Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη 11 Νοεμβρίου 2018

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο «Phillipos Xenia Hotel» στην πόλη των Σερρών πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του πολιτικού φορέα του Έθνους των Ελλήνων «Ελλήνων Συνέλευσις». Σκοπός της ομιλίας ήταν να ενημερώσει τους παρευρισκομένους πως τα κόμματα από την εποχή του Καποδίστρια ως και σήμερα δεν εκπροσωπούν τα συμφέροντα των Ελλήνων.

Ο πολιτικός φορέας δημιουργήθηκε έπειτα από έγγραφη εντολή 90 τοπικών οργανισμών ΜΚΟ «Ελλήνων Συνέλευσις» προς τον Αρτέμη Σώρρα τον Σεπτέμβριο του 2015 με αριθμό πρωτοκόλλου ίδρυσης στον Άρειο Πάγο 6199. Οι προγραμματικές δηλώσεις και η ιδρυτική διακήρυξη του φορέα εμπεριέχουν τόσο τα κεφάλαια με τα οποία θα πραγματοποιηθούν αυτές αλλά και καταγγέλλουν την απόκρυψη και καπήλευση των παγκόσμιων κληρονομικών δικαιωμάτων του Ελληνικού Έθνους που ποτέ άλλοτε δεν έχουν αναφερθεί από κανένα κόμμα και πολιτική κίνηση στα χρονικά της χώρας μας.

Ο πολιτικός φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις» δημιουργήθηκε καθώς οι θεσμοί της χώρας μας δεν εκτέλεσαν τις διαδικασίες ώστε όλοι οι Έλληνες να ξεχρεώσουν θέτοντας σε ισχύ συγκεκριμένα περιουσιακά στοιχεία τα οποία εγγυάται ο Αρτέμης Σώρρας και που μέσω επίσημων νομικών ενεργειών έχει καταστήσει κάθε Έλληνα πολίτη κληρονόμο και τελικό δικαιούχο. Ο πολιτικός φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις» θα μετέχει σε κάθε εκλογική διαδικασία (Εθνικές εκλογές, Ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές) με σκοπό ο Έλληνας ιδιοκτήτης να αναλάβει την διοίκηση της χώρας του.

Παρακολουθήστε την εκδήλωση στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=4Y0fwUGNdQg

Ο εκπρόσωπος τύπου της Δ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας

Δήμος Δημαρέσης

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ