Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη 21 Ιανουαρίου 2019

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στο κλειστό δημοτικό θέατρο Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ομιλία από μέλη του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» (Αριθμός πρωτοκόλλου ίδρυσης στον Άρειο Πάγο 6199 4/9/2015)

https://www.youtube.com/watch?v=itCs5a3v8_U

Τονίστηκε πως η συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί απόρροια της εκχώρησης της Εθνικής μας κυριαρχίας με τον νόμο 3847/2010 όπου 9 έτη πριν όταν κυρώθηκε στην βουλή δεν υπήρξε κανένα συλλαλητήριο.

Με μία πραγματική Κυβέρνηση Ελλήνων η Εθνική κυριαρχία μπορεί να ανακτηθεί και οι υπαίτιοι να βρεθούν αντιμέτωποι με νομικές κυρώσεις.

Όταν ο Αρτέμης Σώρρας εμφανίστηκε δημόσια και επίσημα το 2012 δεν είχε κανέναν απολύτως πολιτικό σχεδιασμό. Με την κίνηση κατάθεσης των 600 δις στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία απέτρεψε την προγραμματισμένη πτώχευση της χώρας μας ενημερώνοντας τους θεσμούς με επίσημη πρόταση χρηματοδότησης. Μία πρόταση πολύ πιο συμφέρουσα δίχως απάνθρωπους όρους όπως αυτοί των μνημονίων ώστε η Ελλάς να βγεί από την καταστροφή στην οποία περιήλθε. Η αδράνεια των κυβερνήσεων ήταν εμφανής πως δεν επιθυμούσαν να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε κίνηση.

Ο Αρτέμης Σώρρας προχώρησε σε μία επόμενη κίνηση που αφορούσε την χρηματοδότηση των Δήμων όλης της Ελλάδας. Με ειδικό ανέκκλητο πληρεξούσιο διαρκείας με μεταθανάτια ισχύ από τον Δήμο Γαλατά Τροιζηνίας προς τον Αρτέμη Σώρρα δομήθηκε χρηματοδότηση ύψους 2,3 τρις ευρώ δια προγράμματα ανθρωπιστικού χαρακτήρα ένα από τα οποία αποτελεί το οριστικό ξεχρέωμα βεβαιωμένων και εκκαθαρισμένων οφειλών από δημόσιο και τραπεζικά ιδρύματα, έργα κοινής ωφέλειας και προγράμματα επενδυτικής προοπτικής δια κάθε επιχείρηση. Τα κεφάλαια αυτά είναι διαθέσιμα από τον Μάιο του 2014 αλλά από τότε μέχρι και σήμερα κανείς δήμαρχος δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον ώστε να τα χρησιμοποιήσει προς όφελος των πολιτών.

Λόγω της αδράνειας των θεσμών και της ανάγκης να επαναφερθεί το δίκαιο και να σταματήσει το άδικο δημιουργήθηκε ο πολιτικός φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις». Το 2015, 100 τοπικοί οργανισμοί αστικές εταιρίες (ΜΚΟ) με γραπτό αίτημα στον Αρτέμη Σώρρα έδωσαν εντολή να ιδρύσει τον πολιτικό φορέα του Έθνους των Ελλήνων. Τα γραφεία σήμερα απαριθμούν τα 400 σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό.

Στόχος και σκοπός αποτελεί ο Έλληνας να αναλάβει την διακυβέρνηση της Ελλάδας ώστε να αποκατασταθεί το δίκαιο και να αποκτήσει ξανά ο άνθρωπος την ελευθερία του που στερείται εδώ και 188 έτη όταν το παγκόσμιο καθεστώς μέσω των κομμάτων απέτρεψαν την σύγκληση της Εθνοσυνέλευσης επί Καποδίστρια όπου θα κυρώνονταν το Σύνταγμα των Ελλήνων.

Ο πολιτικός φορέας Ελλήνων Συνέλευσις δίνει την δυνατότητα σε κάθε Έλληνα πολίτη να πολιτευθεί βάζοντας οριστικό τέλος στην κομματοκρατία η οποία εδώ και 2 αιώνες είναι το μεγάλο αγκάθι στην κοινωνία μας καθώς η δημοκρατία δεν έχει κόμματα αλλά δημόσια διοίκηση.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου Α’ της Δ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας

Δήμος Δημαρέσης

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ