ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΣΤΗΝ UNESCO

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 2-2-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΤΟΜΙΚΑ.

ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΕΦΕΡΑΝ ΕΝΩ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΥΘΜΕΝΩΝ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΕΗ. ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ, ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΤΟΜΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ, ΠΟΛΛΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ.

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΟΠΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.

ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΠΟΛΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 150 Ή 120 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΗΝΥΣΗ ΩΣΤΕ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ Ν Α ΓΙΝΟΥΝ 10.000-15.000 ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ.

ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.

ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΙΚΑΝΟΣ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ, Ο ΦΟΡΕΑΣ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.

ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ, ΚΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ.

ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΒΟΥΛΗ, ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΠΑΝΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΘΑ ΤΗΝ ΤΙΝΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΞΥΛΙΝΗ ΚΟΚΚΑΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟΝ ΟΗΕ, ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙ ΟΣΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΣΤΡΑΥΤΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ! ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!! ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ!!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!

ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ… ΜΗΝΥΣΗ ΕΚΑΝΕΣ; ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΤΙ; ΝΑΙ! ΠΕΣ ΤΟ ΝΟΜΙΚΑ!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ… ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ; ΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΑΣ.. ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΕΚΕΙ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΟΛΑ!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ! ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΝ ΟΗΕ, ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ.

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΝΤΟΥ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ.

ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΜΕΝΟΙ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ!!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΩΣΤΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΗΤΑΜΕ.

ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΝΟΜΟΤΥΠΟΙ ΟΠΟΤΕ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ! ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΟΛΟΙ!!

…………………………………………………………….

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

ΠΗΓΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 18/4/2018 (απομαγνητοφώνηση)
ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ 18/11/2017 (απομαγ...
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ 19/10/2019 (απομαγ...
Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ (απομαγνητοφώνηση) 25/4/2018
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΗΧΩ 99,8 15/01/2019 (απομαγνητοφώνηση)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ 2/11/2017 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ Μ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 16/3/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα Κ...
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΘΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 2/6/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ 9/12/2017 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙΣ ΑΝΑΙΡΟΥΝ (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ) 21/3/2018
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΠΑΝΤΟΥ 11/1/2018 (απομαγν...
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΔΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 28/5/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα...