Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

«Να σε κάψω Γιάννη μου να σ’αλείψω μέλι….»
Αυτή την παροιμία πρέπει να είχαν κατά νου οι εμπνευστές της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του παιδικού καρκίνου…
Έχει καθιερωθεί η 15η του Φλεβάρη να είναι μια τέτοια μέρα…
Ημέρα κοροϊδίας προς τα πιο αγνά κι αθώα δημιουργήματα του πλανήτη μας ,τα μικρά παιδιά μας…
Ημέρα περίγελου προς τους πονεμένους και σε απόγνωση γονείς και συγγενείς τους…
Από την ώρα που γεννιέται ένα μωρό, όλα γύρω του συντελούν στο να νοσήσει κάποια στιγμή από καρκίνο.
Το πρώτο του καλοσώρισμα στον πλανήτη γη είναι μια βαθιά ανάσα από μολυσμένο ,γεμάτο χημικά αέρα...Από εκείνη τη στιγμή και μετά όπου κι αν βρεθεί, όπου κι αν σταθεί καθαρό αέρα δεν θα αναπνεύσει…Το φρόντισαν οι μεγαλοβιομήχανοι.
Ακολουθεί το νερό που θα ζητήσει να πιει κι αυτό θα είναι γεμάτο δηλητήρια ,χλώριο και φθόριο,που τοποθετήθηκαν εκεί δήθεν για την υγεία του.Νερό εμφιαλωμένο, πλούσιο σε καρκινογόνες από τα πλαστικα μπουκάλια ουσίες.
Η τροφή του, το πρώτο του γάλα θα είναι σε μορφή σκόνης , επεξεργασμένη,από γάλα αγελάδας εμπλουτισμένο δήθεν με μέταλλα και βιταμίνες και γι’ αυτό έχουν προνοήσει οι μεγάλες εταιρείες, αφού πρώτα έπεισαν τις μαμάδες να μην θηλάζουν γιατί το μωρό έχει ανάγκη από μια μαμά με στητό στήθος,εργαζόμενη κι όχι από 8 μήνες γεμάτους θηλασμό με δωρεάν αντισώματα για το ίδιο.
Ακολουθούν ένα σωρό βρεφικές τροφές ,διαφημισμένες με μοναδικό τρόπο, ώστε να πείσουν τις μαμάδες πως αγοράζοντας τες κάνουν το καλύτερο για την υγεία του παιδιού τους.
Στη συνέχεια οι μεγάλες πολυεθνικές θα διαφημίσουν όλα τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα τους και η μετάλλαξη θα ενεργεί στα κύτταρα του παιδιού, καθώς όλες του οι τροφές δεν έχουν πλέον τίποτα συμβατό με τον ανθρώπινο οργανισμό του.
Ακολουθεί ένα «στούπωμα» του οργανισμού με αντισώματα από ένα σωρό αρρώστιες, δηλαδή εμβόλια και τελικά αντί να έχουμε υγιέστατα και δυνατά παιδιά, έχουμε τα πιο ασθενικά παιδιά όλων των εποχών. Ούτε μια γριππούλα δεν μπορούν να ξεπεράσουν και γι αυτό πρέπει να εμβολιαστούν με αντιγριππικά εμβόλια τα οποία μαζί με τις αντιβιώσεις και τα κάθε λογής φάρμακα, έκαναν τα μικρόβια και τους ιούς να γίνουν πολύ πιο ανθεκτικά και τοξικά και να μην παλεύονται.
Ρούχα συνθετικά, βαμμένα με τοξικά καρκινογόνα χρώματα, έρχονται να συμπληρώσουν το παζλ.
Κι αυτό το οποίο θα έπρεπε να μην γνωρίζει κανένα παιδί στον κόσμο, το άγχος, είναι κάτι που τα σημερινά παιδιά το μαθαίνουν από τα γεννοφάσκια τους καθώς θα πρέπει να προσαρμοστούν στις εκάστοτε συνθήκες και να μάθουν να επιβιώνουν με νταντάδες και σε παιδικούς σταθμούς.Πρέπει να μάθουν να αντιμετωπίζουν το χωρισμό των γονιών τους και όλα τα παρεπόμενα.

Έχουν στήσει μια ολόκληρη βιομηχανία καρκίνου που εξολοθρεύει παιδιά και μεγάλους. Κάποιοι κερδίζουν τεράστια ποσά και πλουτίζουν από την πρόκληση αλλά και από τους τρόπους αντιμετώπισης της ανίατης ασθένειας και αντί να ληφθούν μέτρα εξάλειψης των αιτιών και εξυγίανσης του πλανήτη ,σχεδιάζουν, καθιερώνουν και τιμούν Την Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου…Πράξεις κούφιες και ουσία μηδενική…Τα συμπεράσματα δικά σας…

Α.Κ.

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.