Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Μια αφιέρωση θέλω να κάνω για τους αναποφάσιστους και τους αμετοχους Στις εκλογικές διαδικασίες.

Οι μεν αναποφάσιστοι, θεωρώ ότι μετά από τα τόσα χαστούκια, προδοσίες και εξευτελισμούς που έχουν βιώσει, από όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου μέχρι σήμερα, θα πρέπει να προβληματιστούν έντονα για το αν είναι, ωφέλιμο, έξυπνο, υγείες, συνετό να τοποθετήσουν ξανά ψήφο, στις ίδιες συνταγές και πολιτικές του παρελθόντος. Προτείνω δεν να ερευνήσουν με σοβαρότητα οκά τα στοιχεία που παρουσιάζει ο πολιτικός φορέας πλούτου έθνους των Ελλήνων “Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ” και αν κρίνουν με βάση την νόηση ότι το δίκαιο και.η αλήθεια πρέπει να επικρατήσει, να ενταχθουν και να περνούν πολιτικές πρωτοβουλίες (αν θέλουν) για Ένωση όλων των Ελλήνων .

Για τους αμετοχους Έχω να πω ότι. Αν είσασταν αμέτοχοι μέχρι σήμερα επειδή τους έχετε όλους συχαθει , επιβάλλεται ακριβώς για αυτόν τον λόγο να συμμετάσχετε στην.Ένωση όλων των ιερών Ελληνικών ψυχών, ώστε να τους στείλουμε στα υπόγεια από όπου κατάγονται, ολα αυτά τα προδοτικά αποβράσματα , που πατώντας επάνω στο συναίσθημα μας έχουν σε μόνιμη σκλαβιά, για την δική τους προσωπική , οικονομική ευημερία.

Αρκετά επέλεξαν παιγνίδια (και συνεχίζουν να παίζουν) στην πλάτη μας. Ήλθε ο καιρός ο ίδιος ο πολίτης να πάρει την Ελλάδα στα χέρια του.

Cherokee 21

George Alexis Alexander

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ