Αλλόκοτη η εποχή μας…χωρίς αξίες ,χωρίς σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ακόμη και της ίδιας της ζωής.
Χρόνια τώρα, κάποιοι έστησαν τις βιομηχανίες τους με σκοπό το κέρδος, και με πολύτιμο βοηθό τους την εξαπάτηση.
Σ’αυτό βοήθησε ο τομέας της διαφήμισης, ο οποίος εκτοξεύθηκε στα ύψη με ιλιγγιώδη ταχύτητα μέσα από την τηλεόραση και τα περιοδικά.

Διαφημίσεις για παριζάκια, τυράκια, γάλα, ειδήμονες που εξυμνούσαν τα οφέλη της κρεατοφαγίας και να σου τα σούπερ μάρκετ να γεμίζουν τα ράφια και το μάτι να χορταίνει από ποικιλίες ζωικών προϊόντων.
Το καλάθι να γεμίζει,το πορτοφόλι να αδειάζει και οι άνθρωποι να ξεχνούν αυτόματα πως οι δικοί τους γονείς, έτρωγαν κρέας ελάχιστες φορές το χρόνο και ήταν πιο υγιείς και πιο δυνατοί από το σύγχρονο άνθρωπο. Τον σύγχρονο άνθρωπο, που ενώ τρώει και καταναλώνει ποσότητες και ποικιλίες, νιώθει αδύναμος,οι εξετάσεις του δείχνουν έλλειψη ιχνοστοιχείων και βιταμινών και οι γιατροί συνταγογραφούν συμπληρώματα διατροφής..

Μια ολόκληρη αλυσίδα στήθηκε, εις βάρος του ανθρώπου,για να του πουλήσει όλων των ειδών τα ζωικά προϊόντα κι αφού τον έχει ξεπαραδιάσει και έχει κάνει ευάλωτη την υγεία του να τον πασάρει στον επόμενο κρίκο της αλυσίδας,τη φαρμακοβιομηχανία.
Εκεί,το κέρδος διανέμεται πλέον σε πολλούς.
Ιατροί, εργαστήρια ,διατροφολόγοι και όλοι στο τέλος θα καταλήξουν στη συνταγογράφηση φαρμάκων ή συμπληρωμάτων διατροφής.

Κι όλη αυτή η σκευωρία,με τις ευλογίες των λογής κυβερνήσεων που υπογράφουν νόμους, των πανεπιστημίων που διδάσκουν την ιατρική και τη φαρμακολογία,που θα εξυπηρετήσει τα ανωτέρω συμφέροντα και όλα αποκτούν μια νόμιμη χροιά και κινούνται στο μονοπάτι της σύγχρονης επιστήμης και στην οφθαλμαπάτη της τελειότητας και της «εκμοντέρνευσης» του ανθρώπου.

(Κι όλο το παραπάνω είναι ένα από τα πολλά παραδείγματα εκμετάλλευσης του ανθρώπου που μπορώ να αναφέρω…)
Κι αφού στράγγισαν τον άνθρωπο οικονομικά, τον έριξαν στη λήθη και έπαιξαν μαζί του εξαπατώντας και γελοιοποιώντας τον, αποφάσισαν και υπέγραψαν τον οριστικό αφανισμό κάθε ανθρώπινου στοιχείου που μπορεί να απόμεινε σε εκείνον.
ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ 2014….Υπογεγραμμένο στο Στρασβούργο από το υψηλό ιερατείο του πλανήτη….
Χωμένο το Βατικανό, ο πατριάρχης, μητροπολίτες, αρχιεπίσκοποι και ηγούμενοι…Όλοι οι εκπρόσωποι του Θεού τους επί της Γης, οι αφεντάδες της ηθικής ,αποφασίζουν και υπογράφουν την ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ των μικρών παιδιών μας.
Μαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης,μπόλικο πορνό,οίκοι ανοχής πλάι στα εκπαιδευτικά ιδρύματα,ιερόδουλες στο ρόλο διδασκαλίας,μαθήματα ομοφυλοφιλίας στα σχολεία….

Σίγουρα οι επινοήσαντες αυτών,γνώριζαν τις αλλοιώσεις που προκαλεί στη χημεία του παιδικού κι όχι μόνον, εγκεφάλου η έκθεση σε πορνό υλικό.Σίγουρα γνώριζαν πως τα μικρά παιδιά, λόγω της μη ετοιμότητας και ωρίμανσης των ορμονών στο σώμα τους ,δεν μπορούν να διαχειριστούν(και δεν χρειάζεται) τέτοιες καταστάσεις ,αλλά φυσικά δεν τους ένοιαξε.

Αφού ικανοποιήσαν ΤΑ ΚΤΗΝΗ τις οικονομικές τους ορέξεις, τώρα θέλουν απεγνωσμένα να ικανοποιήσουν ΝΟΜΙΜΑ ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ τις άρρωστες, αφύσικες, πορνοδιεστραμμένες ορέξεις τους…
Το υπόγραψαν και ήδη, μέσω των οργάνων τους που τους υπηρετούν πιστά και δεν είναι άλλοι από τους κυβερνώντες κι έχοντες την εξουσία,νομιμοποιούν κάθε αρρωστημένη φαντασία τους.

ΓΟΝΕΙΣ…ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΦΟΒΑ ΝΑ ΦΙΛΑΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ…
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ….ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΜΕΝΟ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΕΝ ΩΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ…

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΚΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΣΠΡΩΞΙΑ…

Ή ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΛΩΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ…
ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ…ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ…Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.
( ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ 2014 ΚΑΙ ΞΥΠΝΑ…)

κ.α.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αφγανοί «λάθρο εισβολείς« έκλεισαν τον δρόμο στην Μόρια ζητώντας ρεύμα και θέρμανση στον «οικισμό» π...
Νέα Δουλοκρατία Προεκλογική Διακήρυξη
"ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΌΝΕΙΡΟ…"
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.....
ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ, ΔΕΝ ΑΛΛΆΖΕΙ ΤΟ ΆΔΙΚΟ. ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΌΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
Άκου λοιπόν κύριε Χαρδαλιά…
Απαγόρευσαν τις παρελάσεις για την επέτειο του Όχι επί ποινή φυλάκισης! Τα ίδια έκαναν και Γερμανοί ...
ΗΡΘΕ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ.. ΠΑΡΆΝΟΜΕΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ 13-2-2019 ΣΤΙΣ ΓΚΑΓΚΑΛΕΣ
Μεταναστευτικό: Με αρματαγωγό από τη Μόρια στην Ελευσίνα και από εκεί σε ξενοδοχεία 795 αιτούντες άσ...
26-01-2019 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΥΛΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ...
ΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ
ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ...