ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ.   ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΟYME ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ MΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΜΙΑΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΛΕΠΤΗ, ΣΟΥ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΕΙ ΤΟΣΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ, ΤΟΣΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΛΗ, ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΧΟ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΕΣΕΙΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΓΜΑΤΙΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΛΑ ΥΠΗΡΧΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ, ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ, ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΗΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΄΄ΙΕΡΩΜΕΝΟΣ΄΄ Η ΩΣ ΄΄ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ΄΄ Η ΩΣ ΄΄ΓΚΟΥΡΟΥ΄΄ κλπ., ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ – ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ, ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ κλπ. ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΗΔΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ.  ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΟΓΜΑ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ ??? ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΚΙΝΗΤΟ, ΠΑΓΙΩΜΕΝΟ, ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΜΕΝΟ, ΝΕΚΡΟ, ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΣ ΟΥΣΙΑ.     ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΔΟΓΜΑ, ΠΟΙΟ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ ΜΑΣ ΄΄ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ΄΄ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΓΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΣΠΑΡΗΣΑΝ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΛΟΓΟ. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ (ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ) ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΄΄ΑΝΘΡΩΠΩΝ΄΄ (ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ) ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΛΙΓΩΝ ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ (3 – 4) ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΑΙΩΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. ΟΙ ΔΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΠΑΛΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΄΄ΑΝΘΡΩΠΩΝ΄΄ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ – ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΗΛ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ,  ΑΠΟ   ΠΟΥ   ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ,  ΠΟΙΟΣ   ΕΙΝΑΙ   Ο   ΣΚΟΠΟΣ   ΜΑΣ  ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ, ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑΣΗ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΜΑΣ. ΑΥΤΗ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΟΡΘΩΤΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΓΕΝΕΩΝ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΜΦΥΤΕΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΙΚΟΝΙΚΟ – ΨΕΥΔΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΝΟΣ ΑΘΛΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΛΟΓΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑΞΗ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ, ΘΕΩΡΙΩΝ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ, κλπ. ΩΣ ΥΠΑΡΚΤΩΝ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΘΟΔΟ. ΑΥΤΗ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ Ή Η ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ.
ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑΣ Η ΑΝΤΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ.
ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ, ΕΓΚΛΩΒΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΔΙΠΟΛΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΚΟΤΗΤΕΣ  ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ, ΕΝΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΚΤΟ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ – ΔΟΓΜΑΤΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΑΝΤΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΓΙΩΝΕΤΑΙ Η ΨΕΥΤΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ, ΔΗΛ. Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΚΤΟ.
ΕΤΣΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ, ΔΗΛ. ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΄΄ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ΄΄ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ.
ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ΡΥΘΜΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΦΟΥ ΔΙΑ-ΛΟΓΙΣΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ – ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΄΄ΟΔΥΣΣΕΙΑ΄΄, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΙΡΚΗΣ, ΣΕ ΧΟΙΡΟΥΣ.
ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΄΄ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ΄΄  Η ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΧΟΙΡΟΙ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ Η ΛΑΣΠΗ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΚΥΛΙΟΜΑΣΤΕ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΞΕΝΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΟΡΑΤΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ.
12-12-2018

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: