ΙΕΡΑ… ΚΑΤΑΝΥΞΗ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΣΙΜΩΝΟΣ ΠΕΤΡΑΣ: ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ €600.000, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΙΑΒΑΤΩΝ. ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕ ΩΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ.   

ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ «ΜΑΥΡΟΥ» ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΤΖΙΡΟ 5 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ «ΈΘΝΟΥΣ», ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ.

ΌΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ, ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ.

ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ.

ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ 4.103 ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤ. (503.200)!

Η ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ.

ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ.

ΤΟ ΔΕ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ, ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ.

ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ Η ΜΟΝΗ ΣΙΜΩΝΟΣ ΠΕΤΡΑΣ, ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ € 600.000, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΙΑΒΑΤΩΝ. ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΎΜΕΝΟ ΕΜΦΆΝΙΖΕ ΩΣ ΕΡΓΟΛΆΒΟ ΤΟΥ ΈΡΓΟΥ ΑΝΑΣΤΉΛΩΣΗΣ.

Η ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΙΜΩΝΟΣ ΠΕΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΚΔΩΣΕΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ €270.000.

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΑΡΩΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΜΕΙΑ ΑΡΚΕΤΩΝ ΕΝΟΡΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

ΠΗΓΉ: NEWSNOW VIA ETHNOS.GR Posted on 18/09/2013 by Po

ΠΗΓΗ:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: