Διαμαρτυρία μαθητών στο υπουργείο Παιδείας για το νομοσχέδιο που αφορά το νέο Λύκειο, την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

Κάτι παράξενο άρχισε να κινείται στον αέρα…Μια πνοή διαφορετική…Ο άνεμος έφερε στ’ αυτιά μας τις φωνές εκατοντάδων νέων παιδιών. Τις διαμαρτυρίες τους για τη δική μας αδράνεια κι αδιαφορία…

Τόσο καιρό μας κοιτούσαν στα μάτια και περίμεναν… ρωτούσαν και ήθελαν απαντήσεις, μα οι απαντήσεις ερχόταν μέσα από τις πράξεις μας,που δεν ήταν οι καλύτερες για μια νέα γενιά που ζητάει αλήθεια, δράση και δικαιοσύνη.

Μέσα από τις πράξεις μας δείξαμε στα παιδιά μας το πρότυπο του τέλειου σκλάβου, του δούλου που προσκυνάει και δέχεται την αρρώστια και το θάνατο αρκεί να έχει έναν ψωρομισθό για ένα καρβέλι ψωμί… Τους δείξαμε πως μοιάζει ένα ον που δε χρησιμοποιεί τη λογική του, που φοβάται να διεκδικήσει τα δικά του και επιτρέπει να τον κλέβουν με τη συγκατάθεση του…που ξέχασε να τιμάει προγόνους και πατρίδα…

Εμείς οι μεγάλοι που με την αδιαφορία μας επιτρέψαμε σε τόσους ακατάλληλους και άχρηστους ανθέλληνες να αναλάβουν το ρόλο πρωθυπουργού και υπουργών.

Εμείς, οι παρτάκηδες ατομικιστές, που δεν μας ένοιαξε ποτέ ο διπλανός μας και το πρόβλημα του, η μικρή μας γειτονιά, το μικρό χωριό μας, παρά μονάχα ο εαυτούλης μας.
Καταντήσαμε το πιο γελοίο και ντροπιαστικό πρότυπο για τους νέους, που ευτυχώς άρχισαν να αντιδράνε.
Εμάς προσπέρασαν τα παιδιά μας και τώρα παίρνουν τη ζωή τους στα χέρια τους.

Βγαίνουν στο δρόμο να φωνάξουν πως αυτή η πατρίδα τους ανήκει και γνωρίζουν πως είναι οι νόμιμοι κληρονόμοι. Φωνάζουν, μιλάνε σε βίντεο, γράφουν τραγούδια για τη ζωή που θέλουν να ζήσουν και για τη ζωή που εμείς οι μεγάλοι τους ετοιμάσαμε.

Διαμαρτύρονται τα παιδιά μας για όλο αυτόν τον θάνατο που στήσαμε γύρω τους.Για το νερό που αφήσαμε να δηλητηριάσουν, για τους σπόρους που χάσαμε κι επιτρέψαμε να τροποποιήσουν και να μεταλλάξουν. Για τους φόβους και τις ανασφάλειες με τις οποίες γεμίσαμε το μυαλό τους και για τις ψεύτικες γνώσεις που τα καθηλώσαμε στα θρανία για να τις μάθουν.

Επιτέλους …τα παιδιά μας αντιδράνε στο θάνατο που τους σερβίρουμε εμείς ,οι ίδιοι οι γονείς τους..Αντιδράνε στα χαράγματα που με βία και πίεση προσπαθούμε να φυτέψουμε στην ψυχή τους.

Αρνούνται ακόμη και την ύπαρξη αυτού του θεού που εμείς οι μεγάλοι συνεχίζουμε κι επιμένουμε να λατρεύουμε με σκυμμένο κεφάλι θεωρώντας την ύπαρξή μας μια δουλική οντότητα γεμάτη αμαρτίες από την ώρα της γέννησης μας…

Τα παιδιά μας όμως δεν νιώθουν δούλοι κανενός και δεν προσκυνάνε ούτε σε θεό , ούτε σε άρχοντες που δεν έχουν μέσα τους την αρχοντιά.

Ας ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους.

Είναι η ώρα να σταθούμε στο πλάι τους…να είμαστε συνεργοί στην προσπάθεια τους να ελευθερώσουν τον κόσμο από τα κτήνη που τον κυβερνούν και τον καταστρέφουν.

Το μέλλον τους ανήκει, η δημιουργία τους περιμένει και για εμάς είναι χρέος να επανορθώσουμε και να καθαρίσουμε τον τόπο από κάθε βρωμερό σκουπίδι που νομίζει πως μπορεί να έχει δούλο και σκλάβο το παιδί μας…

Μικροί και μεγάλοι ενωμένοι όλοι στον ίδιο σκοπό…

Αυτόν της ελευθερίας ολόκληρου του πλανήτη και της επαναφοράς του ανθρώπου στη θέση που του αξίζει να βρίσκεται.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

Α.Κ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ...
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣ..ΚΑΙ ΡΩΤΑΣ "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;" ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ...
ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΦΩΤΙΟΣ ΤΣΕΒΗΣ
ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ 4.000.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΙΩΝΙΑ & ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ.. ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ...
ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΣΕ ΜΜΕ ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗN ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ...?
ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Άραγε αυτό γιατί δεν μας τα διδάξαν στο σχολείο; » Διαβάστε το! Αρκούν 2 λεπτά…
29-1-2019 ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΚΡΙΑΛΗΣ Μ. ΤΣΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗ Π.
ΘΕΜΑ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ -//- Η ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ & ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΗΜΟΙ ...
Κάθε Έλληνας πολίτης κινδυνεύει να βρεθεί στη θέση του Αλεξάντερ Βίνικ και του Αρτεμη Σωρρα οσο οι Υ...
02-01-2019 ΔΡΑΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣTA ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
O ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.