩΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΝΑΣ ΝΟΥΣ ΩΣ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ.

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΕΛΠΙΖΕΤΑΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ (ΠΟΥ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ).
ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΜΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ.

ΤΟ ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΟ ΒΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΞΑΝΑ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.

ΗΔΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝ ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΤΤΑΡΑ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΕΙΤΕ ΕΝΤΟΣ ΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ.
Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ.

Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΝΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.

ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΟΗ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΟΥ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: