Reading Time: 4 minutes

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΑΧΕΣ ΝΙΚΗΦΟΡΕΣ Η ΜΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΕΝΑΟ ΚΥΚΛΟ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ.

ΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΙΚΡΗ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.

ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΒΙΩΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΣΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ Η ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΒΙΩΣΕ;

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΟΤΕ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΣΚΥΨΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΑΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ-ΣΚΛΑΒΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑΦΥΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ.

ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙΝΕ ΤΗΣ «ΜΑΓΙΣΣΕΣ» ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΤΕΡΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΣΕ ΕΝΑ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΟΧΛΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.

ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΓΕΙΩΘΗΚΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ  ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ.

ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΜΗΤΡΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ Η ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 100 ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΗ.
ΤΗΝ ΡΟΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ «ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ» ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΕΝ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΙΕΡΗ ΒΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝH ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.
ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΓΕΙΩΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ «ΣΩΡΡΑΣ» ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΚΡΥΒΑΝ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΝΟΟΥΣΑΝ.

ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΩΔΙΚΟΙ ΚΛΕΙΔΙΑ ΟΠΛΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΝ ΒΙΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΥΤΕΨΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ.

ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ «ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ» ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΜΑΣ.

ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΕΙΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΘΛΩΝ ΜΑΣ.

ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΑΧΕΣ ΝΙΚΗΦΟΡΕΣ Η ΜΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΕΝΑΟ ΚΥΚΛΟ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ
ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
= = = =
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.