Χρόνος ανάγνωσης: 13 λεπτά

ΠΡΩΤΕΣ ΟΙ ΗΠΑ ΠΤΩΧΕYΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1933 ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ FEDERAL ΕΠΕΒΑΛΑΝ THN ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΦΟΡΩΝ IRS  https://www.irs.gov/ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΤΑ ΧΩΡΕΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΑΡΧΕΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΕΧΝΙΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΥΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ -ΟΠΩΣ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ “ΑΑΔΕ“- ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ “ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ IRS” ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ:

Τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά του IRS (Internal Revenue Service) Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων.

© Copyright 1993 από τον Frederick Mann, All Rights Reserved.
Μετάφραση: Γεωργία Βαγενά.
Εισαγωγή
Προκειμένου να νικήσετε νόμιμα και με ασφάλεια την Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων IRS είναι απαραίτητο να υιοθετήσετε ένα συγκεκριμένο σκεπτικό.Θα πρέπει να διαθέτετε ανεξάρτητο πνεύμα. Θα πρέπει να είστε σε θέση να μελετήσετε οι ίδιοι το Σύνταγμα των ΗΠΑ. Θα πρέπει να έρθετε στη θέση να αναγνωρίζετε το πώς οι “δικαστές”το Ανώτατο Δικαστήριο και άλλοι πολιτικοί παραβιάζουν συστηματικά το Σύνταγμα. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι σχεδόν όλοι οι δικηγόροι και λογιστές είναι δούλοι των “terrocrats” – των κυβερνητικών πρακτόρων του καταναγκασμού ή τρομοκρατών γραφειοκρατών.
Εάν δεν έχετε μάθει να σκέφτεστε από μόνοι σας, θα πρέπει να μάθετε να το κάνετε. Θα πρέπει να έρθετε στη θέση να σκέφτεστε και να δράτε αντίθετα από την εδραιωμένη άποψη που επικρατεί μεταξύ της οικογένειας και των φίλων σας. Θα πρέπει να ηγηθείτε της δικής σας ζωής. Αυτά και άλλα συναφή θέματα που καλύπτουν πολλές άλλες αναφορές.
Τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά της IRS
Η δέκατη έκτη τροποποίηση,που υποτίθεται ότι δίνει στο Κογκρέσο την εξουσία να συλλέγει τους φόρους εισοδήματος, δεν επικυρώθηκε ποτέ. (Για αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία, πάρτε το The Law That Never Was from Common Sense Press, PO Box 1544,Billings, MT 59103.) Επιπλέον, η 16η τροποποίηση,ακόμη και άν επικυρώθηκε, δεν αποτελεί παρά προπέτασμα καπνού και δεν χορηγεί καμία νέα φορολογική εξουσία στο Κογκρέσο. Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε το 1916 στην περίπτωση Brushaber v. Union Pacific RRCo .; 240 US 1, ότι η 16η τροπολογία δεν επεκτείνει τις εξουσίες φορολόγησης του Κογκρέσου.
Το Σύνταγμα δεν εξουσιοδοτεί το Κογκρέσο να μεταβιβάσει οποιαδήποτε λειτουργία στο IRS.
Το IRS είναι προφανώς μια ιδιωτική εταιρεία που εδρεύει στο Delaware.
Το IRS είναι η Γκεστάπο των τραπεζιτών της Federal Reserve. Οι ίδιοι προώθησαν/ εξανάγκασαν την Federal Reserve Act και τη δέκατη έκτη τροποποίηση μέσω του Κογκρέσου το 1913.
Ο σκοπός της IRS δεν είναι να συλλέξει τους φόρους, αλλά να ελέγχει και να τρομοκρατεί τους ανθρώπους.
Είναι αμφίβολο το κατά πόσον τα χρήματα που συλλέγονται από την IRS πηγαίνουν προς την κυβέρνηση.Επιταγές που έχει λάβει το IRS δείχνουν να έχουν κατατεθεί από τους τραπεζίτες της Federal Reserve, με την σφραγίδα “FRB”(της “Federal Reserve Bank”) πάνω σε επιστρεφόμενες επιταγές.
Λόγω των περιορισμών που θέτει το Σύνταγμα για την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, η IRS δεν έχει καμία δικαιοδοσία στις 50 πολιτείες.
Ο κώδικας εσωτερικού εισοδήματος δεν συνιστά νόμο.
Ο κώδικας εσωτερικού εισοδήματος ορίζει τον όρο “πρόσωπο”με τέτοιο τρόπο ώστε να μην ισχύει για τους περισσότερους Αμερικανούς.
Για τους περισσότερους Αμερικανούς, ο φόρος εισοδήματος είναι εθελοντικός.
Το ομοσπονδιακός φόρος εισοδήματος είναι ένας έμμεσος φόρος ή φόρος κατανάλωσης. Ο τελικός αποδέκτης του εισοδήματος δεν είναι υπεύθυνος για το φόρο εισοδήματος.
Ο όρος «εισόδημα» ορίζεται με τέτοιο τρόπο μέσα στο φορολογικό κώδικα ώστε τα ημερομίσθια ή οι μισθοί δεν αποτελούν «έσοδα».
Οι περισσότερες εταιρείες στην Αμερική δεν είναι υποχρεωμένες να υπόκεινται στην IRS εφορία με οποιονδήποτε τρόπο.
Οι εταιρίες μπορούν μόνο να παρακρατούν φόρους από τα κέρδη του εργαζομένου, εάν και εφόσον ο εργαζόμενος ζητεί συγκεκριμένα την εν λόγω παρακράτηση. Δεν μπορεί κανείς να εξαναγκαστεί νομικά να συμπληρώσει το έντυπο W4 παρακράτησης.
Οι εργοδότες που παρακρατούν μέρος των μισθών ή ημερομισθίων των εργαζομένων ενάντια στη θέληση του τελευταίου, διαπράξουν κλοπή.
Το αμερικανικό Σύνταγμα ορίζει επακριβώς το “χρήμα”, ως χρυσό και ασήμι – το άρθρο Ι, τμήμα 10:«Κανένα κράτος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τίποτε άλλο, παρά μόνο χρυσό και ασημένιο νόμισμα για την πληρωμή των χρεών.”Ο νόμος προσδιορίζει οτι: “. Οι όροι«νόμιμο χρήμα» και «νόμιμο χρήμα των Ηνωμένων Πολιτειών» πρέπει να νοείται το χρυσό ή ασημένιο νόμισμα των Ηνωμένων Πολιτειών» (12 USC 152) Το χρεόγραφο/χαρτονόμισμα της Federal Reserve ΔΕΝ είναι χρήμα, είναι πλαστό νόμισμα. Ως εκ τούτου, τα έσοδα σε γραμμάτια/χαρτονομίσματα της Federal Reserve , δεν έχουν νομική αξία και δεν είναι φορολογητέα.
Ισχύει επίσης οτι οι περισσότεροι Αμερικανοί μπορούν να αποποιηθούν την Ιθαγένεια των ΗΠΑ» και να αυτοανακηρυχθούν ως State Citizens -πολίτες του κράτους , ώστε να μην υπόκεινται ούτε σε ομοσπονδιακούς ούτε σε κρατικούς φόρους εισοδήματος.
Υπάρχει μια νομική αρχή περί “ακυρότητας της ασάφειας.” Ο φορολογικός κώδικας είναι σε πολλά μέρη τόσο αόριστος και ασαφής, που κανείς (συμπεριλαμβανομένων των IRS terrocrats) δεν μπορούν να τον καταλάβουν. Σε μια υπόθεση του 1991 το Ανώτατο Δικαστήριο διαπίστωσε ότι, αν κάποιος πιστεύει ειλικρινά ότι αυτός ή αυτή δεν πρέπει να υποβάλλει φορολογική δήλωση και να πληρώσει φόρο εισοδήματος, τότε το εν λόγω πρόσωπο δεν μπορεί να καταδικαστεί για κάποιο έγκλημα. Αρκετά άλλα δικαστήρια έχουν κρίνει ανάλογα.
Επίσης το 1991, το πέμπτο Περιφερειακό Εφετείο έκρινε ότι, αν κάποιος ισχυρίζεται ότι δεν υπόκεινται στον ομοσπονδιακό φόρο εισοδήματος,τότε υποχρεούται το ίδιο το IRS να αποδείξει το αντίθετο. Για τους περισσότερους Αμερικανούς το IRS δεν μπορεί να το αποδείξει.
Καταθέτοντας κάποιος την 1040 ή άλλη φορολογική δήλωση,συμπεριλαμβάνει και την παραίτηση από την πέμπτη τροπολογία και το δικαίωμά του να μην ενοχοποιηθεί. Η πέμπτη τροπολογία του Συντάγματος λέει ότι κανείς δεν μπορεί να υποχρεωθεί να ενοχοποιηθεί.
Όλα τα βάρη IRS και οι κατασχέσεις είναι παράνομες.
Η εφορία IRS στο σύνολό της, είναι βίαιη, εγκληματική εκβιαστική και δεν έχει καμία νομική βάση.
Υπάρχουν μέθοδοι για την προστασία του εισοδήματος και των περιουσιακών στοιχείων, με τις οποίες,ανεξάρτητα από το τι κάνουν οι Ράμπο της IRS, καθίσταται δύσκολο για αυτούς να παραβιάζουν αναφαίρετα δικαιώματά μας που σχετίζονται με την ιδιοκτησία και τους καρπούς της εργασίας μας. Ένας τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε τα Trusts.
Στο βιβλίο του “Φορολογική απάτη και φοροδιαφυγή: Ιστορίες πολέμου” ο Εισαγγελέας Donald W. MacPherson, παρουσιάζει την IRS ως χάρτινο τίγρη. Η πιθανότητα δίωξης κάποιου επειδή δεν πληρώνει φόρους στην εφορία είναι περίπου 1 στις 70.000. Η πιθανότητα να πάει στη φυλακή κάποιος για μη πληρωμή φόρων είναι περίπου 1 στις 146.000.
Πιστεύω ότι αν ακολουθήσετε τις συμβουλές του Εγχειριδίου“Βeet- the-IRS” (Νικήστε την Εφορία” και του The Pure Trust Package, η πιθανότητα να έχετε πρόβλημα με την IRS μηδενίζεται.
Έκκληση για Δράση
Σχεδόν όλα όσα κάνει η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση είναι διαβολικά,αντισυνταγματικά, εγκληματικά, και ιδιαίτερα καταστροφικά. Η IRS Γκεστάπο παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση των εγκληματιών τρομοκρατών στην εξουσία. Η εφορία IRS πρέπει να εξαλειφθεί.
Σύμφωνα με τα λόγια του Εισαγγελέα Donald W. MacPherson, «Το Τέρας πρέπει να καταστραφεί.” Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα πρέπει (εάν υπάρχει) να μπορεί να χρηματοδοτηθεί μέσω της εθελοντικής ανταλλαγής πολύτιμων προϊόντων και υπηρεσιών που παράγονται και από εθελοντικές συνεισφορές.
Παρακαλώ κάνετε το πατριωτικό καθήκον σας. Χρηματοδοτήστε τον εαυτό σας – και όσα αξίζουν καθώς και τα θεσμικά όργανα της επιλογής σας. Σκοπεύετε να μείνετε ένα κοπάδι βοοειδών- ή να ενταχθείτε στην ανθρώπινη φυλή των ελεύθερων κυρίαρχων φυσικών προσώπων;;
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
  1. Είναι δυνατόν για τους Αμερικανούς να σταματήσουν νόμιμα πληρώνουν φόρους εισοδήματος;
Είναι δυνατό για τους περισσότερους Αμερικανούς να σταματήσουν νόμιμα να πληρώνουν τους ομοσπονδιακούς και πολιτειακούς φόρους εισοδήματος. Αυτό ισχύει για τους περισσότερους Αμερικανούς που ζουν και εργάζονται και στα 50 κράτη μέλη.
Δεν ισχύει απαραιτήτως για τους Αμερικανούς που εργάζονται για την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, ή για κείνους που εργάζονται σε ομοσπονδιακές στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
Το βασικό ζήτημα εδώ είναι ομοσπονδιακή αρμοδιότητα που καλύπτεται από την ερώτηση # 3. Ωστόσο,όποιος έχει συνάψει σύμβαση πληρωμής με την IRS, πρέπει να εκπληρώσει την εν λόγω σύμβαση.
Πώς η εφορία IRS κοροϊδεύει με κόλπα τα θύματά της προκειμένου να τα καθιστά “υπεύθυνα”
Να πώς το βλέπει η IRS:Αποστέλλοντας μια φορολογική δήλωση 1040 στην εφορία, αξιολογείτε τον εαυτό σας οικειοθελώς, έτσι εσείς είστε που συναινείτε στην δικαιοδοσία της εφορίαςIRS, και με αυτόν τον τρόπο γίνεστε «υπεύθυνος» για τον ομοσπονδιακό φόρο εισοδήματος. Ουσιαστικά εσείς συνάπτετε σύμβαση με αυτούς.
Εναλλακτικά, όταν ανοίγετε τραπεζικό λογαριασμό, στην κάρτα με την υπογραφή σας έχετε υπογράψει κάτι σαν, «επί ποινή ψευδορκία Βεβαιώνω ότι … Ο αριθμός που εμφανίζεται σε αυτό το έντυπο είναι ο σωστός αριθμός φορολογικού μητρώου μου.” Η υπογραφή σας στην κάρτα (χωρίς να το ξέρετε) σας δεσμεύει ώστε να τηρούν όλες οι τρέχουσες και μελλοντικές ρυθμίσεις στην εφορία IRS. Έτσι Απλά και μόνο με το άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού καταδικάζετε τον εαυτό σας να γίνει «φορολογούμενος» και ορκίζεστε ότι «ο αριθμός κοινωνικής ασφάλισης” σας είναι ο”σωστός αριθμός αναγνώρισης του φορολογούμενου.”
Όταν το καταλάβετε αυτό θα μπορέσετε να μάθετε και πώς να το αναιρέσετε, επειδή αυτές οι υποτιθέμενες «συμβάσεις» με την εφορία IRS δεν είναι έγκυρες – όπως εξηγείται λεπτομερώς και σε άλλες φορολογικές εκθέσεις.
2.Χρειάζεται όλοι οι Αμερικανοί να υποβάλουν την 1040 επιστροφή φόρου;; Αν όχι, ποιοί από τους Αμερικανούς πρέπει να την καταθέσουν;
Δεν χρειάζεται όλοι οι Αμερικανοί να την υποβάλουν. Οι Αμερικανοί που ζουν και εργάζονται εκτός της ομοσπονδιακής δικαιοδοσίας (κυρίως στα 50 κράτη μέλη) δεν είναι υποχρεωμένοι να υποβάλουν φορολογική δήλωση. Εκείνοι που υπόκεινται σε ομοσπονδιακή δικαιοδοσία(Washington DC, ομοσπονδιακές στρατιωτικές εγκαταστάσεις, καθώς και τα εδάφη των ΗΠΑ, όπως το Πουέρτο Ρίκο, το Γκουάμ, Αμερικανική Σαμόα, και τις Παρθένες Νήσους) μάλλον πρέπει να την καταθέσουν.
Από τη στιγμή που ο οποιοσδήποτε Αμερικανός υπέβαλε δήλωση 1040, αυτός ή αυτή πρέπει να συνεχίσει να καταθέσει, εκτός αν αυτός ή αυτή πάρει ειδικά μέτρα να ανακαλέσει την «εκλογή»για να πληρώνει φόρους εισοδήματος.Βλέπε ερώτηση # 4.
3.Τι προβλέπει το Σύνταγμα των ΗΠΑ για την ομοσπονδιακή δικαιοδοσία και πώς αυτό καθορίζει το ποιος υπόκειται σε ομοσπονδιακό φόρο εισοδήματος;
Δύο Άρθρα του Συντάγματος ορίζουν την ομοσπονδιακή δικαιοδοσία:
(α) Το άρθρο Ι, τμήμα 8,το άρθρο 17: “Το Κογκρέσο έχει την εξουσία να ασκεί αποκλειστικά τη νομοθεσία, σε όλες τις περιπτώσεις και απολύτως, πάνω σε καθορισμένη περιοχή(που δεν υπερβαίνει τα δέκα τετραγωνικά μίλια), όπως μπορεί, με εκχώρηση των συγκεκριμένων χωρών, καθώς και η αποδοχή του Κογκρέσου, να γίνει η έδρα της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών και να ασκήσει εξουσία πάνω σαν όλους τους χώρους που αγοράζονται με τη συγκατάθεση του νομοθέτη του κράτους στο οποίο η ίδια θα πρέπει να είναι, για την ανέγερση των φρουρίων, για περιοδικά, οπλοστάσια,και άλλα ενδεή κτίρια … »
(β) το άρθρο IV, τμήμα 3,άρθρο 2: “Το Κογκρέσο θα έχει την εξουσία να τα διαθέτει και να ορίζει όλους τους απαραίτητους κανόνες σχετικά με το έδαφος ή άλλα περιουσιακά στοιχεία που ανήκουν στις Ηνωμένες Πολιτείες…”
Έχω νέα για σας, παιδιά:Η εδαφική και νομοθετική αρμοδιότητα του Κογκρέσου των ΗΠΑ εκτείνεται στα δέκα τετραγωνικά μίλια της Ουάσιγκτον DC, σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις όπου τα κράτη έχουν εκχωρήσει ρητά από αρχή στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση, και Εδάφη όπως το Πουέρτο Ρίκο, το Γκουάμ, αμερικανική Σαμόα, και οι Παρθένοι Νήσοι. Σύμφωνα με αυτό, οι IRS φόροι εισοδήματος ισχύουν (εάν ισχύουν) για ανθρώπους που ζουν ή/ και εργάζονται σε αυτούς τους τομείς,ή που εργάζονται για την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.
4.Μήπως ο Κώδικας Εσωτερικού Εισοδήματος σας λέει συγκεκριμένα πώς να τερματίσετε ή να ανακαλέσετε την “επιλογή ” σας να πληρώσετε τον Ομοσπονδιακό Φόρο Εισοδήματος;
Η Ενότητα 6013 (ζ), (4),ορίζει τα εξής: «ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ/εκλογών- Μια εκλογή δυνάμει του παρόντος εδαφίου λήγει το νωρίτερο των ακόλουθων χρόνων:..(Α) ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ- Αν ο φορολογούμενος ανακαλέσει την εκλογή του για το πρώτο φορολογικό έτος του οποίου η τελευταία ημέρα προβλέπεται από το νόμο για την κατάθεση της επιστροφής του φόρου ,σύμφωνα με το κεφάλαιο 1, είναι σαν (η ΕΠΙΛΟΓΗ) να μην έχει γίνει”
ΑΡΧΙΚΑ, η απάντησή μου στην ερώτηση 4 , ήταν ΣΙΩΠΗΡΑ “ΝΑΙ”. ΑΛΛΆ έκανα λάθος. ΌΣΑ παραπάνω ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ “ΕΠΙΛΟΓΗ” αντιμετωπίζονται με διαφορετικό τρόπο από το IRS.
ΕΤΣΙ, η σωστή απάντηση στην ερώτηση 4 είναι “όχι!”
5.Γιατί, στην γραπτή διατύπωση της η εφορία IRS επίμονα αναφέρει ότι ο ομοσπονδιακός φόρος εισοδήματος βασίζεται στην «αυτο-εκτίμηση και εθελοντική συμμόρφωση;
Η εφορία IRS συχνά χρησιμοποιεί τους όρους «αυτοαξιολόγηση»και «εθελοντική συμμόρφωση.” Ο λόγος για αυτό είναι ότι το ανώτερο προσωπικότης IRS γνωρίζει ότι ο νόμος δεν απαιτεί από τους περισσότερους Αμερικανούς να υποβάλλουν δηλώσεις φόρου εισοδήματος. Ο φόρος εισοδήματος δεν ισχύει για τους περισσότερους Αμερικανούς, εκτός αν τεθεί εθελοντικά σε μια σύμβαση με την IRS. Με την συμπλήρωση, την υπογραφή και την υποβολή δήλωσης φορολογίας εισοδήματος αρχίζει εθελοντικά μια σύμβαση με την IRS. Από τη στιγμή που έχετε συνάψει μια τέτοια σύμβαση δεν είναι εύκολο να βγείτε από αυτή. Εταιρείες παροχής υπηρεσιών Φορολογικής μείωσης παρέχουν την εξειδικευμένη υποστήριξη για να καταγγείλετε τη σύμβαση αυτή.
Όπως όλες οι κυβερνητικές υπηρεσίες, η IRS έχει μια αποστολή. Η αποστολή της, όπως δημοσιεύθηκε στοFederal Register των 25 Μάρτη 1974, περιλαμβάνει:«Η αποστολή της Υπηρεσίας είναι να ενθαρρύνει και να επιτύχει τον υψηλότερο βαθμό της εθελοντικής συμμόρφωσης …“Συμφωνούν οι Επίτροποι της IRS με τον εθελοντικό χαρακτήρα του ομοσπονδιακού φόρου εισοδήματος;
«Κάθε χρόνο, οι Αμερικανοί φορολογούμενοι υποβάλλουν εθελοντικά φορολογικές τις δηλώσεις τους και κάνουν ιδιαίτερη προσπάθεια για να πληρώσουν τους φόρους που οφείλουν.”Johnnie Walker Μ, IRS Επίτροπος, 1971, Εσωτερικών Προσόδων 1040 φυλλαδίου.
«Το φορολογικό μας σύστημα βασίζεται στην ατομική αυτοαξιολόγηση και την εθελοντική συμμόρφωση.” Mortimer Caplin, IRS Επίτροπος,1975 Εγχειρίδιο Εσωτερικού Ελέγχου Προσόδων.
“Για να είμαστε δίκαιοι με τα εκατομμύρια των φορολογουμένων που υποβάλλουν εθελοντικά, αναφέρουν το σύνολο των εισοδημάτων τους και καταβάλουν τον οφειλόμενο φόρο …».Jerome Kurtz, IRS Επίτροπος, 1979 Internal Revenue Ετήσια Έκθεση.
“Η κύρια αποστολή της IRS είναι να συλλέγει τους φόρους κάτω από ένα σύστημα εθελοντικής συμμόρφωσης.” Jerome Kurtz, IRS Επίτροπος,1980 Internal Revenue Ετήσια Έκθεση.
Σύμφωνα με τον Alan Stang(Taxscam: Πώς σας εξαπατά Η IRS και τι μπορείτε να κάνετε γι ‘αυτό), Robert J. Μπραν, επικεφαλής των Τεχνικών Υπηρεσιών Υποκατάστημα,IRS, Washington, DC, έγραψε σε ένα «τζέντλεμαν στη Νέα Υόρκη” στις 11 Μαρτίου , 1981,”… κατά την εκτέλεση των αρμοδιοτήτων της για τη χορήγηση των ομοσπονδιακών νόμων φορολογίας εισοδήματος, η Υπηρεσία ενθαρρύνει την εθελοντική συμμόρφωση των φορολογουμένων. Η εθελοντική συμμόρφωση για τους φορολογούμενους θέτει την αρχική ευθύνη για να αποφασίσει εάν σύμφωνα με το νόμο οφείλουν να υποβάλλουν φορολογικές δηλώσεις, και την ευθύνη για την καταβολή οποιουδήποτε ποσού που μπορεί να οφείλεται … “
“… Να ενθαρρύνουν και να επιτευχθεί το υψηλότερο δυνατό βαθμό της εθελοντικής συμμόρφωσης …”Harold M. Browning, IRS Περιφερειακό Διευθυντή,Χαβάη, 1984.
«Ας μην ξεχνάμε την ευαίσθητη φύση της εθελοντικής φορολογικής συμμόρφωσης του συστήματος …” ΛόρενςGibbs, IRS Επίτροπος, Las Vegas Review Journal, 18 Μαΐου 1988.
«Δεν θέλουμε να χάσουμε την εθελοντική συμμόρφωση … Δεν θέλουμε να χάσουμε αυτό το στολίδι της εθελοντικής συμμόρφωσης.” Fred Goldberg, IRS Επίτροπος,το περιοδικό Money, Απρίλιος, 1990.
Κατά τη διάρκεια του Ογδοηκοστού -Τρίτου Συνεδρίου το 1953, οDwight Ε Avis, επικεφαλής των Φορολογικών Θεμάτων Αλκοόλ και Καπνού , στο Γραφείο Εσωτερικών Προσόδων, κατέθεσε ενώπιον της επιτροπής, “Επιτρέψτε μου τώρα να επισημάνω αυτό : ο φόρος εισοδήματος σας είναι 100 τοις εκατό εθελοντικός φόρος και ο φόρος του ποτού σας είναι 100 τοις εκατό επιβολή φόρου. Αυτή η κατάσταση είναι τόσο διαφορετική όσο η νύχτα με τη μέρα. “
Η επιστροφή φόρου για έναν κατασκευαστή προϊόντων καπνού λέει, “Τα στοιχεία είναι υποχρεωτικά από το νόμο. (26 USC 5061, 5703).” Όλες οι υποχρεωτικές φορολογικές δηλώσεις αναφέρονται στις κυρώσεις για τη μη υποβολή, για παράδειγμα για τα Αλκοολούχα Ποτά η Επιστροφή φόρου αναφέρει, «… σε περίπτωση καταδίκης τιμωρείται με πρόστιμο που δεν υπερβαίνει τα $ 100,000.00…” Αν ελέγξτε τη δήλωση 1040 για το καταστατικό που να λέει ότι θα πρέπει να κατατεθεί , και για το πρόστιμο σε περίπτωση μη κατάθεσης – δεν θα τα βρείτε.
Κογκρέσο έχει νομικά υποκατάστημα έρευνας που ονομάζονται Υπηρεσία Ερευνών του Κογκρέσου. Μια επιστολή, με ημερομηνία 26 Ιουν, 1989, από το γραφείο του γερουσιαστή Ντάνιελ Κιηουγβ στη Χαβάη για ένα φορολογικό σύμβουλο τον Fred Ortiz αναφέρει, ότι με βάση την έρευνα που διεξάγεται από την Υπηρεσία Ερευνών του Κογκρέσου, «δεν υπάρχει καμία διάταξη που να προβλέπει ειδικά και κατηγορηματικά ότι ένα άτομο πρέπει να πληρώσει τους φόρους εισοδήματος. “[Η υπογράμμιση δική μου]
Επιτρέψτε μου να αναφέρω τρεις δικαστικές υποθέσεις που φαίνεται να υποστηρίζουν την άποψη ότι ομοσπονδιακός φόρος εισοδήματος είναι εθελοντικός:
“Το σύστημά μας της φορολογίας βασίζεται σε εθελοντική αξιολόγηση και πληρωμή, και όχι στην κατάσχεση [αναγκαστική κατάσχεση].” Flora ν. ΗΠΑ, 362 ΗΠΑ 145, 176 (1959).
Σε περίπτωση οποιασδήποτε ασάφειας των νόμιμων κατασκευών, η αμφιβολία θα πρέπει να επιλυθεί προς όφελος του φορολογούμενου και όχι της κυβέρνησης. Greyhound Corp. v. ΗΠΑ, 495 F. 2d 863(1974).
«Ο φορολογούμενος πρέπει να είναι υπεύθυνος για το φόρο.Υποχρέωση φόρου αποτελεί προϋπόθεση για τη ζήτηση. Η απλή απαίτηση για καταβολή, έστω και κατ ‘επανάληψη, δεν προκαλεί υποχρέωση … Για να πληρούται προϋπόθεση υποχρέωσης , θα πρέπει να υπάρχει νόμιμη αξιολόγηση , είτε εθελοντικά σε ένα από τους φορολογούμενους,ή διαδικαστικά σωστή, από την IRS. Επειδή σύστημα φορολογίας εισοδήματος αυτής της χώρας βασίζεται στην εθελοντική αξιολόγηση, παρά στην κατάσχεση [κατάσχεση αναγκαστική], η Υπηρεσία μπορεί να αξιολογήσει τον φόρο μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις και σύμφωνα με τις κατάλληλες διαδικασίες. “Bothke v.Fluor Μηχανικών & Construction, Inc., Ένατη Circuit(1983).
Η πέμπτη τροπολογία του Συντάγματος των ΗΠΑ αναφέρει: “Ουδείς δύναται … να υποχρεωθεί σε οποιαδήποτε ποινική υπόθεση για να είναι μάρτυρας εναντίον του εαυτού του.” Ωστόσο, το Ανώτατο Δικαστήριο έχει αποφανθεί:
Η πέμπτη τροπολογία”ισχύει εξίσου για ποινικές και αστικές διαδικασίες.” McCarthy v. Anderson,266 ΗΠΑ 34.
“Δεν μπορεί να υπάρξει καμία αμφιβολία ότι κάποιος που υποβάλλει δήλωση ενόρκως είναι μάρτυρας κατά την έννοια της [Πέμπτης] Τροποποίησης”.Sullivan ν. ΗΠΑ, 15 F2nd 809.
“Οι πληροφορίες που αποκάλυψε στην προετοιμασία και την υποβολή της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος είναι, σύμφωνα με την πέμπτη τροποποίηση ανάλυση, η μαρτυρία ενός” μάρτυρα”όπως αυτός ο όρος χρησιμοποιείται εδώ.” Garner ν. ΗΠΑ, 424 ΗΠΑ 648.
6. Ποια είναι η σημασία της υπόθεσης του Ανωτάτου Δικαστηρίου του 1991, Cheek εναντίον των ΗΠΑ;
(Cheek κατά των ΗΠΑ (Νο 89 έως 658? 1991 ΗΠΑ Lexis 348? 1991 WL 422 [των ΗΠΑ]).
Αυτή η υπόθεση του Ανωτάτου Δικαστηρίου αποτελεί μια σημαντική καμπή για εκείνους που επιδιώκουν να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους κατά την IRS. Πριν από αυτή την υπόθεση, πολλά δικαστήρια εφάρμοζαν το λεγόμενο «κανόνα του Cooley,” η οποία χρησιμοποιείται αποτελεσματικά για να αποτρέψει τους ανθρώπους από το να εισαγάγουν αποδεικτικά στοιχεία για την υπεράσπισή τους σε φορολογικές υποθέσεις. Συνήθως, οι εισαγγελείς κατέθεταν προκαταρκτικές («εκ προοιμίου») κινήσεις που απαγόρευαν στους κατηγορούμενους να εισαγάγουν στοιχεία για να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους.Έτσι, οι περισσότερες φορολογικές διώξεις συνέβαιναν ως φάρσα, όπου οι κατηγορούμενοι δεν είχαν τη δυνατότητα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους!
Η απόφαση Cheek το άλλαξε αυτό. Μεταξύ άλλων διαπίστωσε:
(α) Οι κατηγορούμενοι μπορούν να εισαγάγουν αποδεικτικά στοιχεία προς υπεράσπισή τους.
(β) Οι κατηγορούμενοι μπορούν να παρέχουν μια “καλή τη πίστει” άμυνα: αν πίστευαν ειλικρινά(άσχετα με το πόσο παράλογη ήταν η πεποίθηση) ότι δεν πρέπει να καταθέσουν φορολογική δήλωση και να πληρώσουν φόρο εισοδήματος, τότε δεν είναι ένοχοι για κάποιο έγκλημα.
7. Ποια είναι η σημασία του 1991 Πέμπτο Εφετείο των περίπτωση,Ramon / Dolores Πορτίγιο εναντίον Internal Revenue;
Ramon και Dolores Portillo ν.Επίτροπος Εσωτερικών Προσόδων. (932 F.2d1128 [5 Cir., 1991])
Η υπόθεση Cheek ήταν ένα σημαντικό πλήγμα για την IRS σε ποινικές υποθέσεις. Το Δικαστήριο των ΗΠΑ του Εφετείου του πέμπτου Κύκλωμα ασχολήθηκε επίσης ένα σοβαρό πλήγμα για την IRS σε αστικές υποθέσεις. Το δικαστήριο διαπίστωσε πράγματι ότι στην περίπτωση αξιολόγησης IRS περί ανεπάρκειας του φόρου, το βάρος της απόδειξης μετατοπίζεται στο IRS. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να αποδείξουν ότι τους χρωστάς χρήματα
8.Ποιοι είναι οι άνθρωποι που έχουν πολλά να φοβηθούν από την IRS;
Όσοι καταθέτουν φορολογικές δηλώσεις βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο. Λόγω των ασαφειών του κώδικα εσωτερικού εισοδήματος είναι αδύνατο να υποβάλετε φορολογική δήλωση,χωρίς το IRS να είναι σε θέση να σας κατηγορήσει για υποβολή ψευδούς δήλωσης ή τη διάπραξη της ψευδορκίας.
Οι άνθρωποι υψηλού προφίλ , όπως η Leona Helmsley, Willie Nelson, και τα τέλη του Ερυθρού Foxx, ο οποίος μπορεί να“καρφωθούν” ως παραδείγματα – με την ευρεία έκθεση τους στα μέσα ενημέρωσης.
Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν IRS-όδουλους δικηγόρους ή / και λογιστές για να τους βοηθήσουν στις φορολογικές τους υποθέσεις.
Φορολογικοί “διαδηλωτές” οι οποίοι ως διαμαρτυρία σταματούν την υποβολή ή / και την πληρωμή των φόρων χωρίς να τερματίσουν με το σωστό τρόπο τις συμβάσεις τους με την εφορία IRS.
Οι άνθρωποι που έχουν λιγότερο να φοβηθούν από την IRS είναι εκείνοι που δεν έχουν συνάψει σύμβαση με την IRS, εκείνοι που γνωρίζουν τις αδυναμίες του IRS, όσοι έχουν θέσει σωστά”αφορολόγητους” τους εαυτούς τους κάτω από την καθοδήγηση της αρμόδιας φορολογικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών μείωσης , καθώς και εκείνοι που έχουν οργανώσει τις προσωπικές τους υποθέσεις,έτσι ώστε δεν κατέχουν περιουσιακά στοιχεία και δεν έχουν τραπεζικούς λογαριασμούς που το IRS ή άλλοι κυβερνητικοί πλιατσικολόγοι μπορούν να αξιοποιήσουν.
Είναι σημαντικό να υπολογίσετε ότι ο κώδικα εσωτερικού εισοδήματος είναι τόσο πολύπλοκος και μπερδεμένος που κανείς δεν μπορεί να τον καταλάβει. Αυτό σημαίνει πως όποια επιστροφή φόρου και να δήλωσετε μπορεί το IRS να «αποδείξει» ότι συνιστά απάτη και ψευδορκία.
“Πρόκειται λοιπόν για ένα σύστημα τόσο περίπλοκο και ασαφές που και οι ίδιοι οι επαγγελματίες του φόρου δεν είναι σίγουροι ποιοι είναι οι κανόνες – ένα σύστημα που ακόμη και ο Άλμπερτ Αϊνστάιν φέρεται να έχει παραδέχθηκε ότι δεν μπορούσε να να καταλάβει. Ξέρετε, λέγεται ότι τα μαλλιά του δεν ήταν έτσι μέχρι που βίωσε την πρώτη μορφή φόρου. »- Ronald Reagan, 1985.
Κάθε χρόνο από το 1987 το περιοδικό Money τρέχει ένα διαγωνισμό στον οποίο 50 φόρο ειδικοί συντάσσουν την ολοκληρωμένη μελέτη της ομοσπονδιακής φορολογίας εισοδήματος για μια υποθετική οικογένεια. Το 1988 υπήρχαν δέκα σωστές αποδόσεις, το 1989, δύο το 1990 ένα, και το 1991 μηδέν. Για το φορολογικό έτος 1991,ο”φορολογικός στόχος” ήταν 26.619 δολάρια – το ποσό του φόρου για μια σωστή φορολογική δήλωση. Δεν υπήρξε ούτε ένας από τους επαγγελματίες του φόρου που να είχε δίκιο. ……
Σημειώστε ότι αν έχετε προσλάβει οποιονδήποτε από αυτούς τους επαγγελματίες για να σας προετοιμάσουν τη φορολογική σας δήλωση, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν η δίωξη σας για απάτη και ψευδορκία. Ούτε ένας από αυτούς δεν έχει δίκιο.
9. Ποια 6 βιβλία πρέπει να διαβάσετε για να καταλάβετε το IRS και να το νικήσετε με ασφάλεια; (Πού μπορείτε να τους πάρετε;)
Congressman George Hansen: To HarassOur People: The IRS and Government Abuse of Power (PositivePublications, Box 23560, Washington DC 20024).
Donald W. MacPherson: Tax Fraud &Evasion: The War Stories (phone 1-800-BEAT-IRS).
Mitch Modeleski: The Federal Zone:Cracking the Code of Internal Revenue (Account for BetterCitizenship, c/o PO Box 6189, San Rafael, California Republic, PZ94903-0189/TDC).
Irwin A. Schiff: The Biggest Con: HowGovernment is Fleecing You (Freedom Books, 60 Skiff St #300, Hamden,CT 06517).
Irwin A. Schiff: The Federal Mafia: HowIt Illegally Imposes and Unlawfully Collects Income Taxes (FreedomBooks, 60 Skiff St #300, Hamden, CT 06517).
Alan Stang: Tax Scam: How the IRSSwindles You and What You Can Do About It (Mount Sinai Press,Research Publications, PO Box 84902, Phoenix, AZ 84902).
10. Είναι δυνατόν για έναν ενημερωμένο πολίτη σε νόμιμα και με ασφάλεια να ξεμπροστιάσει το IRS;
Ναι. Ο ενημερωμένος πολίτης μπορεί να τους δώσει να καταλάβουν.Η καλύτερη στρατηγική θα μπορούσε να είναι απλώς “να εξαφανίζεσαι” όσο αφορά το IRS- βλέπε Έκθεση # 16C: US έκπτωση φόρου Υπηρεσίες. Για επιπλέον ασφάλεια, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε Trusts διασφάλισης των περιουσιακών στοιχείων.Μπορεί επίσης να θέλετε να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικές τραπεζικές υπηρεσίες,καθώς καθίστανται πλέον διαθέσιμες και πιο πρακτικές.
……….
«Για να τεθούν με το ένα χέρι τη δύναμη της κυβέρνησης σχετικά με την περιουσία του πολίτη, και με το άλλο να το παραχωρήσει σε ιδιώτες ευνοημένες … είναι, ωστόσο, ληστεία,επειδή γίνεται κάτω από τις μορφές του δικαίου και καλείται φορολογία.”
– Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ -. Δάνειο Association κατά Topeka (1874).
“Σε μια πρόσφατη συνομιλία με έναν υπάλληλο στην υπηρεσία εσωτερικού εισοδήματος, έμεινα έκπληκτος όταν μου είπε ότι,” Αν οι φορολογούμενοι αυτής της χώρας ανακαλύψουν ότι η IRS λειτουργεί με 90% μπλόφα, ολόκληρο το σύστημα θα καταρρεύσει. “
– γερουσιαστής Χένρι Bellmon, 1969.
Χρόνος ανάγνωσης: 13 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 13 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ