Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τη φράση «την ξυλοφόρτωσαν μέχρι θανάτου» χρησιμοποίησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής για να περιγράψουν τις συνθήκες θανάτου της 86χρονης γυναίκας που έπεσε θύμα αδίστακτων ληστών την Τετάρτη στα Καμίνια.

Πληροφορίες από την ιατροδικαστική υπηρεσία που επικαλείται ο «Ελεύθερος Τύπος» αναφέρουν ότι οι αιτίες θανάτου της γυναίκας είναι οι «βαριές κακώσεις θώρακος», οι οποίες προήλθαν από τις κλοτσιές και τις μπουνιές που της έδωσαν οι δράστες για να τους αποκαλύψει πού έκρυβε χρήματα στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου στο οποίο διέμενε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τα χτυπήματα προκλήθηκε και εσωτερική αιμορραγία, με την 86χρονη να υφίσταται και δύο εμφράγματα.

Οι ληστές είχαν μαζί τους και «ειδικό ιμάντα φίμωσης», τον οποίο φαίνεται ότι σχεδίαζαν να χρησιμοποιήσουν για να δέσουν την άτυχη γυναίκα.

Όπως είπε στην αστυνομία η κόρη της, η μητέρα της σε έντονη κατάσταση σοκ και τρόμου ζήτησε από τους ληστές να την αφήσουν, όμως παρά τις εκκλήσεις εκείνοι δεν τη λυπήθηκαν και την παράτησαν δεμένη και φιμωμένη προκειμένου να μην ειδοποιήσει τις Αρχές. Προφανώς, ήθελαν να κερδίσουν χρόνο για να εξαφανιστούν. Ωστόσο, η 86χρονη κατάφερε λίγες ώρες αργότερα να λυθεί και στις 07.00 το πρωί με όσες δυνάμεις τής είχαν απομείνει να ενημερώσει την κόρη της. Αμέσως κλήθηκαν η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, και η ηλικιωμένη διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

ΠΗΓΗ

ΟΣΟ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΟΣΟ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΒΟΛΕΜΕΝΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ … ΣΗΚΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ

ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ

ΝΑ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ !!! ΑΦΘΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ = ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΛΑ ΤΩΡΑ !!!!! ΣΗΜΕΡΑ !!! ΧΘΕΣ !!!

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ