Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ…
Το υπουργείο αΠαιδείας τού εθνομηδενιστικού ΣΥΡΙΖΑ,
μέσω των διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, απαγορεύουν και επίσημα, μέσω τού παρακάτω Δελτίου Τύπου, σε δασκάλους και καθηγητές να ενημερώνουν τούς μαθητές τους για την ελληνικότητα τής Μακεδονίας…
Η οποία ενημέρωση χαρακτηρίζεται στο εν λόγω δελτίο ως περιεχομένου “ακραία εθνικιστικού, ρατσιστικού και μισαλλοδοξίας”!!!..
Επίσης, η απαγόρευση αυτή επιβάλλεται με το πρόσχημα τής αποστασιοποίησης τού εκπαιδευτικού από την πολιτική συγκυρία (δηλαδή την συμφωνία των Πρεσπών), θαρρείς και το ξεπούλημα τής Ιστορίας και η δυνητική απώλεια εδαφών τής πατρίδας είναι θέμα μόνο πολιτικό, και όχι ιστορικό και εθνικό!
Αξίζει να διαβαστεί όλο το κείμενο τής έμμεσης εγκυκλίου, το οποίο είναι και αυτό κατάπτυστο όπως η συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και όσοι την κατάρτισαν, την υπέγραψαν και την επιβάλλουν με δικτατορικό τρόπο στην συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων.
Θανάσης Γκόρδης

Σ.Σ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΧΟΥΝ “ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ” (“ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ” ΚΑΙ ΚΑΛΑ) ΠΟΥ “ΦΥΤΕΥΟΥΝ” ΑΠΕΧΘΕΙΑ (ΜΙΣΟΣ) ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ … ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ,ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ  ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΥΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ  ΩΦΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΛΙΕΡΓΟΥΝ ΟΤΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.. ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ..

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.