Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ…

Το πολιτικό σύστημα είναι αυτό που δημιουργεί τις προβληματικές πολιτικές, και γαλουχεί το πολιτικό προσωπικό με τέτοιο τρόπο ώστε αυτό να καθίσταται επιβλαβές για τη χώρα. Οι κανόνες του παιχνιδιού είναι το πρόβλημα και άρα αντί να αλλάξουμε μόνο τους πρωταγωνιστές πρέπει να αλλάξουμε ολόκληρο το στημένο εναντίον μας παιχνίδι.

Υπάρχουν δύο τρόποι πολιτικής ενασχόλησης: αφενός το εκλέγειν, και αφετέρου η κοινωνική δράση – το συμμετέχειν. Με τις εκλογές έχουμε δοκιμάσει τα πάντα. Αριστερόστροφους, δεξιόστροφους, ακραίους, μετριοπαθείς και μέτριους. Σωτήρες, συμμαχίες, λυκοφιλίες, νέα πρόσωπα και αρχαία. Ειδικούς, ανειδίκευτους, λαϊκιστές και τεχνοκράτες. Το αποτέλεσμα ήταν πάντοτε το ίδιο και ήταν πάντοτε εναντίον των πολιτών.

Μας λένε πως έχουμε αυτούς που μας αξίζουν, στοχοποιώντας μας με μια ενοχική προπαγάνδα η οποία μας οδηγεί στο αδιέξοδο και μας στρέφει τον έναν εναντίον του άλλου. Αν φταίει κάποιος, τότε φταίει το πολιτικό σύστημα που αναδεικνύει τους πολιτικούς υποψηφίους με το γνωστό αντιδημοκρατικό «χρίσμα».
Το ίδιο σαθρό πολιτικό σύστημα στο οποίο το 20% των «αντιπροσώπων» δεν ψηφίζεται καν από τους πολίτες (12 επικρατείας και 50 βουλευτές-μπόνους πρώτου κόμματος), και στο οποίο κυβερνάει ένα κόμμα που κατά την τελευταία εκλογική διαδικασία έλαβε μόλις το 19,43% των ψήφων ! Σύμφωνα πάντα με όσα μας λένε, εάν και εφόσον ειναι αληθινά.

Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια περίοδο κρίσης τόσο νομιμοποίησης όσο και διακυβέρνησης. Όταν οι κυβερνήσεις αρχίζουν να ισχυρίζονται ότι οι πολίτες έχουν απόλυτο καθήκον να υπακούν στο νόμο, εμμέσως αναγνωρίζουν ότι οι πολιτικές τους –και συνεπώς το ηθικό τους κύρος– έχουν αποτύχει.

‘Ολα τα κόμματα έχουν ήδη παραδώσει εθνική κυριαρχία και η πολιτική τους έγκειται σε νομοθεσίες εξυπηρέτησης ξένων συμφερόντων……( με το αζημίωτο πάντα )…

Σε καμία περίπτωση δεν έχουν άμεσο σκεπτικό εφαρμογής, μιάς πολιτικής διασφάλισης, των συμφερόντων των Ελλήνων πολιτών, αλλά εκτελούν απευθείας εντολές ξένων συμφερόντων εις το όνομα των υποτιθέμενων μνημονίων που οι ίδιοι δέχθηκαν να υπογράψουν αψηφώντας την βούληση των Ελλήνων…

Ο σκοπός, ακόμη και η ύπαρξη, της χωρας μας τίθεται υπό αμφισβήτηση. Ωστόσο, οι Έλληνες συμπολίτες μας και ο κόσμος χρειάζονται περισσότερο από ποτέ μια ισχυρή Ελλάδα..
Η ευρύτερη περιοχή μας δοκιμάζεται πλέον από μεγαλύτερη αστάθεια και ανασφάλεια. Οι κρίσεις εντός και πέραν των συνόρων μας επηρεάζουν άμεσα τις ζωές των συμπολιτών μας.

Πράγματι, θα πρέπει να ξανασκεφτούμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί σήμερα η χώρα μας. Η κρίση που μαστίζει την ανθρωπότητα δέν έπεσε απο τον ουρανό και ούτε ήρθε τυχαία .
Υποτίθεται πως είχαμε διαχειριστές με εμπείριες που θα διασφάλιζαν το άμεσο μέλλον μας…

Δυστυχώς απέτυχαν ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ όλοι τους……

Σε χαλεπούς καιρούς, στο απόμακρο παρελθον, μια ισχυρή Έλλαδα σκέφτοταν στρατηγικά, έιχε κοινό όραμα και ενεργούσε συλλογικά.
Τα συμφέροντά μας είναι πράγματι κοινά ελληνικά συμφέροντα: και ο μόνος τρόπος να τα εξυπηρετήσουμε είναι με κοινά μέσα. Για τον λόγο αυτόν έχουμε συλλογική ευθύνη να φτιάξουμε μια ισχυρότερη Έλλάδα . Για τους πολίτες της χώρας μας πρέπει να υπάρχει ενιαίος στόχος μεταξύ μας και ενιαία δράση σε όλες τις πολιτικές μας.
Ένας εύθραυστος κόσμος χρειάζεται μια Ελλάδα με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και υπευθυνότητα, χρειάζεται μια εμπροσθοβαρή Ελληνική εσωτερική και εξωτερική πολιτική και πολιτική ασφαλείας. Δεν είναι καιρός για αβεβαιότητα: η χώρα μας χρειάζεται μία Στρατηγική που θα μας προσφέρει καθοδήγηση στις καθημερινές μας εργασίες προς την επίτευξη μιας Έλλάδας που πραγματικά θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες, τις ελπίδες και τις προσδοκίες των πολιτών της·.

Χρειαζόμαστε μία ισχυρότερη Ελλάδα. .

Αυτό δικαιούνται οι πολίτες μας. Χρειαζόμαστε κοινό όραμα και κοινή δράση.

Για να επιτευχθεί αυτή η αλλαγή χρειάζονται τρία βασικά πράγματα……

…….ΘΕΛΗΣΗ……..ΟΡΑΜΑ…….ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ

Μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας κατανοεί ότι πρέπει να βγούμε από την παθητική στάση πού κρατούσαμε έως σήμερα και να αναλάβουμε συλλογικά ευθύνη για τον ρόλο μας μέσα στην χώρα αλλά και ως χώρα στον κόσμο.
Ετσι δημιουργήσαμε τον πολιτικό φορέα ( Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ) ώστε να είναι ενεργοί πολίτες μέσα στην χώρα τους αλλά και έξω απο αυτήν.
Άρα υπάρχει η ΘΕΛΗΣΗ και όσο περισσότεροι θα ενώνονται τόσο θα μεγαλώνει…..
Η ένωση των ελλήνων ως έθνος μέσα στις Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ λειτουργώντας μέσα απο αξίες και αρχές συλλογικά και δημοκρατικά μπορεί να ενεργοποιήσει το ΟΡΑΜΑ των ελλήνων συμπολιτών μας μέσα από τις δικές τους προτάσεις πρός την κοινή πορεία όλων μας γιά το ΕΥ ΖΕΙΝ και μέσα απο μια ασφαλή διεργασία του ΕΥ ΠΡΑΤΕΙΝ κατα του ΟΡΘΩΣ ΠΡΑΤΕΙΝ ώστε να μην υπάρξει καμιά αδικία σε κανέναν συμπολίτη μας ποτέ ξανά.

Η ανάπτυξη, η κινητικότητα και η τεχνολογική πρόοδος μπορούν να μας δώσουν τη δυνατότητα να ευημερήσουμε, ενώ συγχρόνως επιτρέπουν σε όλο και περισσότερους ανθρώπους να ξεφύγουν από τη φτώχεια και να ζήσουν μακρότερη και πιο ελεύθερη ζωή.
Μπορούμε να κινηθούμε σε αυτόν τον δύσκολο, πιο συνδεδεμένο, αμφιλεγόμενο και σύνθετο κόσμο με γνώμονα τα κοινά μας συμφέροντα, τις αρχές και τις προτεραιότητές μας.
Βασιζόμενοι στα ελλάνια αξιακά πρωτόκολλα και αξιοποιώντας τα πολλά ισχυρά σημεία που διαθέτουμε και τα ιστορικά επιτεύγματά μας, μπορούμε να παραμείνουμε ενωμένοι για την οικοδόμηση μίας ισχυρότερης Ελλάδας που θα διαδραματίζει τον συλλογικό της ρόλο στον κόσμο.

Τα κοινά συμφέροντα , οι αξίες και οι αρχές μας
Ως ενωμένο έθνος προάγουμε την ειρήνη και την ασφάλεια των πολιτών και των εδαφών μας.
Η Ελλήνων Συνέλευσις προάγει την ευημερία του πληθυσμού της χώρας. Η ευημερία θα πρέπει να μοιράζεται, ενώ προϋποθέτει και την εκπλήρωση των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης.,
Η ευημερία της Έλλάδας εξαρτάται επίσης από την ύπαρξη ενός ανοικτού και δίκαιου οικονομικού συστήματος και από τη βιώσιμη πρόσβαση στα κοινά αγαθά.
Η Ελλήνων Συνέλευσις μπορεί να προάγει την ανθεκτικότητα της δημοκρατίας με την συνεπή εφαρμογή των αξιών μας που θα καθορίσει και την εξωτερική αξιοπιστία και επιρροή μας.
Η Ελλήνων Συνέλευσις μπορεί να προωθήσει την τάξη που θα βασίζεται σε κανόνες. Έχουμε συμφέρον να προωθήσουμε την υιοθέτηση κοινών κανόνων για την παροχή δημόσιων αγαθών και προκειμένου να συμβάλουμε σε μια ειρηνική και βιώσημη δημοκρατία.
Διεπόμαστε από σαφείς αρχές.
Μια ελληνική δημοκρατία προάγει το ελληνικό αξιακό σύστημα γιατί μόνο μέσα απο αυτό ο άνθρωπος οντολογικά παίρνει την θέση που του ανήκει.
‘Ετσι ο άνθρωπος γίνεται πολίτης , ζώντας σε πόλη , παράγοντας πολιτισμό.
¨Εχουμε 12 αξίες και 18 αρχές που είναι:
1) ΛΟΓΙΚΗ 2) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 3) ΑΡΕΤΗ 4) ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 5) ΙΣΟΤΗΣ 6) ΑΦΘΟΝΙΑ
7) ΑΛΗΘΕΙΑ 8) ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ 9) ΑΡΜΟΝΙΑ 10) ΑΝΔΡΕΙΑ 11) ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ
12) ΓΝΩΘΙ Σ’ ΕΑΥΤΟΝ
Που συνοδεύονται απο τις αρχές ως τα σημεία αναφοράς κοινωνικού συστήματος , τα οποία δημιουργούν συγκεκριμένο λειτουργικό πλαίσιο.
Οι ΑΞΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ (που πηγάζουν απο τις αξίες ) ειναι’
1) ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ 2) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 3) ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 4) ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 5) ΙΣΟΝΟΜΙΑ 6) ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ 7) ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ 8) ΙΣΗΓΟΡΙΑ
9) ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 10) ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ (πηγάζουν απο το έθος της κοινωνίας )
11) ΦΡΟΝΗΣΗ 12) ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ 13) ΑΙΔΩΣ 14) ΣΕΒΑΣΜΟΣ 15) ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ
16) ΦΙΛΟΤΗΣ 17) ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ 18) ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ

Σε έναν πιο πολύπλοκο κόσμο, πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι.
Μόνον το συνδυασμένο βάρος μίας πραγματικής ένωσης κάτω απο τις αξίες και αρχές έχει τη δυνατότητα να επιτύχει την ασφάλεια, την ευημερία και τη δημοκρατία για τους πολίτες και να έχει θετική επιρροή στον κόσμο.
Η Ελλήνων Συνέλευσις είναι προσηλωμένη σε μία τάξη που βασίζεται στο δίκαιο και που διασφαλίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη διαρκή πρόσβαση όλων στα κοινά αγαθά.
Η δέσμευση αυτή σημαίνει ότι στόχος είναι η μετατροπή και όχι απλώς η διατήρηση του υπάρχοντος συστήματος.

Από το όραμα στη δράση

Μπορούμε να επιδιώξουμε την προώθηση των προτεραιοτήτων μας, με την αξιοποίηση με συνεκτικό τρόπο των απαράμιλλων δικτύων μας, του οικονομικού βάρους μας και όλων των εργαλείων που έχουμε στη διάθεσή μας.
Για την εκπλήρωση των στόχων μας, θα πρέπει να επενδύσουμε συλλογικά σε μια αξιόπιστη και διασυνδεδεμένη Έλλάδα , ικανή να αντιδρά άμεσα.

Μία αξιόπιστη Έλλάδα: Για την υπεύθυνη συνεργασία με τον υπόλοιπο κόσμο, η αξιοπιστία είναι ζωτικής σημασίας. Η αξιοπιστία της Ελλάδος εξαρτάται από την ενότητά μας, τα πολλά επιτεύγματά μας, τη διαρκή έλξη που θα ασκούμε, την αποτελεσματικότητα και τη συνοχή των πολιτικών μας και την προσήλωση στις αξίες μας.
Η εν λόγω στρατηγική βασίζεται στο όραμα και τη φιλοδοξία για ισχυρότερη Έλλάδα, πρόθυμη και ικανή να έχει θετική επιρροή στον κόσμο. Οι πολίτες μας δικαιούνται μία πραγματική δημοκρατική Ελλάδα που προάγει τα κοινά μας συμφέροντα μέσω της υπεύθυνης συνεργασίας και με άλλες χώρες. Εξαρτάται πλέον από εμάς να γίνει το όραμα αυτό πράξη.
Μια συνολική στρατηγική για την προώθηση των συμφερόντων των πολιτών μας .
Τα συμφέροντα και οι αξίες μας συμβαδίζουν. Έχουμε συμφέρον να προωθήσουμε τις αξίες μας σε όλο τον κόσμο.
Παράλληλα, οι θεμελιώδεις αξίες μας είναι βαθιά ριζωμένες στα συμφέροντά μας.
Η ειρήνη, η ασφάλεια, η ευημερία, η δημοκρατία και η βασιζόμενη σε κανόνες αξιών και αρχών τάξη αποτελούν τα ζωτικής σημασίας συμφέροντά μας πάνω στα οποία βασίζεται και η εξωτερική δράση μας ως πολίτες.
Ευημερία: Η Ελλήνων Συνέλευσις μπορεί να προωθήσει την ευημερία των πολιτών της. Αυτό συνεπάγεται την προώθηση της ανάπτυξης, της απασχόλησης, της ισότητας, και ενός ασφαλούς και υγιούς περιβάλλοντος. Ενώ μια ευημερούσα πολιτεία αποτελεί τη βάση για μια ισχυρότερη Ελλάδα στον κόσμο.
Η ευημερία θα πρέπει να κατανέμεται ισότιμα και απαιτεί την επίτευξη των στόχων βιώσιμης ανάπτυξης σε ολόκληρη την επικράτεια.
Δημοκρατία : Η Ελλήνων Συνέλευσις μπορεί να προωθήσει την ανθεκτικότητα της δημοκρατίας , και να ανταποκριθεί στις αξίες που έχουν εμπνεύσει τη δημιουργία και την ανάπτυξή της. Οι αξίες αυτές περιλαμβάνουν το σεβασμό και την προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των θεμελιωδών ελευθεριών κα ι της πολιτείας δικαίου. Περικλείουν τη δικαιοσύνη, την αλληλεγγύη, την ισότητα, την απουσία διακρίσεων, και το σεβασμό της πολυμορφίας. Ο αταλάντευτος σεβασμός των αξιών μας εντός της πολιτείας θα καθορίσει την έξωθεν αξιοπιστία και επιρροή μας. Ο σεβασμός των αξιών μας είναι ζήτημα δικαίου, καθώς και ηθικής και ταυτότητας.

Υπευθυνότητα : Σε ένα πιο αμφιλεγόμενο κόσμο, η Ελλήνων Συνέλευσις καθοδηγείται από ένα ισχυρό αίσθημα ευθύνης. Δεν υπάρχει μαγικό ραβδί για την επίλυση των κρίσεων: δεν υφίστανται έτοιμες συνταγές για να επιβληθούν λύσεις .
Ωστόσο, η υπεύθυνη συμμετοχή όλων μας μέσα στην Ελλήνων Συνέλευση ( ως ενεργοί πολίτες ) μπορεί να οδηγήσει σε θετικές αλλαγές.
Ως εκ τούτου, μπορούμε να είμαστε ικανοί και έτοιμοι να ανταποκριθούμε υπεύθυνα αλλά και αποφασιστικά σε κάθε κρίση, να δράσουμε για την αντιμετώπιση των βαθύτερων αιτίων των συγκρούσεων και της φτώχειας, και για την προαγωγή του αδιαίρετου και οικουμενικού χαρακτήρα των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

ΓΙΑΤΙ Η ”ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ,…ΔΟΓΜΑ,…..ΧΡΩΜΑ….

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ (ΠΡΟΕΔΡΟ) ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ (ΒΑΣΗ), ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΠΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΜΕ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ”ΚΑΤΩ” ΒΑΣΗ …….ΑΝ ΟΧΙ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ……….

ΣΤΗΝ ”ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΑ ΜΕΛΗ,ΠΟΛΊΤΕΣ (ΒΑΣΗ )
ΣΥΝΕΡΧΟΝΤΑΙΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ….ΑΦΟΥ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΩΣ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ, ( ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ….

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ, (ΠΟΥ ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΡΘΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ……
ΑΝ ΟΧΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΥΝ ΝΕΟ……

ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ…..(ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ) , ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΣΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΘΕΙ .

ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ….

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η’ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ…

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΩΜΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΑ Η’ ΟΧΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΤΑΞΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ….
ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΤΙΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΗΜΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ……

Η ΚΡΙΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΕΙ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΗ ….

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΑΛΛΩΝ…

Αρθρογράφος: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΤΟΜΠΡΟΣ.

ΠΗΓΗ

Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ