Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ξετυλίγεται το κουβάρι πλέον. Η Κυβέρνηση δίνει γη και ύδωρ στους μπαχαλάκηδες. Όχι, δεν λαϊκίζουμε, δεν το κάνουμε αυτό , απλά αποτυπώνουμε τα γεγονότα, πάντα με κριτήριο το συμφέρον της χώρας και της κοινωνίας…. Το τελευταίο διάστημα πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να ξεφτιλίσουν την Αστυνομία και τα παιδιά που φέρουν το εθνόσημο. Η “ανοχή” της Κυβέρνησης δίνει χώρο στα μπάχαλα.

Αφενός ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να χαϊδέψει το αριστερό ακροατήριο και αφετέρου, είναι τέτοιο το μένος τους κατά των Σωμάτων Ασφαλείας, όπου προτιμούν να βλέπουν τις εικόνες ντροπής, με Ρουβίκωνες να κάνουν έλεγχο σε αστυνομικούς και με Αλβανούς και Αφγανούς να καίνε την σημαία!

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Την ”εντολή” που δεν δινόταν στους αστυνομικούς για να εισέλθουν στον πανεπιστημιακό χώρο και να βάλουν τέλος στη δράση των αγνώστων καταγγέλλει ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Τσαϊρίδης.

«Όσες φορές πλησιάσαμε προς τις εισόδους της Πολυτεχνικής Σχολής, δεχτήκαμε ρητές εντολές να οπισθοχωρήσουμε. Σύμφωνα με τη νομοθεσία οι αστυνομικές δυνάμεις οφείλουν να επέμβουν σε περιπτώσεις διάπραξης κακουργηματικών πράξεων , χωρίς να χρειάζεται η άδεια των πρυτανικών Αρχών για να συλλάβουν τους δράστες», εξήγησε ο κ. Τσαϊρίδης.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα ”ΕΘΝΟΣ”, σύμφωνα με πανεπιστημιακούς κύκλους υπάρχει πάγια εντολή να επεμβαίνει η Αστυνομία όταν διαπράττονται κακουργήματα, όπως είναι η ρίψη μολότοφ, ενώ δεν χρειάζεται ούτε εντολή ούτε άδεια από τις πρυτανικές Αρχές για να εισέλθουν οι αστυνομικοί στο χώρο του πανεπιστημίου, ούτε να έχει προηγηθεί άρση του πανεπιστημιακού ασύλου.

 

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ.. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ! Ε.ΣΥ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΣΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ

 

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ