ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΥΦΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ (ΝΟΜΙΜΟ) ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Η’ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥ,ΜΕ ΠΩΣ ……

Α ) ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ 2006 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟΤΕ……ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ :

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ 1 ΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 71 ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΕΙ ΠΟΣΟ 46,1 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ
ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ, ΔΗΛΑΔΗ 3,90 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗ
(ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΕΚΛΗΣΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ)
ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΘΑΡΩΝ ΚΕΡΔΩΝ 244,6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟΚΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ 2 )……ΔΗΛΑΔΗ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΑΝΕΙΖΕΙ……ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑ…..ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ …….
ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ…….ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ…….

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΔΩ: https://www.bankofgreece.gr/BogEkdoseis/ekthdkth2006.pdf

======================================

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ 2017 ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 13 ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΦΕΣΗΣ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ???

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΔΩ : https://www.bankofgreece.gr/BogEkdoseis/ekthdkth2017.pdf

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ 1 ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΣΟΔΑ ΑΝΗΛΘΑΝ ΣΤΑ
941,8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ( ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ 2 ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΧΕΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΟΜΙΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ……..
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΞΟΔΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ (ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΥΡΩ ) ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΩΣ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ……

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ…..ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ………

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ !!!

ΤΙ ΟΜΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ???
Β )ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

ΚΑΤ’ ΑΡΧΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
”ΚΡΑΤΟΣ”=”ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΙΚΡΑΤΙΑ”
ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ……..

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΠΑ………
ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ…..
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ?

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΤΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΧΕΤΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΦΠΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ….
( ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ….ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ???)
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !
ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ”ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”
TO ΦΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΕ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ : Günther H. Oettinger Επίτροπος Προϋπολογισμός και ανθρώπινοι πόροι KAI H Corina Crețu Επίτροπος Περιφερειακή Πολιτική ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 8 ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΕΕ ….

[ Ταυτόχρονα, είναι καιρός να εξετάσουμε τον τρόπο χρηματοδότησης του προϋπολογισμού της ΕΕ. Όπως ακριβώς έχει εξελιχθεί το σκέλος των δαπανών του προϋπολογισμού, έτσι έχει εξελιχθεί και ο τρόπος χρηματοδότησης του προϋπολογισμού της ΕΕ. Σε αντίθεση με τους εθνικούς προϋπολογισμούς, η Ένωση δεν έχει δυνατότητα δανεισμού. Αντιθέτως, βασίζεται σε χρηματοδότηση μέσω «ιδίων πόρων». Επί του παρόντος υπάρχουν τρία βασικά είδη ιδίων πόρων: οι συνεισφορές των κρατών μελών με βάση το επίπεδο του εισοδήματός τους που υπολογίζεται βάσει του ακαθάριστου εθνικού εισοδήματος (ΑΕΕ), οι συνεισφορές που βασίζονται στον φόρο προστιθέμενης αξίας (ΦΠΑ) και οι δασμοί που εισπράττονται στα εξωτερικά σύνορα της Ένωσης. Περίπου 80 % του προϋπολογισμού της ΕΕ χρηματοδοτείται από εθνικές συνεισφορές με βάση το ΑΕΕ και τον ΦΠΑ. Οι συνεισφορές βάσει του ΑΕΕ θεωρούνται κατά κανόνα δίκαιες, διότι αντανακλούν σωστά τη σχετική «ικανότητα πληρωμής» των κρατών μελών. Τα δασμολογικά έσοδα θεωρούνται γνήσιοι ίδιοι πόροι διότι προέρχονται από την κοινή εμπορική πολιτική της οποίας τα έσοδα περιέρχονται στον προϋπολογισμό της ΕΕ. ]

https://1.bp.blogspot.com/-GC2ojsC2ADE/WwQueEjxw7I/AAAAAAAADBY/atfjJskItPUXTrNrRgmpMYgpAHvBCAGygCLcBGAs/s640/EGGRAFO%2B%2BEE%2B1.jpeg
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΈΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΎ ΓΙΑ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΕ ΕΔΩ : https://ec.europa.eu/…/reflection-paper-eu-finances_el.pdf

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΦΠΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗ ???

ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ (ΕΛΛΑΔΟΣ) ΚΑΙ Η ΕΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΙΚΟ (ΑΥΤΟΝ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ) ΥΦΑΡΠΑΖΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΞ-ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΡΕΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ……
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ….

ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΜΟΙΡΕ ΠΟΛΙΤΗ ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ( ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΝΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ)???

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ=ΚΟΜΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗΣ ΩΣ ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΟΥ….

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ”ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ , ΔΟΓΜΑ , ΧΡΩΜΑ ???

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ…..

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ Η ”ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ )

ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΛΛΗΝ ”ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ” ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ…….. ΩΣ ”ΑΠΑΤΕΩΝΑ”…….
( ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ (ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ) ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ (ΕΛΛΗΝ) ΑΝΘΡΩΠΟΣ….

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΤΟΜΠΡΟΣ

ΠΗΓΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

SuccessStory Μητσοτάκη Τσίπρα: Η Ελλάδα έχει το ακριβότερο Ιντέρνετ στον κόσμο
Χαμένοι στον κόσμο των πληροφοριακών συστημάτων: Χωρίς εισόδημα χιλιάδες εργαζόμενοι λόγω ΕΡΓΑΝΗΣ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. – ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗΣ
Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕ MELEE 6-5-2019
Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 24/1/2018
ΣΥΛΛΟΓΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Η τράπεζα Πειραιώς χαρίζει 138 εκατομμύρια στον Πηλαδάκη - ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΠΙΤΙΑ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Ν.Δ., ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ν.Δ., ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ Ν.Δ.
Αυτοί “φυλάνε” τα συνορά μας; Σέλφι με μετανάστες βγάζουν οι frontexίνες μέσα στην τρελή χαρά!
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Πώς και γιατί βρέθηκαν 250.000 ευρώ στο λογαριασμό του Σ. Νέζη (πρώην διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΗ)...
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ