Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά
Ξενοφοβικός, ρατσιστής, ακροδεξιός….Χαρακτηρισμοί σχεδόν ταυτόσημοι, που τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούνται κατά κόρον και που οι άνθρωποι τρέμουν μην σταμπαριστούν μ’ αυτούς.
Επειδή όμως η γλώσσα μας “μιλάει“, καλό είναι να σκεφτούμε το νόημα μιας λέξης πριν την υιοθετήσουμε στο καθημερινό μας λεξιλόγιο και κυρίως πριν μπούμε στη διαδικασία να χαρακτηρίσουμε κάποιον μ’ αυτήν…
Ξενοφοβικός, αυτός που φοβάται το ξένο. Αυτό που δεν μοιάζει με τα γνωστά και οικεία πρότυπα που είχε ως τώρα.
Άρα …δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ξενοφοβικός ο Έλληνας που πίνει καφέ με τον Αλβανό, το Ρουμάνο ,τον Πολωνό, τον Βούλγαρο και τόσες άλλες εθνικότητες που ήρθαν νόμιμα με τα χαρτιά και τα πιστοποιητικά τους, που βρήκαν  δουλειά στη χώρα , έγραψαν τα παιδιά τους στα ελληνικά σχολεία, χαμογελάνε και λένε καλημέρα στο γείτονα τους και που οι Έλληνες δεν είχαν κανένα πρόβλημα με την είσοδο τους στη χώρα ,αντιθέτως τους καλοδέχτηκαν, τους έδωσαν δουλειά, δωμάτιο να μείνουν στα σπίτια τους, ρούχα και τα παιδιά τους έγιναν φίλοι με τα δικά τους παιδιά.
Άρα, ο Έλληνας δεν είναι ξενοφοβικός.
Είναι φιλόξενος προς κάποιον που τιμάει την πατρίδα του και σέβεται αυτόν και την οικογένεια του , τα έθιμα και τις συνήθειές του και τον υποδέχεται χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα.
Ο ίδιος Έλληνας όμως , χαρακτηρίζεται ξενοφοβικός , επειδή αντιδράει στην παράνομη εισβολή ( κι όχι είσοδο, γιατί η είσοδος σε μια χώρα προϋποθέτει την άδεια , το εισιτήριο , τα αποδεικτικά στοιχεία, που δείχνουν το ποιος είναι αυτός που επισκέπτεται και περνάει τα σύνορα της χώρας.)
Εισβάλλουν, λοιπόν, εκατοντάδες ξένοι καθημερινά ,εδώ και χρόνια στη χώρα μας.
Σε μια τέτοια κατάσταση ανεξέλεγκτης εισβολής εκατοντάδων χιλιάδων ξένων, κάθε λογικός άνθρωπος θα σκεφτεί:
Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι;;;;
Από που ήρθαν;;;;
Γιατί έρχονται μόνο στη δική μας χώρα και η υπόλοιπη Ευρώπη έκλεισε τα σύνορα της;;;
Ποιοι λόγοι τους οδήγησαν κι έφυγαν με τέτοιο παράνομο τρόπο από την δική τους πατρίδα;;;;
Ποιος μπορεί να μας εγγυηθεί πως αυτοί δεν εγκλημάτησαν και δεν έκαναν κάποιο μεγάλο κακό στον δικό τους τόπο και μετά βρέθηκαν στο δικό μας, άγνωστοι μεταξύ αγνώστων, και χωρίς κανένας να ελέγχει ή να ενδιαφέρεται ποιοι είναι….

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ

Θα λύσει τις παραπάνω απορίες η παραχώρηση ιθαγένειας από την ελληνική κυβέρνηση ,που μετατρέπει σε Έλληνα τον κάθε παράνομο ξένο ;;;
Και πόσο νόμιμη είναι η παραχώρηση ιθαγένειας;;;
Υπηκοότητα παίρνουν όσοι πάνε σε άλλη χώρα και όχι ιθαγένεια...Άλλωστε η ιθαγένεια λαμβάνεται από τους γονείς εξ αίματος κι όχι με ένα χαρτί που θα κάνει για παράδειγμα τον Κινέζο Έλληνα….
Κι αλήθεια, ποιος είναι αυτός που θέλει να αλλάξει την καταγωγή του και δεν καμαρώνει γι αυτήν;;;
Τί είδους άνθρωποι δε θέλουν να είναι αυτοί που γεννήθηκαν να είναι ,από τους γονείς τους και ψάχνουν να γίνουν κάτι άλλο αλλάζοντας ακόμα και τα ονόματα τους;;;
Μόνον κάποιος που προσπαθεί να κρυφτεί από κάτι που διέπραξε ,αλλάζει χώρες , ονόματα και ταυτότητες….
Με 800 ευρώ λοιπόν κόστος , κάποιος γίνεται Έλληνας αποκτά δικαιώματα και μάλιστα αυτά του ψηφοφόρου, αποκτά χωράφια που του δίνονται δωρεάν για να τα καλλιεργήσει και μετά από λίγα χρόνια να τα αποκτήσει κι ως δικά του.
Κι όλα αυτά τη στιγμή που οι Έλληνες ,έχουν φτάσει σε όρια φτώχειας κι εξαθλίωσης...
Είναι σαν ο πατέρας να αδιαφορεί για την πείνα του δικού του παιδιού , που κλαίει και υποφέρει και να ταΐζει το ξένο που πέρναγε κρυφά απ’ έξω , να του γράψει και την περιουσία του για να την κληρονομήσει, ενώ το δικό του παιδί το αφήνει να βγει για ζητιανιά σε άλλες χώρες….
Πράγματα που δεν τα κάνει κανένας γονιός για τα παιδιά του και κανένας καλός πολιτικός για τη χώρα του….

ΑΛΛΑΞΤΕ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ…

Ο λαθρομετανάστης λοιπόν, χωρίς να έχει τίποτα και καμιά γνώση από την ελληνική κουλτούρα και πολιτισμό, δεν θέλει και δεν θα αλλάξει τις δικές του συνήθειες και τα έθιμα του αλλά απαιτεί …να αλλάξουμε εμείς οι ντόπιοι τα δικά μας και να τα προσαρμόσουμε στα δικά τους…..
Ενοχλείται από τον σταυρό των χριστιανών και ο Ιερώνυμος ο αρχιεπίσκοπος της χώρας ,τους επισκέπτεται βγάζοντας τον σταυρό του για να μην τους προκαλέσει…..Ποια λογική υπάρχει σε όλες αυτές τις κινήσεις ;;;;
Προκαλούν σαματάδες , φασαρίες, κλείνουν δρόμους, παρενοχλούν και η ελληνική αστυνομία έχει εντολές να μην τους συλλαμβάνει αλλά αντιθέτως να συλλαμβάνει ως ρατσιστή και ξενοφοβικό κάθε Έλληνα που θα αντιδράσει σε όλον αυτόν τον παραλογισμό ….
Πρέπει πρώτα να αποδείξεις με στοιχεία πως βιάστηκες ή κακοποιήθηκες και μετά να παρέμβει η αστυνομία ,για να παρέμβουν με τη σειρά τους οι κοινωνικοί λειτουργοί και να σου πουν πως οι άνθρωποι έχουν ελαφρυντικά γιατί είναι μακριά από τον τόπο τόπο τους και είναι στρεσαρισμένοι…Μάλιστα…
ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ….
Έχουμε λοιπόν μια κυβέρνηση που δεν νοιάζεται για το ποιοι περνάνε τα σύνορα της χώρας, τους καλοδέχεται χωρίς χαρτιά και στοιχεία, τους δίνει σπίτι , χωράφια, επιδόματα, δικαιώματα , ιθαγένεια.
Όλα αυτά για τους λαθραίους εισβολείς…Για τους ντόπιους, νόμιμους, ιθαγενείς , κυρίαρχους ιδιοκτήτες αυτού του τόπου, τί δίνει αυτή η κυβέρνηση;;;
Τίποτα…δεν σε ρώτησε αν θέλεις μια τέτοια κατάσταση, δεν έχεις καμιά προστασία ούτε από την αστυνομία σου αλλά έχεις υποχρεώσεις απέναντι τους….
Είσαι υποχρεωμένος να τους δεχτείς, να προσέχεις να μην τους εξαγριώνεις γιατί είναι ευαίσθητες ομάδες, να μη κάνεις τον σταυρό σου μπροστά τους και τους προκαλείς, θα αλλάξεις και την ιστορία σου στα σχολειά σου σε λίγο , γιατί δεν έχουν αυτοί καμιά σχέση με την δική σου εθνική ιστορία, οπότε θα διδάσκονται όλα τα παιδάκια την ίδια ιστορία της Ευρώπης , για να είναι καλά αυτοί κι εμείς καλύτερα…..
Η κυβέρνηση ζητάει αλληλεγγύη αλλά ξεχνάει πως οι σχέσεις είναι αλληλεπιδραστικές κι ο σεβασμός πρέπει να είναι κι από τις δυο πλευρές αμοιβαίος. Αυτός όμως που έρχεται οφείλει να σεβαστεί αυτά που βρίσκει και να προσαρμοστεί και δεν μπορεί να γίνει το αντίθετο….Δεν πήγαμε εμείς στη χώρα τους αλλά αυτοί ήρθαν στη δική μας και με παράξενο τρόπο μάλιστα….
Σε κάποιες χώρες της “προοδευτικής Ευρώπης”, οι κυβερνήσεις απειλούν τους γονείς πως θα απομακρύνουν τα παιδιά τους  από κοντά τους, γιατί διατρέχουν τον κίνδυνο να μεγαλώσουν με λάθος αντιλήψεις,
να σχηματίσουν λάθος εικόνα για τους πρόσφυγες και να μην …ευημερήσουν !!!!

ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Οι υπέρμαχοι λοιπόν της παγκοσμιοποίησης, κάνουν τα πάντα για να προωθήσουν τα σχέδια τους, ακόμα και να διαλύσουν υγιείς οικογένειες χωρίς να συντρέχει κανένας άλλος λόγος πέραν της ξενοφοβίας.
Εδώ ,οφείλουμε να σταθούμε ως νοήμων όντα και να πάρουμε θέση , μιας κι έχουμε Δημοκρατία κι ελευθερία επιλογών και λόγου. Σωστά;;; Εκτός κι αν ζούμε σε δικτατορικό καθεστώς που δεν επιτρέπει την ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης της αλλά επιβάλει να δεχτείς την δική του άποψη και απόφαση με το έτσι θέλω κι έτσι αποφασίζω και να το εκτελέσεις…..
Ως πολίτης Δημοκρατικής χώρας λοιπόν, δεν θυμάμαι να ρωτήθηκα ποτέ μέσω δημοψηφίσματος ,εάν συμφωνώ να έρθιυν στη χώρα μου άνθρωποι διαφόρων φυλών κι εθνικοτήτων, οι οποίοι θα ζήσουν μόνιμα μαζί μου.
Αντιθέτως , μια ωραία πρωία άρχισαν να καταφτάνουν φουσκωτά με πρόσφυγες πολέμου ,όπως χαρακτηρίστηκαν. Στην πορεία αποδείχτηκε πως δεν ήταν πρόσφυγες πολέμου από τη Συρία μόνο, αλλά άνθρωποι από κάθε μεριά του πλανήτη ,από χώρες που δεν υπήρχε πόλεμος.
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν ,μιλούνε διαφορετικές γλώσσες ,κατάγονται από διαφορετικές χώρες , αλλά όλοι έχουν κοινό χαρακτηριστικό την όμοια θρησκεία τους….Όλοι είναι μουσουλμάνοι ….Ακόμη και να ήθελε κάποιος να πετύχει τέτοια ομοιομορφία δεν θα το κατάφερνε με απόλυτη επιτυχία…
Εσάς δεν σας εντυπωσιάζει αυτή η ομοιομορφία του θρησκεύματος;;;; Μόνον μουσουλμάνοι;;;; Μα ούτε ένας χριστιανός;;; Ούτε ένας Βουδιστής, Ινδουιστής, Καθολικός;;;;
Και τους υποδέχονται λέει Ισραηλινές ΜΚΟ…Για ποιο λόγο;;;
Το Ισραήλ έχει σηκώσει φράχτες και δεν ανοίγει , ούτε επιτρέπει να περάσει κανείς τα σύνορα του και είναι και πιο κοντά στις περιοχές καταγωγής των λαθρομεταναστών….

https://tvxs.gr/news/kosmos/ta-teixi-toy-israil-ypsonei-fraxti-kai-sta-synora-me-tin-iordania

Τί συμβαίνει βρε παιδιά;;;
Αν οι Ισραηλινοί είναι τόσο πονόψυχοι και φιλόξενοι γιατί δεν αρχίζουν να το δείχνουν πρώτα στον τόπο τους αλλά το κάνουν στον δικό μας τόπο;;;
Και γιατί το θέμα προβάλλεται από ξένο κανάλι , ενώ τα ελληνικά ΜΜΕ δεν έχουν κάνει ποτέ ένα καλό ρεπορτάζ ,αληθινό να μας δείξουν κι εμάς τί ακριβώς συμβαίνει , πως έρχονται , πως αποβιβάζονται ,ποιοι τους υποδέχονται , τί κάνουν μετά, πως ζουν οι Έλληνες κάτοικοι κοντά στους λαθρομετανάστες….
Αλλά όποιος μπορεί να έχει όλες αυτές τις εύλογες απορίες , χαρακτηρίζεται από τους αριστερών πεποιθήσεων ανθρώπους ως ξενοφοβικός….
Άκουσα πως στην Άρση, την ΜΚΟ που στηρίζει και βοηθάει λαθρομετανάστες , φεύγουν τρέχοντας πολλά μέλη μιας και οι λάθρο απείλησαν πως θα τα κάψουν όλα αν δεν τους δώσουν παπούτσια adidas και όχι reebok που τους πήγαν..

ΕΡΩΤΗΣΗ: ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΡΑΝΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ;;;;

Θα ήθελα πολύ όμως να μας απαντούσαν οι τρανοί αυτού του τόπου …Στο σπίτι που μένουν οι ίδιοι με την οικογένεια τους , επιτρέπουν να μπαίνει ο κάθε απρόσκλητος και να ζητάει και να παίρνει ό,τι του αρέσει με το έτσι θέλω;;;;
Δεν ελέγχουν;;; Δεν το προστατεύουν;;;;
Τη χώρα πως την αφήνουν απροστάτευτη κι ανεξέλεγκτη, σαν καράβι που δεν έχει καπετάνιο και κανείς δεν θα αποτρέψει την πορεία που θα το τσακίσει στα βράχια…..
Γιατί η οικογένεια είναι το κύτταρο της κοινωνίας, η μικρογραφία της και η χώρα είναι ο οργανισμός….
Άλλωστε το σπίτι μας είναι πάνω στην χώρα μας κι όπως έχουμε υποχρέωση κι ευθύνη για το δικό μας σπίτι , έχουμε και για τη δική μας πατρίδα….
Δεν είναι λοιπόν ξενοφοβικός ο Έλληνας…Είναι λογικός και θέτει ερωτήματα εύλογα που χρήζουν απαντήσεις από αυτούς που ανέλαβαν την κυβέρνηση του τόπου, αλλά αλλού την πάνε κι όχι εκεί που προοριζόταν να πάει….
Ούτε η Ελλήνων Συνέλευσις είναι ξενοφοβική.
Στην Ελλήνων Συνέλευσις είναι ευπρόσδεκτος κάθε αλλογενής που θα θελήσει να έρθει στη χώρα νόμιμα ,δείχνοντας όλα τα αποδεικτικά του έγγραφα για το ποιος είναι και για ποιο λόγο επιθυμεί να μείνει στην Ελλάδα, έχοντας φιλικές προθέσεις και που θα σεβαστεί τους ντόπιους κατοίκους, την περιουσία τους, τα ήθη και έθιμα , την ιστορία του τόπου. Εφόσον οι ιθαγενείς αυτόχθονες , που έχουν γεννηθεί και είναι από πάντα στον τόπο ετούτο, έχουν  ήδη εργασία,έπειτα θα βρεθεί εργασία και για τους αλλογενής με ίσα δικαιώματα με των ντόπιων. Τα παιδιά τους θα  φοιτήσουν στα ίδια σχολεία με τα Ελληνόπουλα και θα έχουν ίσες ευκαιρίες για σπουδές.
Θα έχουν υγειονομική περίθαλψη ακριβώς όπως και οι αυτόχθονες.
Θα μένουν σε ανθρώπινες κατοικίες και όχι σε ΗΟΤSPOT .
Θα πάρουν υπηκοότητα ελληνική αλλά πάντα θα θυμούνται και θα σέβονται την καταγωγή τους έχοντας την ιθαγένεια που θα πάρουν από τους γονείς τους.
Τη διακυβέρνηση του τόπου όπως είναι λογικό, θα την έχουν πάντα και μόνον αυτόχθονες Έλληνες, αλλά και οι αλλογενείς αν επιθυμούν να αναλάβουν θέσεις εξουσίας θα έχουν πάντα το δικαίωμα να επιστρέψουν στη χώρα τους και να διεκδικήσουν τέτοιες θέσεις.
Πολλές φορές αναρωτιέμαι για τους τωρινούς και προηγούμενους κυβερνώντες μας , αν είναι έστω και μια στάλα Έλληνες…Αν είναι έστω και μια στάλα φιλέλληνες , αλλά η απάντηση που παίρνω από τον εαυτό μου είναι πως οι κυβερνώντες μας είναι οι χειρότεροι των εχθρών μας….
Ο τρόπος με τον οποίο δέχονται τους λαθρομετανάστες  και η πλήρης αδιαφορία για τους Έλληνες καθώς και η συνεχόμενη εξαθλίωση τους δημιουργεί πολλά ερωτηματικά σε κάθε Έλληνα….
Μοιάζει να μας έχουν κηρύξει ,οι ίδιοι που βάλαμε στην βουλή μας να κυβερνούν,έναν ύπουλο , κρυφό πόλεμο, με σκοπό να μας τα πάρουν όλα , να εξαφανίσουν την
ιστορία και την καταγωγή μας και να μας υποδουλώσουν στους λαθρομετανάστες που συνεχίζουν και φέρνουν στη χώρα μας….
Ένας πόλεμος που δεν φαίνεται να είναι πόλεμος και που όποιον τον βλέπει ως πόλεμο , θα τον χαρακτηρίσουν ξενοφοβικό, ρατσιστή και φασίστα….
Ας προβληματιστούμε όμως πάνω στη σοφή ρήση του Μιλτιάδη:
“Εάν τους νικήσουμε, αυτοί έχουν πατρίδα να επιστρέψουν. Εάν μάς νικήσουν, εμείς δεν έχουμε πού αλλού να πάμε”

ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ…

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ…

Α.Κ.
Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 7 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ