ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ε.ΣΥ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΟΥ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΜΕ ΣΕΝΑ.

ΕΧΟΝΤΑΣ ΙΔΡΥΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 350 ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ – ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ – ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ Ή ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ.

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΣΟ ΥΛΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ Ε.ΣΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΩΝ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.

ΑΣΕ ΤΟ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΛΑ ΚΙ Ε.ΣΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΟΥΣ

ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΦΩΤΗΣ ΛΥΚΑΚΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: