Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Μια τελείως πρόσφατη απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πειραιά επιβεβαιώνει κάτι που εδώ και 4 χρόνια εξέθετα επ ευκαιρία της συλλογικής αγωγής του ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ κατα του ΟΑΕΕ και φτάνει στα όρια του Σκανδάλου:

Ότι όλες οι κατασχέσεις του ΚΕΑΟ είναι άκυρες αφού ο ΟΑΕΕ διαβίβασε το 2014 όλες τις οφειλές των Εμπόρων παράνομα αφού ποτέ δεν εκδόθηκαν πράξεις επιβολής εισφορών (που απαιτείται για το έγκυρο της κατάσχεσης) και φυσικά αφού δεν εκδόθηκαν ποτέ δεν επιδόθηκαν (και δεν μπορούσαν να επιδοθούν) στους εμπόρους, Αν οχι σε ολους στην συντριπτική πλειοψηφία τους και σίγουρα μετά το 2010 . Η πάραπανω απόφαση σε υπόθεση εντολέα μου το αποδεικνύει. Και παρά το ότι το Δικαστήριο έδωσε με προδικαστική απόφαση του ένα χρόνο πριν την δεύτερη ευκαιρία στο ΕΦΚΑ/ΚΕΑΟ να προσκομίσει τις καταλογιστικές πράξεις, αυτό δεν το έκανε αφού δεν υπήρχαν.

Δικηγόρο όμως με τα λεφτά μας να κάνει παράσταση εν γνωση οτι το δικαστήριο είναι χαμένο ο ΕΦΚΑ έβαλε. Άλλο σκάνδαλο κακοδιαχείρισης χρημάτων.

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ. ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΑΑΕ, ΕΦΚΑ, ΚΕΑΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ (,ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΑΦΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΣ) ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΕΛΕΣΕΘΕΙΣΑ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΑΟ, ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΕΠΤΙΣΜΕΝΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΗΤΑ.

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, Ή ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.

ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΕΝ ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΑΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΛΟΓΩ ΗΘΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΕΦΚΑ ΚΕΑΟ
.

Xaris Damigos

 

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ