Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων και χρηματικής εγγύησης ύψους 20.000 ευρώαφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο χειρουργός του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου που συνελήφθη μετά από καταγγελία καρκινοπαθούς ότι χρηματίζεται.

Ο γιατρός στον οποίο επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση εμφάνισης μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα αρνείται την κατηγορία της δωροληψίας κατ´ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την δικογραφία, ο χειρουργός ζήτησε και έλαβε χρήματα από τον ασθενή τον περασμένο Ιούνιο, οπότε και τον χειρούργησε για πρώτη φορά καθώς μόλις είχε διαγνωστεί με καρκίνο. Ακολούθησε και δεύτερο χρηματικό ποσό που ο κατηγορούμενος φέρεται να ζήτησε από τον ασθενή στην επόμενη χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου εμφάνισε αιμορραγία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου ο χειρουργός αδιαφόρησε για την κατάσταση του και επιπλέον του ζήτησε ποσό 600 ευρώ ως «χρωστούμενο υπόλοιπο» από τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση, για την οποία είχε ήδη λάβει 2.650 ευρώ.

ΠΗΓΗ:

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ…. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.