ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ 22/1/2017 ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΥΤΟΨΙΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ 22/1/2017 ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΥΤΟΨΙΑ
Χρόνος ανάγνωσης: 48 λεπτά

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ 22/1/2017 ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΥΤΟΨΙΑ. Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΑΥΤΟΨΙΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ. ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ. ΕΚΠΟΜΠΗ «ΑΥΤΟΨΙΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ 22/1/2017 (απομαγνητοφώνηση)

Δημοσιογράφος (Αντώνης Σρόϊτερ): Καταρχάς ευχαριστώ που είμαστε εδώ και συζητάμε σήμερα.

Αρτέμης Σώρρας: Μεγάλη μου τιμή και εμένα.

Δημοσιογράφος: Μια ωραία Κυριακή. Πόσο χαλαρή είναι η Κυριακή και πόσο χαλαρές είναι οι ημέρες σου. Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει βρεθεί στην δίνη της επικαιρότητας εδώ, το τελευταίο διάστημα και ο οποίος γυρίζει την Ελλάδα από ότι έχω μάθει και επίσης έχει και πάρα πολλές υποχρεώσεις. Αν μου περιέγραφες ένα 24ωρό σου, τι θα μου έλεγες;

Αρτέμης Σώρρας: Κοιμάμαι τουλάχιστον 2-3 ώρες, την νύχτα μιλάω και με άλλες χώρες και είναι πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να κάνω, και όλη την ημέρα έχω ένα τεράστιο πρόγραμμα όσον αφορά σε πάρα πολλά γραφεία, κεντρικές, που τώρα φτιάχνουμε τις περιφερειακές διοικήσεις μας, με 9 περιφερειακές διοικήσεις σε όλη την Ελλάδα, πολύ μεγάλα κτίρια, για να διοικηθεί όλος αυτός ο όγκος των γραφείων σαν κεντρική σκηνή. Και φυσικά έχουμε και υποκαταστήματα των κεντρικών εκπροσώπων, είναι μία τεράστια λεωφόρος, θέλει μεθόδευση σε μια τεράστια αλλαγή σκέψης πέραν των καθιερωμένων με όλα αυτά που συμβαίνουν.

Δημοσιογράφος: Δώσε μου μια τάξη μεγέθους αυτή την στιγμή. Μιλάμε για γραφεία σε όλη την Ελλάδα, πόσα είναι τα γραφεία σου αυτή την στιγμή και πόσα είναι τα στελέχη σου και αν έχεις τα στελέχη που χρειάζονται για να τα στελεχώσεις αυτά τα γραφεία.

Αρτέμης Σώρρας: Το ζήτημα είναι ότι είναι τόσο καινούριο αυτό που γίνεται, δεν είναι μια πολιτική κίνηση όπως τις άλλες που ξέρετε. Δηλαδή για παράδειγμα σε ένα πολιτικό γραφείο της Νέας Δημοκρατίας έχει ένα προσπέκτους το οποίο δηλώνει ότι εμείς είμαστε η Νέα Δημοκρατία, ελάτε έχουμε νέο πρόγραμμα, νέοι δρόμοι, θα δουλεύετε στα γραφεία, βλέπετε ένα ρουσφετολόι, ελάτε να ψηφίσετε εμάς για να είμαστε κυβέρνηση και να διώξουμε τους άλλους. Έτσι κινείται το πολιτικό καθεστώς στην Ελλάδα. Στα δικά μας γραφεία όμως δεν έχει ούτε την λέξη «ελάτε να μας ψηφίσετε».

Στα δικά μας γραφεία λοιπόν έχει μια τεράστια διαδικασία για το τι έχει γίνει στην Ελλάδα, το πώς είναι το σύνταγμά μας, το πώς είναι η ανεξάρτητη αρχή η οποία τώρα βγήκε και έχει πάρα πολύ δουλειά. Το πώς έχουμε θεσμοθετήσει καταστατικά τα δικά μας τα γραφεία, μιλάμε για μια πολύ καθαρή, απελευθερωτική κίνηση όλου του καθεστώτος, θα μιλήσω από το 1841 και μετά. Δηλαδή δεν θα μιλήσω ότι σήμερα πάμε να φύγουμε από τα κόμματα, έχω πει και άλλη φορά ότι τα σημερινά κόμματα είναι οι συμμορίες του παρελθόντος. Αν θυμηθείτε επί Καποδίστρια, όλα τα κόμματα τότε στην Ελλάδα ήτανε φιλορωσικό, φιλοαγγλικό, φιλοαμερικανικό, αλλά ποτέ κανένα Ελληνικό.

Ήδη οι συμμορίες σήμερα τις έχουμε στο κεφάλι, πολύ δογματισμένες αυτή την φορά με πολύ μαύρη μασονία, σκοταδισμό, με υπόγειες διαβάσεις, με ένα σύνταγμα το οποίο καταστρατηγείται και γίνεται ότι ακριβώς γίνεται και ότι νόμο βλέπεται δεν έχει κανένα status. Δηλαδή σήμερα οι νόμοι που βγαίνουν, δεν υπάρχει ένας μπούσουλας, ένα status, πώς βγαίνει ένας νόμος; Ο καθένας ή η κάθε ομάδα ανθρώπων επηρεάζει τους βουλευτές ή αν θέλετε τους κυβερνώντες, οπότε περνάει ο οποιοδήποτε νόμος.

Άρα εμείς έχουμε ένα πολύ ξεκάθαρο αξιακό. Το οποίο έχει 33 πρωτόκολλα της ύπαρξης, της δημιουργίας και της ζωής μας. Από εκεί απορρέει και ο τρόπος που κινούμαστε αλλά και ο τρόπος που ανοίγουμε τα γραφεία. Γι αυτό τα γραφεία δεν είναι του Αρτέμη Σώρρα. Και η φωτογραφία μου απ΄έξω ξέρετε γιατί είναι; Γιατί όταν ξεκίνησα την Ελλήνων Συνέλευσις, και επειδή το καθεστώς με κυνηγάει από πάρα πολύ παλιά όχι τώρα που με γνωρίσατε εσείς. Το καθεστώς με κυνηγάει από την ώρα που γεννήθηκα, οι λόγοι είναι δικοί μου, και το καθεστώς δεν είναι μόνο αυτά τα ανθρωπάκια που βλέπετε τώρα, είναι πολύ βαθύ καθεστώς, έχει πολλές διαβαθμίσεις μέχρι το τέλος της αρχηγίας και της ηγεσίας τους. Έτσι όταν ξεκίνησα την Ελλήνων Συνέλευσις βγήκανε άλλα δέκα «Ελλήνων Συνέλευσις» κόμματα, κινήματα, οπότε άρχισαν και μπερδεύανε τον κόσμο, γι αυτό έβαλα την φωτογραφία.

Τότε αν θυμάστε είχανε γίνει τουλάχιστον δέκα κινήματα «Ελλήνων Συνέλευση», «Έλευση Ελλήνων», οπότε καθιερώθηκε για να ξέρουμε. Γιατί η πρώτη κίνηση ήτανε ο Αρτέμης Σώρρας με το ψήφισμα αν θυμάστε με το οποίο έχουμε μαζέψει αν θυμάμαι πάνω από 2.500.000 υπογραφές, και έπειτα έγινε το Ε.ΣΥ. Η πρώτη κίνηση ήτανε μόνο αναγνωριστική στην Ελλάδα, το πώς σκέφτεται ο Έλληνας, το τι θέλει ο Έλληνας να κάνει, και σε μια τεράστια κίνηση ένωσης. Μετά πήρε σάρκα και οστά και ξεκίνησε το Ε.ΣΥ.

Και το Ε.ΣΥ. τώρα, ως κεντρική Ε.ΣΥ., δεν έχει μέλη. Άρα όταν ακούς «εγκληματικό οργάνωση του Σώρρα» και «εγκληματική οργάνωση του Σώρρα τα γραφεία» ή όταν ακούς ότι σπάσανε του Σώρρα το γραφείο είναι επειδή τρέχει η γλώσσα τους, ο Σώρρας δεν έχει κανένα γραφείο. Ουσιαστικά δεν έχω ούτε προσωπικό γραφείο.

Δημοσιογράφος: Αν θέλεις αύριο να πάρεις μέρος στις εκλογές και εγώ θέλω να γίνω μέλος του κόμματος, δεν θα γραφτώ κάπου;

Αρτέμης Σώρρας: Μα είδατε ότι δεν είναι κόμμα; Δεν είναι κόμμα αυτό, είναι ένας φορέας…

Δημοσιογράφος: Θα τα πούμε αργότερα αυτά για τις εκλογές, αλλά το ακούω και το έχω διαβάσει ότι το έχεις στο μυαλό σου. Άρα εγώ που θέλω να εγγραφώ για παράδειγμα, δεν πρέπει να εγγραφώ κάπως;

Αρτέμης Σώρρας: Ναι, εγγράφεσαι στο δημοτικό σου γραφείο, στην έδρα που μένεις ή όπου θέλεις να πας, σε γραφείο τοπικό. Δηλαδή οι Ε.ΣΥ., οι Ελλήνων Συνελεύσεις, είναι τοπικοί οργανισμοί με ΑΦΜ δικό τους, με οικονομικά στοιχεία δικά τους, με συμβούλια δικά τους, το κάθε γραφείο είναι ξεχωριστός οργανισμός. Δηλαδή δεν είναι ένας οργανισμός που έχει πολλά γραφεία όπως είναι τα κόμματα. Αν θέλετε να ξέρετε, ο φορέας δεν έχει και κανένα μέλος. Ο φορές φιλοξενείται, άμα το θέλετε, στα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις. Ουσιαστικά είναι δύο, είναι η Ελλήνων Συνέλευσις η κεντρική στην οποία είναι μέλη όλοι οι οργανισμοί οι τοπικοί της επικράτειας και του εξωτερικού, δηλαδή δεν έχει φυσικό πρόσωπο η κεντρική Ε.ΣΥ. Τα μέλη της είναι οργανισμοί Ελληνικοί στο ίδιο καταστατικό, στην ίδια βάση, στον σκοπό και στον στόχο, που διοικούνται αυτόνομα.

Δηλαδή το κάθε γραφείο έχει ταμείο και ένα γραφείο μπορεί να πάει καλά, άλλο μπορεί να μην πηγαίνει. Η κεντρική διοίκηση κοιτάει να πηγαίνουν όλα καλά βάση καταστατικού και κανόνων.

Δημοσιογράφος: Κατάλαβα και το κρατάω λοιπόν ότι έχουμε μια αυτόνομη διοίκηση σε κάθε γραφείο και αυτά όλα δεν συντονίζονται κεντρικά και δεν ανήκουν σε εσένα όπως ξεκαθάρισες από την αρχή.

Αρτέμης Σώρρας: Ανήκουν στους Έλληνες, αυτό έχει μεγάλη σημασία. Τώρα, το ότι εγώ προεδρεύω της κεντρικής Ε.ΣΥ., αυτό είναι έτερον εκάτερον. Αν υπάρξει κάποιος καλύτερος πρόεδρος ο οποίος μπορεί να καταφέρει καλύτερα αποτελέσματα, η θέση μου δεν είναι… μπορεί να φύγω οποιαδήποτε ώρα και οι Έλληνες, και τα γραφεία άμα το θέλετε, να ψηφίσουν έναν καλύτερο, έναν ανώτερο, έναν μορφωμένο – γιατί εγώ είμαι και λίγο αμόρφωτος ξέρετε όπως λένε τα ζωντόβολα – οπότε δεν με πειράζει. Ξέρετε πάλι ο φορέας δεν είναι του Σώρρα, ο φορέας είναι των Ελλήνων. Δηλαδή έδωσαν διαταγή στον Σώρρα τα γραφεία, κατόπιν συμβουλίου, να ανοίξω τον φορέα, όταν ήταν τότε 110 γραφεία. Δηλαδή 110 γραφεία, υπάρχουνε οι επιστολές, που διατάζουν εμένα και μου λένε πρέπει να ανοιχτεί ο φορέας Ελλήνων Συνέλευσις των Ελλήνων.

Δημοσιογράφος: Κατάλαβα, λειτουργεί λοιπόν αυτόνομα ο κάθε φορέας και από εκεί και πέρα έχεις εσύ την προεδρεία σε αυτήν την φάση και μπορεί αύριο μεθαύριο όπως είπες να υπάρξουν εκλογές και να υπάρχει κάποιος άλλος.

Αρτέμης Σώρρας: Καταρχάς να ξέρετε και κάτι άλλο, το οποίο θα το δηλώσουμε κιόλας, αλλά αν ήσασταν λίγο κοντά μας θα βλέπατε χιλιάδες άλλα πράγματα και θα είχανε φύγει οι πολλές παρεξηγήσεις που γίνονται στον κόσμο.

Έχουμε κλείσει στην Ελλάδα 5 γραφεία, στην Κρήτη έχουμε κλείσει 1 με 2, υπήρχε μία κυρία η οποία υποσχέθηκε κλπ… δηλαδή θέλω να ξέρετε, καινούρια γραφεία μπορείτε να ανοίξετε και εσείς αύριο. Δηλαδή έρχεται ένας και λέει τι πρέπει να κάνω για να ανοίξω γραφείο; Γιατί για να έρθεις να γίνεις βουλευτής στην δικιά μας την διαδικασία, στην Ελλήνων Συνέλευσις, δεν μπορώ εγώ ως πρόεδρος και κανένα διοικητικό μέλος του διοικητικού οργανισμού να πει «ο κύριος Αντώνης θα κατέβει βουλευτής στην Γλυφάδα και θα τον ψηφίσετε», εμείς απαγορεύετε να το κάνουμε.

Στο σύστημα το δικό μας είναι ότι πρέπει να έχεις το γραφεί, να έχεις τον οργανισμό – γραφείο το λέμε εν συντομία, ουσιαστικά είναι ένας οργανισμός όπως είναι ο κεντρικός και όπως είναι τα μεγάλα κόμματα, δηλαδή φανταστείτε ότι είναι πολλά κόμματα, όπως το λέτε εσείς γιατί για εμάς είναι φορέας είναι οργανισμός, σε όλη την Ελλάδα – και θα πρέπει να είσαι καταξιωμένος, να σε ψηφίσει η ολομέλεια των μελών, μέσα από την διαδικασία αυτή να ψηφιστείτε τρεις, μετά να πάτε στην κληρωτίδα και ο ένας να έρθει στην κεντρική σκηνή, ουσιαστικά στον κεντρικό φορέα στο federal ώστε να πάει να ψηφιστεί είτε για σύνεδρος είτε για βουλευτής.

Για να καταλάβεις εμείς ποιοι είμαστε, δηλαδή είναι αυτή η δομή

Δημοσιογράφος: Με πας στα πολιτικά τώρα και το τι θα κάνεις από δω και πέρα και είμαστε πιο κάτω. Θέλω να το πάρουμε λίγο από την αρχή για να λύσουμε παρεξηγήσεις όπως είπες. Όταν λύνονται οι παρεξηγήσεις συνεννοούνται όλοι καλύτερα. Πάμε λοιπόν να τα πάρουμε από την αρχή, γιατί εσύ έγινες γνωστός τώρα το τελευταίο διάστημα μέσα από μια πολύ μεγάλη τριβή και σύγκρουση, άλλοι είναι άνθρωποι που σε στηρίζουν, άλλοι είναι άνθρωποι που δεν σε στηρίζουν, αλλά στην ουσία λείπουν κομμάτια αυτού του παζλ, να μάθουμε Αρτέμη μου από ένα σημείο και μετά τι άνθρωπος είσαι και το λέω με την καλή έννοια. Να μάθουμε δηλαδή που γεννήθηκες, που μεγάλωσες, πως ήταν τα παιδικά σου χρόνια, τι παραστάσεις έχεις, γιατί ο άνθρωπος ο οποίος θέλει να στηριχτεί σε σένα είτε να πιστέψει σε σένα πρέπει να σε ξέρει κιόλας. Δηλαδή να πούμε κάποια πράγματα για σένα, σαν Αρτέμης Σώρρας, για τον εαυτό σου.

Αρτέμης Σώρρας: Η διαφήμιση που έχετε κάνει παντού είναι ότι είμαι ένας μεγάλος απατεώνας. Αλλά ακόμα και αν με λέγατε «άγιο» και αυτοί όλοι ψεύτες είναι, ήταν όλοι δολοφόνοι και τους κάνατε αγίους. Έτσι λοιπόν ότι και να πω εγώ αυτή την στιγμή θα πω και ψέματα, τουλάχιστον δεν θα θέλω να πω.

Δημοσιογράφος: Γιατί να πεις ψέματα; να πεις ψέματα για το πώς μεγάλωσες;

Αρτέμης Σώρρας: Αφήστε για να καταλάβετε τώρα. Γιατί; αυτό που θα πω θα είναι αλήθεια; Αφού ότι και να πω λέτε ότι είναι ψεύδος, άρα και αυτό που θα πω θα το πείτε πάλι ψεύδος. Οπότε στα προσωπικά δεδομένα θα βγει ο οποιοσδήποτε να πει οτιδήποτε και δεν είναι πιστευτό. Εγώ θα πω την λέξη ότι μην ξαναπιστέψετε τίποτε ότι σας πει ο καθένας, απλά δεν έχει τι να κάνει στην άδεια την ζωή του και λέει για τον εαυτό του.

Καταρχάς δεν με τιμά καθόλου να μιλάω για τον εαυτό μου. Θα με τιμά όμως απεριόριστα όπως το θέλετε, έτσι και βάση των πρωτοκόλλων, να μιλάτε εσείς για μένα. Εάν υπάρχει κάτι μεμπτό να το αναφέρετε, εάν είναι κάτι αυτό που κάνω, που πρέπει, είναι δίκαιο, είναι άδικο, να το αναφέρετε. Εάν έχω κάνει κάτι αληθινό να το πείτε, εάν έχω κάνει κάτι άδικο, πάλι να το εκφράσετε. Από εκεί και πέρα λοιπόν να μιλάνε οι άλλοι για μένα και όχι εγώ για μένα. Είναι δύσκολο και εγωιστικό να μιλάω εγώ για μένα.

Δημοσιογράφος: Εσύ όμως είσαι ένας άνθρωπος που θέλει να ξεκαθαρίσει πράγματα και διαμαρτύρεται και ίσως διαμαρτύρεται και ορθώς ότι κάποια πράγματα που ακούγονται δεν είσαι σωστά. Γιατί δεν βγαίνεις να τα ξεκαθαρίσεις για παράδειγμα. Εγώ δεν σου λέω να μου πεις τι βαθμό είχες στην τρίτη λυκείου, σε ρωτάω απλά πράγματα. Είσαι ένας άνθρωπος όπως όλοι μας, έχουμε ένα παρελθόν, που γεννήθηκες, που μεγάλωσες, που πήγες σχολείο, ποια είναι τα βιώματά σου. Ο άλλος που θέλει να σε γνωρίσει, γιατί να μην σε γνωρίσει;

Αρτέμης Σώρρας: Είναι τόσο απλό να κάτσω να μιλάω για μένα, σας λέω είναι εγωιστικό. Αν κάποιος θέλει να μιλήσει για μένα ας βγει να το κάνει.

Δημοσιογράφος: Μα με σένα μιλάω, με ποιον θα μιλήσω;

Αρτέμης Σώρρας: Όχι με την έννοια πού γεννήθηκα. Στην Πάτρα γεννήθηκα, την ταυτότητά μου την έχετε, την διεύθυνσή μου την έχετε. Από εκεί και πέρα τώρα, πόσες γκόμενες είχα στο σχολείο, άμα του Λάκη του είχα φάει το κουλούρι… τέλος πάντων επειδή υπάρχει γελοιοποίηση του θέματος, εγώ προσωπικά το θεωρώ εγωιστικό να μιλάει κάποιος για τον εαυτό του. Θέλω να μιλήσουνε οι άλλοι για μένα. Αν όμως υπάρχει κάτι μεμπτό για το οποίο πρέπει να απολογηθώ, αυτό βεβαίως να το κάνω.

Δημοσιογράφος: Μα γιατί, όταν ο άλλος σε ρωτάει «πες μου τρία πράγματα για σένα» δεν είναι ανάγκη να είναι κάτι μεμπτό, είναι μια συζήτηση που μπορείς να την κάνεις και εσύ με έναν φίλο.

Αρτέμης Σώρρας: Αν δέχεσαι τα τρία πράγματα, είμαι αυτός που πρέπει, την ώρα που πρέπει, να κάνω αυτά που πρέπει. Και ένα τέταρτο, με ότι πρέπει.

Δημοσιογράφος: Είπες πριν «με παρουσιάζουν αμόρφωτο» είναι λάθος αυτό, έχεις σπουδάσει κάτι το οποίο δεν το ξέρει ο κόσμος;

Αρτέμης Σώρρας: Πες μου έναν μορφωμένο άνθρωπο.

Δημοσιογράφος: Δεν ξέρω εγώ κανέναν μορφωμένο άνθρωπο.

Αρτέμης Σώρρας: Είδες κανέναν μορφωμένο στην Ελλάδα;

Δημοσιογράφος: Εσύ μου είπες ότι σε παρουσιάζουν αμόρφωτο.

Αρτέμης Σώρρας: Όχι, εγώ το έκανα σε σλόγκαν για να καταλάβετε και να πυροδοτήσω και θα δείξω ότι υπάρχουν αστοιχείωτοι καθηγητές, σκουπίδια νόμπελ.

Καταρχάς έχω κάτσει και έχω γράψει τις αντιαξίες και θα΄πρεπε κάποια στιγμή να αφιερώσετε ένα ρεπορτάζ εκτός από τις γελοιοποιήσεις και τα προσωπικά δεδομένα της κάθε λουλού αν φοράει φούστα ή αν φοράει σουτιέν, να ασχοληθείτε με κάτι σοβαρό δηλαδή.

Ξέρετα να δηλώσω και κάτι, η Ελλήνων πολιτεία θα έρθει, θες εσύ δεν θέλεις, θέλει ο καθένας, είναι δεδομένο και άστους να κάνουν ότι θέλουνε. Τελείωσε αυτό το φάσμα της υποκρισίας, της υπονόμευσης, της δολιότητας και δεν υπάρχουν έθνη και αφήστε τους Έλληνες. Ο αφανισμός τελειώνει, έρχεται η δεδομένη, δεν το βλέπεται όλοι; δεν το γνωρίζετε; Γιατί κάνετε έτσι νομίζετε, γιατί είστε δυνατοί;

Λοιπόν σας λέω ότι εγώ θα περάσω, οι Έλληνες θα πάρουνε την πατρίδα τους και η Ελληνικότητα στον πλανήτη θα είναι πολύ δεδομένη. Από δω και πέρα κοιτάτε να το χωνέψετε καλά, γιατί ότι και να κάνετε – δηλαδή όχι εσείς, εννοώ όλα τα κανάλια και όλο το καθεστώς – είναι τελειωμένο. Σήμερα μικρά ανθρωπάκια, μικροί μηχανισμοί ενώ οι αφέντες του δεν υπάρχουν, απλά κάθονται και κάνουν οχλαγωγία, τίποτε παραπάνω. Από την άλλη λοιπόν, για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα είναι δεδομένο ότι η Ελλήνων πολιτεία είναι γεγονός και περνάει. Εσείς κάντε ότι θέλετε να μην περάσουμε.

Δημοσιογράφος: Εγώ θα σε ρωτάω, εσύ μπορείς να μου απαντάς ότι θες δεν μπορώ να σε υποχρεώσω να μου απαντήσεις. Εγώ κρατάω ότι σου ζήτησα πέντε πράγματα για την ιστορία σου ως άνθρωπος, δεν θες να τα πεις, λες είναι εγωιστικό να μιλάω για τον εαυτό μου. Τα λέω σωστά;

Αρτέμης Σώρρας: Είναι εγωιστικό να μιλάω για μένα από την στιγμή που έχω ένα πολύ συγκεκριμένο έργο, αλλά πρέπει να σου πω αν όταν ήμουν πέντε χρονών ήμουνα καλό παιδί και έτρωγα την κρέμα μου.

Δημοσιογράφος: Φαντάζομαι θα ήσουν το καλύτερο.

Αρτέμης Σώρρας: Όχι, ήμουνα πολύ περίεργο παιδί, είμαι πολύ μυστήριο παιδί, δεν φαντάζεσαι πόσο μυστήριο είμαι

Δημοσιογράφος: Από πέντε χρονών ήσουνα περίεργο παιδί;

Αρτέμης Σώρρας: Από λιγότερο, ένας περίεργος και ένας μυστήριος άνθρωπος είναι από την γέννα του μυστήριος και δεν είναι ότι έγινε έπειτα μυστήριος. Όπως για να ξέρουμε λοιπόν, ένας έξυπνος άνθρωπος είναι από την γέννα του έξυπνος και δεν φτάνει μετά στα γεράματά του να γίνει. Όπως λέγανε και οι παλιοί «καλός νέος, καλός γέρος». Πάντως μην πιστεύεις σε αυτά που λένε οι γέροι εγώ ξεμωράθηκα, δεν ξεμωραίνεται ο άνθρωπος, γίνεται σοφότερος όσο περνάει η ηλικία. Άρα ήτανε ηλίθιοι νέοι, ηλίθιοι και γέροι.

Δημοσιογράφος: Την Πάτρα την αγαπάς ακόμα; Είναι ο τόπος καταγωγής σου;

Αρτέμης Σώρρας: Δεν αγαπάω τίποτα αγαπητέ, η λέξη αγάπη δεν υπάρχει για μένα. Εγώ δεν αγαπάω, άλλωστε η αγάπη έχω πει ότι είναι για τα αντικείμενα. Δεν μπορείς να έχεις αγαπημένο πουκάμισο, αγαπημένο παντελόνι, αγαπημένο παπούτσι, μοτοσυκλέτα, αυτοκίνητο, αλλά να έχεις και αγαπημένη κοπέλα, φίλο, θεό και πατρίδες. Δεν γίνεται. Δεν υπάρχει αγάπη για μένα είναι θέμα σεβασμού.

Δημοσιογράφος: Στεναχωρείς τους Πατρινούς τώρα.

Αρτέμης Σώρρας: Σώπα μωρέ θα στεναχωρηθούν οι Πατρινοί τώρα, άστους να στεναχωρηθούν δεν πειράζει. Εν τω μεταξύ με το τοπωνύμιο έχετε κάνει πάρα πολλά. Εφόσον έχουμε τόσες διαιρέσεις στην Ελλάδα μας, τι ομάδα είσαι Παναθηναϊκός; Όχι, εγώ είμαι Ολυμπιακός, εγώ είμαι ΑΕΚ, είναι μια διαίρεση και αυτή αν και αυτή την στιγμή δηλώνω ότι η καινούρια θρησκεία των εβραίων είναι η μπάλα. Και γιατί οι παγκόσμιοι ηγέτες προσεύχονται στην μεγάλη μπάλα αλλά και γιατί η μπάλα έχει δώδεκα έδρες, αν σας κάνει εντύπωση, το συμπαντικό στερέωμα έχει δώδεκα έδρες…

Δημοσιογράφος: Άρα αντιλαμβάνομαι ότι ποδόσφαιρο δεν βλέπεις.

Αρτέμης Σώρρας: Αυτό αντιλαμβάνεσαι από αυτά που λέω; Σου λέω τόσο σοβαρά πράγματα και εσύ αυτό αντιλαμβάνεσαι;

Δημοσιογράφος: Άμα μου λες ότι ο θεός είναι η μπάλα και άλλοι πάνε στην μπάλα; Ομάδα δεν σε ρωτάω για παράδειγμα, γιατί αν σε ρωτήσω θα μου πεις…

Αρτέμης Σώρρας: Θα με κάνεις να το ξανακάνω επανάληψη, να το ξαναπώ. Λέω ότι η καινούρια θρησκεία των εβραίων είναι το ποδόσφαιρο, εκεί γίνεται και ένας διαχωρισμός διαίρεσης όπως οι ίδιοι μας έχουν διαιρέσει με τις θρησκείες, οι ίδιοι μας έχουν διαιρέσει με τα κόμματα. Τώρα το τοπικό, εγώ είμαι από την Πάτρα, εσύ είσαι από την Κρήτη, εσείς είστε Κρητικοί, εσείς είστε Σαλονικιώτες ή αυτοί είναι πόντιοι – δεν υπάρχει πόντιος, υπάρχει ο άνθρωπος που μένει στον Πόντο. Ή εμείς είμαστε από την Κύπρο, ναι είστε από την Κύπρο δηλαδή μένετε στην Κύπρο, δεν είστε Κύπριοι. Άρα θέλω να πω ο Έλληνας δεν είναι Κύπριος.

Δημοσιογράφος: Δεν μας αρέσει το «Πατρινός» λες, μας αρέσει το «είμαι από την Πάτρα».

Αρτέμης Σώρρας: Το ότι γεννήθηκα στην Πάτρα και η μάνα μου ήταν από κάπου αλλού και ο πατέρας μου από κάπου αλλού… Αυτό είναι ένα κομμάτι το οποίο πρέπει να προσέξουμε στην Ελλήνων πολιτεία, φεύγει ένας από εδώ και γεννιέται στην Αμερική, έγινε Αμερικανός; Δηλαδή συγνώμη τώρα, άμα η γάτα γεννήσει στο σκυλόσπιτο θα γαυγίζουν τα γατάκια;

Δημοσιογράφος: Εσύ λες λοιπόν, ότι γεννήθηκες στην Πάτρα και μέχρι εκεί. Εγώ όμως είδα ότι την αγαπάς την Πάτρα, και αν δεν σ΄ αρέσει η λέξη αγάπη πέτα την. Τι θέλω να πω, εκεί έφτιαξες ένα μεγάλο σπίτι, εκεί έφτιαξες εκκλησία, εκεί ζουν οι δικοί σου.

Αρτέμης Σώρρας: Εγώ έφτιαξα εκκλησία;

Δημοσιογράφος: Ναι έφτιαξες εκκλησία, άγιος Αρτέμιος.

Αρτέμης Σώρρας: Α, οπότε έχεις αποτέλεσμα, γιατί να απαντήσω. Άρα δεν με ρωτάς, μπράβο συνέχισε. Άλλωστε γιατί να απαντήσω εγώ;

Δημοσιογράφος: Δεν έφτιαξες εκκλησία; Άμα έκανα λάθος εγώ, ζητάω συγνώμη.

Αρτέμης Σώρρας: Γιατί, με ρώτησες; Απλά έβγαλες συμπέρασμα.

Δημοσιογράφος: Σε ρωτάω τώρα πάλι, βάζω ερωτηματικό, έχεις φτιάξει εκκλησία στην Πάτρα;

Αρτέμης Σώρρας: Όχι, είναι της μητέρας μου. Η οποία πάλι ακόμη και τώρα, είναι 83 ετών, και κόψει ψωμάκι για να το πάει λέει στον παπά. Εντάξει, αυτό το βλέπουμε παντού, αλλά σε ένα κράτος όπου έχει επιβληθεί όλη αυτή η γελοιότητα των εβραίων το ζούμε στις οικογένειές μας, ναι. Και δεν το κρύβω μικρός, εγώ από την γιαγιά μου θυμάμαι της έπαιρνα δέκα δραχμές και δεκαπέντε την Κυριακή για να πάω στην εκκλησία. Δηλαδή έπρεπε να με πληρώσει για να πάω. Και θυμάμαι και στο σχολείο κάθε μήνα πηγαίναμε εκκλησία και αν δεν πηγαίναμε και εκκλησία είχαμε και απουσίες έτσι; μας χρεώνανε απουσίες. Δηλαδή ήτανε παραπλύση εγκεφάλου και πρέπει να κάνεις αυτό, ήτανε δεδομένο. Η μητέρα μου έχει δώσει δωρεά ένα οικόπεδο – και όχι μόνο γιατί είχε πάρα πολύ μεγάλη περιουσία εκεί πέρα ο πατέρας μου – όπου φτιάξανε μία εκκλησία. Και δεν λειτούργησε ποτέ, κάποιες φορές πάνε αυτοί…

Δημοσιογράφος: Την μητέρα σου δεν την έχεις πείσει στο κομμάτι της εκκλησίας, παραμένει ένας άνθρωπος ο οποίος…

Αρτέμης Σώρρας: Μα δεν θέλω να πείσω κανέναν αγαπητέ. Και αν θέλεις και από της γυναίκας μου την πλευρά και η πεθερά μου και η θεία της δεν είναι απλά βαθιά θρησκευόμενοι, είναι δούλοι. Τέλος, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι, εγώ δεν θέλω να πείσω κάποιον και δεν προσπαθώ να πείσω και κανέναν. Και παντρεύτηκα με χριστιανικό γάμο, δεν παντρεύτηκα με χριστιανικό γιατί το εβραϊκό κομμάτι με έπεισε για τίποτα. Το ζήτημα είναι ότι υπάρχει ένα κοινωνικό γίγνεσθαι και σήμερα άμα με ακούσεις και μια συμβουλή, πολλά ζευγάρια που είναι νέοι και έχουμε μπει σε μια νέα διαδικασία την Ελληνικότητα, δηλαδή είναι δυνατόν τώρα να παντρεύεσαι και να γίνεις Σάρα και να γίνεις δούλη και οι πόρνες όλες αυτές των εβραίων – τα οποία τα λένε μέσα τα γραπτά τους – ή να πεθάνεις και να σε στέλνουνε στην αγκαλιά του Αβραάμ, του κάθε εβραίου, του κάθε κερατά, εμείς οι Έλληνες που είμαστε απόγονοι των Ελλάνιων θεών και προγόνων, έχουμε προγόνους θεούς. Αλλά το ζήτημα είναι ότι υπάρχει ένα κοινωνικό γίγνεσθαι το οποίο δεν μπορώ να το αμφισβητήσω και ζούμε μαζί τους, άρα λοιπόν επηρεάζει πολύ το κοινωνικό.

Γι αυτό και θα δεις στο αξιακό μας, ότι η κοινωνική ελευθερία προέχει της ατομικής. Σήμερα προβάλλεται η ατομική ελευθερία, εκεί είναι ένα μεγάλο θέμα. Ωστόσο όμως πρέπει να δεχθούμε αυτή την κοινωνία η οποία θα το καταλάβει μόνη της. Τώρα τι να καταλάβει όταν δεν γνώριζε τίποτα άλλο και είναι βολεμένη σε ανέσεις και ενδεχομένως έχει και ενοχές, που αν δεν το κάνει αυτό έχει και ενοχές.

Δημοσιογράφος: Εντάξει, εγώ κρατάω ότι εσύ τον έκανες τον θρησκευτικό γάμο, από εκεί και πέρα…

Αρτέμης Σώρρας: Μα και τα παιδιά μου τα έχω βαφτίσει, αλλά πάλι για κοινωνικό γίγνεσθαι, αυτό δεν λέει τίποτα.

Δημοσιογράφος: Είδα στα πλάνα και μια μεγάλη βίλα εγκαταλειμμένη που την χρεώνουν σε σένα. Έχει και ΑΣ στην πόρτα, φαντάζομαι δεν είναι «Αντώνης Σρόϊτερ», είναι «Αρτέμης Σώρρας».

Αρτέμης Σώρρας: Α έχουμε και τα ίδια αρχικά. Λοιπόν αυτό είναι ένα εξοχικό το οποίο είναι παρατημένο εδώ και επτά χρόνια γιατί είμαι σε έναν πόλεμο εδώ και επτά έτη, τελείως όμως, είμαι φευγάτος από την Ελλάδα. Ουσιαστικά λειτούργησε μόνο 2-3 χρόνια τα οποία ήμουνα μόνο δέκα μέρες τον χρόνο εκεί.

Δημοσιογράφος: Εννοείς δεν προλαβαίνεις να πας.

Αρτέμης Σώρρας: Ναι, δεν υπάρχει. Τώρα η οικογένειά μου να πάει… βέβαια είχα έξι ωραία άλογα, τα οποία τα έδωσα σε έναν φίλο, δεν μπόρεσα να τα φροντίσω εγώ δεν μπόρεσα, να τα κοιτά. Δεν έχω ζωή πια, είναι μία επανάσταση για μένα, δεν μπορείτε να καταλάβετε. Ξέρετε εσείς, δηλώνετε τον πλούτο σύμφωνα με αυτά που βλέπετε, οπότε αν ένας έχει διακόσιες χιλιάδες αυτοκίνητο το έχει λύσει το θέμα, άμα έχει ένα καλό σπίτι, το έχει λύσει. Δεν αντιλαμβάνεστε ότι ο πλούτος δεν είναι έτσι όπως εσείς θέλετε να το δείτε, ο πλούτος είναι δύναμη. Η δύναμη είναι ήδη στον κόσμο. Όπως απέδειξα ότι δεν υπάρχουν και πλούσιοι στην Ελλάδα. Από την άλλη τώρα πάνε μερικοί να ταυτοποιήσουν, εμένα δεν με πειράζουν οι ταμπέλες, σου φαίνομαι εμένα να με ενοχλεί κάτι; Το τι γελοιότητα θα πει ο καθένας;

Δημοσιογράφος: Όταν έγραψες τα αρχικά σου στην πόρτα το ταυτοποίησες λίγο το σπίτι μέσα.

Αρτέμης Σώρρας: Μα και τον γιο μου έτσι τον λέω, έχει τα αρχικά μου, οπότε που ξέρεις αν είναι του γιού μου. Καταρχάς ψάξτε το υποθηκοφυλακείο, η βίλα είναι δικιά μου; και αν είναι του γιού μου;

Δημοσιογράφος: Και γιατί να ψάξω, εγώ ρωτάω εσένα.

Αρτέμης Σώρρας: Και ρωτάω, αφού ψάξατε τα πάντα, αν είναι του γιού μου;

Δημοσιογράφος: Αν είναι του γιού σου, μια ωραία προίκα…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Βλέπεις λοιπόν ότι δεν είναι καν δική μου και είναι του γιου μου; Άντε να συζητήσουμε παραπέρα. Ας το δεχτώ όπως το πάτε….

ΣΡΟΪΤΕΡ: Πάμε παραπέρα. Εγώ σε ρωτάω για να μαθαίνω πράγματα για σένα. Αν εσύ τσαντίζεσαι….

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, τι να μάθεις; Είδες τι άλλο έχω; Γιατί θα σου πω και τι έχω ποτέ; Θα μάθεις και ποτέ; Γιατί; Για ποιο λόγο; Μου κάνεις ανάκριση; Ας έρθει ένας εισαγγελέας ή ένα οικονομικό έγκλημα να μου πει τι έχω, που ξέρουν πολύ ακριβώς όσα εγώ γουστάρω να τους δηλώσω…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Κι αν γίνεις πολιτικός και έρθει η μέρα του Πόθεν Έσχες, τι θα κάνεις;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν υπάρχει Πόθεν έσχες, πλάκα σου κάνουν!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Σου κάνουν, αλλά θα πρέπει να το συμπληρώσεις! Εσύ τι θα πεις; Εγώ δεν το συμπληρώνω;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τι να συμπληρώσω; Το Πόθεν έσχες; Φαντάζεσαι ότι κρύβω κάτι; Αυτοί κρύβονται από μένα. Όταν θα έρθει Πόθεν Έσχες και γίνω πολιτικός, αυτό το Πόθεν Έσχες με τον νόμο που έχουν βγάλει, θα τους πάω όλους στο Πόθεν έσχες! Και τότε θα λυσσάξετε, οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί. Θα σας λυσσάξω στο πόθεν έσχες. Σας αρέσει το Πόθεν Έσχες; Θα σας λυσσάξω σε αυτό.

Και να ξέρεις το Πόθεν Έσχες, θα το κάνω όπως θέλω και επειδή σας αρέσουν τα ΦΕΚ, ΦΕΚ είναι για μένα. Δεν διανοείστε! Αυτοί βγάζουν 1000 ΦΕΚ για να πούνε ένα πράγμα. Ένα ΦΕΚ θα βγάλω και θα καλύψω 1000 πράγματα. ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΩ.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Να τα κάνεις, για να δούμε ποιος θα τρομάξει λίγο τώρα, αλλά πάμε λίγο παρακάτω. Θα τρομάξουν όλοι οι δημοσιογράφοι, θα τρομάξουν όλοι οι πολιτικοί, θα τρομάξει όλος ο κόσμος.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Γιατί δεν έχουν τρομάξει! Νομίζεις ότι αυτή η κίνηση τους και αυτή η στάση τους είναι Νορμάλ!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Ξέρω εγώ;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Βρε, όχι έχουν τρομάξει, έχει κοπεί το αίμα τους. Και τώρα κάνουν ο,τιδήποτε… όχι για να καλύψουν, γιατί δεν πρόκειται να φτάσουν πουθενά, απλά δεν έχουν και κάτι άλλο να κάνουν.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Πάμε λίγο στην ιστορία που έχει γίνει και μεγάλος ντόρος. Εγώ δεν είμαι στην τσέπη σου και δεν είμαι και σε καμιά τράπεζα μέσα για να ξέρω αν έχεις 600 δις, 700 δις ή 450 και μεταξύ μας, δεν είμαι κι εγώ αυτός που θα το λύσει. Όπως πολύ σωστά λες, αυτό ας το λύσουν οι αρχές, τα δικαστήρια και όποια άλλη αρχή…

Εγώ θέλω να ρωτήσω, ένας άνθρωπος που έχει τόσο μεγάλη περιουσία πώς την απέκτησε;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΈΧΩ ΗΔΗ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 600 ΔΙΣ. Αν βλέπατε τα έγγραφα και τα διαβάζατε και κάνατε ένα καλό ρεπορτάζ, θα δείτε ότι είναι από ένα Κυρίαρχο συμβόλαιο 2 τρις 875 δις. Από αυτό το συβόλαιο, 6 τεμάχια του ταμείου τα έβαλα για την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».

ΣΡΟΪΤΕΡ: Τα άλλα τα έχεις κρατήσει και τα έχεις εσύ εκεί που νομίζεις…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Στις τράπεζες και εκεί που πρέπει. Μπορώ να το κάνω leasing, μπορώ να κάνω χιλιάδες πράγματα. Να σας εξηγήσω τι έχω κάνει στην διατραπεζική, βλέπετε όμως ότι αυτό το συμβόλαιο τυγχάνει να είμαι ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ.

Τυγχάνει, δεν υπάρχει τύχη βέβαια.

Βλέπετε ότι το πληρεξούσιο που διαθέτω….όλα πρέπει να ακουμπάνε σε μια εταιρεία, άρα μπορεί να είναι 3 εταιρείες από πίσω. Εσένα τι σε ενδιαφέρει, πού είναι, αν είναι στις Σεϋχέλλες, αν είναι…. Η μία εταιρεία έχει την διαχείριση της άλλης. Ξέρετε, αυτόν τον πλανήτη δεν τον έφτιαξα εγώ. Τον πλανήτη τον έφτιαξαν αυτοί. Έχουν γεμίσει με ένα τρόπο λειτουργίας, σε funds, πώς θα τρέχουν τα funds, πού υπάρχει η κάθε φορολόγηση και που είσαι. Άρα, αφού έφτιαξαν τον πλανήτη έτσι, εγώ ακολουθώ την διαδρομή και τους νόμους. Δεν πάω ενάντια στους νόμους…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Και εσύ έχεις βάλει την περιουσία σου όπου εσύ νομίζεις…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ναι, αλλά δεν πάω σύμφωνα με τους δικούς μου νόμους. Αν υπάρχει κάποιος παγκόσμιο νόμο, που δεν είμαι σύννομος, με σχίζουν. Διατηρώ το δικαίωμα του συμβολαίου. Ξέρετε «Συμβόλαιο με το αμερικάνικο ταμείο» σημαίνει ότι το συμβόλαιο σου είναι αυτό και μπορείς να κόβεις ό,τι θέλεις. Εγώ αύριο το πρωί μπορώ να συμφωνήσω με την Ελλάδα και να της κόψω ένα 600άρι. Ή τα 6 των 100 να τα κάνω όλα του εκατομμυρίου. Μπορώ να κάνω ό,τι θέλω. Ό,τι συμφωνία κάνω. Είναι στο χέρι μου.

Βέβαια, βλέπεις ότι το ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΛΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΙΣΧΥ που σημαίνει ότι μπορώ να τα γράψω σε σένα, να τα γράψω στον εαυτό μου…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Τώρα, εντάξει συζήτηση κάνουμε εδώ πέρα… γράψε κάτι και σε μένα και στο λέω αυτό, γιατί λένε ότι ο Σώρρας λέει «θα στα γράψω εσένα και σε σένα, κτλ. αλλά το χέρι στην τσέπη, ακόμα δεν το έβαλε. Γι αυτό στο λέω.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Κάτσε, είμαι γρήγορος. Επειδή το είπες για σένα, άσε τον άλλον….

ΣΡΟΪΤΕΡ: Το λέω σχηματικά για μένα. Θέλω να πω….

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Να απαντήσω… είμαι γρήγορος Αντώνη. ΣΟΥ ΕΧΩ ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Πες το μου και θέλω να πάρω αυτοκίνητο…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, δεν θα πάρεις μόνο αυτοκίνητο, θα έρθεις να ξεχρεώσεις την χώρα σου. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΞΩ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ, ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΤΙ;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Εγώ θέλω να τα έχω μόνος μου. Δεν θέλω με τους άλλους. Εγώ μπορεί να είμαι παρτάκιας. Μπορείς σήμερα να μου βάλεις στον λογαριασμό μου κάτι;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΆΚΟΥ! ΤΟ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ…λοιπόν μπορείς να κάτσεις εκεί και να κάνεις ό,τι είναι να κάνεις! Δεν μπορούμε να σου βάλουμε τίποτα. Τίποτα χαστούκια μπορεί να σου δώσω.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Επειδή έρχεται κάποιος και σου λέει αυτό που ισχύει; Δηλαδή, δεν υπάρχουν άνθρωποι που λένε «δεν με ενδιαφέρει εμένα για τον άλλον. Μπορείς να με βοηθήσεις εμένα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μόλις τελειώσεις, δώσε μου τον λόγο.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Τον έχεις!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αν πάμε στο ατομικό κομμάτι, χαστούκια μπορεί να σου δώσω μόλις πει αυτό…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Αυτά θα κάνεις όταν γίνεις πολιτικός αρχηγός;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν ακούς! Μόλις πάμε στο ατομικό κομμάτι μόνο χαστούκια μπορώ να σου δώσω. Στο κοινωνικό όμως τα έχεις όλα δικά σου. Μόλις πεις «εγώ είμαι παρτάκιας και θέλω να κάνω…» τίποτα κλωτσιές μπορεί να σου φουσκώσω! ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΕΣ ΜΟΛΙΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ, Ν Α ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ!

ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΕΙΤΕ ΟΥΣΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΙΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ,

Άρα, για να ξεκαθαρίζουμε: εγώ είμαι παρτάκιας να τα πάρω να τα φάω, χαστούκια και κλωτσιές μπορώ να σου δώσω, τώρα, πες μου πότε θέλεις, να σηκωθώ.

ΣΡΟΪΝΤΕΡ: κάτσε να τελειώσουμε πρώτα!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: στο ατομικό, στο κοινωνικό κομμάτι που είμαστε όλοι Έλληνες, τα έχεις Αντώνη τα 600 δις στο όνομα σου ή δεν τα έχεις. Που σημαίνει ότι όταν έχει η Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία 600 δισεκατομμύρια, είναι εξ’ αδιαιρέτου για όλους;

Ακόμα και τα 2, 3 τρισεκατομμύρια που είναι πιστοποιημένα από τους Παγκόσμιους Λογαριασμούς όπου μπαίνουν οι εγγυήσεις για να κατέβουν, είναι στο μερίδιο σου Αντώνη μου;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Δεν ξέρω!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτό ακριβώς, έλα να συζητήσουμε. Είναι στο μερίδιο σου Αντώνη, που σημαίνει ότι όποιος είναι στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία, είναι και οι δύο περιουσίες….

ΣΡΟΪΤΕΡ: Μην βγάζεις χαρτιά θα μου τα πεις μετά…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν είναι θέμα πίστης. Είναι θέμα αποδείξεων. Ήδη αυτά που σου λέω είναι κατατεθειμένα στον Άρειο Πάγο με τους αριθμούς λογαριασμών. Εσύ εδώ στο κανάλι σου δεν μπορείς να έχεις τον λογαριασμό της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας, διότι θα τον ξεφτιλίσετε…

Ο λογαριασμός της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας είναι γύρω στις 100 σελίδες όπου τα 600 δισεκατομμύρια δεν τα έχει ο Αρτέμης Σώρρας.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Το έπιασα αυτό…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν τα έχει ο Αρτέμης ο Σώρρας. Τα έχει η Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία. Εσύ είσαι μέλος της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Πιστεύω!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι πιστεύεις, αφού είναι δεδομένο, αφού είσαι εδώ…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Ε, είμαι φαντάζομαι…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Έχεις χαρτιά;, διαβατήριο;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Έχω!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είσαι λοιπόν μέσα σε αυτή την διαδικασία και στα 2, 3 τρισεκατομμύρια. Άρα, σήμερα ο Σώρρας, σου έχει δώσει;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Ναι μου έχει δώσει. Έχεις ένα δίκιο. Άμα το θέτεις έτσι, έχω λεφτά και δεν το ξέρω…

Α.ΣΩΡΡΑΣ: Αν κάνω μια διαθήκη αύριο το πρωί και πω: «δώστε αυτό σε όλον τον Ελληνικό λαό» ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Άμα το κάνεις διαθήκη θα σκοτωθούν μεταξύ τους να πάνε να τα πάρουν

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ… ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΞΗΓΩ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΗΚΗ ΠΟΙΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Είναι διαθήκη ή δεν είναι;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Αν είναι έτσι, ναι!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ; ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Αν μαζευτούμε όλοι μαζί, πού θα πάμε να τα πάρουμε;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ακριβώς! Πρόσεξε με! Το Ελληνικό Κράτος το διαχειρίζονται οι διαχειριστές πολιτικοί;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Ναι!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτοί δεν πρέπει να ενδώσουν, να ακουμπήσουν να κάνουν ό,τι θέλουν;

Πάμε κάπου αλλού. Οι πολιτικοί τα έβαλαν στον ισολογισμό τα 600 δις;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Περίμενε….

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Οι πολιτικοί τα έβαλαν στον ισολογισμό τα 600 δις; Είδες που δεν ξέρεις;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Τα βάλανε;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Φέρε μου το χαρτί λίγο σε παρακαλώ. Βέβαια! Βέβαια! Γιατί όμως; Γιατί την ώρα που τα 600 δις έρχονται μια παγκόσμια διαδικασία, έχεις δύο τρόπους να λειτουργήσεις ως κράτος. Το κράτος λειτουργεί σαν εταιρεία βάσει των παγκόσμιων νόμων. Δεν κάνει ό,τι γουστάρει και μην νομίζετε ότι είναι στο απυρόβλητο. Θα δείτε αύριο με τα σπασίματα των γραφείων, που μου είπες, ότι «αυτά θα τα έχεις!», στην αρχή της εκπομπής σου. Λοιπόν σε πληροφορώ ότι έχω δικαίωμα βάσει του Νόμου, να κάνω μήνυση στο αστυνομικό τμήμα και σε όλους τους αξιωματούχους κι όχι μόνο μήνυση, αλλά να τους κάνω και αγωγή και να τους πάρω το σπίτι τους, γιατί δεν προφύλαξαν το γραφείο. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; Ή ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Τώρα με πήγες σε άλλο θέμα.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, πάω να σου πω για να καταλάβεις, ότι είναι οι Νόμοι είναι σύννομοι. Δεν μπορεί να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Το ότι δεν εκτελούνται, αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Άρα, αύριο οι πολιτικοί μπορούν να τα πάρουν αυτά τα χρήματα;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Ωραία…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Το ότι δεν το αγγίξανε, αυτό είναι θέμα των πολιτικών. Σαν κράτος όμως που τα 600 δις για την αμερικάνικη κυβέρνηση, για το UCC που είναι παγκόσμιο και για την παγκόσμια τράπεζα…

Καταρχάς για να έρθουν αυτά τα 600 δις στην Ελλάδα, θα έπρεπε να πάρουμε την άδεια από την Αμερική και από την Παγκόσμια Τράπεζα.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Εσύ επιμένεις να μου λες για τα 600 δις, εγώ σου λέω ότι δεν με νοιάζει αν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν..

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, όχι, εγώ δεν επιμένω! Έχει τελειώσει αυτό το θέμα…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Ωραία λοιπόν γιατί δεν μου το λες τότε…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτό έχει τελειώσει κι έχει τελειώσει και δικαστικά και από την στιγμή που το κράτος με πήγε στο δικαστήριο κι έχει βγάλει απόφαση, ο δημοσιογράφος τι άλλο μπορεί να κάνει, από το να δείχνει την απόφαση. Γιατί δεν προβάλλεται την δικαστική απόφαση;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Σωστό και αυτό, αν και έχω διαβάσει την απόφαση, άρα κάποιος την προέβαλε,

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Το αν την διάβασες εσύ, δεν μας ενδιαφέρει. Γιατί δεν την προέβαλες στο κανάλι να πεις «δεν ξέρω τι λέτε κύριοι, ο Αρτέμης ο Σώρρας αυτή την στιγμή έχει αθωωθεί από το κράτος» και δεν αθωώθηκε μόνο από ψευδείς ειδήσεις. Αθωώθηκα από 4 κατηγορίες. Γιατί δεν λέτε όλες μου τις κατηγορίες;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Γι αυτό έχουμε εσένα εδώ και μου εξηγείς…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ντρέπεστε να διαβάσετε τις κατηγορίες; Γιατί με πήγαν εμένα για κατάλυση πολιτεύματος; Δεν απαντάς! Γιατί με πήγαν κατάλυση πολιτεύματος;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Εγώ σε πήγα; Αν δεν σε πήγα εγώ;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πήγα για ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, γιατί με πήγαν για ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΑΟΥ, ότι ανησυχεί ο λαός και αυτοκτονεί λόγω Σώρρα;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Περίμενε να τα ξεκαθαρίσουμε. Είσαι εδώ και τα ξεκαθαρίζεις. Στο βασικό ερώτημα που μπορεί κάθε άνθρωπος να έχει το μυαλό του. «Μπράβο κ. Σώρρα έχεις 600 δις….»

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν έχω 600 δις! ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ 600 ΔΙΣ.

ΣΡΟΙΤΕΡ: Έχεις και μια ψιλή καβάτζα γύρω στα 2,3 τρις…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Βρε άσε τι έχω εγώ! Εσύ έχεις 600 δις!!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Εντάξει, εγώ έχω 600 δις, το λύσαμε αυτό!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τι θέλετε να λύσουμε τώρα; Τι θα κάνω τα υπόλοιπα;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Τα υπόλοιπα θα τα κάνεις ό,τι θέλεις. Άρα, είναι δικό σου θέμα. Ερώτηση: Πού τα βρήκες;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Καλά, πριν δεν ήταν αυτή η ερώτηση σου; Το ξανακάνεις αυτό; Αυτό είναι …

ΣΡΟΪΤΕΡ: Ανάκριση λες…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, καθαρά γερμανική τεχνική. Να το ξαναπούμε; Δεν θα σου απαντήσω, γιατί αν γυρίσεις την κασέτα πριν, σου έχω απαντήσει. Προκύπτουν από ένα συμβόλαιο νόμιμο, φορολογημένο…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Πάμε στο συμβόλαιο! Ο συνεργάτης σου ο οποίος ήταν στην Αμερική και ο οποίος ο άνθρωπος ο γιατρός που είχε βγει και είχε πει ότι «είμαι συνεργάτης του κ. Σώρρα» και πες μου αν ισχύει ή αν του έχεις κάνει ήδη μήνυση..

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Καταρχήν τι σημαίνει «συνεργάτης»; Εργαζόμαστε μαζί…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Κάτσε να τελειώσω την ερώτηση…ψυχραιμία! Βγαίνει ο άνθρωπος και λέει να σας πω εγώ που τα βρήκε ο κ. Σώρρας, ο φίλος μ ου, ο συνεργάτης μου που εργάζομαι μαζί. Ο κ. Σώρρας πούλησε μια εξωγήινη τεχνολογία…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είπε έτσι αυτός;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Το έχεις δει το βίντεο;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν υπάρχει τέτοιο βίντεο και λέτε ψέματα και εσύ ψεύδεσαι!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Να το βάλω το βίντεο;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Να το βάλεις!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Θα το βάλω στην εκπομπή, εδώ σε αυτό το σημείο.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όλη την εκπομπή, δηλαδή δεν θα πάρετε το κομματάκι. Δεν είπε ποτέ ότι έχει πουλήσει ο Σώρρας εξωγήινη τεχνολογία. Καταρχάς όταν λέτε την λέξη «εξωγήινο», δεν ξέρω τι φαντάζεστε στην κεφάλα σας…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Αυτά τα ανθρωπάκια τα πράσινα…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όποιος ζει πάνω στην γη, είναι εξωγήινος. Αυτός που ζει μέσα στην γη, λέγεται εσωγήινος!

ΣΡΟΙΤΕΡ: Άρα η τεχνολογία ήταν κάποιου που ζούσε από την επιφάνεια και πάνω…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν ξέρω τι λέει. Αυτά τα λες εσύ. Τέτοιο βίντεο δεν υπάρχει. Βεβαίως είπε και ένα παράδειγμα. Καταρχήν, δεν το έχω πει ποτέ..

ΣΡΟΪΤΕΡ: Δεν είπα εγώ ότι το είπες εσύ…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εγώ δεν το έχω πει ποτέ.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Δεν έχω τελειώσει την ερώτηση και με πήρες από τα μούτρα. Να την τελειώσω. Λέει αυτός ο άνθρωπος καλώς ή κακώς, ορθώς ή λανθασμένα θα μου το εξηγήσεις εσύ. «Ο φίλος μου, ο συνεργάτης μου ο Αρτέμης Σώρρας βρήκε μια εξωγήινη τεχνολογία…»

Α. ΣΩΡΡΑΣ: «Βρήκε»; Δεν βρίσκεις!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Περίμενε να σου κάνω την ερώτηση και απαντάς. «Βρήκε την τεχνολογία και την πούλησε στους αμερικανούς και στον Ομπάμα αυτό το συμβόλαιο και του έδωσε 2,8 τρις». Αυτό είπε αυτός και σε ρωτάω αν ισχύει και δεύτερον αυτός ο άνθρωπος είναι συνεργάτης σου;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αν έχει πει αυτό ακριβώς ότι εγώ πούλησα στον Ομπάμα… δεν τα έχει πει..καταρχήν, δεν είναι ούτε συνεργάτης μου. Είναι ένας συνέλληνας ο οποίος ήταν μαζί μας στον αγώνα, ο οποίος πρόδωσε έναντι χρημάτων και άλλων οφελών τότε και έφυγε τρία χρόνια πριν.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Άρα, δεν ισχύει. Για να τα λύνουμε ένα- ένα.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ακούστε! Ποτέ δεν υπάρχει τέτοιο βίντεο που λέει αυτά τα πράγμα. Αυτά τα λέει ο Γεωργιάδης και το ότι δεν του έχω κάνει ακόμα μήνυση, δεν μου επιτρέπεται να του κάνω μήνυση γιατί θεωρώ αυτό το παιδί με ειδικές ανάγκες, δεν του έχω κάνει ποτέ μήνυση. Δεν πήγε ούτε στην μήνυση του.

Βλέπετε ότι και στην εκπομπή του πουλάει βιβλία και τον έχω πει Ελλαδέμπορα. Άρα, αν μου βρείτε τέτοιο βίντεο το οποίο λέει ότι εγώ πούλησα στον Ομπάμα αυτή την τεχνολογία που αυτό το βίντεο δεν υπάρχει, τα παρατάω τώρα και φεύγω από την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Δεσμεύομαι! Φυσικά, είχα συμβόλαιο με την αμερικανική κυβέρνηση όταν ήταν ο Ομπάμα, στην εποχή Προέδρου Ομπάμα και μάλιστα δύο, όχι όμως είναι πολύ παλαιότερο συμβόλαιο, από το 1996…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Να το ξεκαθαρίσουμε το σενάριο Απολλώνιας τεχνολογίας… Άσε εμένα να ρωτάω και εσύ να απαντήσεις…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, να απαντάω στην κάθε γελοιότητα του κάθε εγκάθετου;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Γελοιότητα λοιπόν, το λύσαμε!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Στην κάθε γελοιότητα του κάθε εγκάθετου!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Πάμε πάλι! Πάμε παρακάτω…

Α ΣΩΡΡΑΣ: Σας παρακαλώ! Κι αν υπάρχει αυτό το βίντεο που λέει ότι πούλησα τεχνολογία στον Ομπάμα. Αυτά είναι γελοιότητες και είναι τόσο ξεφτιλισμένες γελοιότητες, τα παρατάω και φεύγω. Ακόμα κι ένας εγκάθετος…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Αυτός ο άνθρωπος στην Αμερική δεν είναι φίλος σου και ούτε συνεργάτης σου πλέον…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Έχει φύγει μόνος του! Εν τω μεταξύ, δεν έχω διώξει ποτέ κανέναν. ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΗΔΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. Έρχεται κάποια στιγμή που πρέπει να ενδώσουν και να κάνουν αυτό που τους λένε. Δεν είναι συνεργάτης μου, είναι ένας Συνέλληνας που ήταν σε υψηλό επίπεδο μαζί μου, το οποίο εκτελούσε μια διαδικασία της απελευθέρωσης μας. Ό,τι ώρα θέλει ο καθένας φεύγει. Κι αυτούς που έχω σήμερα μαζί μου, αν αύριο πηδήξουν και πουν τέλος…δεν γίνεται να ζεις στην σκιά μου, να μιλάς για μένα, να μιλάς για όλα τα οικονομικά εργαλεία, να εργαζόμαστε μαζί, να μοιραζόμαστε μυστικά και σχέδια και κάποια στιγμή να πηδάς και να βγαίνεις σε ένα κανάλι και να λες τα ανάποδα από αυτά που στήριζες τόσα χρόνια, πρέπει να είσαι τρελός που δεν είσαι, ή εγκάθετος, πληρωμένος. Αυτό φαίνεται στον ελληνικό λαό και μέχρι εκεί. Όμως, τις γελοιότητες ότι ο Σώρρας πούλησε απολλώνια τεχνολογία κτλ. αυτά δεν έχουν ειπωθεί ποτέ. Δεν υπάρχουν! ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 1996.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Το πιάσαμε…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Το οποίο δεν έχει να κάνει με τέτοια πράγματα. Βέβαια το να πει κάποιος ένα παράδειγμα, όπως: «σκεφτείτε όπως τότε…» γιατί έτσι έχει πει στο βίντεο…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Το είπε τελικά ή όχι;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν είπε αυτά που λέτε: Είπε: «σκεφτείτε όπως τότε στην εποχή του Ζηνός, πώς ταξιδεύανε». Βέβαια, αυτός μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Το πώς μεταφράσανε είναι μια άλλη ιστορία. Διαφορετικά, δεν έχει τεθεί ποτέ και δεν υπάρχει τέτοιο βίντεο πουθενά. Όμως όταν βολεύεται το κανάλι και η Αντινόηση, βγάζει ο,τιδήποτε. Αυτό σημαίνει ότι εσείς αναπαράγεται αυτή την γελοιότητα και φυσικά αυτός που αναπαράγει την γελοιότητα, είναι γελοίος.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Σε πειράζει που σε ρωτάω;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εγώ να μην απαντήσω; Αυτός που αναπαράγει την γελοιότητα είναι γελοίος εκ πεποιθήσεως ή από οδηγία.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Χρειαζόμαστε και κάποιους γελοίους σε αυτή την χώρα, λέω εγώ, για να αναδεικνύονται και οι σοβαροί.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα είναι όλοι κλόουν και γελοίοι! Καθίστε! Εδώ έχουμε θέμα! Τώρα δηλαδή έχουν περάσει το όριο. Είναι όλοι γελοίοι και κλόουν και τώρα ψάχνουμε να βρούμε ποιος είναι ποιος!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Μια και μιλάμε για γελοίους, Ομόλογα Μοναστηράκι. Την έχεις δει την ιστορία. Εσύ έχεις κάποια ομόλογα από την Τράπεζα Ανατολής και τις τελευταίες μέρες…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ομόλογα Μοναστηράκι. Τώρα συνεχίζεις την γελοιότητα!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Περίμενε να σου πω. Εσύ απαντάς. Δεν είναι κακό να κάνουμε εμείς τις ερωτήσεις.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είναι κακό να γελοιοποιείς το θέμα!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Βλέπω και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς και την άποψη σου που την έχεις εκφράσει πολύ ανοιχτά και λένε ότι «ορίστε, τα ομόλογα που μας λέει ο Σώρρας, πωλούνται στο Μοναστηράκι 100 ευρώ».

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τι να απαντήσω εγώ τώρα;

Μπορούν με τα 100 ευρώ να τα πιστώσουν στην Τράπεζα της Ελλάδος και να προχωρήσουν.

Αυτή την στιγμή όμως ξέρετε τι κάνετε εσείς και αυτοί που έχουν πει; Γελοιοποιούν την Βουλή από την οποία έγινε Κοινοβουλευτικός Έλεγχος που έχω στα χέρια μου, τον έχετε δει;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Μιλάς για τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, μιλάω για τον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο τηςΤράπεζας της Ανατολής για τις Μετοχές. Όταν το ανώτατο όργανο τους κράτους είναι η Βουλή, και το γελοιοποιείς εσύ και οι συνάδελφοι σου, όταν υπάρχει μια Ε.Υ.Π., υπάρχουν τόσα πράγματα, υπάρχει Απόφαση του Δικαστηρίου της Ελλάδος που έχω κερδίσει με την Εθνική Τράπεζα με πιστοποιεί πράγματι ως ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟ ΝΟΜΕΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. Η Εφορία πιστώνει 27 δις φόρο στην Δωρεά των 8 μετοχών που έκανα. Κάνω μήνυση στο ΣΔΟΕ να παραλάβει τον φόρο… δεν τα ξέρεις, αυτά, αλλά δεν πειράζει.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Δεν τα ξέρουμε, αλλά να τα μάθουμε όμως!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Και το ΣΔΟΕ κρύβεται. Η Βουλή κάνει Κοινοβουλευτικό Έλεγχο και πιστοποιεί ότι η κάθε μετοχή κάνει 670 δις και σήμερα γελοποιείτε εσείς στα κανάλια ότι οι μετοχές αυτές κάνουν 15 ευρώ. Βεβαίως, ληγμένες, άκυρες, κλεμμένες μετοχές κάνουν 15 και 30 ευρώ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΕΣ;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Καλά κάνεις που το λές, γιατί είσαι ελεύθερος άνθρωπος και μπορείς να λες ό,τι θέλεις, εγώ κρατάω…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, όχι! Κανένας Ελεύθερος Άνθρωπος δεν μπορεί να λέει ό,τι θέλει.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Συμφωνώ κι εγώ!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΝΤΟΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Εγώ κρατάω ότι οι μετοχές που κυκλοφορούν στο Μοναστηράκι είναι άκυρες και ληγμένες. Άρα δεν έχουν και καμία αξία…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αν είχαν, δεν θα πήγαιναν να τις εισπράξουν;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Ναι, θα πήγαιναν!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Και την ώρα που είναι ένα τόσο υψηλό θέμα στον αέρα και το οποίο εξελίσσεται σε δικαστικές αίθουσες, στην Βουλή και σε τόσες Υπηρεσίες που είναι γεμάτη η Ελλάδα, ελληνικές και ξένες, δεν θα είχαν αποτανθεί. Γιατί εγώ λοιπόν πρωτοστατώ και των δικαστηρίων και της Βουλής και της εφορίας με φόρους κανονικά. Ήδη το ΑΦΜ μου έχει 27 δις.

Βεβαίως η μετοχή η οποία δεν μπορεί να αποδειχθεί, δεν μπορείς να αποδείξεις ότι είσαι κάτοχος, οπότε δεν μπορείς να εισπράξεις. Καταρχήν, μετά την λήξη κάθε εγγράφου, την ώρα που θα πληρωθείς, μπορείς να το κάνεις κάδρο. Υπάρχουν ελληνικά ομόλογα που δεν έχουν καμία αξία γιατί είναι παλιά.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟΥ ΟΤΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ, ΑΥΤΟΜΑΤΑ Η ΜΕΤΟΧΗ…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Εγώ θα στα ρωτάω όλα και εσύ καλά κάνεις και τα ξεκαθαρίζεις. Όταν ξεκαθαρίζουν κάποια πράγματα….

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν είναι θέμα ξεκαθαρίσματος, είναι αυτό που έχει ήδη συμβεί. Πόσο γελοίο είναι και για τον τηλεθεατή, αν το θέλετε, γιατί όλη η ιστορία για τον τηλεθεατή γίνεται κι όχι για τον Σώρρα. Ουσιαστικά, δεν είμαι αναγκασμένος ούτε το κράτος να με προστατεύσει, ούτε αν φταίτε εσείς. Ουσιαστικά, όλα γίνονται για τον τηλεθεατή. Ο ΣΩΡΡΑΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.

Άρα, για να καταλάβει ο τηλεθεατής, πόσο μπορεί ένας δημοσιογράφος να προσβάλλει την Βουλή, το Σύνταγμα, τα δικαστήρια, τα πάντα, όταν υπάρχουν όλα αυτά και συνεχίζει κάποιος κάφρος να λέει: 15 ευρώ κάνει. Ε, πήγαινε αγόρι μου, πάρτην και προχώρα… ΆΡΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Επειδή εγώ είδα τους δημοσιογράφους να τις αγοράζουν από το Μοναστηράκι, κρατάω αυτό που μου είπες ως εξήγηση ότι μπορεί να είναι άκυρες, ληγμένες ή πληρωμένες και να έχουν αναμνηστική αξία.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν θα στο έλεγα, αλλά επειδή το έφερε η υπόθεση… να πάω λίγο στην τσάντα μου, να πάρω ένα έγγραφο γιατί έχει πολύ μεγάλη σημασία να μου το φέρουν εδώ. Θα δεις κάτι το οποίο, βεβαίως δεν μπορεί αυτή η μετοχή να εισπραχθεί, αλλά έχει μεγάλη αξία όσον αφορά τι:

Θα σου δείξω λοιπόν μια Μετοχή, που η γελοιότητα είναι στο έπακρο και η παρανομία στο κράτος μας. Είναι πάρα πολύ άσχημα τα πράγματα και για αυτά που έρχονται για αυτούς!

Θα δεις και πώς μια Μετοχή πρωτότυπη, δηλαδή αληθινή…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Βλέπω τσάντα με κλειδί… Θέλω να πω ότι έχει σημαντικά έγγραφα μέσα για να κυκλοφορείς με το κλειδί στην τσέπη και να είναι πάντα κλειδωμένη..

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Την ξέχασες κάπου, πάει κάποιος κοπρίτης, περιέργεια υπάρχει …

ΣΡΟΪΤΕΡ: Αν έχεις τέτοιες μετοχές που αξίζουν, θα είναι δύσκολο να τις κυκλοφορείς…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Έλα να σου δείξω για να καταλάβεις. Αυτή η Μετοχή που βλέπετε εδώ, είναι μια Μετοχή κάποιου ανθρώπου που γράφει το όνομα του. Άρα, αν είσαι ο κ. Καραπιπέρογλου, αλλά τελικά αυτή είναι του κ. Ευαγγελόπουλου, δεν μπορείς να την εισπράξεις…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Δηλαδή, δεν είναι ανώνυμη η μετοχή…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Γιατί είναι ονομαστική, αλλά και ονομαστική να μην έχει, εφόσον πίσω υπάρχει ένα μετοχολόγιο με το όνομα σου, ας μη το γράφει εδώ, το γράφει στις μήτρες. Γιατί στην δείχνω τώρα. Ενώ η Τράπεζα έχει κλείσει κι όλοι λένε ότι η Τράπεζα έχει κλείσει, σωστά;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Ναι…

Α. ΣΩΡΡΑΣ; Και κάναμε και εκκαθάριση και η Εθνική… πώς γίνεται αγαπητέ Αντώνη αυτή ένα είναι σφραγισμένη από το χρηματιστήριο το 1951;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Δεν ξέρω! Εσύ θα μου πεις!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Άρα, πώς έκλεισε η Τράπεζα; Αυτή Μετοχή λοιπόν και πρέπει να την δείτε, έχει σφραγίδα από τον Κυβερνητικό Επόπτη του Χρημαστηρίου Αθηνών το 1951 και είναι και σφραγισμένη από την Γαλλική αξία.

ΣΡΟΊΤΕΡ: Αυτή πόσο αξίζει;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αν δεν ήταν πληρωμένη, θα είχε αξία…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Αυτή είναι πληρωμένη, οπότε έχει αναμνηστική αξία.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ναι, αλλά εγώ την έχω αυτή και την κρατάω, διότι, έχει σφραγίδα ότι το 1951 έπαιζε στο Χρηματιστήριο Αθηνών και την υπογράφει ο Κυβερνητικός Επόπτης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Άρα, λες πώς γίνεται αυτό;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πώς γίνεται βρε αγαπητέ μου μια Κεφαλαιαγορά που είναι το ίδιο το κράτος να έχει και να αφήνει και να επιτρέπει να κυκλοφορεί μετοχή κλεισμένης Τράπεζας που είχε κλείσει από το 1932 και το 1936 είχε τελειώσει. Και το 1951 να είναι στο Χρηματιστήριο και να σφραγίζεται και να παίζουν μέσα με το χρυσό; Ποιος δουλεύει, ποιον; ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Πάμε παρακάτω. Πάρε την Μετοχή σου, δεν την πειράζω κιόλας γιατί αξίζει και πολλά.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν αξίζει. Αξίζει μόνο γιατί βλέπετε… η σφραγίδα είναι εδώ. 1951! Ας μας απαντήσει… ποιος να μας απαντήσει; Να απαντήσει η κεφαλαιαγορά; Ας μας απαντήσει, ποιος;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Το είπες, το κρατάμε…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεσμεύομαι να σας δείξω Μετοχή που είναι σφραγισμένη με τον ίδιο τρόπο στο Χρηματιστήριο το 1987. Ποιος δουλεύει ποιον;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Πάμε παρακάτω…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Οπότε, κάνει 15 ευρώ ε;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Πάμε παρακάτω…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ωραία, εφόσον κάνει 15 γιατί παίζει στο Χρηματιστήριο το 1951, αφού η Τράπεζα έχει κλείσει και σφραγίζει ο επόπτης ο Κυβερνητικός του Χρηματιστηρίου;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Το είπες! Το κρατάμε και πάμε παρακάτω…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είναι πολύ σημαντικό για να το συζητήσουμε.

ΣΡΟΊΤΕΡ: Άλλη ερώτηση. Διαβάζουμε επίσης. Εγώ θα σου πω όλα όσα έχουν γραφτεί και από εκεί και πέρα εσύ δίνεις τις δικές σου απαντήσεις. Ο Σώρρας ο οποίος μας μιλάει για χρήματα και τα λοιπά, έχει να κάνει φορολογική δήλωση εδώ και 3 χρόνια.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Και πού το ξέρετε εσείς από πότε έχω να κάνω;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Η εφορία το λέει.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δώσε μου το χαρτί!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Ποιο χαρτί;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δώσε μου έγγραφο από την εφορία που λέει ότι χρωστάω …

ΣΡΟΪΤΕΡ: Δεν έχω έγγραφο, σε ρωτάω!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Παιδιά, λέτε μπούρδες! Ό,τι θέλετε, λέτε! Εσείς είσαστε σοβαροί άνθρωποι…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Δεν ισχύει;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν ισχύει τίποτα. Ούτε θα μάθετε πόσα κάνω εφορία;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Πάμε παρακάτω…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όλα αυτά είναι γελοιότητες μικρών εγκάθετων ανθρωπαρίων…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Σήκω να μου τα λες, γιατί δεν γράφει η κάμερα εκεί έτσι όπως είσαι σκυμμένος…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μικρών εγκάθετων ανθρωπάκων… εσείς μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε. Εγώ δεν απαντάω σε γελοιότητες, ό,τι κάνω είναι δική μου δουλειά.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Χρέος στην εφορία έχεις;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι. Έχω τα 27 δις.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Χρέος;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: 27 Δις.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Η εφορία της Πάτρας λέει ότι χρωστάς 12.000.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Να μου φέρετε γραπτώς.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Να σου το φέρουμε γραπτώς! Μου λες ότι δεν ισχύει;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν ισχύει τίποτα. Ό, τι λέτε δεν ισχύει! Ό,τι λέω εγώ ισχύει!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Πάμε παρακάτω. Ένας άνθρωπος με το οποίον κάνουμε μια συζήτηση σήμερα ήρεμα και ειρηνικά και μιλάει για μια μεγάλη περιουσία, δηλώνει το 2014 στην εφορία, 20.000 όλα κι όλα.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Να μου φέρετε χαρτί δεν ξέρω τι λέτε! Ό,τι λέτε είναι ψέματα.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Αυτή είναι η φορολογική σου δήλωση το 2014.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι δεν είναι αυτή. Αυτό ένα ψεύτικο ανυπόγραφο χαρτί. Όλα αυτά είναι γελοιότητες, όλα αυτά είναι από εγκάθετους κερατάδες, που να μην πω τι κάνει η γυναίκα τους.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Δεν θέλω να στεναχωριέσαι…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν στεναχωριέμαι. Ό,τι μου λέτε, είναι σκουπίδια. Ας σφραγίσει η εφορία ό,τι είναι κι ας το βγάλει στον αέρα.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Στο ίδιο χαρτί που λες ότι δεν ισχύει, άρα κακώς κάνουμε και στην συζήτηση, γράφει εδώ πέρα, καταθέσεις στο εξωτερικό και έχεις 0.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Σας λέω ότι δεν αναγνωρίζω το χαρτί. Να συνεχίσω να μιλάω για το χαρτί σας; Αυτός που έδωσε το χαρτί, η γυναίκα του έχει πρόβλημα.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Γιατί δεν κάνεις μήνυση σε αυτούς που έδωσαν τα χαρτιά;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ; ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ ΤΩΡΑ!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Το χαρτί αυτό είναι δημοσιευμένο σε όλο τον τύπο τις τελευταίες μέρες.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Άρα, δεν μου λες τίποτα. ποιος το έδωσε; Ποια είναι η πηγή; Να σου κάνω εσένα; Υπογράφεις σήμερα ότι αυτό είναι η θέση σου και παίρνεις θέση; Θα σου κάνω μήνυση εσένα.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Εγώ λέω να κάνεις σε μένα, γιατί εγώ στο δείχνω.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ωραία. Δηλώνεις λοιπόν ότι αυτή είναι η δήλωση μου;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Σε ρωτάω!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν επικοινωνούμε;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Επικοινωνούμε μια χαρά. Σε ρωτάω, είναι ή δεν είναι;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ‘Οποιος έχει βγάλει ο,τιδήποτε χαρτί για μένα έχει πρόβλημα οικογενειακό, ψυχολογικό και έχει και θέμα φύλου που να μην ξέρει τι είναι. Από εκεί και πέρα, αν μου δηλώσεις εδώ, ότι αυτή είναι η δήλωση σου, σου κάνω μήνυση αύριο.

ΣΡΟΊΤΕΡ: Μάλιστα…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Υπέγραψε εδώ πέρα ότι αυτό είναι και αυτός είσαι.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Θα το υπογράψω στο τέλος, στο υπόσχομαι.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, τώρα κάντο!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Τι θέλεις να σου γράψω, για πες!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μου γράφεις ότι «αυτή είναι η δήλωση σας και αν δεν είναι αυτή η δήλωση σας, να μου κάνετε μήνυση.

ΣΡΟΪΤΕΡ: (το υπογράφει) «Αυτή είναι η δήλωση σας…»

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Σου την έδωσε η εφορία;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Εγώ ρωτάω!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Σου την έδωσε την δικιά μου;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Εμένα δεν μου έδωσε τίποτα. Εγώ ρωτάω αν είναι.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, στο λέω. Το είπα από την αρχή!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Πάμε πάλι!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν ξέρω τι λέτε! Αν τώρα εσύ δηλώνεις ότι αυτό το χαρτί είναι η πηγή σου, τότε να ασχοληθώ με σένα.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Μου είπες ότι δεν ισχύει.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν ξέρω καν τι γράφει εκεί μέσα.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Πάμε παρακάτω. Έχουμε αυτή την στιγμή 2017. Αυτή η περιουσία πόσα χρόνια είναι στα χέρια σου, αν επιτρέπεται…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Για ποια περιουσία μιλάς;

ΣΡΟΙΤΕΡ: Μιλάω χονδρικά για τα 3 δισεκατομμύρια. Το λέω χονδρικά τώρα, για την περιουσία που συζητάμε.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Από τότε που είναι το Πληρεξούσιο.

ΣΡΟΪΤΕΡ: θύμισε μου πότε είναι αυτό;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Να το βρείτε στο Governments Screen. Το Πληρεξούσιο μου είναι στο Governments Screen.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Ναι, παιδί μου πότε είναι;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Το Πληρεξούσιο μου είναι στο Governments Screen.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Ναι, αλλά δεν θέλεις να μου πεις…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μπορείτε να μπείτε στο Governments Screen;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Για την οικονομία της συζήτησης, μπορείς να μου πεις, αν θέλεις. Εγώ θέλω να σε ρωτήσω για τους τόκους.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Για ποιον λόγο να απαντήσω; Να απαντήσω εγώ τι περιουσιακά στοιχεία και τι έχω; Το πληρεξούσιο που ελέγχω τα 600 δις και τα 2.3 τρις είναι στο Governments Screen της Αμερικής. Παρακαλώ, τα ξυράφια σας να μπούνε να το δούνε. Άρα, να το πάρετε από την αρχή κι όχι από μένα που μπορεί να λέω ό,τι θέλω και να μην είναι αληθή.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Να σου δείξω κι άλλο ένα χαρτί, πριν συνεχίσουμε;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Έχει σφραγίδα; Είναι επίσημο;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Όχι!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ε, τότε;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Περίμενε. Αυτό δεν χρειάζεται να έχει σφραγίδα, γιατί ήταν στο ίντερνετ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Και επειδή είναι στο ίντερνετ;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Παιδικοί σταθμοί Πάτρας.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ναι, και;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Το παιδί ενός δισεκατομμυριούχου πάει στο παιδικό σταθμό με κοινωνικά κριτήρια που σημαίνει ότι είναι άπορο.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τι είναι αυτό;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Αυτό είναι τα παιδιά που είναι στο δημοτικό παιδικό σταθμό της Πάτρας κι έρχεται κάποιος και σε ρωτάει: «εσύ, Αρτέμη Σώρρα…»

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν το αναγνωρίζω…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Γιατί πήγε το παιδί σου σε παιδικό δημοτικό σταθμό με κοινωνικά κριτήρια και δεν πήγε και το δικό μου;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τι παιδικός σταθμός;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Δημοτικός παιδικός σταθμός, για να πας στο δημοτικό παιδικό σταθμό πρέπει να έχεις πολύ μικρό εισόδημα, γιατί να μην πάρουν εμένα και να πάρουν σε εσένα που είσαι πλούσιος, για παράδειγμα…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν το γνωρίζω αυτό το πράγμα. Δεν ξέρω. Για το παιδί μου ότι πήγε παιδικό σταθμό; Δεν έχει πάει ποτέ.

Δημοτικό παιδικό σταθμό δεν έχει πάει. Και παιδικό σταθμό δεν έχει πάει.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Δεν πήγε!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, έχω 25-26 χρονών 1 γιό, 24 μια κόρη, 23 χρονών μια άλλη κι έχω κι ένα άλλο που είναι 8 χρονών.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Για αυτό λέω.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν έχει πάει ποτέ παιδικό σταθμό το παιδί.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Δεν έχει πάει. Πάμε παρακάτω. Βλέπεις τι ωραία που τα ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα; Είναι πράγματα που είναι γραμμένα και εγώ ρωτάω κι εσύ απαντάς.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πόσα βίντεο μπορώ να φτιάξω και να σε εκθέσω;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Όσα θέλεις!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πόσα χαρτιά μπορώ να φτιάξω για να σε εκθέσω;

ΣΡΟΪΤΕΡ: 500.

Α ΣΩΡΡΑΣ: Και τι λέει το διαδίκτυο; Και στο διαδίκτυο που έχετε βγάλει όλες αυτές τις βρώμες, αυτός είναι ο Σώρρας;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Για ποιες βρώμες λες;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όποια βρώμα θέλεις! Ότι τα μέλη τρώνε αίμα, ότι κάνουμε αυτό, εκείνο…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Είπαν ότι τρώτε αίμα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ναι, ο ΑΝΤ1 είπε … όταν είσαι ένα κανάλι που δεν σέβεσαι τίποτα, ούτε τον εαυτό σου, χρωστάς καμιά 500αριά εκατομμύρια, είναι όλοι εγκάθετοι και πληρωμένοι, βγαίνει ένας με κρυμμένο πρόσωπο και αλλοιωμένη φωνή και βγαίνει σε κανάλι που για να βγεις σε κανάλι πρέπει να υπάρχει ειδικός στόχος και κίνητρο…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Και είπε ότι τρώτε αίμα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Και λέει «εγώ είμαι μέλος…» και δεν είναι και μέλος μας και πείτε μας ποιος είναι να το μάθουμε και λέει ότι πίνουμε αίμα, τρώμε ωμό κρέας, κλέβουν παιδάκια…» καταλάβατε τι είπα; Τώρα ετοιμάζονται 150 μηνύσεις όπως με ειδοποιούν στα μέλη, ότι όποιο μέλος έχει προσβληθεί και έχει ζημία μπορεί να κάνει αγωγή και μηνύσεις στον ΑΝΤ1.

Θα δείτε τουλάχιστον 100 αγωγές, όχι μηνύσεις. Εκεί που πονάτε! Θα δείτε από την εβδομάδα που μας έρχεται 100 Αγωγές στον ΑΝΤ1 και στην δημοσιογράφο για αυτή την γελοιότητα και κάθε γελοιότητα που θα γίνεται.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Μάλιστα! Πάμε παρακάτω…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Άρα λοιπόν θέλω να πω, αφού το είπε μία με κρυμμένη πρόσωπο και με αλλοιωμένη φωνή, να κάτσω εγώ να συζητήσω τι λέει αυτή;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Εγώ δεν σε ρώτησα αυτό…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ναι, αλλά καταλαβαίνεις τι σου λέω; Ένα παράδειγμα είναι αυτό. Θέλεις άλλο; Τόσα έχουν πει…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Πάμε σε άλλο που έχουν πει. Παιδότοποι. Το διάβασες κι αυτό.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ήταν μια επιχείρηση της γυναίκας μου.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Περίμενε. Μου απαντάς, πριν σε ρωτήσω. «Τι να μας πει ο Σώρρας για λεφτά, όταν πριν λίγα χρόνια τα έβγαζε, δεν τα έβγαζε, δουλεύοντας σε παιδότοπο μαζί με την γυναίκα του, στον οποίο ήταν συνέταιρος.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πες μου κάτι. Μυαλό στο κεφάλι σου έχεις;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Προσπαθώ να έχω αυτό.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τώρα δηλαδή αυτό… Τι θέλεις να μου πεις;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Θέλω να σου πω ότι αυτά γράφουν…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μυαλό έχεις στο κεφάλι σου; Καλά, οι άλλοι είναι τελείως πίθηκοι. Το μυαλό του πιθήκου, όπως μας το έχουν δώσει από το Δαρβίνο, δεν υπάρχει μυαλό για παραπάνω. Εσύ, τι στο διάολο κάνεις;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Είμαι κάτι ανάμεσα σε πίθηκο και άνθρωπο.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Οπότε, από την συζήτηση μας, δεν τα έχει. Οπότε, τα δικαστήρια λένε ψέματα. Η Αμερική λέει ψέματα…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Μα, δεν σου είπα για τα δικαστήρια…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, έχεις εδώ πέρα τώρα τον Πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και μου λες να απαντήσω στον κάθε κερατά;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Εσύ ήρθες εδώ φορτωμένος και λες ότι τα ΜΜΕ μου κάνουν πόλεμο και λένε πράγματα που δεν ισχύουν…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι δεν κατάλαβες τι σου λέω αδερφέ μου..πάμε σε ένα συμπέρασμα τώρα. Και να με δικάσεις, τι επιχείρηση είχα και τι έτρωγα ΠΩΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ; ΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ; ΠΑΜΕ!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Μα, δεν θέλω να το κάνω.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Άρα λοιπόν, γιατί να συζητήσω για κάτι το οποίο δεν υπάρχει; Ωραία. Έτρωγα τυρόπιτα που λέει κι ο Χίος, απαγορεύεται να φάω τυρόπιτα ρε ζώο;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Καθόλου! Εκτός ότι παχαίνει!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ε, τότε τι σχέση έχει που έτρωγα τυρόπιτα; Έχει σημασία τι επιχείρηση είχε η γυναίκα μου; Πώς την έβγαζα τι έκανα; Και τώρα θα με ρωτήσεις και τι αυτοκίνητο έχω; Με ό,τι γουστάρω πάω, ό,τι γουστάρω τρώω και όπως γουστάρω ντύνομαι.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Δεν με νοιάζει το αυτοκίνητο.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Άσε ρε Αντώνη που δεν σε νοιάζει. Άμα δεν σε ένοιαζε δεν θα ρώταγες έτσι! Να σε ερωτήσω κάτι άλλο. Μείνε λίγο στην νόηση και στην λογική. Από όλα αυτά, κάνε ό,τι θέλεις! ΠΩΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Δεν καίγομαι να το κάνω…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι ρε παιδί μου εσύ. Στο τρίτο πρόσωπο. Κάνε ό,τι θέλεις, πες ό,τι γουστάρεις. Πώς θα ακυρώσεις τα 600 και τα 2,3 τρις.

ΣΡΟΙΤΕΡ: Μου εκνευρίζεσαι όμως. Ένας άνθρωπος που έχει πολλά πράγματα να κάνει μπροστά του…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν καταλαβαίνει…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Μου εκνευρίζεσαι εύκολα.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, εξήγησε μου να καταλάβω.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Νευρικούλη σε βρίσκω σήμερα.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Να το πάλι, μας δουλεύει! Οπότε τώρα θα συζητήσουμε για το νευρικούλη. Να πάμε λίγο στην νόηση για τους τηλεθεατές.

ΠΕΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΝΕΙΣ, ΠΕΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ! ΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ! ΠΩΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΡΕ ΤΑ 600ΔΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΠΩΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΠΩΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΟΙ ΚΥΝΕΡΝΗΣΕΙΣ. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ Ο,ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙΣ, ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΟΣΑ, ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ; ΓΙΝΕΤΑΙ; ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Ερώτηση…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: «Ερώτηση». Απάντησε και μετά ρώτα με!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Δεν θέλω να στα ακυρώσω. Εγώ σου εύχομαι να έχεις και 700 για να είναι και καλύτερα…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Βρε ξέχασε τον Αντώνη. Μιλάμε για ένα τρίτο πρόσωπο.

ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ, ΟΤΙ ΤΡΩΩ ΤΥΡΟΠΙΤΑ, ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΚΕΣ..Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΜΟΥ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ, ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΩΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Δεν τα ακυρώνεις αυτά…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Άρα, δεν μπορείτε ρε ζωντόβολα ό,τι και να κάνετε. Ό,τι και να ρωτάς τώρα, ό,τι γελοιότητα και αν έκανα, για το αν πήγα με την μάνα κάποιου, ή αν τράβηξα ένα χαστούκι σε ένα γελοίο ή αν έβρισα κάποιον, πώς θα ακυρώσεις τα εργαλεία; Αφού όλος ο στόχος είναι τι θα ακυρώσετε. Αφού τον Σώρρα δεν μπορείς να τον ακυρώσεις…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Ο στόχος ο δικός μας… γιατί το ξανάπες…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Για τέταρτη φορά σου λέω ξέχνα τον Αντώνη. Πάμε σε ένα τρίτο πρόσωπο. Άρα, σημαίνει πως Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΥΠΑΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΜΟΥ; ΜΗΝ ΤΟ ΦΟΡΑΣ! «Μα επιτρέπεται κύριε Σώρρα να είσαστε αυτός;» Ό,τι γουστάρω ρε θα κάνω!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Πάμε παρακάτω. Ένας άνθρωπος λοιπόν ο οποίος έχει την οικονομική επιφάνεια που έχει…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ρε, την επιφάνεια…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Περίμενε…

Α.ΣΩΡΡΑΣ: Αδερφέ συνεχίζεις και είσαι σε λάθος μοτίβο.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Δεν έχεις εσύ την επιφάνεια, την έχει ο λαός. Πάμε το λύσαμε…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πολλά λάθη μαζεμένα..

ΣΡΟΪΤΕΡ: Τι να κάνουμε; Προσπαθώ να γίνω καλύτερος. Ένας άνθρωπος που είναι μπροστά μου και μου λέει αυτά που λέει και τα σέβομαι απόλυτα. Γιατί να είναι για μερικά ψωροχιλιάρικα στα δικαστήρια με τον συνέταιρο του από τα παρελθόν στην Πάτρα και δεν πας να του πετάξεις τα λεφτά στην μούρη και να του πεις μην απασχολείς…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ποιον συνέταιρο μου;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Τον συνεταίρο που είχες στον παιδότοπο…το διαβάζεις κι εσύ…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τώρα θα σου κάνω μήνυση για αυτό που είπες.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Να μου κάνεις, αλλά απάντησε μου μόνο…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Θα σου κάνω μήνυση για αυτό που είπες!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Κάνε μου ό,τι θέλεις, αλλά απάντησε μου ,,.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν σου απαντάω τίποτα, θα το δεις στο δικαστήριο. Επειδή στο έκανα τέταρτη φορά παρατήρηση και συνεχίζεις και παίζεις μαζί μου. Είναι πολύ χαζάρικη τεχνική.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Σε ρωτάω.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, δεν ρωτάς. Έρχεσαι με συμπέρασμα και για αυτό που είπες, δεσμεύομαι τώρα στην κάμερα ότι θα σου κάνω μήνυση, ότι είναι συνεταίρος μου…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Αυτός είπε ότι είναι συνεταίρος σου..

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Και εσύ καταστρατηγείς και χειραγωγείς μόνο για αυτό. Εσύ το είπες σε μένα. Ήρθες με πρόσχημα ότι είναι ήδη συνεταίρος μου….

ΣΡΟΪΤΕΡ: Δεν είναι;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, όχι! Δεν σου απαντάω! Θα σου απαντήσω στην μήνυση μου. Δεσμεύομαι σε αυτό που είπες τώρα ότι είναι συνεταίρος μου και του χρωστάω λεφτά ότι θα σου κάνω μήνυση για αυτό. Στην Μήνυση μου θα δεις, αν είναι συνεταίρος μου και πώς πρέπει να απαντάς γενικότερα. Από την αρχή σου είπα: «Ρώτα με ό,τι θέλεις». Εσύ έρχεσαι ότι αυτό είναι δεδομένο.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Πόσες μηνύσεις έχω μαζέψει μέχρι τώρα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εσύ έρχεσαι ότι αυτό είναι δεδομένο.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Είναι και μία με την δήλωση.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν το υπόγραψες ότι είναι δική μου.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Θα το υπογράψω και θα είναι δύο οι μηνύσεις.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Θα το καταλάβεις! Θα το δεις!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Πάμε παρακάτω. Πάμε στην Τρίτη μήνυση που θα μου κάνεις. Υπόθεση δολοφονίας παιδοψυχιάτρου. Βγαίνουν σήμερα τα δημοσιεύματα και λέει ότι ο δολοφόνος με βάση τις απομαγνητοφωνήσεις των τηλεφώνων μίλησε για 323 δευτερόλεπτα αμέσως μετά τον φόνο με τον Σώρρα. Τι έγινε εκεί;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μίλησε ποιος;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Εσύ με τον δολοφόνο. Ισχύει καταρχήν αυτό που λέει η αστυνομία ναι ή όχι;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Το λέει η αστυνομία;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Το λέει!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δείξτο μου!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Να στο δείξω πώς;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Βγάζει ρεπόρτ η αστυνομία και λέει αυτό;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Η αστυνομία έβγαλε βάση το άνοιγμα των τηλεφώνων…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Κανάλι ή η αστυνομία;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Τι εννοείς κανάλι;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αδερφέ, άκου! Το κανάλι το λέει. Η αστυνομία δεν το λέει.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Άρα λοιπόν, για να το λύσουμε…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, όχι! Είδες τι σου λέω; Και θα φας και Τρίτη. Αν μου πεις ότι ο δολοφόνος μιλάει με μένα…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Στις 5 θα σταματήσουμε! Πέντε μηνύσεις. Θα φύγω από εδώ φορτωμένος.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Φορτώματα θα έχεις μικρέ! Τώρα γέλα, αλλά θα είναι τα φορτώματα μεγάλα. Έχε το υπόψη σου!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Σε ρωτάω συγκεκριμένα. Υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Σε ρωτάω κι εγώ συγκεκριμένα. Η αστυνομία το λέει;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Η αστυνομία δεν το λέει επίσημα.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Άρα, όταν δεν το λέει η αστυνομία, ό,τι άλλο λέγεται, δεν ξέρω τι λέτε.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Δεν έχεις σχέση με αυτό το θέμα.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν ξέρω τι λένε. Αν όμως η αστυνομία πάρει θέση, γιατί αν μιλήσουμε τώρα εμείς, είναι εκτός της αστυνομίας και θα βρεθούμε προ εκπλήξεων. Άρα, αν η αστυνομία λέει αυτό, ναι να το πάρω και να απαντήσω. Αν δεν το λέει η αστυνομία, επίσημα, δεν ξέρω τι λέτε.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Ερώτηση: Ο Αρτέμης Σώρρας είχε επικοινωνία με αυτόν τον άνθρωπο μετά τον φόνο;

Α.ΣΩΡΡΑΣ: Ποτέ.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Ποτέ. Τώρα δίνεις μια ξεκάθαρη απάντηση.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Άσε να το δούμε πού το πάνε όμως. Κάπου το πάνε. Για να το δούμε! Εσύ γιατί βοηθάς να το πάνε κάπου;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Εγώ είμαι παλιάνθρωπος. Το είπαμε πριν. 5 μηνύσεις έχω μαζέψει. Περίμενε!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Γιατί; Νομίζεις ότι δεν είσαι; Από πού προκύπτει ότι δεν είσαι;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Είπα εγώ ότι είμαι καλός; Πάμε παρακάτω τώρα. Έχεις μια ιστορία τώρα, την οποία την άνοιξες πριν ένα διάστημα που εσύ θα μου πεις, γιατί δεν θυμάμαι πόσο είναι και δεν ξέρω, αν όλο αυτό οδήγησε και κάπου λάθος, ή αν σου ξέφυγε κάπου λάθος και θέλεις να το διορθώσεις. Το μέτωπο που είχες ανοίξει με τους παραολυμπιονίκες. Το θυμάσαι αυτό;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Άνοιξα εγώ μέτωπο με τους παραολυμπιονίκες;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Είχες πει τότε και διόρθωσε με αν κάνω λάθος..

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πάλι να σε διορθώσω; Δεν ξέρεις τίποτα δηλαδή;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Μα θέλω να μάθω. Για αυτό ρωτάω για να απαντάς. Ότι οι παραολυμπιονίκες, ή μάλλον οι παραολυμπιακοί αγώνες προσβάλλουν την έννοια του Ελληνισμού..

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τώρα είπες δύο διαφορετικά πράγματα. Διάλεξε ποιο.

ΣΡΟΙΤΕΡ: Το δεύτερο.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν υπάρχουν παρα-ολυμπιακοί. Είναι κάθετο.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Άρα, συμφωνούμε. Γιατί μου βάζεις χέρι;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είπες «παρα-ολυμπιονίκες». Αυτό είναι διαφορετικό από τους παρα-ολυπμπιακούς. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Εσύ πιστεύεις ότι θα πρέπει…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν πιστεύω, ξέρω! Άρα, δεν μιλάμε για τους παρα-ολυμπιονίκες, μιλάμε για τους παρα-ολυμπιακούς.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Δεν με άφησες να κάνω την ερώτηση. Είπες ότι οι παρα-ολυμπιακοί και το θυμάμαι και χαίρομαι που το ξεκαθαρίζεις τώρα, ότι είναι κάτι που δεν πρέπει να υπάρχει, γιατί προσβάλλει τον Ελληνισμό. Το λέω σωστά;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Σωστά. Τους ολύμπιους αγώνες.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Άρα λοιπόν όλο αυτό που γίνεται με τους παρα-ολυμπιακούς αγώνες δεν θα έπρεπε να υπάρχει.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Αυτή η ιστορία, οδήγησε σε μια δίωξη.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πού είναι η δίωξη; Την έχεις;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Δεν την έχω την δίωξη.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τότε γιατί το συζητάμε; Όταν έρθει και την έχεις, να το συζητήσουμε.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Ισχύει δηλαδή…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τίποτα δεν ισχύει. Όλα είναι ψέματα. Μέχρι να δούμε την δίωξη και τι λέει η δίωξη.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Η Δίωξη λοιπόν λέει και στο λέω γιατί προκύπτει από το δικαστικό ρεπορτάζ και γράφτηκε και φαντάζομαι ότι έχεις πάρει το χαρτί…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν έχω πάρει κανένα χαρτί κι αν υπάρχει, να το έχετε κι εσείς. Άρα, αφού δεν το έχετε, δεν το συζητάμε.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Αν το βρούμε, θα το έχουμε. ερώτηση λοιπόν. Αν διωχθείς για αυτές τις δηλώσεις…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Κάτσε να το δούμε…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Κάτσε να σου κάνω την ερώτηση…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Γιατί μιλάμε τώρα για δίωξη; Αν σου δώσω ένα χαστούκι τώρα τι θα γίνει;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Δεν ξέρω.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Θα πάμε στον εισαγγελέα.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Ναι.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Και υπάρχει μια δίωξη. Και; Μπορεί όμως να γίνει και το άλλο. Να πας τώρα μόνος σου και να πεις: «ο Σώρρας μου έδωσε ένα χαστούκι». Η Αστυνομία το κάνει δεκτό. Το γνωρίζεις;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Και θα ασκήσει μήνυση…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αλλά εγώ δεν σε έχω δει..δηλαδή, έχουμε και το αληθινό και το ψεύτικο. Αυτό σημαίνει ότι τώρα μπορεί να κάποιος να πάει να κάνει μια μήνυση. Ο εισαγγελέας την πάει..

ΣΡΟΪΤΕΡ: Εσύ γιατί αντιδράς σε αυτή την μήνυση αφού το είπες και το στηρίζεις αυτό που είπες, γιατί δεν πατάς στα λεγόμενα σου…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, αφού σας λέω ότι δεν έχω δίωξη. Εσείς επιμένετε ότι έχουμε! Άρα, σας λέω. Μπορεί ο καθένας να πάει και να κάνει μια μήνυση. Αυτό δεν σημαίνει ότι διώκεσαι ή ότι τελείωσε τίποτα. Άρα, εδώ συζητάμε κάτι για πριν την δίωξη και σε λίγο θα βγάλουμε και απόφαση δικαστηρίου!

Ενώ έχω δηλώσει, το βίντεο είναι εκεί; Κανένας σας δεν έχει βγάλει όλο το βίντεο. Όλοι σας βγάζετε κομμάτι « κοπτοράπτη», επίτηδες για να αλλοιώσετε και τα λεγόμενα μου, αλλά και την τεράστια Ελλήνων Συνέλευσις, αλλά και τους τεράστιους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

Κανένας σας δεν έχει βγάλει το βίντεο, πλην όμως, στο διαδίκτυο είναι. Δεν λέει κανένας για τους Παρα-ολυμπιονίκες, ούτε για τους ανάπηρους. Μιλάω για αυτούς που έχουν βγάλει τους παρα-ολυμπιακούς. Το βίντεο όμως δεν το έβγαλε κανένας σας, ποτέ. Δεν τολμάτε δηλαδή. Απλά στέκεστε εκεί και παίζετε. Και να παίξετε, ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ. Θα πάει αλλού η δουλειά. Οπότε, θα πάνε τα στοιχεία και βεβαίως, εγώ είμαι κάθετος και δεν αλλάζω κουβέντα. ΔΗΜΟΣΙΑ! ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!

Το ΠΑΡΑ-ολυμπιακοί, δεν είναι το ίδιο, όπως ΠΑΡΑ-νομος; Οπότε, στηρίζετε την ΠΑΡΑ-νομία και τον ΠΑΡΑ-ολυμπιακό. Με την ΠΑΡΑ-οικονομία και το ΠΑΡΑ-εμπόριο, τι δουλειά έχει ο ΠΑΡΑ-ολυμπιακός;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Σαν έκφραση το λες…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εγώ το λέω! Εσείς δεν το λέτε; Εγώ ανακάλυψα τον τροχό τώρα. Το εμπόριο και παρα-εμπόριο τι διαφορά έχει; Το ένα είναι νόμιμο και το άλλο παράνομο. Ο νόμος και ο παρα-νομος τι διαφορά έχει; Ούτε αυτή την παρανομία βλέπετε; Ο νόμιμος είναι αυτός και ο παράνομος εκείνος. Οπότε οι Ολύμπιοι αγώνες είναι αυτοί και οι Παρα-ολυμπιακοί εκείνοι.

Ούτε αυτή την διαφορά βλέπετε; Καθόλου έτσι; Δεν σας κάνει καμία εντύπωση; Μόνο εμένα; Δηλαδή, εγώ τώρα ανακάλυψα τον τροχό! Όπως φύση και ΠΑΡΑ-φύση. Εξηγήστε μου! Μπορεί να μην το καταλαβαίνω εγώ!

Οπότε η φύση με την ΠΑΡΑ-φύση είναι το ίδιο σε εσάς; Όχι δεν είναι έτσι! Δηλαδή, οι ΑΞΙΕΣ με τις Αντι-ΑΞΙΕΣ είναι το ίδιο για εσάς! Δεν είναι έτσι! Είναι τελείως διαφορετικό.

Και ιδιαίτερα οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ δεν είναι ούτε του Χριστού, ούτε της Παναγίας, ούτε το Αλλάχ, ούτε του Θιβέτ, ούτε κάποιου άλλου. Είναι του ΔΊΑ!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Οι Ολυμπιακοί αγώνες; Ναι από εκεί ξεκίνησαν!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ! Η φλόγα είναι του Διός ή δεν είναι; Η ΙΕΡΗ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Βεβαίως!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Και διαβάζεται ο Ύμνος του Δία! Ωραία! Τι δουλειά έχει ρε φίλε να πηγαίνει όπου γουστάρετε; ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ;

ΣΡΟΪΤΕΡ: «Εμείς» ποιοι είμαστε τώρα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εμείς είμαστε οι Έλληνες! Οι άλλοι που το έκαναν και έφτιαξαν τους ΠΑΡΑ-ολυμπιακούς αγώνες ποιοι είσαστε; Και γιατί πάτε την Φλόγα οπουδήποτε; Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα; Δηλαδή, δεν είναι πνευματικό δικαίωμα δικό μου, ως Κυρίαρχος Έλληνας. ΑΡΑ, ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΤΙ ΕΧΩ ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Άρα λοιπόν μια από τις αρχές του κόμματος…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν είναι κόμμα, για τέταρτο λάθος πας… Είναι Φορέας.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Μια από τις βασικές Αρχές του Φορέα, φαντάζομαι, οι Ολυμπιακοί Αγώνες για πάντα στην Ελλάδα κι όχι γύρω-γύρω στον κόσμο.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πρόσεξε! ΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΛΕΙΣ! ΔΕΝ ΣΟΥ ΙΚΟΒΩ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΝΑΠΗΡΑ. Αύριο, μπορεί εγώ να πάθω ένα ατύχημα ή εσύ..

ΣΡΟΪΤΕΡ: Όχι, να μην πάθεις κάτι..

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ρε άστο τώρα… λέμε ότι παθαίνεις κάτι, που σημαίνει ότι έχει κοπεί ένα χέρι ή ένα πόδι. Αυτόματα τι έγινες; Έγινες διαφορετικός. Δεν γεννήθηκες έτσι!

Όλα τα εμβόλια που κάνουν ανάπηρα όλα τα παιδιά κι όλες αυτές οι παθήσεις, διαβητικά, αυτιστικά, χιλιάδες. Εμείς και το περιβάλλον μας δεν τα έκανε και εμείς που δεν προσέξαμε να φτιάξουμε Πολιτεία.

Σήμερα που ο Τσίπρας έκοψε 400 ευρώ από τα ΑΜΕΑ, γιατί δεν μίλησε κανένας;

Να σου πω κάτι. Αν υποθέσουμε ότι έχει ένα ανάπηρο παιδί στην οικογένεια σου, ή αδερφή σου, ή ο,τιδήποτε. Να πας να την χειροκροτήσεις, για να της δώσουν μετάλλειο, γιατί; Για την αναπηρία της; Το καταλαβαίνεις τι μου λες; Πες μου κάτι. Μιλάμε για ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ και εφόσον ο Άνθρωπος γεννήθηκε για να είναι στην ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ και για να ζήσει, τελικά τι γίνεται εδώ αδερφέ; ΠΟΣΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΤΕΛΕΙΑ;

Βεβαίως, μπορεί να γυμναστεί οπουδήποτε, υπάρχουν χιλιάδες αγωνιστικές. Γιατί ΠΑΡΑ-Ολυμπιακοί; Γιατί προσβάλλεις την ΟΛΥΜΠΙΑ;

Να σου πω και κάτι;

ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ. ΠΗΓΑΙΝΕ!

ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΛΑΜΠ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΦΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟΦΩΝΟ!

Πώς το καταλαβαίνεις; Δηλαδή, θα έχουμε βραβεία για αυτούς που τραγουδούν κανονικά, τους καλλιτέχνες και θα έχουμε και ίσα βραβεία για αυτούς που δεν τραγουδάνε καλά; Πώς το αντιλαμβάνεσαι αγαπητέ μου;

Αυτό είναι ΠΑΡΑΛΟΓΟ, ΠΑΡΑ-ΝΟΜΟ-ΠΑΡΑ-ΕΜΠΟΡΙΟ- ΠΑΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΑΡΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑ-ΦΥΣΗ, ΠΑΡΑ-ΝΟΜΑ, όλα αυτά τα ΠΑΡΑ είναι και αυτό και κάποιος έπρεπε να το σταματήσει.

ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;

Πόσο βεβηλώνεις λοιπόν τους Ολύμπιους Αγώνες; Πώς έφερες την ΠΑΡΑ-φύση και την ΦΥΣΗ να είναι ίδια; ΠΩΣ ΕΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ!

Αυτοί που βγάζουν τους Νόμους, είναι παράνομοι.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Πότε εκτιμάς ότι θα έχουμε εκλογές;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Από μένα εξαρτάται; Από την μια μεριά, αν το θέλεις, από εμάς εξαρτάται. Από την άλλη, ας κάνουν όποτε θέλουν. ΌΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Θα χάσουν και θα κερδίσει ποιος;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Δεν υπάρχει κάτι άλλο!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Διάβασα μια εκτίμηση σου, πες μου αν και εδώ κάνω λάθος και δεν το έχω διαβάσει σωστά, γιατί εκκρεμεί και η Πέμπτη μήνυση ότι ένα κόμμα που θα ξεκινάει και θα έχει μέσα τον Φορέα τον δικό σου, θα φτάσει 35%;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα τώρα είμαστε 35%-37%. Είμαστε πολύ στερεωμένοι…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Είπα και κάτι σωστό επιτέλους! Με έχεις καταχεριάσει τόσες φορές και είπα επιτέλους και κάτι σωστό!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αδερφέ, κάνεις μια δουλειά, πολύ συγκεκριμένη. Και αυτό που θέλεις, δεν είναι να βγάλεις την αλήθεια, αλλά κάθεσαι με κάτι λεπτομέρειες και γελοιότητες σε τόσο μεγάλα θέματα. Είναι σαν να υπάρχει ένας ελέφαντας και να κάθεσαι τώρα και να λες, αν το νυχάκι του έχει σπάσει! Ή γιατί ο ελέφαντας βρέθηκε εκεί και δεν…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Ο ελέφαντας θα πάει στο 35%-37%;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είμαστε ήδη 35%-37%, αλλά στην ΒΑΣΗ. Όχι στα δικά τους νούμερα. Τα δικά τους δεν είναι νούμερα, είναι μόνο τηλεοπτικά φουσκωτά. Και να σας πω και κάτι. Εσείς οι άνθρωποι των καναλιών το έχετε δει και το έχετε ζήσει.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Ποιών καναλιών; Εδώ πας για αυτοδυναμία και πάλι με τα κανάλια ασχολείσαι; Άστα τα κανάλια!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Θα σας πω τι εννοώ! Αυτό το ξεφούσκωμα και το φούσκωμα που δημιουργείται μέσω των καναλιών, για μια κοινή γνώμη, δεν έχει βάση. Την στιγμή που κάτι είναι συμπαγές, έχει δομή και βάση, δεν ξεφουσκώνει.

Θέλω να πω ότι εμείς έχουμε μια πολύ μεγάλη βάση. Καταρχήν, εμείς δεν είμαστε παιδιά των καναλιών, παιδιά των δημοσιογράφων, των στοών, των εκκλησιών. Αν βλέπετε σήμερα, όλοι επιτέθηκαν και επιτέθηκε κι η Εκκλησία. Επιτέθηκε η Εκκλησία επίσημα!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Αν αύριο μεθαύριο γίνουν εκλογές, με βάση τα ποσοστά που μου λες, έχεις αυτοδυναμία. Θέλω να μου πεις, για να κλείσουμε αυτή την…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι μόνο αυτοδυναμία. Επειδή έχουν κάνει πάρα πολλά άσχημα πράγματα, με αποτέλεσμα να μην έχουν όλοι μαζί 20%. Εν τω μεταξύ τώρα…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Περίμενε. Μα, δεν σου έκανα την ερώτηση για να μου τελειώσεις. Γίνονται εκλογές και παίρνεις ένα ποσοστό όπως μου λες που βάση με τον εκλογικό νόμο, πας για αυτοδυναμία. Θέλω να μου πεις, γιατί υπάρχει κόσμος που αυτή την στιγμή που ακούει και θέλει να ξέρει αν θα ψηφίσει, εσένα, εμένα, τον Μητσοτάκη, τον Τσίπρα, τον οποιοδήποτε άλλο.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Σε μας δεν υπάρχουν πρόσωπα. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ-ΣΩΡΡΑΣ!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Ναι, αλλά θα πρέπει να υπάρχει ένα πρόσωπο με βάση τον εκλογικό νόμο να κατέβει στις εκλογές. Πρέπει κάποιος να κατέβει μπροστά.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ναι, αλλά εκείνο δεν είναι πρόσωπο. Σήμερα, δεν ψηφίζουν Τσίπρα. Είναι θέμα κόμματος.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Ωραία! Σύμφωνοι!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Άρα, είναι θέμα Ελληνικότητας και ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Θα είμαι πολύ σαφής που θα κάνω την ερώτηση. Πες μου τα 3-4 πράγματα που θα κάνεις σε περίπτωση που έχεις αυτοδυναμία και αναλάβεις την διακυβέρνηση; Ως βασικές Αρχές.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αγαπητέ Αντώνη. Ουσιαστικά, η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Όταν πήγαμε να καταθέσουμε τον Φορέα, κατατέθηκε η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ που δεν έχει κανένας και πραγματικά, αξίζει τον κόπο να διαβάσετε την Διακήρυξη μας. Είναι μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ. Δεν έχει να κάνει με Κόμμα και Δόγμα.

Ουσιαστικά, αν δείτε σήμερα, ο τσακωμός που σήμερα βαίνουμε στο κανάλι της διαβίωσης και του αγώνα μας… βλέπεις, εβραίους και στοατίτες να με πολεμάνε. Για εμάς είναι Πολίτες. Και σήμερα, αυτός που βρίζει εμένα, μα εγώ δεν του έχω πάρει τίποτα. Ο Σώρρας τι έκανε στην Ελλάδα; Έκανε κάποιο κακό στην Ελλάδα;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Άρα, οι Εβραίοι δεν θα φύγουν από την χώρα σε περίπτωση που εκλεγείς; Τους συγχώρεσες;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ο πολίτης θα σέβεται… Δεν είναι θέμα συγχώρεσης. Είναι θέμα τι έκανε!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Σε πολέμησε! Το είπες!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ναι, δεν με πολέμησε αυτός που δουλεύει, αυτός που έχει ένα διαβατήριο και δουλεύει κάπου και σαφώς κρέμεται από εκεί, αλλά είναι εκεί. Μα, με πολεμάνε και οι χριστιανοί, αν το θέλεις!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Ναι, αλλά αν τους διώξουμε και αυτούς, δεν θα μείνει κανένας.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αδερφέ, άσε τα κριτήρια να τα βρει άλλος. Εγώ πάω να σου πω τι πόλεμο…Δηλαδή, είναι και οι δαιμονισμένοι. Τι διαφορά έχεις ένας χριστιανός από έναν εβραίο; Αφού όλο το σόι μέσα στην εκκλησία, το εβραϊκό δεν είναι; Τι έχει μείνει εκεί μέσα; Όλο το σόι των εβραίων δεν είναι εκεί μέσα;

ΣΡΟΪΤΕΡ: Θα χάσεις ψήφους τώρα. Τα βάζεις με την εκκλησία.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΨΗΦΟΥΣ ΕΓΩ! ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΨΗΦΟ! ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Και πώς θα γίνει αυτό;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Θα το κανονίσω εγώ. Εσύ θα το κανονίσεις; Τότε τι αρχηγός είμαι; Έμπα εσύ να κάνεις κουμάντο!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Όχι, δεν θέλω!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΨΗΦΟΥΣ ΕΓΩ!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Έχω φάει 4 μηνύσεις και δεν έχω πάρει την θέση σου ακόμα. Σκέψου να σου πάρω και την θέση.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όταν ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη, αδερφέ, θα την φας την…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Το ξέρω!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Οπότε, μην το συζητάς!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Κινδυνεύω!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Την μία θα την αρπάξεις! Τις άλλες θα την γλυτώσεις.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Θα είναι κάβα οι άλλες.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Κοίτα να παίξεις, πώς θα παίξεις και θα το δεις!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Κάβα για το μέλλον οι άλλες μηνύσεις. Ξεκινάμε με μία.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Οπότε τι γίνεται… Εμείς, δεν παρακαλάμε κάποιον…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Δεν μου έχεις απαντήσει σε αυτό που σε ρώτησα όμως και αυτό είναι παράδειγμα παλαιοκομματικού πολιτικού αρχηγού. Λέω ποια είναι τα 3-4 πράγματα που θα κάνεις…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτό είναι θέμα μήνυσης τώρα!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Η Πέμπτη! Ωραία, γιατί είχα αρχίσει κι είχα στέρηση. Στερητικό σύνδρομο. Λοιπόν. Θέλω να μου πεις αυτά τα 3-4 που θα κάνεις, γιατί ο άνθρωπος που δεν είναι του παλαιοκομματικού πολιτικού κατεστημένου τα λέει ξεκάθαρα και γρήγορα, 1, 2, 3, 4. Εκλέγεσαι και έχεις αυτοδυναμία και τι κάνεις;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Το πρώτο πράγμα είναι ότι στήνονται 5 Επιτροπές οι οποίες ξεκαθαρίζουν το δημόσιο βίο. Στήνεται μια πολύ ξεκάθαρη Δικαστική επιτροπή που πρέπει μέσα σε κάθε αποτέλεσμα που βγαίνει, να δίνει την απάντηση της και να δικάζει το αίτιο. Την αιτία τι έχει γίνει.

Άρα, λοιπόν ένα ξεκαθάρισμα.

Το δεύτερο κομμάτι, αμέσως θα πρέπει να πάμε σε μια πραγματική… βέβαια, θα δούμε και το περιβάλλον, το πώς θα είμαστε. Αυτά είναι θέματα, αν μιλήσουμε για ΚΑΘΕΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Δηλαδή, αν μιλήσουμε για ΚΑΘΕΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και να μην κλονίζεται η θέση μας, θα πάμε σε μια πραγματική Εθνοσυνέλευση.

Ξέρετε, κανένας δεν έχει κάνει μια πραγματική Εθνοσυνέλευση. Ούτε η Αμερική έχει κάνει. Το να βγει κάποιος, μια κλίκα και να πει ότι βγάζουμε Νόμους, που ναι, θα συμφωνήσω θα είναι καλύτεροι από τους πρώτους, ουσιαστικά είναι πάλι δικοί μας νόμοι. Ακόμα και αυτές τις Εθνοσυνελεύσεις που είχε κάνει ο Καποδίστριας, που καλά τις έκανε, είναι Νόμοι που έβγαλε ο Καποδίστριας.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Τι σημαίνει Εθνοσυνέλευση; Θα μαζέψουμε τους Έλληνες κάπου και θα ψηφίσουν…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πρακτικά σημαίνει ότι όλοι οι Έλληνες, αν θέλεις, όπως είναι οι εκλογές, αλλά αντί να πάμε σε κάλπη που ξέρω τι ψηφίζεις, αλλά τελικά πάμε στην κάλπη που είναι κάλπικη και το ρίχνουμε μέσα και μετράνε τα άλλα τα παιδιά, και δη η εβραϊκή SINGULAR και τα καίμε γρήγορα για να μην ξέρουμε τι γίνεται, άρα, ψήφισε ό,τι θέλεις και εμείς θα βγάλουμε ό,τι γουστάρουμε, που αυτό είναι το σύστημα σήμερα, δηλαδή, είναι η απάτη της απάτης, ω απάτη!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Ναι, αλλά αν βγεις με αυτό το σύστημα, τι θα λες μετά;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Θα το δούμε πώς θα βγούμε με αυτό το σύστημα, όταν θα είμαστε εμείς εκεί θα έχουμε τοποτηρητές δικούς μας από το εξωτερικό, θα καλέσουμε τοποτηρητές από τον ΟΗΕ, θα έχουμε δικιά μας βάση δεδομένων, για αυτό φτιάχνουμε Κεντρικές, για αυτό οργανωνόμαστε πολύ καλά, φτιάχνουμε την δομή και θα καλέσουμε τοποτηρητές και θα το δούμε, αν θα κλέψεις.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Τρίτον!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όταν θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να ξέρουμε ότι θα πάμε σε ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΕΓΩ ΝΟΜΟΥΣ Ή ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΜΙΑ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ. ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Άρα, θα αλλάξει και το Σύνταγμα.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Το Σύνταγμα, που το λέτε σήμερα και είναι ένα δικαϊκό σύστημα, μια πολυνομία. Σήμερα, αν το θέλετε, τουλάχιστον η άποψη μου, αν μπορώ να την λέω ελεύθερα και λέμε ότι είμαστε ελεύθεροι, σήμερα ψηφίζουν το αίτιο. Οπότε, μετά στα δικαστήρια δικάζουν το αποτέλεσμα της αιτίας. Δεν συμβαίνει κάτι άλλο. Οι πιο πολλοί νόμοι μας ενοχλούν, οι περισσότεροι είναι παράνομοι, αλλά όμως μας πιέζουν και είτε από δειλία, είτε εκ πεποιθήσεως πρέπει να τους πληρώνουμε…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Πες μου και ένα τρίτο που έχει να κάνει με την Οικονομία και να κλείσουμε. Και αυτό καίει κάθε Έλληνα, το ξέρεις κι εσύ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Χ σε όλα τα δάνεια! ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΥΜΠΑΡΝΑ, ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ 20.000 ΕΥΡΩ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΑΦΜ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ …

ΣΡΟΪΤΕΡ: Αυτά θα είναι ατομικά χρήματα δηλαδή…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αυτά είναι ατομικά σε κάθε ΑΦΜ.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Αυτό είναι σαν τους παρτάκηδες που λέγαμε στην αρχή που δεν τους θέλουμε. Δηλαδή, αν βάλεις 20.000 στον καθένα, γιατί δεν είναι παρτάκιας;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν είναι παρτάκιας, ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΣΥ! Η ΑΡΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ! Η ΑΡΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΤΩΡΑ, «ΦΕΡΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ» ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Για αυτό, αν δεις και στα Πρωτόκολλα μας…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Όλοι 20.000 ευρώ; Ανεξαιρέτως; Και οι Εβραίοι; Και οι χριστιανοί;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όλοι, δεν έχει να κάνει σε εμάς…ακούστε….το ποιος σε πολεμάει τώρα…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Και οι δημοσιογράφοι;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΟΛΟΙ!

ΣΡΟΪΤΕΡ: Θα πάρουν και οι δημοσιογράφοι;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΞΩ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΑ. ΣΤΟ ΕΞΗΓΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΞΩ. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Και στον Τσίπρα και στον Μητσοτάκη;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, αν έχει ελληνικά χαρτιά; Ακόμα και σε έναν Αλβανό που έχει ελληνικά χαρτιά, θα πάρει! Ακόμα και σε ένα Βούλγαρο με ελληνικά χαρτιά. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΦΜ…

ΣΡΟΪΤΕΡ: Στους πρόσφυγες στους καταυλισμούς;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, δεν μπορώ να βγάλω τίποτα από αυτούς. Ό,τι λέει ο Νόμος. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΗ! Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΗΛΥΔΑΣ. ΑΦΟΥ ΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, Ο ΕΠΗΛΥΔΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΩ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΟΛΟ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ. ΟΠΟΤΕ, ΠΕΡΙΣΣΕΥΩ ΕΓΩ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΑΥΤΑ.

Άρα, κακώς λέτε «τι θα κάνετε». ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Το κονδύλι αυτό 20.000 ευρώ σε κάθε Έλληνα με 10.000.000 Έλληνες το έχεις υπολογίσει;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: βεβαίως! ΜΑ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ, ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕΣΑ.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Εγώ μπορώ να τα πάρω προκαταβολή αυτά τα 20.000 τα δικά μου να πληρώσω και τις μηνύσεις τώρα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Προκαταβολή δεν μπορείς να πάρεις. Χαστούκια μπορείς να πάρεις. ΜΑΖΙ Μ Ε ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΑ.

ΣΡΟΪΤΕΡ: Πριν πάρω τα χαστούκια σε ευχαριστώ πολύ. Να είσαι καλά.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Να είσαι καλά

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ




ARVE

ΠΗΓΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ            ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ – ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ – ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 48 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 48 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ