ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ FRESH RADIO ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ 4-2-2019

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

2 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ💣💣💣
  ΜΕ Φ.Ε.Κ. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ
  ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
  ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ
  ΤΟΝ Κ-Λ-Ε-Μ-Ε-Ν-Ο ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ”ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ”
  ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΙΔΑ/ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΑΞΙΑΣ ΚΙ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΩΝΤΑΙ ΤΑΧΑ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΜΕ ΦΕΚ Α-Π-Ο-Δ-Ε–Ι-Κ-Ν-Υ-Ε-Τ-Α-Ι ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΓΚΥΡΕΣ ΚΙ ΕΝ ΙΣΧΥ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΤΙ Η ΙΔΙΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ!!!!!!!!!!!

  ΜΕΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΕΚΥΡΩΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΚΕΙΠΤΕΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΙ Η ΕΞΗΣ ΛΟΓΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ : ΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ”ΚΥΡΙΟΙ’ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΙΔΙΩΚΤΗΤΗ 40 ΕΓΚΥΡΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΔΟΣΕΩΣ 1904-1906-1910 ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ;
  ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΝΟΜΙΜΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΔΥΟ Μ.Κ.Ο. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ”Ε.Ν.D.” ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ 8 ΙΔΙΩΝ ΤΕΤΟΙΩΝ ΔΩΡΙΣΘΕΝΤΩΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ;

  ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΛΛΗΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ

  ΤΟ ΨΕΜΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Ν.Π.Δ.Δ. ”ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.” ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΗΣ ΡΟΛΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟ Κ-Α-Ι ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Τ.Ε.
  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ ΟΥΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!!!

  Τ.Μ.Δ. ”ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑΝΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΣΑ”

  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣ;;;;;;;;

  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 40 ΜΕΤΟΧΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΑΧΙΝΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ 2011 ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 678,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΗΡΙΩΝ ΕΚΑΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΜΕΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Φ.Ε.Κ . ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ……
  ΤΕΤΑΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑ-ΣΠΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ !!!!!

  ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ”ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ…….

  ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ/ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΙΩΤΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ”ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”;
  ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Η’ ΑΚΟΜΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΩΜΑ;

  ΔΙΑ~ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ…..
  ΕΙΝΑΙ Ι-Ε-Ρ-Ο ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ Α-Δ-Ι-Κ-Ο-Χ-Α-Μ-Ε-Ν-Ε-Σ ΨΥΧΕΣ!!!
  ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ!!!!
  ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙ ΑΚΡΑΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ”ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΦΕΥ!!!! ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΙΟΙ

Comments are closed.