ΠΡΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΒΑΘΥ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ

Στις 19/10 ενημερώθηκα απο την ελληνική δικαιοσύνη οτι καταδικάστηκα σε δέκα χρόνια φυλάκιση, (κατα συγχώνευση 7), για δύο πλημμελήματα ΧΩΡΙΣ δικαίωμα έφεσης και αναστολής, απο ψευδή μηνυση της γραμματέας της Ανδρομέδας Ιχθυοκαλλιέργειες.

Μια απόφαση ανήκουστη στα δικαστικά χρονικά, περαν ακομα και των ιδιων των νόμων τους (!!), γιατι βρήκα τη δύναμη να καταγγείλω τους τονους καρκίνου και την καταστροφή της φύσης και των ειδών της απο πολυεθνικές εταιρίες, τους ντόπιους συνενόχους τους και τον διεφθαρμένο κρατικό μηχανισμό που εχει εκφυλιστεί για το χρήμα.

-Πληρωμένα τρολ , αλλο ένα καρκίνωμα της κοινωνίας μας , με βγαζουν ψέυτη, οτι δήθεν δεν υπάρχει σφραγίδα στο χαρτί της απόφασης, ενώ ήδη έχουν τοποθετηθεί δημόσια και οι δικηγόροι μου.

-Νομικοί της χώρας λένε οτι δεν υπάρχει περίπτωση να έχει βγεί μια τέτοια απόφαση (10 χρονια φυλακή για πλημμελήματα).

Παραθέτω δημόσια τα επίσημα έγγραφα με την απόφαση της ποινης και την επισημη σφραγίδα της αστικής δικαιοσύνης, το έγγραφο για την μη εκτέλεση της ποινής και το έγγραφο της έφεσης για το δικαστήριο αυτό, οπου δικαζομαι στις
12/12/18

Προς όλο το πολιτικό, δικαστικό και παρακρατικό σύστημα έχω να δηλώσω ακομα μια φορά τα εξής :
Η γνώση , η αλήθεια και η ελευθερία του λόγου ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ.

Υ.Γ Και συμβαίνει επισης το εξης ανηκουστο : Το σκεπτικο της αποφασης ΑΚΟΜΑ δεν εχει καθαρογραφεί. Με ποιο δικαίωμα;; Λοβερδος Στελακατος Χρηστος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: