Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Α.Σ. Ο Κέρβερος, όπως μας το έμαθαν, δεν έχει πενήντα κεφάλια, αλλά τρία.

Τα τρία αυτά κεφάλια δεν είναι οι επιθυμίες, αλλά τα μεγάλα προβλήματα του Ανθρώπου και ιδιαίτερα του Κάτω Κόσμου.

Αλλά πριν από τον Άδη, ο Ηρακλής συναντάει τον Χάρο. Ο Χάρος καταρχάς δεν έπρεπε να είναι εκεί. Γιατί ο Χάρος να με περάσει απέναντι για τον Άδη; Ποιος ο λόγος; Ο Χάρος είναι ο κλέφτης. Αν γυρίσετε ανάποδα τα γράμματα ακριβώς, θα δείτε το όνομα του σημερινού μεγάλου δαίμονα, που είναι το δεξί χέρι του Γιαχβέ. Είναι ο πιο ενεργός δαίμονας παγκοσμίως ο οποίος είναι το δεξί χέρι του Γιαχβέ. Ο Χάρος κλέβει τις ψυχές. Φτάσανε να προσβάλλουν και την Δήλο κι όταν κάποια στιγμή, η Δήλος κατοικήθηκε κάποια στιγμή, έκαναν και ιερό του Γιαχβέ! Όμως ο Χάρος που σήμερα είναι το όνομα αυτού του δαίμονα κι που όλες οι θρησκείες λένε «Θα σε πάρει ο Χάρος!» είναι το κλέψιμο των ψυχών. Αυτό το κλέψιμο των ψυχών είναι πριν τον Άδη.

Ο Άδης, αν τον αναγραμματίσετε είναι αδερφός του Δία. Και βεβαίως, ο Άνθρωπος που θα πάει εκεί, πριν πάει στην μεγάλη Συμπαντική Δικαιοσύνη και βρεθεί μπροστά στο τεράστιο σύμβολο της Συμπαντικής Δικαιοσύνης, που εκεί θα περάσει μόνο τον Δία και αυτό το παθαίνει στις 10 Ενσαρκώσεις.

Αλλά, πριν τις 10 αυτές Ενσαρκώσεις όμως, πάει στον Άδη, να δει τι λάθη έκανε. Περνάει σε ένα μεταβατικό στάδιο, για να δει τι έχει κάνει.

Νιώθει τον πόνο που πρόσφερε, αντιλαμβάνεται τι έχει κάνει και περνάει πάλι για να ζήσει και να βοηθήσει την Ανέλιξη του όσο μπορεί. Μερικοί μένουν κούτσουρα, άλλοι τούβλα, άλλοι προχωρούν. Υπάρχει μια ποικιλομορφία σε όλες τις Συνειδητότητες. Αυτός είναι ο Άδης.

Ο Άδης δεν είναι ο Κάτω Κόσμος. Βεβαίως το «κάτω» με το «επάνω» έχει μεγάλη σχέση. Εκεί θα πάμε στον Ερμή. Φτάνουμε λοιπόν σε ένα σημείο που ο Ηρακλής πάει στον κάτω κόσμο και συναντάει τον Χάρο. Του λέει: «ποιος είσαι εσύ;». Ο Χάρος! Αλλά του λέει: «Δεν σε ξέρω» και τον διώχνει! Ακούστε! Άρα, βλέπεις έναν Ηρακλή που δεν αναγνωρίζει αυτόν τον βλάκα, αυτός είναι ο κλέφτης των ψυχών!

Και σήμερα όλες οι θρησκείες μιλάνε για Χάρο και όλες οι ευχές που σου διαβάζουν, όταν πεθαίνεις κι όλες αυτές τις αηδίες και τις τελετές, σε στέλνουν στον Χάρο, στην αγκαλιά αυτών που έχει για υπαλλήλους.

Άρα, δεν ξέρεις τον Άδη, βλέπεις έναν Χάρο και λες πάμε…και σου παίρνει την συνειδητότητα.

Έτσι έχουν έναν στρατό συνειδήσεων και ενεργειών και για αυτό καπηλεύονται και έχουν δυναστεύσει τις συνειδήσεις όλου του κόσμου. Άρα, ο Άδης είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Αλλά, όταν ο Ηρακλής φτάνει στην πόρτα του Άδη, εκεί είναι ο σκύλος, ο Κέρβερος που έχει τρία κεφάλια. Είναι οι τρεις τεράστιες επιθυμίες και τα προβλήματα του Ανθρώπου που θα πρέπει να τιθασεύσει. Ο Ηρακλής τα σκότωσε, σκοτώνοντας τις επιθυμίες του, αλλά δεν θα το πω «επιθυμία», θα το πω ΠΡΟΒΛΗΜΑ, όπως είναι η ΕΠΑΡΣΗ, όπως είναι η ΑΠΛΗΣΤΙΑ και ο ΦΘΟΝΟΣ. Είναι τρία τεράστια προβλήματα που δεν ξεπερνιώνται και ας νομίζουμε ότι ξεπεράστηκαν. Υπάρχει κάποιος άνθρωπος ο οποίος έχει ΈΠΑΡΣΗ και θα παραδεχτεί ότι έχει; Είναι τεράστιο το θέμα που δεν το καταλαβαίνει αυτός που το ζει. Όταν κάποιος ΦΘΟΝΕΙ, δεν θα στο πει! «Εγώ τα δικά μου θέλω», θα πει!

Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ, ξέρει κανένας φιλάργυρος ότι είναι φιλάργυρος; Ξέρει κανένας νάρκισσος ότι είναι νάρκισσος; Ξέρει κανένας βλάκας ότι είναι βλάκας; Αυτός θα σου πει ότι είναι έξυπνος! Αυτό γίνεται με το συναίσθημα που πρέπει να το χαλιναγωγήσεις. Πρέπει να πας στην ακρίβεια. Ποιος θα πει ότι είναι φιλάργυρος ή ότι έχει έπαρση; Αφού ο άνθρωπος δεν το καταλαβαίνει! Θέλει άλλη Νόηση για να το καταλάβει.

Αυτή είναι η διαδικασία του Κέρβερου που είναι το ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ. Και για να σας πω πόσο δύσκολο είναι: ποιος σας είπε ότι οι θεοί δεν έχουν Έπαρση; Όχι βέβαια σαν την δική σου, αλλά ποιος σας είπε ότι δεν έχουν; Ποιος σας είπε ότι οι θεοί δεν μπορούν να πέσουν από Έπαρση; Λίγοι έχουν πέσει; Δεν είχε έπαρση ο Προμηθέας, που έδωσε Γνώση; Όταν παθαίνουν έπαρση, ή κάνουν ο,τιδήποτε και παραβαίνουν τον Νόμο, γίνονται έκπτωτοι και για να τον τιμωρήσει ο Δίας 1.000.000 χρόνια, φανταστείτε τι έκανε! Πού έδωσε Γνώση τελικά; Στους Ανθρώπους; Σε ποιους Ανθρώπους; Μήπως έδωσε σε κείνους και έγινε μια απιστία και έδωσε Γνώση στα υβρίδια; Οπότε μπήκαν σε μια λειτουργία, οπότε κι ο Δίας την σταματά, ή δεν μπορεί να την πάρει πίσω και τιμωρεί τον Προμηθέα; Έτσι θα τοποθετηθώ εγώ με τον Κέρβερο.

Άρα, ΚΥΡΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΧΑΡΟΣ ΣΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ! ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕΤΑ! ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ. Και μετά, μας καρφώνουν όπου θέλουν αυτοί! Όπου γουστάρουν! Έτσι λοιπόν μετά από 10 ενσαρκώσεις χάνουμε την συνειδητότητα μας, μας κάνουν ζώα!

Έτσι αυτοί πολλαπλασιάζονται και εμείς οι άνθρωποι χανόμαστε. Σήμερα βλέπετε πολλές ανθρώπινες μορφολογίες, αλλά τελικά δεν είναι άνθρωποι και πρέπει να βρούμε τον εαυτό μας, τον χαμένο.

Πάντα υπάρχει χρόνος γιατί τον έχουν οι θεοί στα χέρια τους και δεν τον έχει ούτε άνθρωπος, ούτε αυτά τα ζώα. πόσα χρόνια ακόμα να χάσουμε. Χάσαμε 26.000 χρόνια τον Ενιαυτό, χάσαμε και τον προηγούμενο. Δεν μπορούμε να χάσουμε άλλον έναν Ενιαυτό 26.000 χρόνια. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ! Οι Άθλοι μας μαθαίνουν όπως έχω πει.

Αναρτήθηκε από Μαίρη Ε.Γ.  6 Ιανουαρίου στις 2:38 μ.μ.

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.