Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΦΩΤΗΣ ΤΣΕΒΗΣ: Αχ ρε αλήτες τι θα πάθετε κι έρχομαι πίσω θα σάς πάρω τα κεφάλια για ότι έχετε κάνει στον λαό μου μέχρι σήμερα,που δίνεται το δικαίωμα ψήφου σε λαθρο ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, και ιθαγένεια. Ο δικός μου ο παππούς ρε αληταρια έζησε 18 ολόκληρα χρόνια στην Γερμανία κι όχι δικαιωμα ψήφου δεν πήρε ούτε καν τολμαγε να το σκεφτεί.και φυσικά η κλασική ατάκα ότι αυτό γίνεται και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, όπως και με τις 140 χώρες ανά τον πλανήτη αναγνώρισαν τα Σκόπια ως Μακεδονία.
Και αναθεώρηση στο Σύνταγμα κιόλας και πρόεδρο της δημοκρατίας μόνο με την “ψήφο του εκάστοτε πρωθυπουργου’.
Ε ρε πως θά τρέχετε καί δεν θα προλαβαινετε και θα τα βλέπω όλα. Μονο για”αυτό ζω. Ελληνων συνέλευσης η ένωση όλων των Ελλήνων.

———– ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ IEFIMERIDA ————–

Ο Β. Κικίλιας, με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα για ένταξη 43.000 αλλοδαπών στους εκλογικούς καταλόγους της Α’ Αθηνών, κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία», η κυβέρνηση φέρεται να προωθεί νομοσχέδιο που δίνει δικαίωμα ψήφου σε αλλοδαπούς που θα έχουν αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια με διαδικασίες-εξπρές, ενόψει των προσεχών εκλογικών αναμετρήσεων.

Μάλιστα, ο βουλευτής αναφέρει πως «δεν είναι τουλάχιστον κομψό τέτοιες αλλαγές να εξαγγέλλονται και να εφαρμόζονται ενώ επίκεινται εκλογές. Η διαδικασία απόδοσης ιθαγένειας αποτελεί κορυφαία πράξη και δεν πρέπει επ’ ουδενί να εντάσσεται σε κομματικούς σχεδιασμούς ή να εκλαμβάνεται ως μέρος τους. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα δημοσιεύματα, η κυβέρνηση έχει εγγράψει ήδη στους εκλογικούς καταλόγους της Α’ Αθηνών 43.000 αλλοδαπούς ψηφοφόρους, ενώ αρνείται πεισματικά το αίτημα της ψήφου των αποδήμων Ελλήνων».

Το δημοσίευμα της «Εστίας» 

Η ερώτηση του Βασίλη Κικίλια 

Πότε ακριβώς σκοπεύει η Κυβέρνηση να καταθέσει στη Βουλή τις αλλαγές για την απόδοση της ιθαγένειας;
Ποιοι θα είναι οι νέοι όροι πολιτογράφησης;
Με τα νέα κριτήρια, πόσοι νέοι αιτούντες υπολογίζεται ο θα λάβουν την ιθαγένεια;
Πόσες είναι οι νέες εγγραφές στους εκλογικούς καταλόγους της Α’ Αθηνών από ψηφοφόρους που απέκτησαν πρόσφατα την ελληνική ιθαγένεια; Αν τα δημοσιεύματα ευσταθούν, με ποιο κριτήριο επιλέχθηκε να αλλάξει άρδην το εκλογικό σώμα της Α’ Αθηνών;

Ο ερωτών βουλευτής,
Βασίλειος Κικίλιας, “Βουλευτής” Α΄ Αθηνών

ΠΗΓΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.