Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η επίθεση σημειώθηκε Τρίτη 4/12/2018, και προχώρησαν σε σχετική καταγγελία στην Ασφάλεια της Πάτρας.

Εγραψαν υβριστικά συνθήματα στην κεντρική πόρτα των γραφείων με μαύρη μπογιά.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

Ο ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 4/12/18 ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΝΔΑΛΙΣΕΙ ΕΠΑΝΗΛΗΜΕΝΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΘΝΗ. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΕΛΛΗΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΤΑ “ΚΡΑΤΗ ΛΕΒΙΑΘΑΝ” ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ 17ΟΥ ΑΙΩΝΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΘΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΕΡΙΤΩΜΑΤΑ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΧΘΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ: ΑΚΑΘΑΡΙΣΙΕΣ. ΑΠΟΚΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΟΛΟΔΕΡΝΟΥΝ ΩΣ ΣΚΥΕΣ ΚΡΥΦΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ. ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΓΕΜΑΤΟΙ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΡΜΗΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ. ΣΥΝΤΟΝΙΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΔΩ ΩΣ ΚΑΘΑΡΟ ΥΔΩΡ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΛΟΓΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΘΙ Σ ΕΑΥΤΟΝ.

Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

ΕΚ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΠΑΤΡΕΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΠΗΓΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΚΡΗΤΗ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΒΑΛΑΣ 26-11-2018
ΕΛΕΝΗ ΚΙΤΣΙΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Α ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΗΧΩ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΚΑΙ...
Ένας οικονομικός δολοφόνος εξομολογείται
Για να μην ξεχνάς... Πρόσεξε τις λέξεις μια προς μια. Ολη η ουσία είναι στις έννοιες που εμπεριέχουν...
Η αποχή είναι πολιτική πράξη (και έντεχνα την συντηρούν διότι τους ανεβάζει ποσοστά)
ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2007
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ, Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕ ΔΙΚΟΓΡΑ...
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ....
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : Η ΠΡΟΤΑΣΗ