Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΟΤΙ ΚΟΜΠΙΝΑ & ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ.

Ανακοίνωση διόρθωσης σφάλματος στην ανακοίνωση της εκπροσωπήσεως της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Τράπεζα της Ανατολής Ανώνυμος Εταιρεία» και δ.τ. «Banque d’ Orient/Orientbank».

Στην ανακοίνωση της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Τράπεζα της Ανατολής Ανώνυμος Εταιρεία» και διακριτικό τίτλο «Banque d’Orient/Orientbank», που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 633/29.05.2018 (τεύχος ΠΡΑΔΙΤ) στο θέμα 10, στη σελίδα 05 στην Α’ στήλη, στους στίχους 23 έως και 27 εκ των άνω στην τρίτη παράγραφο διορθώνεται το εσφαλμένο:

«Επομένως για το διάστημα από 7-12-1954 μέχρι και την 31-12-2013 με την δυνατότητα παρατάσεως του χρονικού διαστήματος αυτού για πέντε (5) επιπλέον έτη. Ως εκκαθαριστές και εκπρόσωποι της εταιρείας δικαστικώς και εξωδίκως ορίζονται οι κάτωθι:» και μεταξύ των στίχων 25 και 26 διορθώνεται η στίξη από τελεία σε κόμμα και συμπληρώνεται η φράση «, άλλως έως την λήξη της εκκαθάρισης,» και το «Ως» που ακολουθεί τίθεται με μικρά γράμματα «ως», και τίθενται άπαντα στα ορθά ως ακολούθως:

«Επομένως για το διάστημα από 7-12-1954 μέχρι και την 31-12-2013 με την δυνατότητα παρατάσεως του χρονικού διαστήματος αυτού για πέντε (5) επιπλέον έτη, άλλως έως την λήξη της εκκαθάρισης, ως εκκαθαριστές και εκπρόσωποι της εταιρείας δικαστικώς και εξωδίκως ορίζονται οι κάτωθι:»

Αθήνα, 22 Νοεμβρίου 2018 Ο Πρόεδρος της Γ.Σ.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΕΣΜΕΤΖΟΓΛΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΕΚ 633/29-5-2018 Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Α ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ Ο ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ & ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Γ.Σ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ (ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ) ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΤΙΤΛΟ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΚΑΤΑ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 20 ΗΜΕΡΕΣ (ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΙ ΑΥΤΟ) .

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, 6 ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΣΤΙΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΠΡΟΕΒΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΣΤΙΞΗΣ ΚΛΠ. ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Γ.Σ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΕΣΜΕΤΖΟΓΛΟΥ.

ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο Α ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ Ο ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ Γ.Σ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΣΕΣΜΕΤΖΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΤΗΡΗΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ , ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΩΝ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ? Ή ……………ΠΙΝΕΙ…….ΚΕΡΝΑΕΙ?

Ο Β ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΩΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ, ΑΛΛΑ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΟΤΑΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΕΚΑΘΑΡΙΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΤΡΙΣ+.!! ΤΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΧΜΜΜΜΜΜ………………..

 

Nikos Theodoropoulos
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.