Reading Time: 3 minutes

1) ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΟΝ 13ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ, ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΤΩΝ 36 ΗΜΕΡΩΝ.

2) ΜΑΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΕΤΟΣ ΜΑΣ ΤΩΝ 360 ΗΜΕΡΩΝ…

3) ΚΑΘΕ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΗΜΕΡΑ…

4) ΑΝΟΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΑ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ 12 ΜΗΝΕΣ ΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΤΑ ΖΩΑ…

5) ΤΑ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΖΩΔΙΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΟ 13ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ…

6) ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΜΟΝΟ ΤΑ 3 ΤΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ … ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ??? ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΟΙ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ??

7) ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΤΗΝ ΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ.

8) ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΤΙΣ ΝΟΤΕΣ. Η ΣΩΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟ-ΜΙ-ΦΑ-ΡΕ-ΛΑ-ΣΙ-ΣΟΛ, ΕΝΩ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟ – ΡΕ – ΜΙ κλπ. ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ) ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΧΑΟΤΙΚΕΣ.

9) ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΝΕΑ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΩΔΕΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ.

10) ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΗ, ΕΝΩ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑ. ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ. ΕΤΣΙ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΟΥ ΚΑΤΑΚΑΘΕΤΑΙ.
11) ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ, ΑΠΟΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΤΡΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ. ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ Α – Β ΑΝΤΙ ΓΙΑ Α – Ω ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.
12) ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΕΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΟΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ, ΤΑ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.
13) ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ, ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ (ΣΑΒΒΑΤΟ) ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ, δηλ. ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ.
14) ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΑΝΑΣΑ ΣΕ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΤΕΛΕΤΗ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΑΝΑΣΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΥΡΗ ΤΕΛΕΤΗ, ΣΕ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΑ, ΤΟΝ ΧΑΡΟ, ΑΠΟΚΟΒΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΔΗ.
15) ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΝΑ η ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ………
16) ΕΝΩ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΑ, ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ!!!!
17) ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΡΑΣΣΟΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ, ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΥΣ ΄΄ΙΕΡΕΙΣ΄΄ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ, ΝΤΥΜΕΝΟΥΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΟΛΗ, ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΄΄ΑΝΑΖΗΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ΄΄ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ ΄΄ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ΄΄ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ.
18) ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΔΗΛΗΤΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ, ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΟΟΥΣ ΄΄ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥΣ΄΄.
ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ . . . . . ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΚΟΣΜΟΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΡΩΜΕΝΑ ΜΑΣ.
AYTA ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΕΔΩ ΜΙΚΡΗ ΓΗΙΝΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ, ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΟΛΙΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΣΥΝΕΧΗ ΕΚΒΙΑΣΜΟ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΕΡΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ, ΤΟΤΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΤΗΝ ΝΕΚΡΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ, ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΟΥ ???
ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΣ ΜΙΑ ΄΄ΜΙΚΡΗ΄΄ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΤΟΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΓΕΙ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΛΕΞΗ – ΨΕΥΤΟΕΝΝΟΙΑ, ΄΄ΕΛΠΙΔΑ΄΄ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΗ ΜΕΤΑ-ΝΟΙΑΣ δηλ. ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΑΣ, ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.

ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.