Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Μεγάλη επιτυχία η συγκέντρωση της «Ελλήνων Συνέλευσις» στην Αλεξανδρούπολη (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αλεξανδρούπολης παρουσίαση του Πολιτικού Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» με τη συμμετοχή πολιτών του Δήμου Αλεξανδρούπολης, καθώς και μελών και φίλων απ’ όλη την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Γεν. Γραμματέας Α΄ του «Συμβουλίου των Εννέα» του Πολιτικού Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» Στέργιος Τζίντζιος, τα Αναπληρωματικά Μέλη του «Συμβουλίου των Εννέα» του Πολιτικού Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ο Ταμίας Γιώργος Χατζηγεωργίου και ο Εκπρόσωπος Τύπου Ιωάννης Μόμτσος και ο Επικεφαλής του Πολιτικού Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Θεόδωρος Τερζίδης.

Ο Πολιτικός Φορέας «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» από την Αλεξανδρούπολη έδωσε το σαφές μήνυμα ανόδου στις επερχόμενες εκλογές του 2019, καθώς και το μήνυμα νίκης, καλώντας όλους τους πολίτες να ενώσουν τις δυνάμεις τους, μετέχοντας ενεργά στη διακυβέρνηση της Ελλάδας με κύριο σκοπό την επαναφορά της χώρας στην ασφάλεια, στην ανάπτυξη και την ευημερία, εγκαθιδρύοντας την Ελλήνων Πολιτεία με Αξίες και Αρχές, που θα σέβεται, θα προστατεύει και θα υποστηρίζει τον Έλληνα Πολίτη.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΕΒΡΟΥ 03/02/2019 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΒΡΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ 130λεπτα)



ARVE

ΠΗΓΗ: https://www.inevros.gr/2019/02/05/me-megali-epitychia-i-sygkentrosi-tis-ellinon-synelefsis-stin-aleksandroupoli/?fbclid=IwAR02Dm7NFE7trmJ4C5WhlzObJEQ6M9Cizi9ibJlc6JlRxsTXXwVHVaxmWQs

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ