Reading Time: 9 minutes

ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ  17.3.2018

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΩΡΙΜΑΖΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ. ΕΤΣΙ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΣΤΙΒΑΡΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΤΟ ΣΚΟΠΟ ΟΛΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.

ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Ε5 ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ

ΘΑ ΠΩ ΑΥΤΟ, ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ Ή ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΙ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΕΓΩ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΣΟΥΣ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ Ε5. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΓΩ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ Ε5 Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥ Ε5 ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΞΑΝΑ Ή ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ. ΟΣΤΩΣΟ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ (SOSIAL MEDIA) ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΣΤΑΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΕΤΕ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ Ή ΝΕΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ BLOG. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ BLOG ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SOCIAL MEDIA. ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΝΑΙ. ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ MANIGRAM ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ TWITTER ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΔΥΟ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ. ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ. ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3.000 ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕΛΙΔΕΣ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΣΤΟ TWITTER ΣΤΟ ΜΑΝΙΓΚΡΑΜ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SOCIAL MEDIA. ΣΤΟ YOUTUBE BLOG ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΧΕΙΡΙΣΤΗ. ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ “ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ή ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΩΔΙΚΟ Ή ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕΛΙΔΑ.»

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΤΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΤΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΛΑΜΕ; ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΣΤΕ ΣΑΝ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΩΡΑΙΑ. ΦΥΓΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΕΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΦΕΥΓΩ ΠΑΡΑΔΙΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΛΑΒΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΚΑΝΕΙΣ ΒΛΑΒΗ ΜΩΡΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΩΣΕΣ; ΘΥΜΩΣΕΣ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ; ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΠΟ ΜΩΡΕ; ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ; ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΦΥΓΕ ΟΜΟΡΦΑ Σ’ ΑΡΕΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ; ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΕΤΗ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΦΘΟΝΙΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΜΕ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΙΣΧΥΡΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ. ΠΟΤΕ!!! ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΣΟ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΡΕΣΑΙ ΣΟΒΑΡΑ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ. Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ.

ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΓΚΗ ΟΛΩΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

ΘΥΜΩΣΕΣ ΩΡΑΙΑ. ΜΑ ΔΕΝ ΘΥΜΩΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΜΑ ΔΕΝ ΘΥΜΩΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΑ ΔΕΝ ΘΥΜΩΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. ΘΥΜΩΣΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΟΥ. ΜΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΕΝΑΣ ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΕΝΑΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ; ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΤΣΑΚΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ; Ή ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ; ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΘΥΜΩΣΕΣ ΜΕ ΜΕΝΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΣΕ ΘΥΜΩΣΩ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΘΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΣΟΥ ΟΡΓΑΝΑ; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ; ΑΝΤΕ ΘΥΜΩΣΕΣ ΜΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΚ ΚΑΙ; ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ; ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΣΟΥ; ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ; ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΣΟΥ; ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ D.N.A. ΣΟΥ; ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΣΟΥ; ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. Ε ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ; ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ;

ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΓΚΗ ΟΛΩΝ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΚΕΥΑΖΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ. ΑΡΑ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ; ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ. ΟΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΤΣΑΚΩΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ Ε; ΜΑΛΙΣΤΑ. ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΤΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΟΥ Ή ΤΟ ΒΛΑΜΕΝΟ ΤΟ ΑΛΛΟ Ή ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ Ή ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ή ΠΟΥ ΦΟΒΗΘΗΚΕ Ή ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΜΑΛΙΣΤΑ. ΟΧΙ, ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΥΕΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ. ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ. Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΣΑΚΩΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ. ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΑΞΕ ΧΩΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑΞΕ ΧΩΡΟ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΛΟΙΔΟΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ. ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ. ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΑΣ. ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΕΥΤΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΟ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;

ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SOSIAL MEDIA ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ 400 ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΟΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ BLOG ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ TWITTER. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ Ή ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ Ή ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΕΠΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. Ε ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΣ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΚΑΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ Ή ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ. ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ Ή ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SOSIAL MEDIA ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΚΟΜΑ. ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ BLOG ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ Ή ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ Η Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΑΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. E-MAIL ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ. ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝΕ ΜΩΡΕ; ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ; ΤΟΝ ΚΑΛΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ‘ΡΘΕΙ; ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ‘ΡΘΕΙ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΙ. ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ.

ΑΡΑ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΑΨΟΓΑ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΘΕΛΕΙ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ; ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΒΑΡΕΥΕΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΛΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΆ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ.

ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

ΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SOCIAL MEDIA. ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΠΙΚΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΟΠΙΚΑ BLOGS ΚΑΙ ΣΙΤΕ. ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΑ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΣΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ Ή ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΩΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΟ.

ΩΣΤΟΣΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΟΒΑΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΑΝΟΙΓΟΥΝΕ ΠΑΝΤΟΥ. ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ. ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΑΝΕ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΟΥ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΧΕΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΕΛΙΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ. ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΓΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΣΤΟ YOUTUBE ΟΛΑ. ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΡΦΩΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ 400 ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΩΡΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝΕ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. ΣΥΝ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΝ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ. ΣΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ. ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝΕ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ. Ο,ΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ. ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ. ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΤΑ.

ΕΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΙΝΗΣΗ

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΣΑΣ. ΕΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΙΝΗΣΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΙΝΗΣΗ; ΤΙ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ; ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ. ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΗΡΑ ΘΕΣΗ. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΑΡΗΚΑΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΠΗΚΑΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΘΕΣΗ. ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ. ΝΑ ΔΩ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΘΕΙΤΕ. ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙΤΕ. ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΝΕ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕ ΠΙΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΕΜΕΝΑ; ΘΑ ΔΩ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΩ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ. ΚΑΙ Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΓΩ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΣΥ. ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ. ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ… ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ… ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

………………………………………………………………………………….

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ
ΠΗΓΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 22/1/2019 ΑΡΤΕ...
ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ CAPITAL CONTROL 1-10-2017 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 28/1/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚ...
Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗΣ 11/1/2018 (α...
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ 9-7-2019 (απομαγνητοφώνηση...
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ 27/10/2017 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ 25/12/2017 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ 19/2/2018 (απομαγνητοφώνησ...
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΟΝ TV ΕΥ ΖΗΝ 5/12/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ...
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 4/1/2...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.